Kıssslarrrr merhabalar herkeseeeee
OLEFİNcim aramıza hoşgelmişsin...İNŞALLAH yavaş yavaş mide bulantılarında geçerde rahat bi hamişlik geçirirsin tatlım...İşe gidip gitmemem konusuna gelince aslında buna karar vermende gidişatın yön vericektir...Örneğin ben de ablamda şu anda ikizlere hamileyiz...Ben 4aydır yatmak zorunda olduğum halde ablamın hamileliği gayet güzel gidiyo işine gidip geliyo evinde ufak tefek işleri yapıyo hatta şu an tatilde MAŞALLAH diyimdeee

Bizimkilerde tüp bebe ama kişiye göre değişiyo durumlar eğer ki kötü giden bi durum yoksa kanama gibi yoğun ağrılar gibi doktorlar çalışmanın sorun olmıyacağını söylüyolar ama dediğim gibi gelecek günler ne getirir ona göre karar verirsin tatlım
MELİTTAcım 7-8hanelik yerde zaten kimseyi tanımıyodun tanıdıklarını da beğenmemişsin neyse bi daha görüşmezsin olur biter canım..Bu arada MAŞALLAH senin oğlanlar pek bi hızlı çıktılar tekmelere hemen başlamışlar,ben daha yeni yeni 1haftadır hissediyorum kıpırtılarını..Tek kelimeyle mucize işte bu diyebiliyorum

...RABBİM hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin

...
GÜLİZELİF canım mide bulantılarımı başladı..Benimde 3.ay tam bitmiş ve öyle başlamıştı bulantılarım toplamda 3kere çıkardım ama acaba bebişlere bi zararı olabilir mi diye çok korkup doktora gitmiştim doktorum hap falan veremiyeceklerini,ama çok kötü olursam serum takılabileceğini söylemişti...İNŞALLAH çok kötü olmazsın ama çok kötülersen serum taktırabilirsin canım..Bu arada benim şu ara 4ayım bitti ve mide bulantılarım geçti diyebilirim, MAŞALLAH diyelimmm

Seninki de bi an önce geçer İNŞALLAH kendine iyi bak canımmm
İBREMİNE baş ağrıların nasıl oldu canım..Benim de kabusum göz ağrılarım 3-4gündür geri döndüle

r o yüzden sadece okuyup çıkıyodum sayfaları,bugün çok şükür iyiyim de yazıyım bişeyler dedim..Sen de iyisindir İNŞALLAH,çok fazla ağırlaştın mıııı
AYLİNcim kayseride 4.katta oturan sendin dimi...Zor olmuyo mu güzelim 4kat merdiven inip çıkmak,nasıl geçiyo günlerin,bu arada kramplar için sakın moralini bozma ilk başlarda benim de çok fazla olmuştu,rahim büyüdüğü için olurmuş öyle demişti doktorummm
ZEYNEPPPPP tatlım annen mi geldi...Bayramda gidemiycem diye üzülüyodun o geldi herhalde...Neyse o yanında olsun sana baksında nete girmene izin vermezse vermesin

..Sen dediğinden beri bende netin başında fazla durmıyım diyorum ama bazen bebiş sitelerine bakarken zaman geçiveriyooo:26:
FLORİNDAcım gözüm ağrıdığı için yazamadım bişeyler,aslında hergün girip okuyorum ama netin başında fazla durunca gözüm daha da yoruluyo o yüzden yazmadan çıkıyodum bugün iyiyim ama çok şükür

Sen nasılsın paşaların iyiler miiii