ooohhhhh uhdem, bi taşla iki kuş buna denir işte. hem kız, hem erkek evladın olucak desene. hayırlısı olsun canım..
inan canım uzun bir aradan sonra olunca insan cinsiyet ayırımı yapamıyor sağlıklı olsunda hiç farketmezdi bizim için kız erkek hayırlısı olsun herşeyden önce hepimizi için canım
Mrb kızlar bugün moralim çok bozuk 8. haftama yaklaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Dr aradık kanama yoksa telaşlanmaya gerek yok dedi kanamam yok şükür ama neden ağrıyor bilmiyorum.Komşum bu konuda tecrübeli 2 tane çocuğu var 2. adet tarihin yaklaşıyor tıpkı adet olacakmışın gibi ağrır normaldir diyor ama yine de korkuyorumçUmarım düşük tehlikesi falan değildir.Perşembe kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gideceğiz haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bu ağrılardan dolayı ertelemeyim diyorum sizde de aynı problemi yaşayan var mı tüm gün boyunca canımın sıkıntısından yattım
canım hiç korkma arkadaşlarında dediği gibi adet dönemindeysen bu ağrılar çok normal bende yaşadım hepsini sonradan geçiyor üzme hem kendini hemde bebişini emii
Mrb kızlar bugün moralim çok bozuk 8. haftama yaklaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Dr aradık kanama yoksa telaşlanmaya gerek yok dedi kanamam yok şükür ama neden ağrıyor bilmiyorum.Komşum bu konuda tecrübeli 2 tane çocuğu var 2. adet tarihin yaklaşıyor tıpkı adet olacakmışın gibi ağrır normaldir diyor ama yine de korkuyorumçUmarım düşük tehlikesi falan değildir.Perşembe kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gideceğiz haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bu ağrılardan dolayı ertelemeyim diyorum sizde de aynı problemi yaşayan var mı tüm gün boyunca canımın sıkıntısından yattım
arkadaşlarım meraba, özledim sizi. MELİTTA, FLORİNDA,İBREMİNE, BUGLEM, AYLİN, ESİLA,UHDE, BONCUKKK ye aramıza yeni katılan OLEFIN hepinizi öpüyorum..
canım şuan itibari ile en taze anne adayımız sensin. maşallah ve gözün aydın diyim ben sana ilk önce.seni de listemize alalım canım, beklenen doğum tarihin ne?
merhaba canım beklenen doğum tarihi 30 nisan şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimizi korusun öptüümm
kızlar herkese merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir. Ben allaha çok şükür bugün daha iyiyim ama yinede mutfağın kapısından bile geçemiyorum.
Melitta bende burda çok yalnızım hiç akraba yok bide hep çalışan biri olupta şimdi evde oturunca ev üstüme üstüme geliyor zaten halsizim bişey yapamıyorum. 1,5 hafta sonra göreve başlamam lazım ama bişey olur diye çok korkuyorum evde düşündükçede patlicam şimdiden. Kızlar sizce işe başlamalımıyım yani bir sağlık sorunu olmazsa Allah'ın izniyle. Bunca yıl sonra elde ettiğim bu mutluluğu riskede atmak istemiyorum ama napim bana akıl verin. Müdürün haberi var durumdan ama sanırım en az 20 saat ders verir bide okula arabayla yarım saat trafikte gidiyorum lisede çalışıyorum. kızlar ve çalışan hamişler ama akıl verin:18::18:
merhaba canım :) çok haklısın çalışıyorken evde oturmak çok zor.bunalıyor insan.en güzeli bi yıl çalışıp yıllık izinde tatil yapmak.herşey tadında güzel dimi :) iki arada bi dere de kaldım şimdi.çalışırsan dayanabilecek misin?
