• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

merhaba filorinda Allah tamamina erdirsin,sizlere hayiirli evlat eylesin..erkekler annelerine daha duskun olurmus:65:..haftalari da iyi masaallah..benimkiler de erkek 1 hafta,kiz 2 hafta geri..Rabbim hepimizin saglikli sihhatli mutlu sona ulasmamizi nassip ederr insaallah

saol canım allah razı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar başka bişey istemiyorum sağ sağlim kucagımıza alalım hayırlısıyla :nazar::nazar:

canım teşekkür ederim senin bebişlerin cinsiyeti belli olmadımı daha evet canım kan hapı vericekti ben şurup istedim kabızlık konusunda acı biber yiyorum o yüzden kabızlık olayını pek anlamıyorum kan şurubundan başka vitamin vermişti içemedim kocaman zaten hap görünce otomatikman kusuyorum doktorumda illaki içiceksin demedi tamam dedi yiyeceklerden almaya çalışıyorum vitaminimi aşıya gelince sordum yaptırabilirsin dedi bir zararı yok dedi yaptırıcam sende ne var ne yok sende pek girmiyorsun hep boş bu sayfa zaten ne yapalım olsun

hoşgeldin canım en yeni ikiz annesi bendim sen gelince ben biraz daha tecrübeli oldum :)Şuan 7 haftalık hamileyim.Şikayetlerin normal gibi geldi çünkü mide bulantısı bi hamileliğin sorunsuz devam ettiğini gösterirmiş.Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sabahları hafif bi mide bulantım oluyor ama çıkaracak gibi değil benimde midem taş gibi sert ve sanki ekşimiş gibi karnımın alt kısımları yumurtalıklar yani belim sırtım çok ağrıyor genelde gün boyu ya yatıyorum yada oturuyorum sana tavsiyem çıkaracağını bilsen de kendini zorla ve ye yoğun mide bulantısı yaşayan arkadaşlarım yanlarında hep kraker tarzı yiyecekler bulunduruyorlardı inş geçer canım bu rahatsızlıkların 3 aydan sonra bulantı genelde kalmıyormuş dikkat et kendine bu arada kalp atışını duydunuz mu?

aylincim çok saol kalp atışı için ayın 16 sında randevum var inşallah o zaman duyacağız sana ve bebişlerine de sağlık sıhhat diliyorum. sen ne güzel hafif atlatıyorsun valla ben kendimi anlamadım. Bugün rapor aldım öğretmenim sınavlar falan vardı okul açılıncaya kadar inşallah geçer beraber hep güzel haberler paylaşırız inşallah herkese selam

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır evde olduğum halde girmiyordum.annem bizde ve bilgisayarın başına oturunca kızıyor.radyasyon var diye.şimdilik kaçabildim bakalım.önceki sayfaları hiç okuyamadım.ama son sayfaya bakılacak olursa yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.olefin bende aylin25 arkadaşımın dediğine katılıyorum.mağlesef mide bulantısı hepimizde olan bişey.ve olmassa bende bişeylerin doğru gitmediğini düşünürdüm.ben ilk hamileleğimde hiç mide bulantısı yaşamadım.hiç hamile gibi değildim ve düşük yaptım.çok zor ama katlanmak zorundayız buna.bana progestanın iğnesini yapmıştı doktor ondan sonra mide bulantım azaldı .şu ara biraz daha iyiyim çok şükür.

zeynep seninde bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canım valla tansiyonum düşüyo sürekli evde şimdilik yalnızım eşim işe gitti o yüzden tedirgin oluyorum ama geçicek inşallah öptümmm

anlıyorum bunun nazlılıkla alakası yok ki zaten şikayetler geçince nazlanası geliyor insanın :) ama şikayetler de olunca insan canından beziyor.mide bulantısı yanma mide ağrısı oluyor bende de kötü oluyorum tadım kaçıyor.inşallah üç aydan sonra atlatrısın. sonra da bildiğim kadarıyla benim ki gibi yanma ağrı olur ara ara :) sonra da bebişlerimizin hareketleri de olunca o ağrılar bulantılar önemsenmez :)))

