• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

merhaba güzel anneler nasılsınız ben ve bebişlerim iyiyiz buğün doktora gittik ve anne ve babalarına cinsiyetlerini gösterdiler 2 erkek:55::emir_bebek::55::emir_bebek: olacak allah izin verirse sağlıkları iyi çok şükür birtanesi 1 hafta geriden geliyor biri 14+1 diğeri 15+1 bu şekilde giderse iyi aslında bu bile riskmiş eger fark dahada açılırsa erken almamamız gerek bebekleri dedi doktorumuz inşallah zamanında sağlıklı doğarlar kan şurubu verdi doktorum onları içiçem sizler nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir inşallah bebişlerinize vede kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri:54::54:

Son düzenleme:
aylin25 geçmiş olsun canım dikkat et bebişlerine ve kendine.ben hiç iyi değilim arkadaşlar çok üzgünüm

kaç gündür canım sevgilimin kulağı ağrıyordu revire gitti antibiyotik ve ağrı kesici vermişti.soğuk çarpmıştır diye düşünüyordum.ilaçlar hiç fayda etmedi."dün kulağım kötü ağrıyor bugün "dedi.kulağına bi baktım hafif şiş beyazlık."kulağın iltihap tutmuş antibiyotik işe yarar inşallah dedim.neyse gece uyuduk.ben yarım yamalak bi uykudayım haliyle gebelikten rahat bi uyku çekemiyorum doğru düzgün.bizim buralarda elektrik gitti.ışıklar gidince sokakta yarım uykudan kalktım.gece 2 30 cıvarları eşim daha uyuyamamıştı.sonra ben dalmışım yine yan tarafımı elimle yokladım eşim yok meğer koridorda dolanıyor.elektrikte yok. "aşkım iyi misin noldu "dedim."kulağım çok kötü başım zonk zonk "dedi."revire gideyim kötüyüm "dedi.bende geliyorum dedim.neyse zor ikna bende gittim. :43:

iğne yaptılar ve kulağına bişey enjekte etti dr.haydi askeri hast.bu gece kbb nöbetçi şansımıza.gittik askeri hastane saat 5:00 eşim göründü ve "dış kulak iltihabı 2.safhası.önüne geçilir ama ilerlemiş"dedi.kulak kapanmış.tabi olacaklarını da anlattı.iyice ilerlese kıkırdak kaybı kulak kaybı lenf bezleri tükürük bezleri vs.revirdeki dr.anlayamadı.kulağında bişey yok demişti.6 günde ilerlemiş.antibiyotik ağrı kesici kar etmemiş. :50:

iki damla ,çok etkili karışım ,bi melhem ,bi antibiyotik etkili yazdı.cmrtsi gel dedi.pzrtsi gel dedi.bu şekilde takip.anlicağınız benim güzel sevgilim kaç gündür acı çekiyor.neyse çıktık yola ecz.aramaya.koca bi adada açık bi ecz. yok arkadaşlar nöbetçi bi ecz. yok çıldırdım.ben uykusuzluktan deliriyorum ,eşim o uykusuzlukla ,acıyla direksiyon salladı sabaha kadar ona bakmaktan yola bakmaktan harap oldum.sonra oturduğumuz tarafa geldik bu tarafın yukarısında iki köy yukarda bi köyde açık ecz. bulduk ama saat sabahın 8:45 i

birde eşim şu anda nöbetçi uykusuz ,acılı bi vaziyette.öğle yemeğine geldi mecbur ilaç atmak için atıştırdı birde damlalarını damlattım.nasılsın aşkım diye sordum "ağrım var ama zonklamam geçti "dedi.Allah tan nöbet yeri evin karşısı arada bir bakıyorum nasıl acaba diye pencereden.ne şanstır ki pencere de yüksek bi de berbat temizlenmiyor bile :14:

rabbim eşime şifa versin inşallah eşim olmasa ben yaşayamam.annemi çok iyi anlıyorum.eşim olsaydı duvarda sinek olsaydı derdi.27 yaşında dul kaldı.hiç evlenmedi babam vefat ettikten sonra.rabbim kimseye yaşatma bu acıyı.gebelikten biliyorum ama gece dolanmak bile beni ne düşüncelere sevk etti.rabbim ağır hastalara şifa versin inşallah.sabır versin. :59:

