Canım ben Kayserideyim ailelerimizde burda çok şükür benim ailem eşimin ailesi hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz.Bu konuda rahatız çok şükür bunalıma girdiğim anda imdadıma yetişiyorlar.Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın bebişlerin geldiği zaman herşey güzel olacak inş bizde sabısızlıkla bekliyoruz 8 ay geçermi diye.Allahım sağlıkla onları kucağımıza almayı nasip etsin bizimki 6 yıllık bi hasret çok şükür ilk tüp bebek denemesinde oldu.Bu sıkıntıları çekmeye razıyım çocuksuzluk apayrı bi sıkıntı.evlilik yılı ilerledikçe deli gibi bebek istiyosun olmadıkça bunalıma giriyosun.O yüzden ben evde sıkıldığım bunaldığım zaman hamile kalamadığım zamanki üzüntülerimi düşünüp şükür diyorum.Önümüzdeki senede inş buradan miniklerimizin maceralarını anlataırız bizimkiler şunu yaptı bunu yedi şunu içti...diye Tabi sizinkiler benim bebişlerime göre abla abi olacak sizin tecrübelerinizden doğum ve bakım tecrübelerinden faydalanacağım
Rabbim eşine de acil şifalar versin ev konusunda başka alternatif yokmuş bebişlerin gelirse karanlık eve ışık doğar:)
arkadaşlar merhabalar daha 10 dk önce hastaneden gelik.
Allahıma binlerce kere şükürler olsun eşimin ağrıları biraz daha hafifledi.dr.kulağına pansuman yaptı.acilden girdik zaten.şansıma bugün acilde kadın doğum dok. vardı."ooo nasılsın iyi misin "dedi "ben çok iyiyim eşim için geldik "dedim.neyse bebişleri sordu "en son ne yapmıştık" diye "ense kalınlıklarına bakmıştık "dedim.sen iyisin dimi dedi evet dedim.böyle işte sohbet bilgi derken vakit geçti. eşimin dr. pansuman yaptı.çıktık hast.den.sonra eşimle dolaştık.benim giysilerim artık bana olmamaya başladığı için kumaş hamile pantolonu aldık. :) ama 38 beden öyle bi bol ki ben normalde 34-36 giyiyordum daha kilo alırım belki diye aldım.zaten 38 bedenden başlıyormuş. ben iyiyim şükür günüm iyii geçti
sizler nasılsınız şeker ikiz anneleri ? :)
Hadi gözün aydın canım eşin biraz daha iyiymiş.Melittacım valla kıskandım öyle 38 beden hamile pantolonu bol geliyormuş maşaallah bende eskiden 38 giyiyordum şimdi içine girmek ne mümkün bugün benimde akraba günüm vardı pantolonlarımın hiç biri olmayınca jile elbisemi giydim karnım yumurta gibi çıktı.Gören aa karnın baya büyümüş kaç aylık diye soruyor.2 aylık demey diye utanıyorum.çünkü herke 4 aylık olana kadar kilo almazmış.Ben 59 kilo ile tedaviye başladım 61 kilo ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum.Bu arada boyumda 1.65 çok uzun sayılmam yani:)Evlendiğimizde 51 kiloydum düşünün alınan kiloları .Bizimki tüp bebek tedavisi ile olduğu için 2 aydır yatıyorum kiloları hormon iğnelerinden ve hareketsizlikten aldım.Transferden sonra sonuç öğrenene kadar geçen 12 günde hep yattım.Ne yapalım bebekler sağlıkla doğsun da kilolarıda alalım nasıl olsa ikiz bebişlerimiz kısa sürede bizi forma girdirirler.
kızlar merhaba ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.
Hadi gözün aydın canım eşin biraz daha iyiymiş.Melittacım valla kıskandım öyle 38 beden hamile pantolonu bol geliyormuş maşaallah bende eskiden 38 giyiyordum şimdi içine girmek ne mümkün bugün benimde akraba günüm vardı pantolonlarımın hiç biri olmayınca jile elbisemi giydim karnım yumurta gibi çıktı.Gören aa karnın baya büyümüş kaç aylık diye soruyor.2 aylık demey diye utanıyorum.çünkü herke 4 aylık olana kadar kilo almazmış.Ben 59 kilo ile tedaviye başladım 61 kilo ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum.Bu arada boyumda 1.65 çok uzun sayılmam yani:)Evlendiğimizde 51 kiloydum düşünün alınan kiloları .Bizimki tüp bebek tedavisi ile olduğu için 2 aydır yatıyorum kiloları hormon iğnelerinden ve hareketsizlikten aldım.Transferden sonra sonuç öğrenene kadar geçen 12 günde hep yattım.Ne yapalım bebekler sağlıkla doğsun da kilolarıda alalım nasıl olsa ikiz bebişlerimiz kısa sürede bizi forma girdirirler.