inşallah o günleri hep beraber yaşayalım canım valla desteğinizle unutacağım inşallah şu midemi :)))

hosgeldin olefin,bebislerin hayirli olsun,Rabbim tamamina erdirsin insaallah..canim benim cok fazla bulantim olmadi,ilk aylardakinde de kraker ve tuzlu seylerle gecistirdim ama sen onunda ise yaramadigini soyluyorsun..eger bu bulantilar gunluk hayatini asiri derecede etkiliyorsa dr nun mutlaka bir sey yapmasi gerekir diye dusunuyorum..halsizlik ise ilk ve son aylarda cok oluyor,uyuma istegi ve yorgunluk ozellikle bu cok normal...Allah yardimcin olsun..saglikla gelsin kuzucuklar insaallah

saol canım ya maşallah sen ne güzel büyütmüşsün darısı başımıza

kimseyi beğenemicem artık öyle mi :( birde smileylerde kalkmış o an ki ifadelerimi smileylere yansatamicam.neyse hayırlısı.ben bakalım şimdilik alamadım ama ileri ki aylarda alabilirim belki.bebişlerim sağlıklı olsunlarda razıyım. :)

bu arada eşim beni kıbrısın tarihi yerlerine götürecek.benim merak ettiğim daha önce kıbrısta kalanlardan duyduğum ve merak ettiğim yerler vardı.eşim gezdiricek beni inşallah ben ağırlaşmadan :) işte alışmam için bi yerden başlamak gerek yoksa ben burada sıkıntıdan patlicam.

melitta kıbrısa gitmişliğim var ama girneye liman ve kalesi çok güzel ama akşam üstü gez bence çünkü çok büyük sıcaktan rahatsız olursun

melitta kıbrısa gitmişliğim var ama girneye liman ve kalesi çok güzel ama akşam üstü gez bence çünkü çok büyük sıcaktan rahatsız olursun

evet gerçekten çok sıcak dediğin gibi akşam üstü gezmeli bol bol fotoğraf çekcem anı olarak bari şu beş ayımı inşallah gezerek geçiriyim :)

birde midem bugün çok kötü ağrıyor ya betim benzim attı resmen tüylerim diken diken oluyor :52: bi geçse de rahatlasam ay:49:

olefin ben birde en çok mavi köşkü merak ediyorum :)

Son düzenleme:
tşk.ederim canım darısı senin başına inş.. haklısın sağlıklı olsunda bebişler gerisi boş zaten....

çok zayıflıkta hakkatten hiç iyi değill ben bu halimden çok çok memnunum valla... canım sağlıklı olsunda bebişlerimiz kız erkek hiç farketmiyodu bizim için hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsunn inş...

uhde haklısın canım cinsiyetleri önemli değil bebişlerimiz sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum bir daha ki kontrol gününü iple çekiyorum.bebişlerimin hareketlerini daha net hissetmek istiyorum artık.bebişlerimi özledim

slm kızlaar nasılsınız ?Bugün ben biraz halsizim ve midem ağrıyor bulantı gibi yanma gibi garip bişeyler galiba hareketsizim yiyip üstüne yatıp oturuyorum ondan olsa gerek.

Melittacım gez tabiki sana moral olur ama sıcaklara dikkat et.

Olifen canım bende öğretmenim ama henüz atanamadım temmuz atamalarınada puanım yettiği halde doğuyu tercih etmediğim için olmadı.Tüp bebek tedavisi yüzünden yazmaya csaret edemedim Hakkari tunceli şırnak gibi yerler açıktı ben kayserideyim bir sürü yol derken bebeği tercih ettik:)şimdi atanmış olsaydım bugün göreve başlayacaktım ve bu halde gitmem imkansızdı.Kısmet şubattaki atamalrda bidaha deneyeceğim şansımı.sen heyet raporu almaya çalış özellikle ilk 3 ay dikkat et kendine biz tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığımız için iki kat daha dikkatli olmamız gerekiyor.çalışmaya başlasan bile ayakta fazla kalmayaya çalış.Bizde önümüzdeki hafta gideceğiz inş kalp atışlarını duymaya.Rabbimhepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

slm kızlaar nasılsınız ?Bugün ben biraz halsizim ve midem ağrıyor bulantı gibi yanma gibi garip bişeyler galiba hareketsizim yiyip üstüne yatıp oturuyorum ondan olsa gerek.

