2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

lotus cum sorduk her iki dr uda aradık zaten normal dediler..kolay kolay düşük olmaz korkmayın dediler..igneyi yapınca rahatladım,aynen canım üşütünce olurdu böyle atardım antibiyotik gecerdi,şimdi lekelenmeden oldu sanırım igne biraz gecirdi,,dinlencem bakalım..inş.bişey olmaz..biz buarada dün 9.haftamıza girdik,daha küçügüz..inş.bi daha olmaz..cok korktum..

SLM hanımlar size bi sorum olcaktı..benim dünden beri karnımda ve aşagı tarafımda agrı,acı,yanma vardı..bende heralde idrar yollarımı üşüttüm diye düşündüm..sabah kalktım tuvalete gittim idrardan sonra bikac damla kahverengi damla aktı..geldim uzandım,bi saat sonra tekrar wc ye gittim bu sefer idrar yapcam sanıyodum bi baktım kahverengi leke idrar gibi akıyo korktum,peceteye sildim bikac damla kan geldi:KK43:hemen eşimi aradım eve geldi,hem tüp hem normal dr muzu aradık,korkulcak bişey yok normal dediler,düşük kolay kolay olmaz dediler..PROLUTON DEPOT vermişti normal drmuz ama ben kanamam lekenlenme yok diye yaptırmamıştım,onu yap dedi eşime,eşimde yaptı ama nasıl acıdı nasıl yandı anlatamam..igneden sonra rahatladım agrılarım gecti..kanaması olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum sizinde kanamanız falan olurken aşagı tarafınızda acı,yanma,agrı oluyomuydu??tek bende mi oldu??cok korktum kuzucuklarıma bişey olcak diye,eşim benden cok korktu..dr muz 15 gün sonra gelin dedi,ozaman gitcez..inş.herşey yolundadır,banada dua edin..bugüne kadar kanamam,lekelenmem olmadı diye seviniyodum bugün başıma geldi:KK43:bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..teşekkürler..

canım benim çok geçmiş olsun.benim 10 haftalığa kadar her hafta kanamam olmuştu hepsinde ağrı oldu ama çok değildi yat dinlen.ama genede git bir bak bebişine başka doktora git gerekiyorsa.çünkü her kanamamda gittim ben.ayrıca önemli olabilir belki senin için doktorum taze kan yani açık kırmızı kan olmadığı sürece korkma diyordu.

Son düzenleme:
canımm çok çok geçmiş olsun benim 14. haftada hafif lekelenmem olmuştu bi iki gün sürdü ama hiç ağrı yoktu.. bence doktora git ultrasonda bebeklerinin sağlığını gör sonrasında da istirahat et mutlaka. kaçıncı haftadasın peki

cnm 19- 20 haftalarda bas donmesi yani tansıyon düşüklüğü oluyomus oldumu sendede

erva telaşlanıp stres yapma ama ne olur dr. git bencede çünkü insan görmeyince rahat edemiyor bir türlü. hep aklında kalacak git sağlıklı olduğunu öğren inşallah sonra huzurla istirahat edersin.

SLM hanımlar size bi sorum olcaktı..benim dünden beri karnımda ve aşagı tarafımda agrı,acı,yanma vardı..bende heralde idrar yollarımı üşüttüm diye düşündüm..sabah kalktım tuvalete gittim idrardan sonra bikac damla kahverengi damla aktı..geldim uzandım,bi saat sonra tekrar wc ye gittim bu sefer idrar yapcam sanıyodum bi baktım kahverengi leke idrar gibi akıyo korktum,peceteye sildim bikac damla kan geldi:KK43:hemen eşimi aradım eve geldi,hem tüp hem normal dr muzu aradık,korkulcak bişey yok normal dediler,düşük kolay kolay olmaz dediler..PROLUTON DEPOT vermişti normal drmuz ama ben kanamam lekenlenme yok diye yaptırmamıştım,onu yap dedi eşime,eşimde yaptı ama nasıl acıdı nasıl yandı anlatamam..igneden sonra rahatladım agrılarım gecti..kanaması olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum sizinde kanamanız falan olurken aşagı tarafınızda acı,yanma,agrı oluyomuydu??tek bende mi oldu??cok korktum kuzucuklarıma bişey olcak diye,eşim benden cok korktu..dr muz 15 gün sonra gelin dedi,ozaman gitcez..inş.herşey yolundadır,banada dua edin..bugüne kadar kanamam,lekelenmem olmadı diye seviniyodum bugün başıma geldi:KK43:bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..teşekkürler..

