selam arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım:)
ben de ikiz bebeklerime hamileyim,15. haftamdayım çok şükür bulantılar dışında sorunsuz geçiyor.
tayinim çıktığı için birkaç gün sonra evimden farklı bir şehirde yaşamaya başlıyorum,2 ay oradayım. 26 haftalıkken doğum iznime ayrılıcam. sizce riskli bir dönem mi? seraklaj gibi bişey okudum,herkeste olması gerekiyor mu? orada da sürekli takibim yapılacak ama sanırım doğum 32. haftadan sonra sinyal vermeye başlıyor,tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum
ben de ikiz bebeklerime hamileyim,15. haftamdayım çok şükür bulantılar dışında sorunsuz geçiyor.
tayinim çıktığı için birkaç gün sonra evimden farklı bir şehirde yaşamaya başlıyorum,2 ay oradayım. 26 haftalıkken doğum iznime ayrılıcam. sizce riskli bir dönem mi? seraklaj gibi bişey okudum,herkeste olması gerekiyor mu? orada da sürekli takibim yapılacak ama sanırım doğum 32. haftadan sonra sinyal vermeye başlıyor,tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum
Kısssssslaaaaaaaaaaarrrrrr, güseeeel anne adayları hepinizin bayramını en içten duygularımla kutlarım efenim,hepiniz verin bakim bi yanaaaakkkk
Nasılsınız bakalım bayram gezmelerine gidildi mi,dışarıya çıkanlar benim yerime de gezsinler lütfenBen 4aydır olduğu gibi bugünde evdeyim,giydim cicilerimi annemlerin elimi öpmeye gelmelerini bekledim:44:...Ablam,kardeşim,eşleri ve anne babam geldiler,ben de uzun bi aradan sonra koltukta normal bi şekilde oturdum yanlarında ..Az önce gittiler de ben de bi girip sizlerin bayramını kutlıyım dedim...
Hepinizi öpüyorum tekrardan, YÜCE RABBE emanet olun güzellerrrrr
aylin25 çok duygulandım şimdi ne mutlu ablan var , konuşabileceğin yengen var.benim burada kimsem yok.aslında ben b utür şeyleri takmazdım gebelikten midir nedir kedi yavrusu göreyim annesinin yanında duygulanıyorum.sürekli annemi de arayamıyorum tarife farkından dolayı :84:
bende gezmeyi seven biri değilim ama şimdi daralıyorum kimse de yok zaten burada gezcek yerde yok
herkese merhabalaar :) gün içerisinde bir çocuk bile bayramlaşmaya gelmedi dye üzülürken demin misafirlerim vardı çok mutlu oldum birazcık hazırlık yaptım.oturduk sohbet ettik.biraz önce yolcu ettim.sizleri özledim hemen geldim :)
nasıl geçti gününüz inşallah güzeldir.
aylin25 nasılsın arkadaşım ben iyiyim şükür evet dediğin gibi gebelikten olsa gerek bugün yalnızlığı başka konulardan gem vurup ağlayarak attım.Allah tan bugün eşim yanımdaydı bugün nöbetçi değilmiş.1 de nöbetçiymiş.şükür bugünü yalnız geçirmemiş oldum.
dediğin gibi bende yeni bir memlekette yeni ortamda yalnız olunca bende sıkıntıdan patladım.Allah tan burada sohbet dertleşmek birazda olsa rahatlatıyor beni.gülizelife çok teşekkürler bu başlığı açıp vesile olduğu için :)
ibremine sen nasılsın arkadaşım bayramın nasıl geçiyor?inşallah bebişlerin ve sen iyisindir.bugün hepinizi çok özledim
boncuuuukkk sen nasılsın ?bebişlerin nasıl?bayramın ilk günü ne güzel geçmiş ooh evin dolmuş akrabalarla neşelenmiş seninde bayramın mübarek olsun canım. Allah tan bugün eşim evdeydi.ben nöbet tarihini karıştırmışım :) sende bebişlerinde Allaha emanetsiniz öpüyorum çok
melittacim canim benim bayram mi degil mi hicbirsey hissetmiyorum,esimle evde oyle vakit geciriyoruz..bugun biraz kotuydum basagrim vardi o yuzden nete giremedim..bebisler de iyidir insaallah teyzesi,bugun daha bir hareketlilerdi annelerine kendilerini hatirlatmak istediler galiba sevindirik olsun diye
sen de iyisindir insaallah..ne guzel misafir de agirlamissin...kendine dikkat et bu arada bol bol dinlen,yorma kendini emigorusuruk
Mrb kızlaar bugün nasıl bakalım tatlı ikiz anneleri dün benim misafirin vardı giremedim çok geç gittiler 12 de güzel vakit geçirdik ama galiba biraz yorulmuşum karnım ağrıdı korkup hemen yattım şimdi iyiyim çok şükür çok az hareket etmeye alışmışım biraz dolanınca kasıklarım ağrıyor.Birde çok ciddi uyku problemim var eskiden yüzüstü yatardım şimdi yan yatmaya çalışıyorum kolum uyuşuyor bacaklarım uyuşuyor çok huzursuz oluruyorum.sizde de aynı problem varmı?Şimdiden böyleysem diyorum son aylarda nasıl olurum bilmiyorum.Bide sabahları mide bulantım başladı çok yoğun değil ve kahvaltıdan sonra geçiyor.İşte böyle kızlar sizler nasılsınız bakalım Melittacım yalnızmışın dün evde geçecek inş bu günler son yalnız kalmalarımız:)
MELİTTA canım benim çok üzüldüm eşin için...İNŞALLAH kullanacağı ilaçlar iyi gelirde ilersi için kötü bişey olmaz tatlım..Hem bak iyi gelmeye başlamış galiba ki zonklaması geçmiş..Sen sakın kötü şeyler düşünme İNŞALLAH 1haftaya bişeyciği kalmaz eşinin...Biz iyi düşüncez ki herşey iyi olsun..Bu arada sen üzülme ki bebişlerde üzülmesinler...Tekrardan çok çok geçmiş olsun güzelim
AYLİNcim bayramdı,gezmeydi,misafirdi derken biraz yorulmuşsun anlaşılan,kendine dikkat et tatlım..Bu arada uyku problemin çok erken başlamış canım ya,ilerleyen zamanlarda işin iyice zor demektir..Gerçi sana diyorum ama benim de senden geri kalır yanım yok,sağa dön sola dön uyuyana kadar saatler geçiyo..Bide düz yatmak kan akışının az olmasına neden olduğu için ya sola, ya sağa yatmak gerekiyo,galiba son aylarda oturduğumuz yerde uyumak daha kolay olucak gibi..Geçen akşam göbüşümün altına çarşaf katlayıp koydum,bacaklarımın arasınada yastık aldım,öyle uyumayı denedim rahat oldu gibi ama her gün aynı olmuyo..Hamile yastıkları falan varmış onlardan mı alsak ne etsek:)))))
Bu arada bulantıların başlamış ama kahvaltıdan sonra geçmesi çok iyi..Benimki kahvaltı ederken başlıyodu,ve sonrada çıkarmak zorunda kalıyodum(..Eğer çok aşırı çıkarma gibi sorunlar yoksa mide bulantısını güzel bi belirti olarak değerlendiriyo doktorlar..Bebişlerin kendilerini belli ediyolar annesiiiii:)))))Bebişlerin kalp atışlarını duydunuz mu, ne zaman doktora gitceksiniz canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?