SLM hanımlar size bi sorum olcaktı..benim dünden beri karnımda ve aşagı tarafımda agrı,acı,yanma vardı..bende heralde idrar yollarımı üşüttüm diye düşündüm..sabah kalktım tuvalete gittim idrardan sonra bikac damla kahverengi damla aktı..geldim uzandım,bi saat sonra tekrar wc ye gittim bu sefer idrar yapcam sanıyodum bi baktım kahverengi leke idrar gibi akıyo korktum,peceteye sildim bikac damla kan geldi
hemen eşimi aradım eve geldi,hem tüp hem normal dr muzu aradık,korkulcak bişey yok normal dediler,düşük kolay kolay olmaz dediler..PROLUTON DEPOT vermişti normal drmuz ama ben kanamam lekenlenme yok diye yaptırmamıştım,onu yap dedi eşime,eşimde yaptı ama nasıl acıdı nasıl yandı anlatamam..igneden sonra rahatladım agrılarım gecti..kanaması olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum sizinde kanamanız falan olurken aşagı tarafınızda acı,yanma,agrı oluyomuydu??tek bende mi oldu??cok korktum kuzucuklarıma bişey olcak diye,eşim benden cok korktu..dr muz 15 gün sonra gelin dedi,ozaman gitcez..inş.herşey yolundadır,banada dua edin..bugüne kadar kanamam,lekelenmem olmadı diye seviniyodum bugün başıma geldi
bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..teşekkürler..