2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

ii bakalım cnm nasıl olayım sen nasılsın seninkilerin cinsiyeti bellimi cnm tarama testi nasıl yapılıyor:)))

bende iyiym çok şükür dün geceki krampları saymazsak tabiiki
canım biri erkek kesin diğeri kız olabilir ama bacaklarını kapatmış net görünmüyor dedi dr.. hayılrısı bakalım sağlıklı olsunlarda farketmez kız erkek..
ikili tarama testinden bahsediyosan benim dr. ikili ve üçlü tarama testi yapmayacagını söyledi doğru sonuç vermiyomuş ikizlerde onun için yapılması sadece ense kalınlıklarınıa bakıldı çok şükür onlarda gayet iyiler canımm... senin bellimi cinsiyetleri falannn

canım bakalım bu ay belli olacak 3 lü tarama testinde bizede ikiliyi önermiyor kendi baktı ense kalınlığına normal kaç dr sorduysamda 2 liyi önermedi 3lü tarmada cinsiyetleride belli oluyor:)))

canım bakalım bu ay belli olacak 3 lü tarama testinde bizede ikiliyi önermiyor kendi baktı ense kalınlığına normal kaç dr sorduysamda 2 liyi önermedi 3lü tarmada cinsiyetleride belli oluyor:)))

ben erken öğrenmişim demekki cinsiyetini bize 3 lü taramada önermedi dr. ilerki aylarda detaylı ultrasyon yapılacak dedi o kadar hakkımızda hayırlısı olsun canımm

ay canın bnm bir kızım var rabbim hayırlısını versin ama bir kızım bir oğlum olsa çokda kötü olmaz tabi allhım gönlümüzden geçen bu hayırlısını versin:)

canım benim çok mutlu oldum sanki ben yaşamışım gibi çok duygulandım.bende bebişlerimi özledim.3 hafta nasıl dayanıcam derken şükür iki hafta kaldı.nasıl geçcek bu özlemle bilmem ki.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Melittacım etraf dengesiz dolu herşeye psikolojik deyip geçiyorlar.Benim lüzumsuz görümcemde ikide bir benimle aynı zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşı ile beni kıyaslayıp duruyor.Yok o her işini yapıyormuş da yok ağrıları olmuyormuşda sanki ben keyfimden yada nazımdan bu haldeyim.Herkesin bünyesi bir olmuyor bu insanlarda anlamıyor.Bende gülüp geçiyorum."

evet aynen öyle sanki bile bile yapıyorlar hassas bi dönemde olduğumuzun farkında değiller sanki.tecrübesiz olsalar tamam dicem ama tecrübesiz de bilgisizliğinden konuşur.sen gülüp geçiyormuşsun ne güzel ben yapamıyorum çünkü sancı çeken kişiyi gördüm.ağrı geçince benim güzel geçti aşermedim bile diyor gel de çıldırma yüzüne vuracan hadi boşver yüzgöz olma diyorum.o lüzumsuzdan artık bende de var.artık diyorum çünkü öyle olduğunu bilmiyordum.o lüzumsuza da mesafe koydum.kimse kimseye katlanmak zorunda değil.bi de dilleri yok mu yılan gibi ah bu kadar sessiz olmasaydım diyorum .kalp kırsam elime ne geçcek.boşver benim kalbim kırılsın diyorum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uhdecim benim kasığımda oluyor hafif hareketler nadir ama hep oynasalar keşke diyorum.hayırlısı o günlerde yakındır.

ben bir şey sorabilirmiyim beklerimizin aylara göre kiloların nasıl paylaşımmı:))

kızlar herkese merhaba

Tüm güzel görüşleriniz için teşekkürler, uyarılarınızı dikkate alıcam, şimdi ben 2 gün kendimi iyi hissedince hemen acaba çalışsammı falan diyorum sonra bir başlıyor of aman diyorum yani herşey allah'ın izniyle zamanla belli olacak.

zamanında etraftaki gerizekalı insanlar yüzünden bende çok bunalıma girdim. Hatta benim gibi böyle tüp bebek sahibi olmuş akrabam bile aman çocuk sahibi olcanda nolcak diyor sonra her gördüğünde sorup beni delirtiyordu. Bir ara kimseyle konuşmamaya bile başlamıştım ama o zaman insanlar daha da meraklanıyor. Son geldiğim okulda daha hiç kimse sormadan ben şu kadar tedavi gördüm şu kadar düşük yaptım diye hemen anlattım ve bir daha kimse tek soru sormadı, şimdi haberi aldılar ya arayan arayana. Yani sadece bu konuda değil her konuda genelde biz milletçe saçma sapan ve düşünmeden konuşmaya çok meraklıyız. Artık ben karşılarında susmayıp üste çıkınca susuyorlar, amann bende kendimi böyle avutuyorum işte. Zaten şu bebişler allah'ın izniyle dünyaya gelsinler sadece eşim ve onlar başka kimseyle ilgilenmicem, tabi bide annem o da çok üzüldü bunca zaman. Ayyyy çok uzattım demi hadi tüm göbiş ve bebişleri öptüüüm