neden 15gün sonra gel dediklerini anlamadım..en ufak bişey olduğunda gitmek lazım bence...en azından içini rahatlatmak adına git derim ben...belki de sadece idrar yolu enf.dur boşuna strese girmemiş olursun 15 gün boyunca

canım sen ne yaptın bir kaç sorun yazmıştın önceden noldu göründünmü doktora..

canım ben burda sizlerin canını sıkmamak için o zamandan beri birşeyler yazmadım sizleri hergün takip ediyorum iyi olduğunuzu öğrendikçe çok mutlu oluyorum ama artık kendim için değil sadece sizler için şükredip dua ediyorum. ben kısa zamanda hepinizi samimiyetinizden ötürü çok sevdim. ama malesef ben artık sizlerle aynı yolda yürümüyorum 9 ocak akşamı yolculuğumuz sona erdi o yüzden evra arkadaşımızın durumunu okuyunca resmen yüreğim ağzıma geldi kalbim öyle hızlı atıyor ki.... umarım hiçbirşeyi yoktur iyidir.
hatırlayıp ilgilendiğin için çook teşekkür ediyorum. allahım bebeklerinizi sizlere bağışlasın sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah :nazar:

TATLIM HİÇ KORKUP TELAŞLANMA BENİM 12 HAFTAYA KADAR HEP KANAMAM OLDU ŞİMDİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR tsm ksnsms esnası öncesinde yanma olurdu bende çok hafif ağrıda olurdu sakın korkma Allaha emanet olun..

çok geçmiş olsun Rabbim acını dindirsin en kısa zamanda

teşekkür ederim pınarcım ilk günlere göre daha iyiyim toparladım sayılır yine de şükrediyorum halime allahım kimseye (banada 3. ye) yaşatmasın inşallah. önceki sayfalarda da sormuştun bir ara beni ama dedim ya ben hiçbirinizin canını sıkmak istemiyorum o yüzden cvp yazmadım evra için panikleyince yazmadan edemedim doğrusu...

canım ben burda sizlerin canını sıkmamak için o zamandan beri birşeyler yazmadım sizleri hergün takip ediyorum iyi olduğunuzu öğrendikçe çok mutlu oluyorum ama artık kendim için değil sadece sizler için şükredip dua ediyorum. ben kısa zamanda hepinizi samimiyetinizden ötürü çok sevdim. ama malesef ben artık sizlerle aynı yolda yürümüyorum 9 ocak akşamı yolculuğumuz sona erdi o yüzden evra arkadaşımızın durumunu okuyunca resmen yüreğim ağzıma geldi kalbim öyle hızlı atıyor ki.... umarım hiçbirşeyi yoktur iyidir.
hatırlayıp ilgilendiğin için çook teşekkür ediyorum. allahım bebeklerinizi sizlere bağışlasın sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah :nazar:

ayy canım kıyamam ben sana yaa çok kötü oldum şuan.şuan sana nedesem boş farkındayım sadece seni üzmeyeceksem ve çok özel olmayacaksa neden bitti.çok kötü olacaksan yazmak zorunda değilsin.çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım.

cnm 19- 20 haftalarda bas donmesi yani tansıyon düşüklüğü oluyomus oldumu sendede

evet canım çok oluyor.. geçen sağlık ocağında 8-4tü. çarşamba doktorda 10-7di. genelde baş dönmesi oluyor muhtemelen hep düşük.. bi de bu aralar karnım ağrıyor ara ara rahmin büyümesi ile ilgilidir inşallah.. göbeğimin üstleri çünkü.. rahim artık çıkıyor ya.

biz ne desek boş allah biliyor en iyisinii...en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle canım...mutlu haberi bizlere vereceğine eminim.

canım Allah sabır versin inşallah meleğini tedavisiz göndersin Allahım..

ayy canım kıyamam ben sana yaa çok kötü oldum şuan.şuan sana nedesem boş farkındayım sadece seni üzmeyeceksem ve çok özel olmayacaksa neden bitti.çok kötü olacaksan yazmak zorunda değilsin.çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım.
aslında hiç yazmasa hem kendi açısından hem bizim açımızdan sanırım daha iyi olur yinede ben karışmayayım ama..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun korkma tatlım serumdan hiç birşey olmaz hamiş olduğunu mutlaka hatırlat
Canim sagol gittik su kaybim olafigi icin serum yapmadilar arol verip gonderdiler sabahta ks kus oldum oksurukten....

canım cok geçmiş olsun ama korkmana gerek yok hamileliklerde antibiyotik kullananlar bile var mesela ben ilk hamileliğimde diş çektirdim hem antibiyotik kullandım hemde dişimi cekmek için uyuşturucu iğne yapmışlardı Alaha şükür kuzuma bişey olmadı gayet sağlıklı doğdu.
pınarın dediği gibi sen hamile olduğunu söylemeyi unutma .

