2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Arkadasım ben serklajlıyım doktoruna her muaynede ısrarla rahım boyunu kısalık acıklık olup olmadıgı kontrol ettır yoksa böyle bışey zaten gerek görmezler serklaja ama bu dediklerım varsa mutlaka önlem amaçlı yapılmalı

hosgeldin sephira,senin de bayramin mubarek olsun...canim bebislerin hayirli olsun,Allah saglikla tamamina erdirsin... serklaj rahim agziyla ilgili problemlerde ,rahim boyunun kisalmasi,rahimin bebegi tasiyamamasi gibi durumlara karsilik rahim agzinin dikilmesi oluyor ve gebeligin 13,14.haftalarinda yapiliyor diye biliyorum..yani herkese yapilan birsey degil..Rabbim yeni gidecegin yere de uyum kolayligi versin insaallah....26.haftanin riskli bir donem olup olmamasi senin gebeligine bagli canim,mesela ben o donemlerde cok rahattim ama artik 30.haftamdayim ve hareketlerimde zorlanmaya basladim (cabuk yoruluyorum,hafif kasilmalarim oluyor)onun disinda Allah a sukur simdilik erken dogum belirtim yok(butun ikiz gebeliklerde erken dogum riski vardir ama bunu gebelikteki gidisat belirliyor sanirim)...

seninde bayramın mübarek olsun hoşgeldin sende bendensin bizimde tayinimiz çıktı başka şehirdeyiz :) allah ım hayırlı bi şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

nursin1981 senin bayramın mübarek olsun

ve 30 ağustos zafer bayramınızda kutlu olsun.

Kısssssslaaaaaaaaaaarrrrrr, güseeeel anne adayları hepinizin bayramını en içten duygularımla kutlarım efenim,hepiniz verin bakim bi yanaaaakkkk

Nasılsınız bakalım bayram gezmelerine gidildi mi,dışarıya çıkanlar benim yerime de gezsinler lütfenBen 4aydır olduğu gibi bugünde evdeyim,giydim cicilerimi annemlerin elimi öpmeye gelmelerini bekledim:44:...Ablam,kardeşim,eşleri ve anne babam geldiler,ben de uzun bi aradan sonra koltukta normal bi şekilde oturdum yanlarında..Az önce gittiler de ben de bi girip sizlerin bayramını kutlıyım dedim...
Hepinizi öpüyorum tekrardan, YÜCE RABBE emanet olun güzellerrrrr

SEPHİRA aramıza hoşgelmişsin tatlım eğer bu zamana kadar hamişlikle ilgili bi sorun yaşamadıysanherşey yolunda gidiyo demektir güzelim..Ben ve ablam ikimizde aynı anda tüp bebe yöntemiyle hamiş kaldık ama benim düşük riskim ve kanamalarım olmasına rağmen ablamda hiç bi sorun olmadı çok şükür gayet rahat bi şekilde işine gücüne gidebliyo..Sende de eğer bi sorun olmadıysa kontrollerinde de doktorun bi sorun yok diyosa canını hiç sıkma..9ayını sağlıkla geçirmen dileğiyle canım

ESİLAAA ikiz prenseste senden geliyormuş,bizim şu anda net olarak prenseslerin biri gözüktü ama benden de 2prenses haberi alıcaz gibi..MAŞALLAH size canım RABBİM hayırla doğmalarını da nasip etsin...Bu arada sen iyisin dimi canım

MELİTTAcım eşin yok evdesin dimi, bayramın mübarek olsun şekercimmmm

Son düzenleme:

cok tesekkur ederiz boncukcumm senin de bayramin mubarek olsun...bayram da ben de yalniz kalanlardanimdaha dogrusu esimle birlikte koca kampuste yalniziz..gerci normal sartlarda da esimden baskasini gormuyorum burda...oh ne guzel sen cicilerini de giymissin,misafirde agirlamissin masaallah,simdi guzelce dinlenirsin artik..opuyorum canim sen ve bebislerin de Allah a emanet olun

Dünyanın en güzel ikiz anneleriiiii hepinize mrb.Ramazan Bayramınız mübarek olsun.Boncuk canım annenleri ağırlamışsın güzel vakit geçirmişsindir benim annemler bu bayram şehir dışındalar kayınvalidemde gidecekti son anda karar değiştirmiş bizde onun yanına gittik sonra birkaç aile ziyareti ve evimize geldik bu bayram bukadar malum minikleri yormamak gerekiyor.Kızlar biz kendimizi şartlamışız sanki erken doğuma bugün görümcemin birkaç tane ikiz annesi arkadaşı varmış ve 39 haftalıkken doğum yapmış bebeklerinin biri 3 diğeri 2.750 kilo imiş.Ben kötü düşünmek istemiyorum artık muhakkak normal gebeliklerden daha riskli bi gebeliğimiz var ama kendimizi erken doğuma şartlamayalım benim yengemde ikizlerini 36. haftasında doğurmuştu.Henüz doğum sinyali bile yoktu ama bebekler ağır olduğu için artık taşıyamıyordu.Ben dr ma tüp bebek yöntemi ile hamile kaldığım için çok sakınıyorum düşük riski daha mı çok diye sordum oda tabiki hayır artık siz gebesiniz normal yolla hamile kalanlarda da bebek aynı yerdedir tek risk ikiz gebelik olması dedi.Kısaca aklımıza kötü şeyler getirmeyelim kızlar inş hepimiz bebişlerimizin bütün gelişimleri tamamlandığında onları dünyaya getiririz.