Melittacım gez tabiki sana moral olur ama sıcaklara dikkat et.

Olifen canım bende öğretmenim ama henüz atanamadım temmuz atamalarınada puanım yettiği halde doğuyu tercih etmediğim için olmadı.Tüp bebek tedavisi yüzünden yazmaya csaret edemedim Hakkari tunceli şırnak gibi yerler açıktı ben kayserideyim bir sürü yol derken bebeği tercih ettik:)şimdi atanmış olsaydım bugün göreve başlayacaktım ve bu halde gitmem imkansızdı.Kısmet şubattaki atamalrda bidaha deneyeceğim şansımı.sen heyet raporu almaya çalış özellikle ilk 3 ay dikkat et kendine biz tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığımız için iki kat daha dikkatli olmamız gerekiyor.çalışmaya başlasan bile ayakta fazla kalmayaya çalış.Bizde önümüzdeki hafta gideceğiz inş kalp atışlarını duymaya.Rabbimhepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aylin merhaba canm nasılsın? sizin içinde gezerim :D bu arada kızlar bebişlerin kalp atışlarını duymak müthiş bi duygu ,hele hele karnında insan yavrusuna benzeyip hareketlerini görünce daha muhteşem bi duygu ,ondan sonra sürekli dr gidip göresiniz geliyor.ben bu hafta kıpırtılar hissediyorum o apayrı bi duygu hele ki iyice hareketlerini tekmelerini hissetsem herhalde mutluluktan uçarım.

walla iki üç gündür bebişlerimi sayıklamaya başladım çok özledim inanamazsınız.bebişlerini hisseden ikiz anneleri sanırım beni anlıyorlardır :) :nazar:

Aylincim ben 11 yıllık öğretmenim ilk atamam siirtin küçük bir ilçesiydi 2,5 yıl kaldım bekar bir bayan olarak bile çok zordu. Bence çok iyi karar vermişsin eninde sonunda göreve başlarsın. Ben orda çok hastalandım doktor bile doğru düzgün olmadığından hastalığımı bile anlamıyorlardı, bence sen bebişerini dünyaya getir ekonomi çok zorlamicaksa sonra göreve başlarsın tabi en hayırlısı ne ise o olsun

kızlar herkese selam kendinize dikkat edin :1:

kızlar elimden geldiğince topladığım bilgilerle güncelledim listeyi. umarım birşey kaçırmamışımdır. eklenmesini istediğin birşey olursa lütfen beni uyarın..

:emir_bebek::emir_bebek:işte 2012'nin güzel ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|:49:ibremine| 1 kız - 1 erkek geliyor :64:| |
2|:49:GULL| 2 kız geliyor:64:|ocak başı :nazar::nazar: |
3|:49:esila7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|17 ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü
4|:49:desouza| 2 erkek geliyor:64:|17 ocak:nazar::nazar: |
5|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
6|:49:fatmaccc|belli değil|26 0cak:nazar::nazar: |5 kg aldı
7|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
8|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
9|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok :59: )
10|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
11|:49:asel01|belli değil|27 şubat :nazar::nazar: |69'dan 71'e çıktı
12|:49:hathar|belli değil|28 şubat:nazar::nazar:| 74-75 kg
13|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
14|:49:acidem| belli değil|7 mart:nazar::nazar: |henüz kilo almadı
15|:49:melitta|belli değil|8 mart :nazar::nazar:|50 kg'den 53.5'e çıktı
16|:49:aysbah| belli değil |9 mart :nazar::nazar:|
17|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
18|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |
19|:49:meldir35| belli değil ||
20|:49:fatimete|belli değil | |
21|:49:eda001|belli değil | |
22|:49:aylin25|belli değil | |

