2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

brynscim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allahım yavrunu, yavrularımızı korusun inşallahhhh..

pınarcım senin nazlı prensesin 2 isim düşünürseniz biri nazlı ya da naz olabilir :) biz kız olsaydı elif düşünüyorduk belki 2. isim olarak su ya na naz. elif naz, elif su.. erkekte kararsısız daha.. siz ne düşünmüştünüz?

Cook sagolun kızlar,sayenizde moral buldum dünden beri,bugün iyiyiz cook şükür,evet canlarım hepinizin ve benimde kararım zaten alllah korusun tabi öncelikle,inş.bi daha olmazda,olursada hemen dr koşarım zaten..ilginiz için cok sagolun..bu topiktede arkadaşlık iyiymiş,herkes birbirine cevap yazıyo,cok sevindim..inş.iyi haberler vermeye devam ederim.bi arkadaşım sormuştu ikizmiydi diye,(hatırlayamadım adını:))evet canım rabbim nasip ederse ikizim olcak inş.saglıkla:))sevgiler hepinize..rabbim hepimizi korusun..

Canım coook gecmiş olsun sanada,dün bende de lekelenme,agrı,acı vardı..idrar yapıyom diye kahverengi akıntı yapıyodum ve canım cok acıyodu..hemen 2 dr umuzda aradık korkulcak bişey yok normal dediler,normal dr muz kontrole gittigimizde pruloton igneden vermişti ama ben kanamam yok diye yaptırmamıştım,,dün o igneyi yaptır dedi eşimde yaptı igneyi,ama nasıl acıtan bi igneymiş dün gördüm,hala acıyo,3günde bir yaptır dedi bize yaptırcaz bakalım,igneden sonra cok şükür rahatladım,iyiyiz..seninle aynı gün mü rahatsızlandık biz şimdi:KK43:(allah korusun senide meleginide bütün hamileleride inş.bende yatıp dinleniyorum,sende aynısını yapmaya devam et canım..inş.korkulcak bişey yoktur bi daha da olmaz,,korkusu bile yetti:KK43:(rabbim yardımcımız olsun..cook öptüm,sevgiler canım

Selam kızlar.
Umarım herkes iyidir.Yorumlarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamıyorum.
Aliasblue canım senin de kızın oluyormuş , maşallah ya..dün de benim tedavide olduğum zamandaki iki arkadaşımın bebeğinin cinsiyeti öğrendim.biri kız biri erkek..ancak şunu görüyorum kızlar çoğunlukta. bir tesadüf mü acaba tüp bebişler kız mı oluyor hep...

pınarcım diğer topikte isimleri sıralamışsın..karar değiştirdin sanırım isim konusunda..Ben de bir öneride bulunayım : Öykü ya da Nehir koy :) aklıma nedense bunlar geldi.seçeneklere koyabilirsin.

Herkesi öpüyorum.
kuzumm nasılsın özledim seni.......
güzel fikirler canım not aldım bunlarıda:))

pınar canım yok ben anlatmak istemiyorum bu kadarla bile sizlerde üzüntüye sebep olmaktan rahatsız oldum. hem ben gerçekten iyiyim çabuk toparlandım inanki o yüzden ben yine burdan sizlerin güzel haberlerini sevinçlerini okuyup mutlu olmaya devam edicem. yardımcı olabileciğim bir konu olursa sizlere yine yazıcam ama bu konu benimle ilk oldu ve dua ediyorum benimle de son olsun allahım hepinizi bebeklerinizi korusun. :nazar:
canım benim yaz derken yaşadıklarını demek istememiştim.yani bizden kopma ne bileyim aradada olsa kendinden haber ver demek istemiştim lütfen rahatsız olma . çok sevindim iyi olmana Rabbimin izni ile daha güzel olacak herşey hep dualarımdasın.

valla bizede erkek demişti ama ihtimal olarak..insan nolursa olsun adapte oluveriyo..halbuki ben hep kız hissediyordum..duyunca başta bi şok olduk tabii..özellikle eşim ..ama şimdi diyo kız olsun çamurdan olsun bizim olsun diye..her ikiside tatlı oluyodur muhakkak ama benim yeğenlerde hep kız..ben çok seviyorum kızları yaa..süslüyosun püslüyosun..hayırlı evlatlar olsunlar...

kız isimlerinden şimdilik değişik aklıma gelen yüsra...dalya.. var...diğer kızımın adıda berin..ay aklıma şimdi hiç gelmiyo..geldikçe yazarım canım...
ayy evet ya 2 haftada olsa o kadar alışmışız ki erkeğe. hele eşimi görmeliydiniz dumur oldu resmen hahaha:))
güzel isimler bunlarıda not aldım arkadaşım

brynscim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allahım yavrunu, yavrularımızı korusun inşallahhhh..

pınarcım senin nazlı prensesin 2 isim düşünürseniz biri nazlı ya da naz olabilir :) biz kız olsaydı elif düşünüyorduk belki 2. isim olarak su ya na naz. elif naz, elif su.. erkekte kararsısız daha.. siz ne düşünmüştünüz?
nec kuzumm zaten nazlı ya benim kızım naz çok istiyorum ama dahada nazlanır diye korkmuyo değilim:))
erkek için ali kaan düşünmüştük..