canimmm esin icin cook gecmis olsun Allah acil sifalar versin..anladigim kadariyla sizin oturdugunuz yer bayagi kotu,,Allah a sukur bizim lojmanlar cok iyi,hatta bizim evimiz dublex,ailelerimiz gelecegi icin oyle tercih etmistik..yani bizde elektrik kesintisi felan olmuyor,evle ilgili bir problem oldugunda gelip hallediyorlar..alisveris icinde 5 dk uzaklikta kalkanli koyu var oradaki bakkaldan yapiyoruz...bizim en buyuk derdimiz gorusebildigimiz bir arkadas ortami yok..sadece bir amerikali aile var onlarla gorusuyoruz... melittacim sen de kendine dikkat et,yorulma canim Allah yardimciniz olsun

merhaba güzel anneler nasılsınız ben ve bebişlerim iyiyiz buğün doktora gittik ve anne ve babalarına cinsiyetlerini gösterdiler 2 erkek:55::emir_bebek::55::emir_bebek: olacak allah izin verirse sağlıkları iyi çok şükür birtanesi 1 hafta geriden geliyor biri 14+1 diğeri 15+1 bu şekilde giderse iyi aslında bu bile riskmiş eger fark dahada açılırsa erken almamamız gerek bebekleri dedi doktorumuz inşallah zamanında sağlıklı doğarlar kan şurubu verdi doktorum onları içiçem sizler nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir inşallah bebişlerinize vede kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri:54::54:

merhaba filorinda Allah tamamina erdirsin,sizlere hayiirli evlat eylesin..erkekler annelerine daha duskun olurmus:65:..haftalari da iyi masaallah..benimkiler de erkek 1 hafta,kiz 2 hafta geri..Rabbim hepimizin saglikli sihhatli mutlu sona ulasmamizi nassip ederr insaallah

canimmm esin icin cook gecmis olsun Allah acil sifalar versin..anladigim kadariyla sizin oturdugunuz yer bayagi kotu,,Allah a sukur bizim lojmanlar cok iyi,hatta bizim evimiz dublex,ailelerimiz gelecegi icin oyle tercih etmistik..yani bizde elektrik kesintisi felan olmuyor,evle ilgili bir problem oldugunda gelip hallediyorlar..alisveris icinde 5 dk uzaklikta kalkanli koyu var oradaki bakkaldan yapiyoruz...bizim en buyuk derdimiz gorusebildigimiz bir arkadas ortami yok..sadece bir amerikali aile var onlarla gorusuyoruz... melittacim sen de kendine dikkat et,yorulma canim Allah yardimciniz olsun

çok sağol arkadaşım rabbim inşallah acil şifalar verir.hemde nasıl kötü.diyorum ya köy ama köy demeye bin şahit lazım.su tankerle geliyor.diğer lojmanlar merkezde denize sıfır yada 200m uzakta.bize düşen yer işte burası :43 hastane 1 saat uzakta.ev küçücük.müstakil iki katı dört e bölmüşler.ışık alıyor güneş almıyor bile :( yatak odası küçücük mezar gibi boğuluyorum :43: mobilyalar idare eder ama bozulan eşyalar uzun süre de geliyor bu yüzden biz yaptırıyoruz :( pencereler küçücük ve yüksek ayrıca o kadar kötü ki dışarısı neredeyse görünmüyor kötü.burada herkes evlerini görüncee şoke oldular bi ben alışmıştım eve.

