aynen öyle canım banada diyolar yeter seninki diye her ikisindende tatdırdı Rabbim başka yapma diyolar bende öyle düşünüyorum...
Allahımda seninde gönlüne göre versin canım benim...
evet ikisininde tadını yaşadık.eskiler derler ya bi kızın yada oğlun oldu diğerininde tadını al bi tane daha doğur diye :):):) bide ne zaman doğurucan diye bize soran da yok aksine yeter bi daha doğurmazsın diyorlarbenim yerime karar verdiklerinde "yine Allah anneliği layık görürse ileride düşünüyorum "dediğimde aynı bu smiley gibi oluyorlar
yeşilboncuk benimkiler de emeklemiyorlar ama iki adım atıyorlar sonra cesaret edemeyip elleri ve dizleri üzerinde durup öne arkaya sallanıyorlar ama inanılmaz hızlı sürünüyorlar yerde hızına yetişemiyorum özellikle oğlumun.oğlum bazen iki adım emekliyor sonra üçüncüyü cesaret edemiyor yere bırakıyor kendini.
:):) sanırım seninkiler ve benimkiler emeklemeden yüricekler
arkadaslar benmde 40 gunluk bebeklerım var ıkızlerınızı nasıl beslıyorsunuz mama takvıyesı yapıyor musunuz
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 10 gün oldu doğum yapalı. bebeklerimi cumartesi günü eve getirdik çok şükür. ama hastanede her öğün 60 ml mama içiyolardı evde ancak her öğünde 30 ya da 40 ml mama içiyolar. beslerken arada gazlarını çıkarıp tekrar devam ediyorum ama uykuya dalıp biberonu reddediyolar nasıl artıracağım aldıkları miktarı :S erken doğdular 2500 gram bile değiller bi akıl verin arkadaşlar ya
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.uhdecim oğluna sünnet düğünü yapacaksınız demek ne güzel.hayırlısıyla atlatırsın inşallah.bizden sonra yaptırıp bizden önce düğününü de yapacah oh ne güzel.biz yazın bir mevlüt düşüyoruz bakalım Allahtan bişey olmassa.
melitta sen neler yapıyosun annen gittimi.ben yokken hamilelik falan oldumu yoksa.
inan canım ben istemedim kardeşlerim duyunca sünnet işini hazırlıklara başlamışlar ehhh onlar isteyincede hayır diyemedim tabiiki.. randevumuzuda almışlar sağolsunlar pazartesi günü sabah yapılacak kısmet olursa.. inş. problem falan çıkmazda bunu bari rahat atlatırız dua edin oğluşumaaa ihtiyacımız varrr bunaaaa..
sen neler yapıyosun canım yaramazlar ne alemdeler ???
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.uhdecim oğluna sünnet düğünü yapacaksınız demek ne güzel.hayırlısıyla atlatırsın inşallah.bizden sonra yaptırıp bizden önce düğününü de yapacah oh ne güzel.biz yazın bir mevlüt düşüyoruz bakalım Allahtan bişey olmassa.
melitta sen neler yapıyosun annen gittimi.ben yokken hamilelik falan oldumu yoksa.
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 10 gün oldu doğum yapalı. bebeklerimi cumartesi günü eve getirdik çok şükür. ama hastanede her öğün 60 ml mama içiyolardı evde ancak her öğünde 30 ya da 40 ml mama içiyolar. beslerken arada gazlarını çıkarıp tekrar devam ediyorum ama uykuya dalıp biberonu reddediyolar nasıl artıracağım aldıkları miktarı :S erken doğdular 2500 gram bile değiller bi akıl verin arkadaşlar ya
inan canım ben istemedim kardeşlerim duyunca sünnet işini hazırlıklara başlamışlar ehhh onlar isteyincede hayır diyemedim tabiiki.. randevumuzuda almışlar sağolsunlar pazartesi günü sabah yapılacak kısmet olursa.. inş. problem falan çıkmazda bunu bari rahat atlatırız dua edin oğluşumaaa ihtiyacımız varrr bunaaaa..
sen neler yapıyosun canım yaramazlar ne alemdeler ???
dualarımız seninle ve oğlunla uhdecim inşallah hayırlısıyla sünneti atlatır sünnet düğününde de bol bol eğlenirsiniz :):)
nerelerdesin zeyneppppp girdiğimde msj atarım diyordum ama sen girmişsin.inşallah iyisinizdir.
ben iyiyim bebekler inanılmaz hareketlendiler artık hiç mi hiç vaktim kalmıyor.annem gitmedi daha ama giderse vay halime iyice zayıfladım bu zıpırların peşinde koşmaktan ve evle ilgilenmekten şu anda 48 kiloyum.kilo alma yollarını arıyorum.
