şu kızrmızılı güzelmiş ama tek bebekler için sanırım o..ikizler sığmaz ona..ya iki taraflı olacak birine babası ,birine biz bakarız :) daha iyi olur..
sağol canım,sen bulabildinmi isim,ya da düşündüğün bişeyler var mı..
oyy oyy canım benim,ben her gün öyleyim hemen hemen:) sabredelim inş..bu günlerde geçecek..
gulizelifciğim bi sorun yok inşallah..
herkese meraba ...................kızlar bende ikiz istiyoruuuum........seneye ekim gibi kızıma kardeş düşünüyorum ve ikiz olsun istiyorum işallah............dua edin ......herkese kolay gelsin
amin canım hayırlısı olsun bnm de bir kızım var şimdi ikizlerim oluyor hayırlısı rabbimden:))
amin canım hayırlısı olsun bnm de bir kızım var şimdi ikizlerim oluyor hayırlısı rabbimden:))
aaaaa gerçektenmi hayırlı olsun canım ayyyyçok güzel maşallah
amin cnm inşallah sanada nasip etsin:)))
çalışıyormusun ben birde çalışıyorum anlayacağın çok fenayım:)))
nasıl geçiyor canım kusmalar başladımı.......ben kızımda çok kötüydüm 5. Ayıma kadar hap kustum.......ama sonuç güzel oluyo dayan...............
ne iş yapıyorsun canım,çalıştığın yerde dinlenme imkanı olmuyor mu..ben internet üzerinden çalışıyorum,haber editörlüğü yapıyorum,ama son iki aydır fazla uğraşamaz oldum,ayın yirmisinde ehliyet sınavım var , ona hazırlanıyorum..sınavdan sonra tekrar ara ara editörlüğe devam edeceğim inşallah..sandalyedede oturabildiğim kadarıyla..
Ama normalde 3 çocuk olduğu için ev işleri hiç bitmiyor,ev işi daha zor yaaaz önce o kadar kötü olduğum halde onlara poğaça yaptım,pişirdim..ağzımı vurunca bende yedim iki tane :) açlıktan ölmek üzereydim..canım hiçbişey istemiyor..şu günlerimiz çabucak geçseydi..
Benım de 15.haftada basladı ama öle böle değil bacaklarımdan aktı hıç kırmızı olmadı hep kahve camur gıbıydı plesenta tam yerlesememiş kan pıhtısından dolayı sanadamı öle söyledıler yoksa senın plesenta prevıa mı aman canım dıkkat et pıhtı bıtecekkı plesenta rahım duvarına tam yapısacak kı kesılsın ama 2haftadır bıtmedı ya çok sınır bozucu
bokcukkkkkcum;;sadece yatak mı bakıyosun.vakit buldukça gezemiyorum ama internetten bebek şekeri,kapı süsü herşeye bakıyorum.ben sallanan beşik almayı düşünüyorum.ayrıca annemde taşınıyo,bizim evde de yatar diye ben park yatak alırım diyo.
bunlarda benim ufaklıklar teyzeleri :) on haftalıklar henüz,son resimlerini pc ye yükleyince eklerim inşallah..
BUGLEMcim MAŞALLAH miniklerine...Son hallerini de bekliyoruz yakındaaaa
Eki Görüntüle 242001
arkadaşlar benim bebişlerimin kalp atışları farklı alttaki daha narin atıyo üstteki daha gümbür atıyo sizinkileri merak ettim doktor normal dedi ama annelik işte endişe ettim en başından beri o şekilde gerçi
günaydın ikizi anneleri nasılsınız ??? işlerimin yogunluğundan dolayı giremedim epeydir şimdi aranızdayım yeniden...
hoşgeldin uhdeciğim,diğerlerini bilemem ama benim hala midem bulanıyor,ne zaman geçer bu bulantı,iştahsızlık yarabbim..aç kalmamak için zorla bişey yemek ne kötü..aksi gibi sürekli acıkıyorum,her saat başı ..bazen üzüm,bazen meyveli süt,bazen ayran,bazen kek dilimiyle geçiştiriyorum..onları bile zorla yiyorum..eşki bişey hiç yiyemiyorum zaten..hamile kaldım kalalı mesela hiç erik yemedim :) bizim burda bir söz var ne kadar doğru bilemiyorum..
ye tatlıyı doğur atlıyı
ye eşkiyi doğur ayşeyi :)
dur bakim atlılar mı geliyor :)
herkese meraba ...................kızlar bende ikiz istiyoruuuum........seneye ekim gibi kızıma kardeş düşünüyorum ve ikiz olsun istiyorum işallah............dua edin ......herkese kolay gelsin
canım belediyede çalışıyorum şirket elemanıyım valla hep oturuyoruz ama insa arada yatmak istiyor bakalım işte biraz geçirebilsek zamanı hayırlısıyla bakalım bitti bakalım bugunde saat 5 te çıkıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?