ben hiç birini dert etmemiştim açıkcası şükürler olsun yine de hamdolsun ama gelgelelim hastanenin uzakta olması üzücü.geçen gün gece eşim kullandı arabayı acı çeke çeke.ben kullansam boyun fıtığım var birde gebelik.ben bu evde nasıl bebek yetiştiricem bilmem çünkü hava bile almıyor.biliyorsun buralar zaten sıcak nefes aldırmıyor.klima açık sürekli.kapı pencere açamıyoruz tozdan kumdan :43: kokusu bile farklı.eşim bikaç çare düşündü.nem mak. ve iyonizerli hava mak. ama geçenlerde gelenlerde bu evde bebek yetiştirilmez diyorlar.bizim bile ağzımız burnumuz kuruyor :(

yarın eşim yine nöbetçi.dayanacak gibi değil.2 günde bir hast. gitmek lazım pansuman için.yarım saat önce damlalarını damlattım uyudu canım aşkım :43: dr.duştan ,denizden ,havuzdan olur dedi.denize gittik ama çok yüzmedi çünkü benim durumumdan dolayı kalmadık.duştan %100 çünkü su tankerle geliyor. :43: bende tırsmaya başladım açıkcası çok dikkat ediyorum su konusunda malesef.aah aahh canım memleketimi özledim.türkiye de hava nasıldır şimdi ? :43:

senin iyiymiş arkadaşım bende yalnızım ve üzgünüm.bebişlerimiz olacak ya inşallah yalnızlığımız sona erecek.herşey daha güzel olcaktı sözde.ama niyeyse aksilikler bu ara peşisıra :( sen nasılsın bebişlerin nasıl ?inşallah iyisinizdir.

bu arada ibreminecim ben dünden beridir net bi şekilde solda bi kere sağda sürekli hareketler hissettim ?bebekler olabilir mi?emin değilim.geçen haftadan beri kıpırrtılar olurdu nadir de olsa ama bu iki gündür özellikle akşamdan beri ara ara böyle bir his..
şimdi yok tabi ki.normalde 16. hafta diyorlar.

çok sağol arkadaşım rabbim inşallah acil şifalar verir.hemde nasıl kötü.diyorum ya köy ama köy demeye bin şahit lazım.su tankerle geliyor.diğer lojmanlar merkezde denize sıfır yada 200m uzakta.bize düşen yer işte burası :43 hastane 1 saat uzakta.ev küçücük.müstakil iki katı dört e bölmüşler.ışık alıyor güneş almıyor bile :( yatak odası küçücük mezar gibi boğuluyorum :43: mobilyalar idare eder ama bozulan eşyalar uzun süre de geliyor bu yüzden biz yaptırıyoruz :( pencereler küçücük ve yüksek ayrıca o kadar kötü ki dışarısı neredeyse görünmüyor kötü.burada herkes evlerini görüncee şoke oldular bi ben alışmıştım eve.

ben hiç birini dert etmemiştim açıkcası şükürler olsun yine de hamdolsun ama gelgelelim hastanenin uzakta olması üzücü.geçen gün gece eşim kullandı arabayı acı çeke çeke.ben kullansam boyun fıtığım var birde gebelik.ben bu evde nasıl bebek yetiştiricem bilmem çünkü hava bile almıyor.biliyorsun buralar zaten sıcak nefes aldırmıyor.klima açık sürekli.kapı pencere açamıyoruz tozdan kumdan :43: kokusu bile farklı.eşim bikaç çare düşündü.nem mak. ve iyonizerli hava mak. ama geçenlerde gelenlerde bu evde bebek yetiştirilmez diyorlar.bizim bile ağzımız burnumuz kuruyor :(

yarın eşim yine nöbetçi.dayanacak gibi değil.2 günde bir hast. gitmek lazım pansuman için.yarım saat önce damlalarını damlattım uyudu canım aşkım :43: dr.duştan ,denizden ,havuzdan olur dedi.denize gittik ama çok yüzmedi çünkü benim durumumdan dolayı kalmadık.duştan %100 çünkü su tankerle geliyor. :43: bende tırsmaya başladım açıkcası çok dikkat ediyorum su konusunda malesef.aah aahh canım memleketimi özledim.türkiye de hava nasıldır şimdi ? :43:

senin iyiymiş arkadaşım bende yalnızım ve üzgünüm.bebişlerimiz olacak ya inşallah yalnızlığımız sona erecek.herşey daha güzel olcaktı sözde.ama niyeyse aksilikler bu ara peşisıra :( sen nasılsın bebişlerin nasıl ?inşallah iyisinizdir.

bu arada ibreminecim ben dünden beridir net bi şekilde solda bi kere sağda sürekli hareketler hissettim ?bebekler olabilir mi?emin değilim.geçen haftadan beri kıpırrtılar olurdu nadir de olsa ama bu iki gündür özellikle akşamdan beri ara ara böyle bir his..