bana kalırsa kendini iyi hissetmeden hemen çalışma yada iş yerinde kendine dinlenme ortamı oluştur.mesela öğretmensin sanırım çok ayakta durma.bol dinlen otururken ayaklarını uzat.bizim akrabalarda da var öğretmen polis ikiz hamişlerdi.rapor aldılar.ıstırahate çekildiler.zor geçiyor tabi bel kasık ağrısı.yaa o polis olan biraz da matrak tüm aile toplandığımızda kopuyorduk gülmekten göreve çıkarken birde kusuyordum poşetle dolaşıyordum diyordu.sonra karnı çıktıkça büroya verdiler.biraz zor geçti bizim aile deki hamişlerin ama gebelikleri hafif geçienlerde vardı tabi ki.en son bebişlerini özlemesiyle dert yanıyordu.bir tane öğretmen kuzen var başka bi kuzen dinleniyormuş bol bol ayaklarımı uzatıyorum eve gelince de uzanıyordum diyordu.şimdi bebişleri iki yaşında kreşe verdi.maşallah ya zehir gibiler :)
rabbim yardımcın olsun stres yapma olur mu ?
Kıssslarrrr merhabalar herkeseeeee
OLEFİNcim aramıza hoşgelmişsin...İNŞALLAH yavaş yavaş mide bulantılarında geçerde rahat bi hamişlik geçirirsin tatlım...İşe gidip gitmemem konusuna gelince aslında buna karar vermende gidişatın yön vericektir...Örneğin ben de ablamda şu anda ikizlere hamileyiz...Ben 4aydır yatmak zorunda olduğum halde ablamın hamileliği gayet güzel gidiyo işine gidip geliyo evinde ufak tefek işleri yapıyo hatta şu an tatilde MAŞALLAH diyimdeeeBizimkilerde tüp bebe ama kişiye göre değişiyo durumlar eğer ki kötü giden bi durum yoksa kanama gibi yoğun ağrılar gibi doktorlar çalışmanın sorun olmıyacağını söylüyolar ama dediğim gibi gelecek günler ne getirir ona göre karar verirsin tatlım
çok saol boncuk sanırım bende öyle yapıcam sanada çok geçmiş olsun. Herkes mutlu ağrısız sorunsuz bir hamilelik geçirir inşallah amin.
MELİTTAcım 7-8hanelik yerde zaten kimseyi tanımıyodun tanıdıklarını da beğenmemişsin neyse bi daha görüşmezsin olur biter canım..Bu arada MAŞALLAH senin oğlanlar pek bi hızlı çıktılar tekmelere hemen başlamışlar,ben daha yeni yeni 1haftadır hissediyorum kıpırtılarını..Tek kelimeyle mucize işte bu diyebiliyorum...RABBİM hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin ...
anaaaaa boncukkkk ikisininde oğlan olduğunu nerden çıkardın yoksa içine mi doğdu kııızzzdün akşam yedim tekme çok güzeldi.bugünde ara ara hareketler hissediyorum önceden kıpırtı olurdu.ileriki günlerde ben daha net hareketlerini bekliyorum inşallah :) gerçekten de rabbimin bir mucize yüce bi duygu :)
ya sorma arkadaşım malesef dün akşamkini beğenmedim.aynı binadaki komşular şimdilik iyi allaha şükür. bu zamanda kimseye güvenemiyorsun.iyi davransan ezilirsin , ezsen kıymete binersin.bunu öğrendim bu ortamda.o yüzden mesafe en iyisi.rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
olefincim dediğin gibi dr. ne derse ona göre harket edersin sen kendini yorma dikkat et.
OLEFİNcim aramıza hoşgelmişsin...İNŞALLAH yavaş yavaş mide bulantılarında geçerde rahat bi hamişlik geçirirsin tatlım...İşe gidip gitmemem konusuna gelince aslında buna karar vermende gidişatın yön vericektir...Örneğin ben de ablamda şu anda ikizlere hamileyiz...Ben 4aydır yatmak zorunda olduğum halde ablamın hamileliği gayet güzel gidiyo işine gidip geliyo evinde ufak tefek işleri yapıyo hatta şu an tatilde MAŞALLAH diyimdeeeBizimkilerde tüp bebe ama kişiye göre değişiyo durumlar eğer ki kötü giden bi durum yoksa kanama gibi yoğun ağrılar gibi doktorlar çalışmanın sorun olmıyacağını söylüyolar ama dediğim gibi gelecek günler ne getirir ona göre karar verirsin tatlım
MELİTTAcım 7-8hanelik yerde zaten kimseyi tanımıyodun tanıdıklarını da beğenmemişsin neyse bi daha görüşmezsin olur biter canım..Bu arada MAŞALLAH senin oğlanlar pek bi hızlı çıktılar tekmelere hemen başlamışlar,ben daha yeni yeni 1haftadır hissediyorum kıpırtılarını..Tek kelimeyle mucize işte bu diyebiliyorum...RABBİM hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin ...