Cook sagolun kızlar,sayenizde moral buldum dünden beri,bugün iyiyiz cook şükür,evet canlarım hepinizin ve benimde kararım zaten alllah korusun tabi öncelikle,inş.bi daha olmazda,olursada hemen dr koşarım zaten..ilginiz için cok sagolun..bu topiktede arkadaşlık iyiymiş,herkes birbirine cevap yazıyo,cok sevindim..inş.iyi haberler vermeye devam ederim.bi arkadaşım sormuştu ikizmiydi diye,(hatırlayamadım adını:))evet canım rabbim nasip ederse ikizim olcak inş.saglıkla:))sevgiler hepinize..rabbim hepimizi korusun..
ohh çok sevindim iyi olmana bunşlagelmiş geçmiş olsun biraz daha sabır canım 12 hafta bi dolsun çok rahatlayacaksınız Allahın izni ile..

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Umarım herkes iyidir.Yorumlarınızı okuyorum ancak yazmaya fırsat bulamıyorum.
Aliasblue canım senin de kızın oluyormuş , maşallah ya..dün de benim tedavide olduğum zamandaki iki arkadaşımın bebeğinin cinsiyeti öğrendim.biri kız biri erkek..ancak şunu görüyorum kızlar çoğunlukta. bir tesadüf mü acaba tüp bebişler kız mı oluyor hep...

Herkesi öpüyorum.

cnm merhabalar
evet ınsallah kızım oluyor teyzesı :) valla bızım merkezde 3 umuzun de kız oldu. tesaduftur dıye dusunuyorum. ya da kızlar daha guclu embrıyolar olusturuyor

bız de senı opuyoruz cnm bnm

teşekkür ederim canım bende senin iyileşmene sevindim umarım daha da toparlanırsın.

cnm bnm coook tşk ler cok sukur daha ıyıyım artık ben
ben de aramızda olmanı cok ısterım eskısı gıbı tabı senı rahatsız etmeyecekse. senın yenı tedavı surecını de heyecanla beraber takıp ederız

cok optum senı cnm

arkadaşlar dün geceden beri öldüm bittim dün gece saba tümerin programını izliyodum sanki akıntım geldi bu arada akşamdan beride adet olucakmışım gibi belim ve kasıklarımda ağrıyodu bende önemsemedim ayağa kaltığımda birden akıntı sulu oldu gibi geldi tuvalete bakmaya giderken bide baktım paçalarımdan kanlar süzülmeye başladı hemen eşimi uyandırdım en yakın ataşehir şifa hastanesine acile gittik ulturasonda bebek ii durumda görünüyodu dr. sanki pek bilgili gelmedi tabii uyku sersemi adamcağızda neyse yatmamı istedi ama ben istemedim çünki ancak kanamamı takip edip serum takıcaktı başka yapabileceği hiç bişey yoktu bu düşük tehtidi dedi kanama artarsa gel dedi evde koyduğum pede biraz azalmıştı ve kanama yok görünüyo dedi neyse eve geldik tabi uyuyamadım ağrım fazlalaştı tam dalıyorum bu seferde korkunç rüyalar görmeye başladım sabah hemen kalkıp eski dr.dan randevu aldım saat 16.00 inanın bana şu ana kadar saydım 13 dr.gitmişim ve en iisi bu dr. ve bu gün kararımıda verdim kesinlikle doğum dr.da harika hanım olucak dedik eşimle içeriye girdik çok ama çok güzel ilgilendi hamile olduğumu duyunca çok sevindi ve duygulandı zaten onunla biz çok şey paylaşmıştık ulturasona aldı didik didik inceledi bebeğin kordonundan kolalrı bacakları heryerini bize görsterdi bebeğim çok sağlıklı görünüyomuş ama malesef yine hematom oluşmuş geçen hafta boluya gittiğimdede kanamam olmuştu ve dr. tüp bebek uzmanı olduğu halde anlamamıştı dünki dr.da öle harika hanım hemen buldu ve sebebi yine hematom dedi benim geçen seneki bebeğimi kaybetmemin sebebi yine hematomdu ve şu andada hematomum varmış ama bu sefer hematom bebeğin kesesinin yan tarafında yani bebeğime pek zararı olmuyo ama düşük riskini taşıyorum yinede eski hematomum bebeğin kesesinin üzerindeydi bebekte sağlıksız bi yere yerleşmişti eski scar üzrine hematom içi kan doldukça bebeğe yoğun kanamadan dolayı zarar veriyodu ve ne hayetinde bebeği rahim ağzına itmiş ve kalbini durdurmuştu şuanki şansım 9. haftamda olduğum düşük riskinin azaldığı ve bebeğin doğru yerde olmasıymış ama hematom yok oluncaya kadar her hafta kontrole gidicem malesef :KK43:(( yine jelime devam ve haftada bir pruloton depot iğneye devam çok zorlu bi yol benimki devamlı kanama devamlı düşük riski hep yatıcam hep yatıcam :KK43:(( ve erken doğum riski Allahım yardımcım ol neolur