Allah eşine acil şifalar versin sende üzme kendini can tasıyosun anlattıklarından zor bı ortamdasın belkı bebekler doğana kadar baska yere gıdersınız yokmu öle bı sansınız

Allah eşine acil şifalar versin sende üzme kendini can tasıyosun anlattıklarından zor bı ortamdasın belkı bebekler doğana kadar baska yere gıdersınız yokmu öle bı sansınız

nursin çok teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah canım sevgilim bi an önce şifa bulur.kendimi unuttum ya gerçekten birde inanmazsınız belki bi sürü köpek var ya ben diyim beş siz diyin 15.dün kapı önüne toplanmış iki üç tane kapı açamadım :( geçenlerde bize gelen misafirlerde dedi "bebekler olcak diyip başvuru da bulunsanız geniş eve geçseniz martta belki kabul olur "diye ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.yalnız başka yere gidemeyiz belki ev değiştirilebilir.belki bi ihtimal ama hiç sanmıyorum.bitek bizim böyle değil ki yaklaşık bi sekiz hane vardır.onlarında bizim ki gibi bölünmüş yani üç bina ama güneş alıyor oralar :( :84:

meğerse ne kadar dertliymişim burası konusunda ya polyannacılık oynayıp durdum yıllarca ama bu kadar da olmaz.buradaki sıkıntıları baya bi sineye çekmişim demek ki eşim rahatsızlanınca patladım.eşimle herşeyi çekmeye razıyım ama bebeklerimizi düşünüyoruz :43:

wallahi dün sinirden ,yorgunluktan ,ağlamaktan 3 tane tam sigara içtim. iki üç çekip attıklarımda cabası :43: alıştım ama üzülüyorumda sıkıntılara rağmen nasıl olcak bilmiyorum.aaaa bi de içeri giren çekirgeler var.nerden geliyorlarsa bilmem.cırcır böceği diyorlarmış sanırım ama çekirgeye benziyor. :43: allah ım 3 yıl geçer mi burda yaa :25:

FLORİNDA hoşgelmişsin canım yoktun ne zamandır merak ettiydik...MAŞALLAH bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş RABBİM sağlıkla paşacıklarını kucağına almayıda nasip etsin güzelim:nazar:...Kan şurubundan başka bişey kullanıyomusun bide şurup kabızlık falan yapıyomu..Bana doktorum hap verdi ama kabızlık yapıyo,şurup istedim hap kabız yaptıysa şurupta yapar dedi vermedi...Bu arada 2doktora birden sordum tetanoz aşısı vurulıyımmı diye vurul dediler sen doktoruna sorabildin miii:26:

Canım henüz kalp atışını duyamadık 6.haftadayız ayın 8'nde gideceğiz inş kalp atışını duymaya inş bi sorun çıkmaz:)uyku problemim sanırım karnımın çok şiş olmasından .Beni bi görmelisiniz karnım 4 aylık hamile gibi şiş.tedavi esnasında kullandığım yumurta uyarma ilaçları şişirmişti ve hala şişlik aynı sayılır.Dr um zamanla geçer diyor.Bu iğneler bünyeyi çok etkiliyor ve etkisi epey gitmiyor.Bide göğüslerim çok şiş damarları okadar belirginleşti ki.Bende uyumak için senin gibi pek çok yöntem deniyorum:)

AYLİNcim demek ki 1hafta sonra kalp atışlarını duycaz İNŞALLAH:nazar:...Bu arada ben de tüp bebek tedavisiyle hamiş kaldım tatlım ama ben de ilaçlar çok şişkinlik yapmadı gerçi benim 3.denemeydi artık vücut alıştı sanırsammm:44:

MELİTTAcım sen evden bahsederken benim içim daraldı canım yaaa:32:Daracık,havasız bi ev geldi gözümün önüne..Eğer başvuru yapıp daha büyük bi eve çıkma ihtimaliniz varsa bi deneyin şansınızı..Yoksa miniklerde çok daralırlar orda:50:...Daha öncede aynı yerdemiydiniz ama bu eve yeni taşındınız dimiii:44:Bide bişey sorcam İBREMİNE ve senin eşleriniz asker mi..Bu zorunlu görev mi..Kusura bakmayın bu kanoularda hiç bi bilgim yok..Yani tayin olma gibi bi ihtimaliniz yok mu:70:hakkınızda hayırlısı olsun canım eşin bi an önce iyileşsinde diğer sıkıntılar geçer elbet...Eşin sağlıklı olduğunda evin belki daha büyük daha ferah gözükür gözüne...:nazar:Kendine iyi bak şekerrr:71:

İBREMİNE canım anladığım kadarıyla senin eşinde asker ve sizin durumlar çok daha iyi..MAŞALLAH size,ALLAH bozmasın:nazar:Ya ben bişey sorcam bebişlerin hareketleri dışardan farkediliyomu babaları falanda hissediyo artık dimi...Bu arada sen tetanoz aşısı vuruldun mu,şeker yüklemesi yaptırdın mı canım..Cevapların için şimdiden teşekkürler:71:

DESOUZA merhabalar bi gelip bi kayboluyosun nasılsın ne var ne yok anlat bakalımmmm:45::70:

Canım aman ha suya çok dikkat et hazır su iç.Ben Kayserideyim bizim şehrimizde heryerden su içilir sularımız çok temizdir ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hazır su içiyorum çeşme sularının içindeki kireç bebeğin beynine zarar verirmiş.Kıpırdanmalar inş bebiilerinin hareketleridir.ev konusunda bizde sıkıntılıyız evimiz 4 katlı şükür havadar geniş ama kışın çok soğuk oluyor kombiyle ısınıyoruz ama ısıtmak ne mümkün iç anadolunun ayazını bilirsin bizde yalıtım falan yaptırmayı düşünüyoruz ev kendimizin ama ısıtamazsak kiraya bile çıkmayı düşünüyorum biz üstümüze battaniye falan alıyoruz ama bebek mümkün değil duramaz.Bide asansörü yok 4. kata inip çıkmak şimdiden çok zor hamileliğin ileri aylarında hiç aşağı inemeyeceğim.Rabbim sanada kolaylık versin kira düşünmüyomusunuz Kıbrısta kiralık evler nasıl.

Maşaallah canım bebişlerine inş fark açılmaz ve minik beyler vaktinde gelirler.

nursin çok teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah canım sevgilim bi an önce şifa bulur.kendimi unuttum ya gerçekten birde inanmazsınız belki bi sürü köpek var ya ben diyim beş siz diyin 15.dün kapı önüne toplanmış iki üç tane kapı açamadım :( geçenlerde bize gelen misafirlerde dedi "bebekler olcak diyip başvuru da bulunsanız geniş eve geçseniz martta belki kabul olur "diye ama sıkıntı olur mu bilmiyorum.yalnız başka yere gidemeyiz belki ev değiştirilebilir.belki bi ihtimal ama hiç sanmıyorum.bitek bizim böyle değil ki yaklaşık bi sekiz hane vardır.onlarında bizim ki gibi bölünmüş yani üç bina ama güneş alıyor oralar :( :84:

meğerse ne kadar dertliymişim burası konusunda ya polyannacılık oynayıp durdum yıllarca ama bu kadar da olmaz.buradaki sıkıntıları baya bi sineye çekmişim demek ki eşim rahatsızlanınca patladım.eşimle herşeyi çekmeye razıyım ama bebeklerimizi düşünüyoruz :43:

wallahi dün sinirden ,yorgunluktan ,ağlamaktan 3 tane tam sigara içtim. iki üç çekip attıklarımda cabası :43: alıştım ama üzülüyorumda sıkıntılara rağmen nasıl olcak bilmiyorum.aaaa bi de içeri giren çekirgeler var.nerden geliyorlarsa bilmem.cırcır böceği diyorlarmış sanırım ama çekirgeye benziyor. :43: allah ım 3 yıl geçer mi burda yaa :25:

Canım ya gerçekten sıkıntılıymış sizin orası ama stres yapma hele sigara hiç ona sığınma bebişlerin,i düşün sıkıldığın zamanlar bol bol dua oku gerçekten çok rahatlatıyor eşin asker galiba 3 yıl daha varmış ama inş çabuk geçer unutma senin üzüntülerini stresini bebişler hep hissedermiş nekadar rahat ve huzurlu bi hamilelik geçirirsen bebeklerin de doğunca okadar huzurlu ve rahat olurlarmış o yüzden canım sabret biraz daha polyannacılık oynamaya devam et bebişlerin için.

MELİTTAcım sen evden bahsederken benim içim daraldı canım yaaa:32:Daracık,havasız bi ev geldi gözümün önüne..Eğer başvuru yapıp daha büyük bi eve çıkma ihtimaliniz varsa bi deneyin şansınızı..Yoksa miniklerde çok daralırlar orda:50:...Daha öncede aynı yerdemiydiniz ama bu eve yeni taşındınız dimiii:44:Bide bişey sorcam İBREMİNE ve senin eşleriniz asker mi..Bu zorunlu görev mi..Kusura bakmayın bu kanoularda hiç bi bilgim yok..Yani tayin olma gibi bi ihtimaliniz yok mu:70:hakkınızda hayırlısı olsun canım eşin bi an önce iyileşsinde diğer sıkıntılar geçer elbet...Eşin sağlıklı olduğunda evin belki daha büyük daha ferah gözükür gözüne...:nazar:Kendine iyi bak şekerrr:71:

boncuuuuuk aynen öyle canım ya küçük ve havasız 2 gündür kapıyı açıyorum artık arkadan batarken bari güneş girsin diye Allah tan kapı da tel var yoksa yol geçen hanı gibi her türlü haşerat girer.ev yol ağzı zaten yol tabelası evin önünde.daha fare ,iri bukalemun ve yılan ile tanışmadım.inşallah ta tanışmam görmem :52:

eşime danştım demin malesef öyle bi şansımızda yok.çünkü dışarda kalıp ev bulamayanlarda varmış.o ihtimalde kalmadı.1 aydır buradayız.yeni geldik.bu arada Allaha şükür eşimin sanki kulağı biraz daha iyice gibi ama ağrısı var inşallah damlalar antibiyotik işe yarıyordur.zaten eşim rahatsızlanınca bu ev iyice batmaya başladı gözüme.eşim iyi olsun da herşeye katlanırım ben.beraber nelere sabretmedik eşimle.

İBREMİNE canım anladığım kadarıyla senin eşinde asker ve sizin durumlar çok daha iyi..MAŞALLAH size,ALLAH bozmasın:nazar:Ya ben bişey sorcam bebişlerin hareketleri dışardan farkediliyomu babaları falanda hissediyo artık dimi...Bu arada sen tetanoz aşısı vuruldun mu,şeker yüklemesi yaptırdın mı canım..Cevapların için şimdiden teşekkürler:71:

DESOUZA merhabalar bi gelip bi kayboluyosun nasılsın ne var ne yok anlat bakalımmmm:45::70:

yok canim benim esim odtu de ogretim uyesi..bizim tayin olayimiz yok,daha once Amerika da yasiyorduk gecen sene buraya odtu nun kibris kampusune geldik..biz de kampusun lojmanlarin da kaliyoruz..ben normalde ogretmenim,cok yogun bir hayatim vardi, o yogunluktan sonra kibrisa gelince bosluga dustum..burda calisma imkanimda yok o yuzden artiik ev hanimiyim:43: ama bebeklerimi dusundukce hersey de bir hayir var diyorum cunku o yogun ortam belki beni cok yoracak ve bebekler icin kotu olacakti..simdi genelde yatiyorum:49:

bebeklerin haraketine gelince ben biraz gec hissettim 18.hafta civariydi galiba,onceleri yine cook hafif pit pit atmalar vardi ama net olarak o zamandi..tabi simdilerde daha guclu ama her zaman ayni hareketlilikte olmuyorlar mesela dun cok azdi hareketleri,bugunse bayagi cok masaallah..benim erkek daha haraketli kiza gore..haraketler disaridan farkediliyor bazen ama tam ben esime soyluyorum duruyor goremiyor ama elini koydugunda hissediyor..