Canım duygusallığın hamileliktendir.Bende aynı şeyleri yaşıyorum aileme saçma sapan benimle ilgilenmiyosunuz diye tafra yapıyorum:)Çok şükür akrabalarım ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz ama inan canım çoğu zaman yalnızım herzaman gelemiyorlar bende eskisi gibi gidemiyorum kısaca eşimle başbaşayız ve birbirimizin en iyi destekçisiyiz.Ben son iki ayda evde oturduğum kadar hiç evde oturmadım.Öğretmenim 4 yıl çalıştım 1 yıl yüksek lisans yaptım ve geçen senede kpss hazırlık kursuna gittim yeterli puanı almama rağmen doğuyu tercih etmediğim için atanamadım sırf bebek tedavisi yüzünden yıllarca emek verdiğim işimi elimin tersi ile ittim.Çok geniş bi çevrem ve arkadaşlarım vardı ama şuanda çok azı yanımda.Şunu anladımki iyi olduğun zaman zaman herkes yanında ama senin başkasına ihtiyacın olduğu zamanlarda kimsecikler yok yanında.Allaha şükür ki annem ve ablam varmış bayram öncesi ablam geldi evimi temizledi bu yüzden bebeklerimin ikiz olduğuna çok seviniyorum birbirlerine hayat boyu destek olacaklar sadece iyi gününde değil kötü günlerin de de.Arkadaşla kardeş arasındaki en önemli fark bu işte...2 aydır evde okadar sıkıldım ki bir tek nefese değişik sohbete ihtiyaç duydum ama zamanında fedakarlıklara yaptığım arkadaşlarım yoktu yanımda.Şimdi burayı buldum sizlerle çok güzel dertleşiyoruz benimle aynı sıkıntıları yaşayan birileri ile dertleşmek bilgi alıp tecrübelenmek çok güzel iyiki varsınız....

herkese merhabalaar :) gün içerisinde bir çocuk bile bayramlaşmaya gelmedi dye üzülürken demin misafirlerim vardı çok mutlu oldum birazcık hazırlık yaptım.oturduk sohbet ettik.biraz önce yolcu ettim.sizleri özledim hemen geldim :)

nasıl geçti gününüz inşallah güzeldir.

aylin25 nasılsın arkadaşım ben iyiyim şükür evet dediğin gibi gebelikten olsa gerek bugün yalnızlığı başka konulardan gem vurup ağlayarak attım.Allah tan bugün eşim yanımdaydı bugün nöbetçi değilmiş.1 de nöbetçiymiş.şükür bugünü yalnız geçirmemiş oldum.

dediğin gibi bende yeni bir memlekette yeni ortamda yalnız olunca bende sıkıntıdan patladım.Allah tan burada sohbet dertleşmek birazda olsa rahatlatıyor beni.gülizelife çok teşekkürler bu başlığı açıp vesile olduğu için :)

ibremine sen nasılsın arkadaşım bayramın nasıl geçiyor?inşallah bebişlerin ve sen iyisindir.bugün hepinizi çok özledim

boncuuuukkk sen nasılsın ? bebişlerin nasıl?bayramın ilk günü ne güzel geçmiş ooh evin dolmuş akrabalarla neşelenmiş seninde bayramın mübarek olsun canım. Allah tan bugün eşim evdeydi.ben nöbet tarihini karıştırmışım :) sende bebişlerinde Allaha emanetsiniz öpüyorum çok

Aaaaay çok şükür gelmiş forumumuz geri...

