Nasılsınız kızlar nasıl gectı bauyramınız tatlı bebıslerle bızım hguzel gectı kızım uyandı gıtmem lkazım optum
slm cnm bende bayramda hedlye gelenlerı gıydırdım kızlarım bugun benı acayıpp yordular komsum geldı gıttı sevvlım aman ne aglamk durmdı ne uyaptımsa tam 3 saat agladı helak oldum susturucam dıye agladım valla bende cok nazlı bu kızım altı temız gazı yok karnı tok ınan daha yenı uyutablldımbiz iyiyiz şükür pek kimse yok benden başka ):):)
bayram iyiydi ama ben pek birşey anlamadım eşimde çalışıyordu.
senin bebekler nasıl ?
slm cnm bende bayramda hedlye gelenlerı gıydırdım kızlarım bugun benı acayıpp yordular komsum geldı gıttı sevvlım aman ne aglamk durmdı ne uyaptımsa tam 3 saat agladı helak oldum susturucam dıye agladım valla bende cok nazlı bu kızım altı temız gazı yok karnı tok ınan daha yenı uyutablldımemmedılerde sımdı tek gogsumu bosaltmam lazım ama gucm yeterse anne olmak cok zor gwrcekten...
slm cnm nazar ettı kızama komsum 2 oldu gıdınce cook aglıyo bunlarda benım cadılarımyabancıları tanımaya başlamış demek ki.benim kızımda öyleydi hala da öle ama adamına göre muamele yapıyor :)
bu arada dışarıdan ziyaretçi var.heeeyyyy ziyaretçi kimsen gel de iki sohbet edelimöyle uzaktan okumakla olmaz
slm cnm nazar ettı kızama komsum 2 oldu gıdınce cook aglıyo bunlarda benım cadılarım
slm cnm nazar ettı kızama komsum 2 oldu gıdınce cook aglıyo bunlarda benım cadılarım
merhaba kızlar kızımla oğlum arasında son bir haftadır bariz bir kilo farkı oluştu. oğlum maaşallah beklemediğim bir hızla büyüyüp irileşirken kızım küçük kaldı. yanyana durduklarında sanki aralarında 1 ay fark var gibi duruyorlar:S kızımın iştah sorunu var sizde de böyle oldu mu yani fark gözle görülür ve farkedilir bir şekilde oldu mu ? bebeklerim 27 günlükler bu arada
slm cnm bızde 3aylık olduk cok sukur benım kızlarımın arasındada 150gr fark var cok sukur saglıklılar eger senınkılerde ıyıseler sorun yapma benımde aradakı fark bazen azalıyo bazn artıyo dr na danıstınmı bu arada nasıl besliyosunmerhaba kızlar kızımla oğlum arasında son bir haftadır bariz bir kilo farkı oluştu. oğlum maaşallah beklemediğim bir hızla büyüyüp irileşirken kızım küçük kaldı. yanyana durduklarında sanki aralarında 1 ay fark var gibi duruyorlar:S kızımın iştah sorunu var sizde de böyle oldu mu yani fark gözle görülür ve farkedilir bir şekilde oldu mu ? bebeklerim 27 günlükler bu arada
selam kızlarrr iznim bitti döndüm artık aranızdayım :)) baya kaynatmışsınızz ben yokkennn :))
çok şükür sünnet işimizi hallettikk sorunsuz problemsiz atlattık korktuğum gibi olmadı.
oğluşumun pipisi tamamen yapışıkmış dr. açmak için 20 dk. falan uğraştı lokal anestezi uygulandı ben yanındaydım sünnet yapılırken oğluşumla oyunlar oynadık dr. birlikte şarkılar türküler söyleye söyleye sünnet işimizi hallettik çok şükür. dr. sadece sünnet işi olsaydı 2 gün içerisinde geçerdi fakat pipiyi açmak için uğraştığından dolayı 10 günü bulur iyileşmesi dedi sünnetten sonra ağrısını geçirmek için için enjektörün içinde sıvı şeklinde ilaç verdi ağrısı oldugunda pipisine sıkın acı hissetmez dedi dediği gibide oldu ağrı başlayınca ondan sıktık acı sızı kalmadı rahatladı normal hayatına devam etti sanki hiç sünnet olmamış gibiydi şuanda geçmiş durumda zaten..