tetanoz asisina gelince benim dr onu da yaptirmana gerek yok dedi,zaten ameliyathane steril bir ortammis ve kucuklukten yapilmis asilarimiz da varmis..aslinda ben yaptirmak istemistim ama benim dr iste..baska yerde yaptirmak istesem esim cok kiziyor sen drdan daha mi iyi biliyorsun diye..ciger gelistirici igne de de ayni sorunu yasiyoruz:43:..seker yuklemesini de 29.haftamda yaptirdik Allah a sukur normal cikti..normalde cayi bile sekersiz icerim..o bol sekerli suyu icmek biraz zorladi beni ama bulantida yapmadi..

canim benim kiyamam,buna da cok sukur Rabbim yeter ki saglik versin en onemlisi o..eger bizim,bebeklerimizin,eslerimizin,ailemizin sagligi yerinde olmasa sarayda da yasasak bir onemi olmazdi degil mi?boyle dusun canim..Allah beterinden saklasin..benim de bayramda cok basagrim oldu ama cok sukur bugun daha iyiyim,bebisler de cok sukur iyi teyzesi..sen de iyi ol,hepimiz iyi olalim insaallah:54:

Canım aman ha suya çok dikkat et hazır su iç.Ben Kayserideyim bizim şehrimizde heryerden su içilir sularımız çok temizdir ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hazır su içiyorum çeşme sularının içindeki kireç bebeğin beynine zarar verirmiş.Kıpırdanmalar inş bebiilerinin hareketleridir.ev konusunda bizde sıkıntılıyız evimiz 4 katlı şükür havadar geniş ama kışın çok soğuk oluyor kombiyle ısınıyoruz ama ısıtmak ne mümkün iç anadolunun ayazını bilirsin bizde yalıtım falan yaptırmayı düşünüyoruz ev kendimizin ama ısıtamazsak kiraya bile çıkmayı düşünüyorum biz üstümüze battaniye falan alıyoruz ama bebek mümkün değil duramaz.Bide asansörü yok 4. kata inip çıkmak şimdiden çok zor hamileliğin ileri aylarında hiç aşağı inemeyeceğim.Rabbim sanada kolaylık versin kira düşünmüyomusunuz Kıbrısta kiralık evler nasıl.

aylin25 hazır su içiyoruz ama inan ki lağım gibi kokuyor nasıl hazır su anlamadım ya :43: birde gebelikten dolayı kokuya hassasım.zaten çeşmeden içemem ki tankerle geliyor su.aylin sen nerdesin canım?güzel ülkemin hangi şehrindesin? :14:

inşallah aylincim ya inşallah bebişlerimdir bana teselli olur.bakalım yarın hast. gidicez pansuman için.eşimin nöbetini başkası tutacak.yarın hast. olucaz.amin inşallah canım dualarla ayaktayım , tevekkül olmasa çoktan boşluğa düşmüştüm.burada kiralık ev yok ki köy burası :43: merkezde vardır eşimin işe gelip gitmesi problem olur.katlanacağım üç yıl sabır Allah sabır. işte gebelik ,eşimin rahatsızlanması ufak tefek gördüğüm bunca şeyleri de gözümde iki kat büyümesine sebep oldu.ama gerçekten önemli sorunlar.Rabbim bana sabır ve dayanma gücü versin.

zaten bugünlerime polyannacılık oynaya oynaya geldim.polyanna nın ta kendisi oldum :43: çok sağol canım arkadaşım iyi ki varsınız.