Canim icimi okadar rahatlattin ki malesef kizlar atesim 39lari buluyor bugun doktorla konustum ates ilactan daha zararli kontrol altinda tut atesi dedi bugun dayanmaya calistim aksam uzeri yi e firladi dus mus. kar etmedi o yuzden attim minoset...allah yavrumu korusun insalah....

canım ben 4 gündür baş ağrısında ölüyorum sanki migren varmış gibi doktor dediği halde ilaç içmiyorum ve kabızlık oluyor ilaç diye onuda içmek istemiyorum.ateşin çok yüksek olmadığı sürece bence içme bence bir tane ateş ölçer al yani derece al evine çok yükselirse iç sen bu yan etkileri çok düşünme.benim bir arkadaşım ilacın yan etkileri kısmını okuyup ordaki bütün rahatsızlığı geçirdiğini biliyorum yani çoğu psikolojik.bide sen ilk üç aylık dönemdesin o dönemde doktorlar çok zorda kalmadıkça içme der çünkü senin bebişinin iç organları gelişiyor şu an bence içmeden önce iki kere düşün.ben senin döneminde grip oldum limonlu ballı su ile geçirdim ateşim hep 37 idi doktora sordum ii dedi panik yapma dedi ilaç vermemişti.çoook geçmiş olsun inşallah çok yükselmeden atlatırsın çok yan etki yapıyorsa doktoruna söyle başka ilaç versin.

haklsin canim ama yukarida yazdim durumumu...malesef ates ciktimi cikiyor....hepinize cevapar iin tesekkurler....

Benimle ilgilenen cevap yazan bütün arkadaşlara coook teşekkür ediyorum..sagolun beni rahatlattınız..myra arkadaşım anladıgım kadarıyla başından talihsizlik gecmiş cook üzüldüm rabbim yeniden yüzünüzü güldürsün inş.kızlar ben igneyi oldugumdan beri iyiyim,lekelenme de kesildi..agrımda kesildi cok hafif karnımda agrı var..kahverengi idrar gibi geliyodu gecti,sanırım dr larımda buna istinaden panik yapmayın normal dediler..2 dr da aradık çünkü ikiside gelin gidin demedi..olmazsa içim rahat etsin diye tabiki giderim,kolay gelmedi bebeklerimiz..önce rabbim verdi,sonra cabaladık..inş.bi daha olmaz,banada dua edin lütfen..şimdilik iyiyiym merak etmeyin..sevgiler..:KK16:

Cnm bu son olsun, senin de dediğin gibi. Rabbim seni, bizleri ve tüm isteyenleri en hayırlı zamanda kavuştursun bebeklerine. Kelimeler boş elbet, tüm kalbimle dualarımı yolluyorum senin icin Rabb'ime.

Benimle ilgilenen cevap yazan bütün arkadaşlara coook teşekkür ediyorum..sagolun beni rahatlattınız..myra arkadaşım anladıgım kadarıyla başından talihsizlik gecmiş cook üzüldüm rabbim yeniden yüzünüzü güldürsün inş.kızlar ben igneyi oldugumdan beri iyiyim,lekelenme de kesildi..agrımda kesildi cok hafif karnımda agrı var..kahverengi idrar gibi geliyodu gecti,sanırım dr larımda buna istinaden panik yapmayın normal dediler..2 dr da aradık çünkü ikiside gelin gidin demedi..olmazsa içim rahat etsin diye tabiki giderim,kolay gelmedi bebeklerimiz..önce rabbim verdi,sonra cabaladık..inş.bi daha olmaz,banada dua edin lütfen..şimdilik iyiyiym merak etmeyin..sevgiler..:KK16:

Cnm cok gecmis olsun, ben şimdi okudum o yüzden de biraz gecikti cevabım. Senin de ikizde yanlış hatırlamıyorsam, aman tekrarlarsa ihmal etme. Kanama cok önemli bir bulgu gelmene gerek yok dedelerde sen git bence de. Ama inşallah gerek kalmaz, şimdi iyi olmanıza sevindim.

canım çok üzüldüm yeni okudum durumunu. rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşaallah. rabbim acını dindirsin. herşeyde bi hayır vardır biliyorum konuşması kolay senin hissettiklerini anlayamam acını anlayamam ama ancak tahmin edebilir ve dua edebilirim. Allah günahsız ağızla dua edin diyor buda birinin bir başkasına ettiği duadır onun adına günah işleyemeyeceği için. keşke daha fazlasını yapabilseydim ama ancak elimden dua etmek geliyor. Rabbim yardımcın olsun tekrar nasip etsin inşaAllah.

X