:65:44 bebeğimiz var kızlaaaaaaaaar :65::65:

canım benim ikisi de kız :) 65 kiloyum bi de...

arkadaşlarım meraba, özledim sizi. MELİTTA, FLORİNDA,İBREMİNE, BUGLEM, AYLİN, ESİLA,UHDE, BONCUKKK ye aramıza yeni katılan OLEFIN hepinizi öpüyorum..

kızlar bende bir tuhaflık söz konusu. benim bulantılarım 2 hafta öncesine kadar çok şiddetli değildi. normalde 12. hafta azalır yazıyor her yerde ama benim asıl 12. hafta şiddetlendi. şuan ne yersem çıkarıyorum, çok zor geçiyor bu günler benim için :59: bir de işe de döndüm. dün sabah 3 kez klozete koştum işyerinde biliyo musunuz?? akşam yediklerimin hepsini çıkardım. mideme bişey girmez oldu. telaşlanıyorum :43: ne yersem çıkıyor.

bu arada yarın kontrole gidiyoruz. benim dr. ikili test istememişti. yarın 3'lü test var ve ense kalınlıkları ölçülecek. sizi haberdar ederim nolur dua edin benim için..

merhaba güzel anneler nasılsınız ben ve bebişlerim iyiyiz buğün doktora gittik ve anne ve babalarına cinsiyetlerini gösterdiler 2 erkek:55::emir_bebek::55::emir_bebek: olacak allah izin verirse sağlıkları iyi çok şükür birtanesi 1 hafta geriden geliyor biri 14+1 diğeri 15+1 bu şekilde giderse iyi aslında bu bile riskmiş eger fark dahada açılırsa erken almamamız gerek bebekleri dedi doktorumuz inşallah zamanında sağlıklı doğarlar kan şurubu verdi doktorum onları içiçem sizler nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir inşallah bebişlerinize vede kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri:54::54:

canım maşallah.. inşallah biz de görürüz o günleri.. gerçekten de erkekler anneye düşkün olurmuş :61:

nursin çok teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah canım sevgilim bi an önce şifa bulur.kendimi unuttum ya gerçekten birde inanmazsınız belki bi sürü köpek var ya ben diyim beş siz diyin 15.dün kapı önüne toplanmış iki üç tane kapı açamadım :( geçenlerde bize gelen misafirlerde dedi "bebekler olcak diyip başvuru da bulunsanız geniş eve geçseniz martta belki kabul olur "diye ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.yalnız başka yere gidemeyiz belki ev değiştirilebilir.belki bi ihtimal ama hiç sanmıyorum.bitek bizim böyle değil ki yaklaşık bi sekiz hane vardır.onlarında bizim ki gibi bölünmüş yani üç bina ama güneş alıyor oralar :( :84:

meğerse ne kadar dertliymişim burası konusunda ya polyannacılık oynayıp durdum yıllarca ama bu kadar da olmaz.buradaki sıkıntıları baya bi sineye çekmişim demek ki eşim rahatsızlanınca patladım.eşimle herşeyi çekmeye razıyım ama bebeklerimizi düşünüyoruz :43:

wallahi dün sinirden ,yorgunluktan ,ağlamaktan 3 tane tam sigara içtim. iki üç çekip attıklarımda cabası :43: alıştım ama üzülüyorumda sıkıntılara rağmen nasıl olcak bilmiyorum.aaaa bi de içeri giren çekirgeler var.nerden geliyorlarsa bilmem.cırcır böceği diyorlarmış sanırım ama çekirgeye benziyor. :43: allah ım 3 yıl geçer mi burda yaa :25:

kıyamam MELİTTAcım sana yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. ama madem dayanman gerekiyor, tayin ya da taşınma durumunuz yok sabret et canım. zaten yeni ortamlar ne kadar kötü olsa da insan belli bir süre sonra -belki de başka çaresi olmadığından- inanki alışıyor. bence sen de şimdi o aşamadasın.. allah yardımcın olsun güzelim. hem eşin de biraz daha iyiymiş bak.. allah herşeyin gücünü, kuvvetini, mükafatını verir sen yeterki sık dişini canım.