gebelik yok uhde ile öyle sohbet ettik inşallah sağlığım el verirse ileride düşünüyorum :):)
Allah analı babalı büyütsün cincik . mümkün olduğunca yedir.şekerleri düşmesin ,sarılık olmamaları için yedir.mamayı değiştirdiysen o da belki etikilemiştir.
merak etme ilk bikaç saat dışında sorun olmuyor Allah yardımcım olsun hayırlısıyla atlatırsın inşallah dualarımız seninle.benim bebişlerde inanılmaz hareketliler ya.arkamı dönmeye gelmiyor bir bakıyorum bir yerlere tırmanmaya çalışıyorlar ve bir anda baya hızlı şekilde emeklemeye başladılar.koridoru on sanide geçiveriyorlar.dizlerinin üstüne kalkıyorlar ayağa kalkmak için sonra pat diye düşüyorlar tabi bir ağlama başlıyor.çok düşüyorlar yaodanın heryerini battaniyelerle kapattım.bende çözüm arıyorum.oturduğumuz odadaki tüm eşyaları çıkaralım.yerlere minderler alalım ortayada oyuncakları dökelim diyorum ama işte mobilyaları nereye koycam.tv sehbasına bile tırmanmaya çalışıyorlar ve altıda cam.hepsini koyacak biyer bulsam bir iki sene keşke.bir plazma alırım duvara monte ederim tv sehbasını falanda kaldırırım bakalım ne olacak.
iyiyiz melitta afacanlarla uğraşıyorum. artık faceye giriyorum zaman buldukça sizde gelin işte orası daha kalabalık.burada gördüğün tüm arkadaşlar orada zaten.bebekler hareketlendi demek aynı bizde öyleyiz.dikkat et kendine çok zayıflamıssın.bende koşturuyorum ama hiç zayıflamıyorum ya.
senin bebekler nasıl?sünnetten sonra düzeldi mi oğluşların? benim face yok almayı da düşünmüyorum.aslında herkes şimdi face te ama bana itici geliyor face.sorma oturuyorlar emekliyor oğlum artık kızımda hala caretta caretta lar gibi sürünüyor
dikkat ediyorum herşeyi yiyorum ama sanırım uykusuzluk ve yorgunluk tan kilo alamıyorum.malum hareketliyim bi gece dinlenebiliyorum sabah 7 de mesai ye devamyağ kalmadı vücudumda.kıbrıs ın sıcağında herkes streplez ip askılı ben uzun kollu yarım kollu ile dolaşıyorum.aaaaa üşüyor musun diyor arkadaşlar.siz mantonuzla gelmişiniz bende manto yok diyorum.ne montuu yaaaaaa diyorlar.yağ vücudun mantosudur bende de o yok diyorum
cidden kurudum gittim yaaa.yarın da ağır misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım.bugün bittim zaten .çamaşır ,ev ,yemek ,temizlik , vs vs derken şimdi oturabildim.
tinkerbell i gören var mı ?????berrna yı da göremiyorum.
Allah kolaylık versin canım güle güle büyüt.bir şekilde uyandımaya çalış içirmeden bırakma .bizim bebekler küvezden çıkmadan iki önce bende yanlarında kaldım alışıyım diye aldılar benide.verdikleri sütü mutlaka bitirtiyorlardı.yani az bişey kalınca sorun değilde fazla kalınca hemşiye içiriyordu.yemediklerinde hem şekerleri düşüyor hemde sarılık olabiliyorlar.biberonu azında sürekli oynat dönder burnunu sık biraz ben bu şekilde içiriyordum.hemşirelerden öğrendiğim.anne sütü almıyolarmı.
dualarımız seninle ve oğlunla uhdecim inşallah hayırlısıyla sünneti atlatır sünnet düğününde de bol bol eğlenirsiniz :):)
nerelerdesin zeyneppppp girdiğimde msj atarım diyordum ama sen girmişsin.inşallah iyisinizdir.
ben iyiyim bebekler inanılmaz hareketlendiler artık hiç mi hiç vaktim kalmıyor.annem gitmedi daha ama giderse vay halime iyice zayıfladım bu zıpırların peşinde koşmaktan ve evle ilgilenmekten şu anda 48 kiloyum.kilo alma yollarını arıyorum.
gebelik yok uhde ile öyle sohbet ettik inşallah sağlığım el verirse ileride düşünüyorum :):)
Allah analı babalı büyütsün cincik . mümkün olduğunca yedir.şekerleri düşmesin ,sarılık olmamaları için yedir.mamayı değiştirdiysen o da belki etikilemiştir.