olefin merhaba hayırlı olsun bünyeden bünyeye değişiyor bildiğim kadarıyla.normal şikayetlerin.ben şükür çok hafif geçiriyorum diyebilirim.kusmalarım olmadı ama halsizlik baş dönmesi mide bulantısı özellikle kasık ,karın ,bel ağrısı oldu.hala davar birde sırt ağrılarım başladı bu hafta.doğru düzgün bişey yiyemezdim. kussam daha iyiydi.ağzımın tadı yoktu.ama şükür mide bulantım hafifledi.biraz daha iyiceyim.
cevaın için cok saol tatlım senin adına çok sevindim. İnanki nazlı biri değilimdir. hiç sevmem naz yapmayı ama bu durum yüzünden ne yapacağımı şaşırdım selamlar
kızlar merhaba ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.
bende tüp bebekle kavuştum bebişlerime canım tüp bebek tedavisinde ister istemez ilaçlardan dolayı kilolar alınıyor inş. sonrasında verecegiz bende önceden 45 kilolardaydım çocuk reyonundan giyiniyordum ki 34 beden giyiyordum çok üzülüyodum zayıflığıma kilo alayım diye neler yapıyodum tedavi sonunda 55 kilo oldumm çok mutlu oldum kilo aldım diye çok şükür gebeliğim iyi gidiyor şuan 60 kilo olmuşum dün dr. gittim çok normal dedii inan kiloları dert etmeye gerek yokk geçer gider hepsi önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almak....
dün bebişlerimizi gördük ense kalınlıkları ölçüldü kızlar biri 1.1 diğeri 1.7 çıktı dr. gayet gzel dedi eller kollar ayaklar maşallah çok hareketlilerdii veeee cinsiyetleri belli olduuu biri ERKEK diğeri bacaklarını kapattığı için net görünmedi ama dr. KIZ olabilecegini söyledi 15 günde bir gidecegim sürekli gözetim altında olmalıymışım ne yapalım bebiş için herşeye değer benden bu kadar sizler nasılsınız bebişler nasıllarrr ??????
olefin merhaba hayırlı olsun bünyeden bünyeye değişiyor bildiğim kadarıyla.normal şikayetlerin.ben şükür çok hafif geçiriyorum diyebilirim.kusmalarım olmadı ama halsizlik baş dönmesi mide bulantısı özellikle kasık ,karın ,bel ağrısı oldu.hala davar birde sırt ağrılarım başladı bu hafta.doğru düzgün bişey yiyemezdim. kussam daha iyiydi.ağzımın tadı yoktu.ama şükür mide bulantım hafifledi.biraz daha iyiceyim.
cevaın için cok saol tatlım senin adına çok sevindim. İnanki nazlı biri değilimdir. hiç sevmem naz yapmayı ama bu durum yüzünden ne yapacağımı şaşırdım selamlar
anlıyorum bunun nazlılıkla alakası yok ki zaten şikayetler geçince nazlanası geliyor insanın :) ama şikayetler de olunca insan canından beziyor.mide bulantısı yanma mide ağrısı oluyor bende de kötü oluyorum tadım kaçıyor.inşallah üç aydan sonra atlatrısın. sonra da bildiğim kadarıyla benim ki gibi yanma ağrı olur ara ara :) sonra da bebişlerimizin hareketleri de olunca o ağrılar bulantılar önemsenmez :)))
uhde sende bendenmişsin bende çocuk reyonundan giyiniyordum bazen.bazen 36 bedenlerin kalıpları küçük oluyordu bana oluyordu..
bu arada bebişlerin hayırlı olsun bi kız biri oğlan ne güzel sağlıklı olmalarına da sevindim kendine dikkat et. :)
kızlar ben nedense "beğen " yapamıyorum ve smileyler yok.neden böyle oldu bilen var mı acaba ?
evet melittacim format degismis galiba cunku ben de renkli yazamiyorumhalbuki mor rengi coook severim...ne guzel kilo verme derdiniz olmayacak iste yapidan dolayi..ben de Amerika da 10 kilo aldim 67 ile hamile kaldim suan 80 kiloyum..boyum 1.69..neyse yeter ki kuzucuklar saglikli olsun
tşk.ederim canım darısı senin başına inş.. haklısın sağlıklı olsunda bebişler gerisi boş zaten....Maşaallah canım bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş darısı bizlere inş drum bana da 15 güne bir kontrole gel demişti perşembe günü gidip kalp atışlarını duyacağız inş.Kiloyu çok takmıyorum nasıl olsa veririz bebekler sağlıkla doğsun inş da.Karnım şiş olunca o biraz rahatsız ediyor :)
uhde sende bendenmişsin bende çocuk reyonundan giyiniyordum bazen.bazen 36 bedenlerin kalıpları küçük oluyordu bana oluyordu..
bu arada bebişlerin hayırlı olsun bi kız biri oğlan ne güzel sağlıklı olmalarına da sevindim kendine dikkat et. :)
kızlar ben nedense "beğen " yapamıyorum ve smileyler yok.neden böyle oldu bilen var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?