kızlar merhaba ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.

canım şuan itibari ile en taze anne adayımız sensin. maşallah ve gözün aydın diyim ben sana ilk önce. :nazar: seni de listemize alalım canım, beklenen doğum tarihin ne?

bende tüp bebekle kavuştum bebişlerime canım tüp bebek tedavisinde ister istemez ilaçlardan dolayı kilolar alınıyor inş. sonrasında verecegiz bende önceden 45 kilolardaydım çocuk reyonundan giyiniyordum ki 34 beden giyiyordum çok üzülüyodum zayıflığıma kilo alayım diye neler yapıyodum tedavi sonunda 55 kilo oldumm çok mutlu oldum kilo aldım diye çok şükür gebeliğim iyi gidiyor şuan 60 kilo olmuşum dün dr. gittim çok normal dedii inan kiloları dert etmeye gerek yokk geçer gider hepsi önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almak....

dün bebişlerimizi gördük ense kalınlıkları ölçüldü kızlar biri 1.1 diğeri 1.7 çıktı dr. gayet gzel dedi eller kollar ayaklar maşallah çok hareketlilerdii veeee cinsiyetleri belli olduuu biri ERKEK diğeri bacaklarını kapattığı için net görünmedi ama dr. KIZ olabilecegini söyledi 15 günde bir gidecegim sürekli gözetim altında olmalıymışım ne yapalım bebiş için herşeye değer benden bu kadar sizler nasılsınız bebişler nasıllarrr ??????

:nazar::nazar: ooohhhhh uhdem, bi taşla iki kuş buna denir işte. hem kız, hem erkek evladın olucak desene. hayırlısı olsun canım..

:nazar::nazar:prensesler geliyoooorrrrr.... en kısa zamanda güncellerim tatlım..

BUGLEM80 benim kader arkadaşım nerelerdesin yaa. senin için sesin soluğun çıkmamış merak ediyorum seni.. bizi habersiz bırakma, endişelendirme :59:

BONCUKKKKK sen nasılsın tatlım?? bebişler iyi mi? öptüm kocaman.

arkadaşlarım meraba, özledim sizi. MELİTTA, FLORİNDA,İBREMİNE, BUGLEM, AYLİN, ESİLA,UHDE, BONCUKKK ye aramıza yeni katılan OLEFIN hepinizi öpüyorum..

kızlar bende bir tuhaflık söz konusu. benim bulantılarım 2 hafta öncesine kadar çok şiddetli değildi. normalde 12. hafta azalır yazıyor her yerde ama benim asıl 12. hafta şiddetlendi. şuan ne yersem çıkarıyorum, çok zor geçiyor bu günler benim için :59: bir de işe de döndüm. dün sabah 3 kez klozete koştum işyerinde biliyo musunuz?? akşam yediklerimin hepsini çıkardım. mideme bişey girmez oldu. telaşlanıyorum :43: ne yersem çıkıyor.

bu arada yarın kontrole gidiyoruz. benim dr. ikili test istememişti. yarın 3'lü test var ve ense kalınlıkları ölçülecek. sizi haberdar ederim nolur dua edin benim için..

canım maşallah.. inşallah biz de görürüz o günleri.. gerçekten de erkekler anneye düşkün olurmuş :61:

kıyamam MELİTTAcım sana yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. ama madem dayanman gerekiyor, tayin ya da taşınma durumunuz yok sabret et canım. zaten yeni ortamlar ne kadar kötü olsa da insan belli bir süre sonra -belki de başka çaresi olmadığından- inanki alışıyor. bence sen de şimdi o aşamadasın.. allah yardımcın olsun güzelim. hem eşin de biraz daha iyiymiş bak.. allah herşeyin gücünü, kuvvetini, mükafatını verir sen yeterki sık dişini canım.