amin canım inş. rahatlıkla geçsinde bende rahat edeyim artık. inan çok yoruldum halim kalmadı dört gözle izni bekliyorum artık sayılı günler kaldı bu arada annemler geldiler gece ne mutlu oldum öyle :)) ama benim yaramazlar unutmuşlar anneanneyle dedeyi kaçıyolar sürekli eşşek sıpaları :))merak etme ilk bikaç saat dışında sorun olmuyor Allah yardımcım olsun hayırlısıyla atlatırsın inşallah dualarımız seninle.benim bebişlerde inanılmaz hareketliler ya.arkamı dönmeye gelmiyor bir bakıyorum bir yerlere tırmanmaya çalışıyorlar ve bir anda baya hızlı şekilde emeklemeye başladılar.koridoru on sanide geçiveriyorlar.dizlerinin üstüne kalkıyorlar ayağa kalkmak için sonra pat diye düşüyorlar tabi bir ağlama başlıyor.çok düşüyorlar yaodanın heryerini battaniyelerle kapattım.bende çözüm arıyorum.oturduğumuz odadaki tüm eşyaları çıkaralım.yerlere minderler alalım ortayada oyuncakları dökelim diyorum ama işte mobilyaları nereye koycam.tv sehbasına bile tırmanmaya çalışıyorlar ve altıda cam.hepsini koyacak biyer bulsam bir iki sene keşke.bir plazma alırım duvara monte ederim tv sehbasını falanda kaldırırım bakalım ne olacak.
iyiyiz melitta afacanlarla uğraşıyorum. artık faceye giriyorum zaman buldukça sizde gelin işte orası daha kalabalık.burada gördüğün tüm arkadaşlar orada zaten.bebekler hareketlendi demek aynı bizde öyleyiz.dikkat et kendine çok zayıflamıssın.bende koşturuyorum ama hiç zayıflamıyorum ya.
düzeldi melitta sünnetleri çok şükür bişeyleri kalmadı.ay benimkiler daha oturmuyor hemen düşüyorlar ama acayip emekliyorlar.
anladım canım ama bir doktora gitsen iyi olur.bende gün içinde 3 dk 5 dk aralarda zaman bulup oturuyorum ama zayıflamıyorum.koşturmayla pek alakası yok aslında.yani benim için öyle.benimkiler sabah 5 6 arası kalkıyor 7 i bulamıyoruz hiç.misafirin geliyor demek kolay gelsin.bende bikaç gündür temizlik yaptım bayramda evde değiliz ama olsun gelince temiz olsun cdedim.bizde cuma yada cumartesi ankaraya gidiyoruz.bayram tatilimiz biraz erken başlıyor bizim bakalım.
senin bebekler nasıl?sünnetten sonra düzeldi mi oğluşların? benim face yok almayı da düşünmüyorum.aslında herkes şimdi face te ama bana itici geliyor face.sorma oturuyorlar emekliyor oğlum artık kızımda hala caretta caretta lar gibi sürünüyor
dikkat ediyorum herşeyi yiyorum ama sanırım uykusuzluk ve yorgunluk tan kilo alamıyorum.malum hareketliyim bi gece dinlenebiliyorum sabah 7 de mesai ye devamyağ kalmadı vücudumda.kıbrıs ın sıcağında herkes streplez ip askılı ben uzun kollu yarım kollu ile dolaşıyorum.aaaaa üşüyor musun diyor arkadaşlar.siz mantonuzla gelmişiniz bende manto yok diyorum.ne montuu yaaaaaa diyorlar.yağ vücudun mantosudur bende de o yok diyorum
cidden kurudum gittim yaaa.yarın da ağır misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım.bugün bittim zaten .çamaşır ,ev ,yemek ,temizlik , vs vs derken şimdi oturabildim.
tinkerbell i gören var mı ?????berrna yı da göremiyorum.
merhaba arkadaslar benım kızım daha hareketlı arkamı dondugum anda koydugum yerde bulamıyorum surekli dönüyor 2 ay önce dönmeye başladı ama oglum daha yeni dönmelere başladı o da dönüyor ve geri döenmeyince ağlamaya başlıyorbebişleriniz hareketleri eş zamanlı mı oldu? kız erkek yapısından dolayı mı yoksa oglum daha kucuk dogdu ondan dolayımı diye düşünmeye başladım
en son olarak kiloları konusmusunuz ben hamılelıkte 9 kılo aldım dogum sonrasında 9 kıloda gıttı eskı halıme döndüm ama 3aylıkken emmeyi bıraktılar bende su son 3 ayda 10 kılo aldım evde yalnızım kendım bakıyorum tahmin edeceğiniz gibi sürekli evde kosturmaca içindeyim ama bu kiloları nasıl aldığımı merak ediyorum hrkes 2 çocula ilo verirsin dedikçe ben kilo aldım.ne zman kilo vermeye başladınız ya da özel bir şeyler yaptınız mı sadece son sayfayı okuyabildiğim için sizlere tekrar sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?