çok çok geçmiş olsun canım yat dinlen 12.haftan bitene kadar

merhaba arkadaşlar nasılsınız kızlarımız oğluşlarımız nasıllar :KK70: ben de bu cuma günü kontrole gidicem inşallah cinsiyetini öğrenirmiyim acaba çok merak ediyorm::)

üzülmedim canım gerçekten insan aslında paylaştıkça hafifliyor. sebebini dr.larımda araştırmak istediler 2. olunca genetik bir sorundan kaynaklanıyor olabilirmiş. 1 ay sonra patoloji raporu çıkar. zaten mart başında kontrol için tekrar çağırdı dr.lar hem sonucu değerlendiricekler hemde genetik test yaptırıcaz ama bu test gatada yapılmadığı için yine istanbulda başka bir kliniğe yönlendirceklermiş. daha önce bahsetmiştim bebekte gelişim geriliği var diye 16. haftamdaydım ama bebek 13 hftlıktı bu yüzden hastanede düşük sonrası kardiyolojide her iki bacağımdaki ana damarlarıda incelediler dobler usg ile sanırım kan akışımda da problem varmış bu yüzden bebek beslenememişte olabilir. sebebini elimizden geldiğince araştırıp birazda kafamızı dinledikten sonra sanırım yine ağustos eylül gibi kısmet olursa tekrar tedaviye başlıycaz.

canım inş bir sorun çıkmaz.pınarın dediği gibi üzülmeyeceksen hep yorum yap bize.tıp okadar ilerlediki azim olduktan sonra herşeyi başaracağına inanıyorum.canım ayrıca sana özelden msj attım haberin olsun.

canım benimde ikiz.ikizlerde böyle sorunlar yaşanıyor ben 10 haftalığa kadar her hafta kanamam oldu.hatta birinde kesin düştü dedim ondada kalp atışlarını duydum.şimdi bebişlerimin hareketlerini hissettikçe aklım gidiyor Allahım inş. sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.bol bol dua oku canım Allah onları korur sen merak etme ama çok dikkat et sürekli yat 12 haftalığa kadar ben yeni yeni iş yapıyorum.