GÜLİZELİF canım mide bulantılarımı başladı..Benimde 3.ay tam bitmiş ve öyle başlamıştı bulantılarım toplamda 3kere çıkardım ama acaba bebişlere bi zararı olabilir mi diye çok korkup doktora gitmiştim doktorum hap falan veremiyeceklerini,ama çok kötü olursam serum takılabileceğini söylemişti...İNŞALLAH çok kötü olmazsın ama çok kötülersen serum taktırabilirsin canım..Bu arada benim şu ara 4ayım bitti ve mide bulantılarım geçti diyebilirim, MAŞALLAH diyelimmmSeninki de bi an önce geçer İNŞALLAH kendine iyi bak canımmm
İBREMİNE baş ağrıların nasıl oldu canım..Benim de kabusum göz ağrılarım 3-4gündür geri döndüler o yüzden sadece okuyup çıkıyodum sayfaları,bugün çok şükür iyiyim de yazıyım bişeyler dedim..Sen de iyisindir İNŞALLAH,çok fazla ağırlaştın mıııı
AYLİNcim kayseride 4.katta oturan sendin dimi...Zor olmuyo mu güzelim 4kat merdiven inip çıkmak,nasıl geçiyo günlerin,bu arada kramplar için sakın moralini bozma ilk başlarda benim de çok fazla olmuştu,rahim büyüdüğü için olurmuş öyle demişti doktorummm
ZEYNEPPPPP tatlım annen mi geldi...Bayramda gidemiycem diye üzülüyodun o geldi herhalde...Neyse o yanında olsun sana baksında nete girmene izin vermezse vermesin..Sen dediğinden beri bende netin başında fazla durmıyım diyorum ama bazen bebiş sitelerine bakarken zaman geçiveriyooo:26:
FLORİNDAcım gözüm ağrıdığı için yazamadım bişeyler,aslında hergün girip okuyorum ama netin başında fazla durunca gözüm daha da yoruluyo o yüzden yazmadan çıkıyodum bugün iyiyim ama çok şükürSen nasılsın paşaların iyiler miiii
selam kızlar.1.5 aylık ikiz bebeklerim var.sakın korkmayın,etraftan söylentilere kulak asmayın.yok ikizler erken doğar,yok küvöze girerler..eminim mutlaka duymuşsunuzdur bu cümleleri.RABBİME GÜVENİN,İÇİNİZİ FERAH TUTUN.ben 37+2 de çok sağlıklı bir doğum yaptım.hamileliğimde çok rahat geçti.33.haftamda nst de sancı çıkınca 1 gece hastanede kalıp iğne olmuştum.ciğer geliştirici iğne.sonrasında 37.haftaya kadar geldim çok şükür.bebeklerimden biri 2300 biri 2600 doğdu.KESİNLİKLE KORKMAYIN,HER İKİZ ERKEN DOĞAR DİYE BİR KURAL YOKKKKK...HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARIN VE BOL BOL UYUYUN.DOĞURDUKTAN SONRA 1 DAMLA UYKU OLMICAK ÇÜNK,:))
canım bazi şeyler hissediyorum ama anlam veremiyorum bebişlerdenmi yoksa bağırsaklarımdaki hareketlenmelermi kestiremiyorum adını koyamıyorum yaniiuhdecim seninle günlerimiz aynı sende kıpırtılar hissediyor musun?sen nasılsın? gebeliğin nasıl geçiyor?
canım ben çalışan biri olarak şayet işin yorucu değilse çalış derim hem vakit çabuk geçiyor herşeyi düşünüp kafana takmıyosun hemde çalışan bir bayanın evde oturması baya zor oluyor alışamıyor insan onun için iyi şayet işin yorucuysa müdürün falanda anlayışsız biriyse çalışma evde dinlen riske atma derim yine karar senin canım ben çalıştığım halde zorlanmadım çok şükür...kızlar herkese merhaba umarım herkes ve bebişler iyidir. Ben allaha çok şükür bugün daha iyiyim ama yinede mutfağın kapısından bile geçemiyorum.
