Güselllller merhaba herkesler iyi mi bakalım..
Haftasonu evde oturanlar ve dışarı çıkanlar el kaldırsın bakimmmm...Ben evde oturanlar kısmında hemen elimi kaldırıyım

...Hatta bu konuda ödülüm bile var..En iyi evde oturan hamiş olarakkkk
Kıslar bişey sorcam neler aldınız bebişlerinize..Ben daha hiç bişey almadım da geçen bi misafirimiz 2tane çıtçıtlı bady,2tanede tulum hediye getirmiş çok güseller,ben de bi an önce alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum

..
İBREMİNEcim sen herhalde herşeyini tamamlamışsındır bebişine oda falan yaptın mı beşik mi aldın..Ben park yatak düşünüyorum başka neler aldın anlatsana bize de fikir olsun canım yaaaa

UHDE canım maalesef kilo konusunda rekor benim kimseciklere kaptırmam güzelimmmm

64le başladım şimdi 69um,gerçi 5kilo almışız ikimizde, ama benim öncesinde de kilom olduğu için top misali yuvarlanıyorum şimdiiiii

MELİTTAcım bahsettiğin şekilde forumtakiptende ben hiç bakmamıştım siteye:44:..Ben bide diğer konuları nasıl görüceğini anlatıyım sana...Siteye giriş yaptığında sol üstte anasayfa yazısını tıkladığında bir sürü başlık açılıyo o başlıklardan istediğine tıkladığında da alt başlıklar açılıyo..
Mesela bahsettiğim panikatak konusuna girmek için yapıcaklarını söyliyim bakalım olucak mı...Anasayfa yazısını tıklayınca çıkan başlıklarda aşağı doğru ilerleyince gebelik diye bi başlık var, ona tıkladığında da çeşitli başlıklar çıkıyo,o başlıkların içinde hamilelerden haberler soru ve sorunlar başlığı var,ona da tıkladığında işte orda panikatak konusu ve bir sürü konu var istediğine takıl,yorum yap hepsinde çok tatlı insanlar var

...Şimdi uzun uzun anlatınca karışık geldi belki ama sayfa başlıklarını tıklayınca açılıveriyo peşpeşe,ben de ara ara tüp bebek başlığında geziniyorum tecrübeli annelerin yazdıklarını okuyorum,ama insan takılınca vaktin nasıl geçtiği belli olmuyo