merhaba canım benimde 3 aydan sonra biraz daha hissettirdi kendini şu mide bulantısı mide ağrısı dün öldüm mide ağrısı ve yanmasından.sanırım bebekler şeftali tüyü gibi saçlanıyormuş.birde 6-7. ay gibi yaşicaz bunu sanırım.öyle duyardım hep.şükür ya atlattım mecbur alışacam aslında alışmıştım ama bi panik atak geçirince birde eşimin rahatsızlanması herşeyimi alt üst etti.allaha şükürler olsun eşim daha iyi ilaçlarını kullandırıyorum sürekli damlalarını antibiyotiklerini.toparladı kendini rabbime şükür. eşim iyi olunca bende iyi oluyorum.inan bebişlerim iyi ve sağlıklı olsunbaşka bişey istemiyorum.sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.

kaç gündür bebişlerim diye sayıklıyorum çok özledim kuzucuklarımı yaaa çok özledim :43: şükür muayeneye iki hafta kaldı ama nasıl geçcek iki hafta.

sen dikkat et canım hem yarın dr. a gidiceksin durumu söylersin ki normal bende çekiyorum çünkü.birde benim dr. 2-3-4 lü tarama testi yapılmıyor ikiz üçüzler de demişti.acaba yine gittiğimde hatırlatsam mı?ama ense kalınlıkları ölçüldü şükür ikisininde normal çıktı.1.6

Mrb kızlar bugün moralim çok bozuk 8. haftama yaklaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Dr aradık kanama yoksa telaşlanmaya gerek yok dedi kanamam yok şükür ama neden ağrıyor bilmiyorum.Komşum bu konuda tecrübeli 2 tane çocuğu var 2. adet tarihin yaklaşıyor tıpkı adet olacakmışın gibi ağrır normaldir diyor ama yine de korkuyorumçUmarım düşük tehlikesi falan değildir.Perşembe kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gideceğiz haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bu ağrılardan dolayı ertelemeyim diyorum sizde de aynı problemi yaşayan var mı tüm gün boyunca canımın sıkıntısından yattım:(

Mrb kızlar bugün moralim çok bozuk 8. haftama yaklaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Dr aradık kanama yoksa telaşlanmaya gerek yok dedi kanamam yok şükür ama neden ağrıyor bilmiyorum.Komşum bu konuda tecrübeli 2 tane çocuğu var 2. adet tarihin yaklaşıyor tıpkı adet olacakmışın gibi ağrır normaldir diyor ama yine de korkuyorumçUmarım düşük tehlikesi falan değildir.Perşembe kontrolümüz var kalp atışlarını duymaya gideceğiz haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bu ağrılardan dolayı ertelemeyim diyorum sizde de aynı problemi yaşayan var mı tüm gün boyunca canımın sıkıntısından yattım:(

canim hic moralini bozma..komsunun dedigi gibi adet gunleri geldiginde olabiliye o tur sancilar,,bir de rahim buyudugunde kasik agrisi oluyor sen endiselenme..benim de ilk baslarda ozellikle sag kasigim cok agrirdi ama Allah a sukur hic bir problem olmadan bugunlere geldik..sen pozitif dusun canim,biliyorsun moralimiz de bu surec icerisinde cok onemli,aklina kotu seyler getirme olur mu?sabrederek, saglicakla kucagimiza alacagiz bebislerimizi insaallah:49:

canim merhaba kizlarin hayirla gelsin insaallah.. benim beklenen dogum tarihi ekim ortasi..kilom ise 67 ile hamile kaldim suan 80 kiloyum yani 13 kilo aldim

pardon esilacim yaa ben tabloyu sen tekrar hazirliyorsun sandim o yuzden kilomu ve beklenen dogumu yazmistim:17:..ama tabi minik kuzularin icin iyi dileklerim gecerli:49:

Back