Bugün girdim tam bişeyler yazdım yolluyordum ki forum düzenlemede diye bi yazı çıktı,sonrada girememiştim bi daha,neyse ki şimdi geri gelmiş...Hepiniz iyisinizdir İNŞALLAH..Biz iyiyiz öptük teyzelerimizii:)))))))))

melittacim canim benim bayram mi degil mi hicbirsey hissetmiyorum,esimle evde oyle vakit geciriyoruz..bugun biraz kotuydum basagrim vardi o yuzden nete giremedim..bebisler de iyidir insaallah teyzesi,bugun daha bir hareketlilerdi annelerine kendilerini hatirlatmak istediler galiba sevindirik olsun diye
sen de iyisindir insaallah..ne guzel misafir de agirlamissin...kendine dikkat et bu arada bol bol dinlen,yorma kendini emi gorusuruk

geçmiş olsun canım benim inşallah şimdi iyisindir.aaay kıyamam bebişlerine rabbim bağışlasın çok güzel bi duygudur ben tam olarak hissetmiyorum ama anlayabiliyorum bende bugün bi ara çok net bi hareket hissettim ama emin değilim ne hareketiydi hamdolsun bende iyiyim bazen rahmimde bi ağrı oluyor geçiyor.bugünde misafirlerim vardı bayramlaşmaya geldiler.bugünümde iyi geçti.sonra yemek yedim bi uyumuşum.kalktığımda hava kararmış gece olmuştu :) yatmadan önce sizlere bakayım dedim :) artık bol bol dinlenicem eşimde nöbetçi bugün.malum iki gündür kıbrısta hava rüzgarlı tv de çekmiyor ayarı bozuldu sanırım rüzgardan.Allah izin verirse yine foruma bakarım vakit geçiririm.

iyi ki varsınız.rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa kabul etsin.hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.

boncuuukkk bugün bi ara bakıma girmişti sanırım site yoktu.bayram nasıl geçiyor?bayramdan dolayı pek giren yok foruma.ben gibi yalnızlar arada bakıyor galiba

yarın görüşmek üzere herkese hayırlı geceler rabbim herkese güzel uykular hayırlı rüyalar nasip etsin.

Mrb kızlaar bugün nasıl bakalım tatlı ikiz anneleri dün benim misafirin vardı giremedim çok geç gittiler 12 de güzel vakit geçirdik ama galiba biraz yorulmuşum karnım ağrıdı korkup hemen yattım şimdi iyiyim çok şükür çok az hareket etmeye alışmışım biraz dolanınca kasıklarım ağrıyor.Birde çok ciddi uyku problemim var eskiden yüzüstü yatardım şimdi yan yatmaya çalışıyorum kolum uyuşuyor bacaklarım uyuşuyor çok huzursuz oluruyorum.sizde de aynı problem varmı?Şimdiden böyleysem diyorum son aylarda nasıl olurum bilmiyorum.Bide sabahları mide bulantım başladı çok yoğun değil ve kahvaltıdan sonra geçiyor.İşte böyle kızlar sizler nasılsınız bakalım Melittacım yalnızmışın dün evde geçecek inş bu günler son yalnız kalmalarımız:)

aylin25 geçmiş olsun canım dikkat et bebişlerine ve kendine.ben hiç iyi değilim arkadaşlar çok üzgünüm

kaç gündür canım sevgilimin kulağı ağrıyordu revire gitti antibiyotik ve ağrı kesici vermişti.soğuk çarpmıştır diye düşünüyordum.ilaçlar hiç fayda etmedi."dün kulağım kötü ağrıyor bugün "dedi.kulağına bi baktım hafif şiş beyazlık."kulağın iltihap tutmuş antibiyotik işe yarar inşallah dedim.neyse gece uyuduk.ben yarım yamalak bi uykudayım haliyle gebelikten rahat bi uyku çekemiyorum doğru düzgün.bizim buralarda elektrik gitti.ışıklar gidince sokakta yarım uykudan kalktım.gece 2 30 cıvarları eşim daha uyuyamamıştı.sonra ben dalmışım yine yan tarafımı elimle yokladım eşim yok meğer koridorda dolanıyor.elektrikte yok. "aşkım iyi misin noldu "dedim."kulağım çok kötü başım zonk zonk "dedi."revire gideyim kötüyüm "dedi.bende geliyorum dedim.neyse zor ikna bende gittim.

iğne yaptılar ve kulağına bişey enjekte etti dr.haydi askeri hast.bu gece kbb nöbetçi şansımıza.gittik askeri hastane saat 5:00 eşim göründü ve "dış kulak iltihabı 2.safhası.önüne geçilir ama ilerlemiş"dedi.kulak kapanmış.tabi olacaklarını da anlattı.iyice ilerlese kıkırdak kaybı kulak kaybı lenf bezleri tükürük bezleri vs.revirdeki dr.anlayamadı.kulağında bişey yok demişti.6 günde ilerlemiş.antibiyotik ağrı kesici kar etmemiş.