melittanında dediği gibi şiddetle tavsiye ediyorum erken sünnet işini kızlarr biran evvel yaptırıp kurtulun aklı ermediği için sorun yaşamıyosunuz benim oğluşum çok problemli bir bebek oldugu için gönül rahatlığıyla sizlerede tavsiye ediyorum ben bu kadar rahat atlattıysam sünnet işini inanın sizlerde çok çabuk atlatırsınız....
oğluşumla ilgilenecegiz derken kızım 2 gün mızmızlandı nedenini anlamamıştık ilk başlarda sonra bir baktıkki kızım çikolatam yavrum benim iki diş birden patlatmış hoş şimdi çıktı zaten iki tane incisi var alt tarafta diş çıkarırken iştahsızlık oldu biraz kilo kaybı yaşadık ama çok şükür atlattık kızımın ilk dişlerini inş. oğluşumda fazla sorun çıkarmadan çıkarır ilk dişini....
izin süresince ben dinlendim mi tabiiki hayır :)) ikiz bebekleri olupta dinlenen anneler varsa beri gelsin ben dinlenme işini beceremiyorum :))
tabiiki annemin çok katkısı oldu hakkını ödeyemem asla....
tekrar slm canım allah razıolsun senden tek tek bütün sorularımı hiç üşenmemişsin teker teker yazmıssın tekrar teşekkür ederim sana sen nerde yasıyorsun? ben ist keşke burada olsaydın arkadaş olurduk insan kendi derdini anlayan biriyle konuşunca daha çok rahatlıyor gerçekten bebelak tan memnunun tamam değiştirmiycem o zaman hem fiyatıda 11 tl bez olarak ne kullanıyorsun ben pirima alıyorum doğduğu gunden beri çok şükür pişik olmadık bu arada benim diğer kızım memede inanızmaz kavga ediyor emmemek için bende biberona sağıyorum inan görsen 2dk löööpp çekiyor zaten topu topu 4 saatte 70 felan çıkıyo ama diğer kızım çok şkür emiyo ağlamıyo memede artık meme mama şeklinde gidiyoruz.6 ay mzirebilsem ii bu arad tam hatırladığım sen 3 buçuk aylıkkken ek gıdaya başlamıştık dimi ilk neyden ve kaç cc veriyordun mesela meyve suyu katı meyva sıkacagından sıkıp 4 aylık olunca kaç cc vermeliyim püre robotta yapma diyorsun cam rendeden geçirince topak topak olmazmı öyle sıvı oluyor kolay yutuyorlar.
uhdem hoşgeldin hayırlı olsun inşallah oğlunun damatlığınıda görürsün inşallah.kızının dişleri de hayırlı olsun çok sevindim.benim kızımın şimdi üç dişi var iki dişi de beyaz beyaz görünüyor yakında onlarda belirirler :):):)
dinlenmek ne mümkün hareketlendikçe dinlenmekte zorlaşıyor.illa addda istiyorlar.
sen memleketten geldin bende memlekete gideceğim.son anda karar verdik eşim biletimizi kesti gidiyorum memlekete
baya bi süre de buralarda olmayacağım.sizleri çok özleyeceğim.belki kuzenler ,dayılarım bize geldiğinde laptoplarını getirirlerse görüşürüz yine.
beni de şimdiden heyecan sardı memleket özlemi aile akraba özlemi dolu dolu.geçenlerde konuşruk gelin de bebek sevelim göremedik bebeklerinizi diyorlardı.eşyalarımız hazır ama valizi hazırlamadım daha haftasonu hazırlarım.
sen nasılsın?bebekler nasıllar?sorunsuz atlatmanıza çok sevindim.sarısı sünnet yapmayanların başına
selam kızlarrr iznim bitti döndüm artık aranızdayım :)) baya kaynatmışsınızz ben yokkennn :))
çok şükür sünnet işimizi hallettikk sorunsuz problemsiz atlattık korktuğum gibi olmadı.
