arkadaşlarım meraba, özledim sizi. MELİTTA, FLORİNDA,İBREMİNE, BUGLEM, AYLİN, ESİLA,UHDE, BONCUKKK ye aramıza yeni katılan OLEFIN hepinizi öpüyorum..
kızlar bende bir tuhaflık söz konusu. benim bulantılarım 2 hafta öncesine kadar çok şiddetli değildi. normalde 12. hafta azalır yazıyor her yerde ama benim asıl 12. hafta şiddetlendi. şuan ne yersem çıkarıyorum, çok zor geçiyor bu günler benim için

bir de işe de döndüm. dün sabah 3 kez klozete koştum işyerinde biliyo musunuz?? akşam yediklerimin hepsini çıkardım. mideme bişey girmez oldu. telaşlanıyorum

ne yersem çıkıyor.
bu arada yarın kontrole gidiyoruz. benim dr. ikili test istememişti. yarın 3'lü test var ve ense kalınlıkları ölçülecek. sizi haberdar ederim nolur dua edin benim için..
canım maşallah.. inşallah biz de görürüz o günleri.. gerçekten de erkekler anneye düşkün olurmuş
kıyamam MELİTTAcım sana yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. ama madem dayanman gerekiyor, tayin ya da taşınma durumunuz yok sabret et canım. zaten yeni ortamlar ne kadar kötü olsa da insan belli bir süre sonra -belki de başka çaresi olmadığından- inanki alışıyor. bence sen de şimdi o aşamadasın.. allah yardımcın olsun güzelim. hem eşin de biraz daha iyiymiş bak.. allah herşeyin gücünü, kuvvetini, mükafatını verir sen yeterki sık dişini canım.
merhaba canım benimde 3 aydan sonra biraz daha hissettirdi kendini şu mide bulantısı mide ağrısı dün öldüm mide ağrısı ve yanmasından.sanırım bebekler şeftali tüyü gibi saçlanıyormuş.birde 6-7. ay gibi yaşicaz bunu sanırım.öyle duyardım hep.şükür ya atlattım mecbur alışacam aslında alışmıştım ama bi panik atak geçirince birde eşimin rahatsızlanması herşeyimi alt üst etti.allaha şükürler olsun eşim daha iyi ilaçlarını kullandırıyorum sürekli damlalarını antibiyotiklerini.toparladı kendini rabbime şükür. eşim iyi olunca bende iyi oluyorum.inan bebişlerim iyi ve sağlıklı olsunbaşka bişey istemiyorum.sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.
kaç gündür bebişlerim diye sayıklıyorum çok özledim kuzucuklarımı yaaa çok özledim

şükür muayeneye iki hafta kaldı ama nasıl geçcek iki hafta.
sen dikkat et canım hem yarın dr. a gidiceksin durumu söylersin ki normal bende çekiyorum çünkü.birde benim dr. 2-3-4 lü tarama testi yapılmıyor ikiz üçüzler de demişti.acaba yine gittiğimde hatırlatsam mı?ama ense kalınlıkları ölçüldü şükür ikisininde normal çıktı.1.6