Merhaba funda,Rabbim bebeklerine hayirli,saglikli uzun omurler versin insaallah..benim 31 hafta 3 gunluk suan,Allah a sukur simdiye kaadar sorunsuz geldik ama benim kafama takilan bir sey var..benim doktorum ciger gelistirici igne vurmayacagini soyledi bu da acikcasi beni korkutuyor..ben arastirinca da esim kiziyor sen doktordan daha mi iyi bileceksin diye :18:..Allah a tevekkul edip rahatlamaya calisiyorum,sonucta olacagi varsa her durumda olur ama tedbir de almak lazim bilmiyorummmmmmmmm

canim masaallah,Rabbim sonuna kadar hep boyle guzel haberler nasip etsin..insan onlarin en ufak bir hareketiyle nasil mutlu oluyor..ben de bebekler cok haraketli olduklari gunler daha mutlu oluyorum,kendimi daha iyi hissediyorum..Annelik duygusu simdiden boyleyse dogduklarinda nasil oluruz acaba..

Melittacim canim nasilsin?ayni ulkede nefes aliyoruz ama sanal ortamda bile denk gelemedik birbirimize

hamdolsun canım iyi diyeyim iyi olayım.bu hafta hep baş ağrılarım oluyor.başım ağrıyor ,kasık ,bel ağrısı,mide bulantısı ,ağrısı şükür yine de iyiyim.uykum çok oluyor halsizlik oluyor.ama iki gündür artık sırt üstü yatabiliyorum.kasık ağrısından yatamıyordum sırtüstü.eşim bugün nöbetçi.zaten psikolojim alt üst.iki yıldır bu ortam ruh ve beden sağlığımı alt üst etti.üstüne de kimsesizlik eklenince bunalıyorum işte.yine de hamdolsun olağan şeylere rağmen sabrediyorum eşimle mutluyum huzurluyum birde bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alsam başka birşey istemiyorum.

sen ve bebişlerin nasılsınız? inşallah iyisindir.bu arada ciğer geliştirici iğne benim de kafama takılıp duruyor.dr.söz konusu değil dedi.herhalde diyorum sorun olursa bebeklerin erken gelmesi durumu gibi belki o zaman iğneye başvurur diye düşünüyorum.ama önlem alması gerek dimi ?

Canim benim Allah iyilik versin,ikinci 3 ay doneminde daha rahat olacaksin insaallah az kaldi sabret..o basagrisi beni de cok zorlardi,Allah sifa versin..sen dinlenmene bak..Biz de cok sukur iyiyiz de iste kafama takilan seyler var,ciger gelistirici igne meselesi gibi..bilmiyorum gereksiz yere buyutuyormuyum ama yine de icime suphe dusuyor..Dr daha iyi bilir deyip isin icinden cikmak istiyorum ama forumda diger basliklardaki yazilari okudukca acaba diyorum :44:

inşallah canım.bende okuyorum başlıklarda bende acaba diyorum.tabi olumsuz şeyler de okuyorum ciğer geliştirici vurulmayıp çocukları yaşamayan vs.Rabbim yaşatmasın inşallah.çok kötü bişey.dr.dan dr. a değişiyor.bakalım gelecek zaman bize neler göstericek

merhaba canim,3 lu tarama testi kan alinarak yapiliyor..yani sen sadece kan veriyorsun..Rabbim hayirli sonuclar almani nasip etsin insaallah

canım teşekkür ederim hayırlısı ile inşallah bakalım nasıl çıkacak kaç günde bilgin varmı:))

işte 2012'nin güzel ikiz anneleri ve güzel bebekleri

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|ibremine| 1 kız - 1 erkek geliyor | |
2|GULL| 2 kız geliyor|ocak başı |
3|esila7884| 2 kız geliyor|17 ocak |64 kg'dan 63'e düştü
4|desouza| 2 erkek geliyor|17 ocak |
5|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor| 20 ocak |62 kg'dan 64'e çıktı
6|fatmaccc|belli değil|26 0cak |5 kg aldı
7|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor| |
8|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor|4 şubat |
9|buglem80| belli değil |4 şubat | 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok )
10|boncukkkkk| belli değil |5 şubat | 64 kg'dan 67'ye çıktı
11|asel01|belli değil|27 şubat |69'dan 71'e çıktı
12|hathar|belli değil|28 şubat| 74-75 kg
13|florinda|2 erkek geliyor |29 şubat |
14|acidem| belli değil|7 mart |henüz kilo almadı
15|melitta|belli değil|8 mart |50 kg'den 53.5'e çıktı
16|uhde|1 kız-1 erkek geliyor |8 mart |
17|aysbah| belli değil |9 mart |
18|gulizelif| belli değil |19 mart |74 kg'dan 77'ye çıktı
19|zeynepppppp|belli değil|3 nisan |
20|meldir35| belli değil ||
21|fatimete|belli değil | |
22|eda001|belli değil | |
23|aylin25|belli değil |20 nisan | 60'dan 61'e çıktı
24|olefin|belli değil |30 nisan |

48 bebeğimiz var kızlaaaaaaaaar

eline sağlık canım çok güzel olmuş liste bu arada ben 64kg dan 62 ye düştüm ama sanırım artık kilo kaybetmem hepinizi öptüümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…