oğluşumun pipisi tamamen yapışıkmış dr. açmak için 20 dk. falan uğraştı lokal anestezi uygulandı ben yanındaydım sünnet yapılırken oğluşumla oyunlar oynadık dr. birlikte şarkılar türküler söyleye söyleye sünnet işimizi hallettik çok şükür. dr. sadece sünnet işi olsaydı 2 gün içerisinde geçerdi fakat pipiyi açmak için uğraştığından dolayı 10 günü bulur iyileşmesi dedi sünnetten sonra ağrısını geçirmek için için enjektörün içinde sıvı şeklinde ilaç verdi ağrısı oldugunda pipisine sıkın acı hissetmez dedi dediği gibide oldu ağrı başlayınca ondan sıktık acı sızı kalmadı rahatladı normal hayatına devam etti sanki hiç sünnet olmamış gibiydi şuanda geçmiş durumda zaten..
melittanında dediği gibi şiddetle tavsiye ediyorum erken sünnet işini kızlarr biran evvel yaptırıp kurtulun aklı ermediği için sorun yaşamıyosunuz benim oğluşum çok problemli bir bebek oldugu için gönül rahatlığıyla sizlerede tavsiye ediyorum ben bu kadar rahat atlattıysam sünnet işini inanın sizlerde çok çabuk atlatırsınız....
oğluşumla ilgilenecegiz derken kızım 2 gün mızmızlandı nedenini anlamamıştık ilk başlarda sonra bir baktıkki kızım çikolatam yavrum benim iki diş birden patlatmış hoş şimdi çıktı zaten iki tane incisi var alt tarafta diş çıkarırken iştahsızlık oldu biraz kilo kaybı yaşadık ama çok şükür atlattık kızımın ilk dişlerini inş. oğluşumda fazla sorun çıkarmadan çıkarır ilk dişini....
izin süresince ben dinlendim mi tabiiki hayır :)) ikiz bebekleri olupta dinlenen anneler varsa beri gelsin ben dinlenme işini beceremiyorum :))
tabiiki annemin çok katkısı oldu hakkını ödeyemem asla....
melitta çok sevindim senin adına canım. ne kadar kalacaksın memleketinde?
teşekkür ederim yeşilboncuk sen özletmeye devam et kendini :126: şimdide ben özletcem kendimi :119:
eşimin işine bağlı. ben 2 hafta yada 1 ay kalırım diye planlıyordum ama eşimin işinden dolayı belki 2 ay kalırım tabi özledim sizi deyip bileti kesmezse:119:
şimdiden espriler havalar da uçuşmaya başladı."izmir e in havasını al ilk uçağa atla gel " "dayanamazsam 2. güne keserim bileti 3. güne yanımdasın" falan.bende eşimi özlerim ama memleketimi de özledim akrabalarımı özledim.nasipse ay sonu gidiyorum.inşallah sağsalim gider gelirim.
sizleri çok özlicem.beni özleyin bol bol :80::102::126: beni şimdiden heyecan sardı
sen nasılsın?bebeklerin nasıl ?biz çok iyiyiz.iyice büyüdük.addaayı biliyoruz ,sinirleniyoruz ,naz yapmayı biliyoruz ,baba için deliriyoruz ,bugün ilk defa bebeklerim pütürlü çorba yediler.ayrıca misafirliğe gitik bugün ikramlardan verdim maşallah çok güzel yediler.ne zamandır dert ediyordum kendime alışamicaklar diye.aslında tek tek verince çok güzel çiğniyorlardı çorbayı çiğneyerek yemek istemiyorlardı.bugün çok şükür o sorunu da aştık.izmir e gittiğimizde de bol bol balık yeriz nasipse.
elimde çok güzel bir balık çorbası tarifi var.zeka için birebirmiş.okumuşsundur belki doktorumuz tavuk ve balığa başlayın dedi.tavuğa başladık ama daha balığa başlayamadık.
iskorpit balığını suda haşlayıp daha sonra balığı çıkarıp içine patates ve havuç haşlanıyor.haşlandıktan sonra ise balıklar parçalanıp içine atılıyor ve bebeğe yediriliyor.zeka için birebirmiş.şubat annelerinden bir arkadaş önerdi.izmir e gittiğimde ilk iş bu tarifi denemek olucak.
birde önümüzdeki ay muhallebiye ve baklalara başlayacağız.bu ay burada son doktor kontrolümüz olacak.
cipskolam merhabalar. eğer kızın emmek istemiyorsa geceleri emzir, daha sonra alışıyor, tekrar emiyor merak etme. bu şekilde uyurken içirmeye çalış. benim bir kızım da bırakacaktı neredeyse ağzına almıyordu, ben öyle yaptım sürekli şimdi içiyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?