Melitta bende burda çok yalnızım hiç akraba yok bide hep çalışan biri olupta şimdi evde oturunca ev üstüme üstüme geliyor zaten halsizim bişey yapamıyorum. 1,5 hafta sonra göreve başlamam lazım ama bişey olur diye çok korkuyorum evde düşündükçede patlicam şimdiden. Kızlar sizce işe başlamalımıyım yani bir sağlık sorunu olmazsa Allah'ın izniyle. Bunca yıl sonra elde ettiğim bu mutluluğu riskede atmak istemiyorum ama napim bana akıl verin. Müdürün haberi var durumdan ama sanırım en az 20 saat ders verir bide okula arabayla yarım saat trafikte gidiyorum lisede çalışıyorum. kızlar ve çalışan hamişler ama akıl verin:18::18:
maşallah canımmm darısı bizlerin başına olsun inş.selam kızlar.1.5 aylık ikiz bebeklerim var.sakın korkmayın,etraftan söylentilere kulak asmayın.yok ikizler erken doğar,yok küvöze girerler..eminim mutlaka duymuşsunuzdur bu cümleleri.RABBİME GÜVENİN,İÇİNİZİ FERAH TUTUN.ben 37+2 de çok sağlıklı bir doğum yaptım.hamileliğimde çok rahat geçti.33.haftamda nst de sancı çıkınca 1 gece hastanede kalıp iğne olmuştum.ciğer geliştirici iğne.sonrasında 37.haftaya kadar geldim çok şükür.bebeklerimden biri 2300 biri 2600 doğdu.KESİNLİKLE KORKMAYIN,HER İKİZ ERKEN DOĞAR DİYE BİR KURAL YOKKKKK...HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARIN VE BOL BOL UYUYUN.DOĞURDUKTAN SONRA 1 DAMLA UYKU OLMICAK ÇÜNK,:))
maşallahh canımkızlar selam,
güzel haberlerle karşınızdayımmmmmmmminnaklarımın ense kalınlıkları ölçüldü. biri 1.2 diğeri 1.5 ( küsüratları hatırlamıyorum) ve çok normal olduğunu söledi dr. çok şükür.. ben 1.5 üstüyse erkek olabilir söylentisini sordum. evet yüksek olursa olabilir ama neye göre yüksek, hangi değere göre yüksek bunun sınırı çizilmiş değil. o yüzden herhangi bişey söyleyemeyiz dedi.
şimdi asıl bombaya geliyorum.. baştan ikili test istememişti. genelde ikizlerde yanıltıcı sonuç verir ve çok tercih edilmez ikiz gebeliklerde demişti dr. ama bugün aniden karar değiştirdi. hadi yapalım, eğer olumlu çıkarsa içimiz çok rahat edicek, yok eğer olumsuz çıkarsa ona göre değerlendiririz dedi. veeee sonuç olumluinanın çok sevindim. dr bile şimdi içim çoooooooooook rahatladı dedi. ikiz olmasına rağmen ikili testin anormal sonuç vermemesi çok güzel çünkü yanıltıcdır ikizlerde çoğu zaman dedi. içim nasıl rahat etti anlatamam..
4D ultrasonda gördüm minnoşlarımı. nası duygulandım anlatamam. bi tanesi resmen zıpır. bir sağa, bir sola dönüyor, kolları açıp kapatıyor, bacakları açıp kapatıyor çılgınhele bir ara resmen diğeri tekmeleyip zıpladı. dr bile bak şu zıpıra rahat vermiyo kardeşine dedi. diğer yavruma da kıyamam. resmen ellerini kollarını yüzünün önünde tutup gard almış, savunmaya geçmiş korunmak için yerim onları ben.. yavrularım benim.. sonra dvd'ye çekip bize verdi. akşam belki 10 kere izlemişimdir........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?