canim benim kiyamam,buna da cok sukur Rabbim yeter ki saglik versin en onemlisi o..eger bizim,bebeklerimizin,eslerimizin,ailemizin sagligi yerinde olmasa sarayda da yasasak bir onemi olmazdi degil mi?boyle dusun canim..Allah beterinden saklasin..benim de bayramda cok basagrim oldu ama cok sukur bugun daha iyiyim,bebisler de cok sukur iyi teyzesi..sen de iyi ol,hepimiz iyi olalim insaallah:54:

çok sağol canım ya iyi ki varsınız.haklısın ailemiz eşimiz bebişlerimiz iyi olsun da bişey istemiyorum zaten ekim in sonunda izmire gideceğim annemin ameliyatı için.rabbim tüm sevdiklerime şifa versin istiyorum.ay ne çok derdim varmış ya.aslında ben pek derdimi paylaşmam ama çıldırdım artık eşimi çok seviyorum ,annemi ,bebişlerimi çok seviyorum.sevdiklerime bişey olsun istemiyorum.

sorma o başağrısı benim yakamı bırakmadı bugün üzüntü ve stresten olsa gerek.amin rabbim daha beterlerinden korusun.diyorum ya eşim olduktan sonra ben herşeye katlanırım.herşeye razıyım.biz neler gördük nelere katlandık buna mı katlanmicam.tabi ki gebelik ,eşimin rahatsızlığı içime attıklarımı gün ışığına çıkarttı.

kusura bakmayın arkadaşlar şurada bebişlerimizin mutluluğunu yaşarken sizleri de üzdüm alt üst ettim

hakkınızı helal edin.bebişlerin için çok sevindim benim için bebişlerini okşa :70:

aylin25 hazır su içiyoruz ama inan ki lağım gibi kokuyor nasıl hazır su anlamadım ya :43: birde gebelikten dolayı kokuya hassasım.zaten çeşmeden içemem ki tankerle geliyor su.aylin sen nerdesin canım?güzel ülkemin hangi şehrindesin? :14:

inşallah aylincim ya inşallah bebişlerimdir bana teselli olur.bakalım yarın hast. gidicez pansuman için.eşimin nöbetini başkası tutacak.yarın hast. olucaz.amin inşallah canım dualarla ayaktayım , tevekkül olmasa çoktan boşluğa düşmüştüm.burada kiralık ev yok ki köy burası :43: merkezde vardır eşimin işe gelip gitmesi problem olur.katlanacağım üç yıl sabır Allah sabır. işte gebelik ,eşimin rahatsızlanması ufak tefek gördüğüm bunca şeyleri de gözümde iki kat büyümesine sebep oldu.ama gerçekten önemli sorunlar.Rabbim bana sabır ve dayanma gücü versin.

zaten bugünlerime polyannacılık oynaya oynaya geldim.polyanna nın ta kendisi oldum :43: çok sağol canım arkadaşım iyi ki varsınız.

Canım ben Kayserideyim ailelerimizde burda çok şükür benim ailem eşimin ailesi hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz.Bu konuda rahatız çok şükür bunalıma girdiğim anda imdadıma yetişiyorlar.Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın bebişlerin geldiği zaman herşey güzel olacak inş bizde sabısızlıkla bekliyoruz 8 ay geçermi diye.Allahım sağlıkla onları kucağımıza almayı nasip etsin bizimki 6 yıllık bi hasret çok şükür ilk tüp bebek denemesinde oldu.Bu sıkıntıları çekmeye razıyım çocuksuzluk apayrı bi sıkıntı.evlilik yılı ilerledikçe deli gibi bebek istiyosun olmadıkça bunalıma giriyosun.O yüzden ben evde sıkıldığım bunaldığım zaman hamile kalamadığım zamanki üzüntülerimi düşünüp şükür diyorum.Önümüzdeki senede inş buradan miniklerimizin maceralarını anlataırız bizimkiler şunu yaptı bunu yedi şunu içti...diye Tabi sizinkiler benim bebişlerime göre abla abi olacak sizin tecrübelerinizden doğum ve bakım tecrübelerinden faydalanacağım

Rabbim eşine de acil şifalar versin ev konusunda başka alternatif yokmuş bebişlerin gelirse karanlık eve ışık doğar:)

Back