günaydın bayanlar nasılsınız bakalım:)))
tşk.canım bizler iyiyiz sen nasılsın bakalımmm???
ii bakalım cnm nasıl olayım sen nasılsın seninkilerin cinsiyeti bellimi cnm tarama testi nasıl yapılıyor:)))
bende iyiym çok şükür dün geceki krampları saymazsak tabiiki
Canım biri erkek kesin diğeri kız olabilir ama bacaklarını kapatmış net görünmüyor dedi dr.. Hayılrısı bakalım sağlıklı olsunlarda farketmez kız erkek..
Ikili tarama testinden bahsediyosan benim dr. Ikili ve üçlü tarama testi yapmayacagını söyledi doğru sonuç vermiyomuş ikizlerde onun için yapılması sadece ense kalınlıklarınıa bakıldı çok şükür onlarda gayet iyiler canımm... Senin bellimi cinsiyetleri yasakli siteannn
canım bakalım bu ay belli olacak 3 lü tarama testinde bizede ikiliyi önermiyor kendi baktı ense kalınlığına normal kaç dr sorduysamda 2 liyi önermedi 3lü tarmada cinsiyetleride belli oluyor:)))
kızlar selam,
güzel haberlerle karşınızdayımmmmmmmminnaklarımın ense kalınlıkları ölçüldü. biri 1.2 diğeri 1.5 ( küsüratları hatırlamıyorum) ve çok normal olduğunu söledi dr. çok şükür.. ben 1.5 üstüyse erkek olabilir söylentisini sordum. evet yüksek olursa olabilir ama neye göre yüksek, hangi değere göre yüksek bunun sınırı çizilmiş değil. o yüzden herhangi bişey söyleyemeyiz dedi.
şimdi asıl bombaya geliyorum.. baştan ikili test istememişti. genelde ikizlerde yanıltıcı sonuç verir ve çok tercih edilmez ikiz gebeliklerde demişti dr. ama bugün aniden karar değiştirdi. hadi yapalım, eğer olumlu çıkarsa içimiz çok rahat edicek, yok eğer olumsuz çıkarsa ona göre değerlendiririz dedi. veeee sonuç olumluinanın çok sevindim. dr bile şimdi içim çoooooooooook rahatladı dedi. ikiz olmasına rağmen ikili testin anormal sonuç vermemesi çok güzel çünkü yanıltıcdır ikizlerde çoğu zaman dedi. içim nasıl rahat etti anlatamam..
4D ultrasonda gördüm minnoşlarımı. nası duygulandım anlatamam. bi tanesi resmen zıpır. bir sağa, bir sola dönüyor, kolları açıp kapatıyor, bacakları açıp kapatıyor çılgınhele bir ara resmen diğeri tekmeleyip zıpladı. dr bile bak şu zıpıra rahat vermiyo kardeşine dedi. diğer yavruma da kıyamam. resmen ellerini kollarını yüzünün önünde tutup gard almış, savunmaya geçmiş korunmak için yerim onları ben.. yavrularım benim.. sonra dvd'ye çekip bize verdi. akşam belki 10 kere izlemişimdir........
üçlü tarama testi nasıl yapılıyor bilgi verirmisiniz:)))
selam kızlar.1.5 aylık ikiz bebeklerim var.sakın korkmayın,etraftan söylentilere kulak asmayın.yok ikizler erken doğar,yok küvöze girerler..eminim mutlaka duymuşsunuzdur bu cümleleri.RABBİME GÜVENİN,İÇİNİZİ FERAH TUTUN.ben 37+2 de çok sağlıklı bir doğum yaptım.hamileliğimde çok rahat geçti.33.haftamda nst de sancı çıkınca 1 gece hastanede kalıp iğne olmuştum.ciğer geliştirici iğne.sonrasında 37.haftaya kadar geldim çok şükür.bebeklerimden biri 2300 biri 2600 doğdu.KESİNLİKLE KORKMAYIN,HER İKİZ ERKEN DOĞAR DİYE BİR KURAL YOKKKKK...HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARIN VE BOL BOL UYUYUN.DOĞURDUKTAN SONRA 1 DAMLA UYKU OLMICAK ÇÜNK,:))
kızlar selam,
güzel haberlerle karşınızdayımmmmmmmminnaklarımın ense kalınlıkları ölçüldü. biri 1.2 diğeri 1.5 ( küsüratları hatırlamıyorum) ve çok normal olduğunu söledi dr. çok şükür.. ben 1.5 üstüyse erkek olabilir söylentisini sordum. evet yüksek olursa olabilir ama neye göre yüksek, hangi değere göre yüksek bunun sınırı çizilmiş değil. o yüzden herhangi bişey söyleyemeyiz dedi.