iki damla ,çok etkili karışım ,bi melhem ,bi antibiyotik etkili yazdı.cmrtsi gel dedi.pzrtsi gel dedi.bu şekilde takip.anlicağınız benim güzel sevgilim kaç gündür acı çekiyor.neyse çıktık yola ecz.aramaya.koca bi adada açık bi ecz. yok arkadaşlar nöbetçi bi ecz. yok çıldırdım.ben uykusuzluktan deliriyorum ,eşim o uykusuzlukla ,acıyla direksiyon salladı sabaha kadar ona bakmaktan yola bakmaktan harap oldum.sonra oturduğumuz tarafa geldik bu tarafın yukarısında iki köy yukarda bi köyde açık ecz. bulduk ama saat sabahın 8:45 i

birde eşim şu anda nöbetçi uykusuz ,acılı bi vaziyette.öğle yemeğine geldi mecbur ilaç atmak için atıştırdı birde damlalarını damlattım.nasılsın aşkım diye sordum "ağrım var ama zonklamam geçti "dedi.Allah tan nöbet yeri evin karşısı arada bir bakıyorum nasıl acaba diye pencereden.ne şanstır ki pencere de yüksek bi de berbat temizlenmiyor bile

rabbim eşime şifa versin inşallah eşim olmasa ben yaşayamam.annemi çok iyi anlıyorum.eşim olsaydı duvarda sinek olsaydı derdi.27 yaşında dul kaldı.hiç evlenmedi babam vefat ettikten sonra.rabbim kimseye yaşatma bu acıyı.gebelikten biliyorum ama gece dolanmak bile beni ne düşüncelere sevk etti.rabbim ağır hastalara şifa versin inşallah.sabır versin.

AYLİNcim bayramdı,gezmeydi,misafirdi derken biraz yorulmuşsun anlaşılan,kendine dikkat et tatlım..Bu arada uyku problemin çok erken başlamış canım ya,ilerleyen zamanlarda işin iyice zor demektir..Gerçi sana diyorum ama benim de senden geri kalır yanım yok,sağa dön sola dön uyuyana kadar saatler geçiyo..Bide düz yatmak kan akışının az olmasına neden olduğu için ya sola, ya sağa yatmak gerekiyo,galiba son aylarda oturduğumuz yerde uyumak daha kolay olucak gibi..Geçen akşam göbüşümün altına çarşaf katlayıp koydum,bacaklarımın arasınada yastık aldım,öyle uyumayı denedim rahat oldu gibi ama her gün aynı olmuyo..Hamile yastıkları falan varmış onlardan mı alsak ne etsek:)))))

Bu arada bulantıların başlamış ama kahvaltıdan sonra geçmesi çok iyi..Benimki kahvaltı ederken başlıyodu,ve sonrada çıkarmak zorunda kalıyodum(..Eğer çok aşırı çıkarma gibi sorunlar yoksa mide bulantısını güzel bi belirti olarak değerlendiriyo doktorlar..Bebişlerin kendilerini belli ediyolar annesiiiii:)))))Bebişlerin kalp atışlarını duydunuz mu, ne zaman doktora gitceksiniz canım:)))

MELİTTA canım benim çok üzüldüm eşin için...İNŞALLAH kullanacağı ilaçlar iyi gelirde ilersi için kötü bişey olmaz tatlım..Hem bak iyi gelmeye başlamış galiba ki zonklaması geçmiş..Sen sakın kötü şeyler düşünme İNŞALLAH 1haftaya bişeyciği kalmaz eşinin...Biz iyi düşüncez ki herşey iyi olsun..Bu arada sen üzülme ki bebişlerde üzülmesinler...Tekrardan çok çok geçmiş olsun güzelim

inşallah canım çok sağol çok teşekkür ederim arkadaşım.kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum çünkü neredeyse birgündür hiç dinlenemedim.bugün bi ara iki üç saat uyudum o kadar.yemeğim hazır olsun birazdan sol tarafıma devrilecem tv karşısına dinlencem.zaten bebişlerimi düşünüyorum.rabbim evlatlarıma sağlık şifa versin.inşallah en son bıraktığım gibi mışıl mışıllardır :) bu gebelikte ne kadar acayip düşünceler oluyor pinpirikleşiyor insan.bilmiyorum sizde de aynı şey oluyor mu?

şu anda tek isteğim eşimin iyileşmesi ve bir an önce evlatlarımı sağlıklı bir şekilde kucağıma almam.başka bişey istemiyorum.

inşallah rabbimden hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah. (amin)

Canım henüz kalp atışını duyamadık 6.haftadayız ayın 8'nde gideceğiz inş kalp atışını duymaya inş bi sorun çıkmaz:)uyku problemim sanırım karnımın çok şiş olmasından .Beni bi görmelisiniz karnım 4 aylık hamile gibi şiş.tedavi esnasında kullandığım yumurta uyarma ilaçları şişirmişti ve hala şişlik aynı sayılır.Dr um zamanla geçer diyor.Bu iğneler bünyeyi çok etkiliyor ve etkisi epey gitmiyor.Bide göğüslerim çok şiş damarları okadar belirginleşti ki.Bende uyumak için senin gibi pek çok yöntem deniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…