şimdi asıl bombaya geliyorum.. baştan ikili test istememişti. genelde ikizlerde yanıltıcı sonuç verir ve çok tercih edilmez ikiz gebeliklerde demişti dr. ama bugün aniden karar değiştirdi. hadi yapalım, eğer olumlu çıkarsa içimiz çok rahat edicek, yok eğer olumsuz çıkarsa ona göre değerlendiririz dedi. veeee sonuç olumluinanın çok sevindim. dr bile şimdi içim çoooooooooook rahatladı dedi. ikiz olmasına rağmen ikili testin anormal sonuç vermemesi çok güzel çünkü yanıltıcdır ikizlerde çoğu zaman dedi. içim nasıl rahat etti anlatamam..
4D ultrasonda gördüm minnoşlarımı. nası duygulandım anlatamam. bi tanesi resmen zıpır. bir sağa, bir sola dönüyor, kolları açıp kapatıyor, bacakları açıp kapatıyor çılgınhele bir ara resmen diğeri tekmeleyip zıpladı. dr bile bak şu zıpıra rahat vermiyo kardeşine dedi. diğer yavruma da kıyamam. resmen ellerini kollarını yüzünün önünde tutup gard almış, savunmaya geçmiş korunmak için yerim onları ben.. yavrularım benim.. sonra dvd'ye çekip bize verdi. akşam belki 10 kere izlemişimdir........
Melittacim canim nasilsin?ayni ulkede nefes aliyoruz ama sanal ortamda bile denk gelemedik birbirimize
hamdolsun canım iyi diyeyim iyi olayım.bu hafta hep baş ağrılarım oluyor.başım ağrıyor ,kasık ,bel ağrısı,mide bulantısı ,ağrısı şükür yine de iyiyim.uykum çok oluyor halsizlik oluyor.ama iki gündür artık sırt üstü yatabiliyorum.kasık ağrısından yatamıyordum sırtüstü.eşim bugün nöbetçi.zaten psikolojim alt üst.iki yıldır bu ortam ruh ve beden sağlığımı alt üst etti.üstüne de kimsesizlik eklenince bunalıyorum işte.yine de hamdolsun olağan şeylere rağmen sabrediyorum eşimle mutluyum huzurluyum birde bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alsam başka birşey istemiyorum.
sen ve bebişlerin nasılsınız? inşallah iyisindir.bu arada ciğer geliştirici iğne benim de kafama takılıp duruyor.dr.söz konusu değil dedi.herhalde diyorum sorun olursa bebeklerin erken gelmesi durumu gibi belki o zaman iğneye başvurur diye düşünüyorum.ama önlem alması gerek dimi ?
Canim benim Allah iyilik versin,ikinci 3 ay doneminde daha rahat olacaksin insaallah az kaldi sabret..o basagrisi beni de cok zorlardi,Allah sifa versin..sen dinlenmene bak..Biz de cok sukur iyiyiz de iste kafama takilan seyler var,ciger gelistirici igne meselesi gibi..bilmiyorum gereksiz yere buyutuyormuyum ama yine de icime suphe dusuyor..Dr daha iyi bilir deyip isin icinden cikmak istiyorum ama forumda diger basliklardaki yazilari okudukca acaba diyorum :44:
merhaba canim,3 lu tarama testi kan alinarak yapiliyor..yani sen sadece kan veriyorsun..Rabbim hayirli sonuclar almani nasip etsin insaallah
canım birde benim adım listede yokkkktahmini doğum tarihim 8 mart ama şubat sonu gibi olur dedi dr. net birşey söylemediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?