arkadaşlar dün geceden beri öldüm bittim dün gece saba tümerin programını izliyodum sanki akıntım geldi bu arada akşamdan beride adet olucakmışım gibi belim ve kasıklarımda ağrıyodu bende önemsemedim ayağa kaltığımda birden akıntı sulu oldu gibi geldi tuvalete bakmaya giderken bide baktım paçalarımdan kanlar süzülmeye başladı hemen eşimi uyandırdım en yakın ataşehir şifa hastanesine acile gittik ulturasonda bebek ii durumda görünüyodu dr. sanki pek bilgili gelmedi tabii uyku sersemi adamcağızda neyse yatmamı istedi ama ben istemedim çünki ancak kanamamı takip edip serum takıcaktı başka yapabileceği hiç bişey yoktu bu düşük tehtidi dedi kanama artarsa gel dedi evde koyduğum pede biraz azalmıştı ve kanama yok görünüyo dedi neyse eve geldik tabi uyuyamadım ağrım fazlalaştı tam dalıyorum bu seferde korkunç rüyalar görmeye başladım sabah hemen kalkıp eski dr.dan randevu aldım saat 16.00 inanın bana şu ana kadar saydım 13 dr.gitmişim ve en iisi bu dr. ve bu gün kararımıda verdim kesinlikle doğum dr.da harika hanım olucak dedik eşimle içeriye girdik çok ama çok güzel ilgilendi hamile olduğumu duyunca çok sevindi ve duygulandı zaten onunla biz çok şey paylaşmıştık ulturasona aldı didik didik inceledi bebeğin kordonundan kolalrı bacakları heryerini bize görsterdi bebeğim çok sağlıklı görünüyomuş ama malesef yine hematom oluşmuş geçen hafta boluya gittiğimdede kanamam olmuştu ve dr. tüp bebek uzmanı olduğu halde anlamamıştı dünki dr.da öle harika hanım hemen buldu ve sebebi yine hematom dedi benim geçen seneki bebeğimi kaybetmemin sebebi yine hematomdu ve şu andada hematomum varmış ama bu sefer hematom bebeğin kesesinin yan tarafında yani bebeğime pek zararı olmuyo ama düşük riskini taşıyorum yinede eski hematomum bebeğin kesesinin üzerindeydi bebekte sağlıksız bi yere yerleşmişti eski scar üzrine hematom içi kan doldukça bebeğe yoğun kanamadan dolayı zarar veriyodu ve ne hayetinde bebeği rahim ağzına itmiş ve kalbini durdurmuştu şuanki şansım 9. haftamda olduğum düşük riskinin azaldığı ve bebeğin doğru yerde olmasıymış ama hematom yok oluncaya kadar her hafta kontrole gidicem malesef :KK43:(( yine jelime devam ve haftada bir pruloton depot iğneye devam çok zorlu bi yol benimki devamlı kanama devamlı düşük riski hep yatıcam hep yatıcam :KK43:(( ve erken doğum riski Allahım yardımcım ol neolur

canım çok geçmiş olsun inş biran önce iyi olursun.bol bol yat ve dinlen.

myracım Allahım sabır versin. Insallah da melegını en kısa surede gondersın sana yıne.

brnyns tatlım hıc kalkmadan yat cnm insallah 12. haftada hersey yoluna gırmıs olur. cook cok gecmıs olsun

erva64 cok gecmıs olsun cnm. proluton cok ıyı bır ıgne dıye bılıyorum. insallah kesılmıstır kanaman. Allahım bı daha aynı korkuyu yasatmasın

Çok geçmiş olsun cnm, Allah sağlık versin, bebeğini de korusun.

canım geçmiş olsun. herşey her zaman kötü gidecek diye birşey yok içini ferah tut bol bol dua et "ya hafız" çek Allahın koruyucu ismi demek. cevşen oku çok büyük koruyuculuğu var cevşen Peygamber Efendimize savaş esnasında indirilmiş ve Cebrail (AS) zırhını çıkar bunu oku demiş. tamamını bir oturuşta okumak gerkmiyor ne kadar okuyabilirsen. elini karnının üzerine koy bebeğin için oku.sonuçta sana o bebeği veren O onu koruyacak olanda yine O. Allah yardımcın olsun.

Canim cok cok gecmis olsun haklisin tabi insan nasil korkar,ama doktor seni biraz rahatlatms ona sevindim inan...surekli yatmak zorunda olmak tabi kolay degil guzelim ama ben inaniyorum ki,3 ayi atlattiktan sonra bu riskler azalacak buna inaniyorum...cok gecmis olsun allah bebegini korusun guzelim...dualarimiz seninle....

ahh canım ne 0lur stres yapma lütfen sakin ol bak kanama alanı bebeği rahatsız eder pozisyonda değilmiş eğer hareket edersen kanama alanın büyür tatlım ne olur hareket etme ve bol su içben . haftadan 12. haftaya kadar kanama geçirdim hep yattzordum duş bile 10 günde bir alıyodum inan ama şimdi Rabbime şükürler olsun kayboldu alanlar senin sadece 3 haftan var yat canım hiç birşey olmayacak Rabbimin izni ile.
bu şekilde yaparsan inan Rabbimin izni ile hiç bir şey olmaz kuzuna.

defneme arkadaş geliyo vcanımm ayy canımm sorma yaşadığımız şok tarif edilemez olsun sağlıklı olsun kuzumda gerisi hiç önemli değil erkek gibi kız olcak bizimkisi diyorum gülüyoruz. ayy bir kıyqfetler alıyorumm kızıma tarifsiz çok şekerler pembiş pembiş tokalar
yenilerden aslında bakarsan canım şimdilik aklımdakiler
serra
berra
talya
elis
aklımdakiler
göbe adı zaten eşimin babaannesinin adı olacak hatice Rabbimin izni ile:))

kızlar tşk ediyorum ya bide çok ağrım oluyo öksürürken sanki rahim bölgem parçalanıyo gibi hematomdan oluyomuş rahim kasılıyomuş die dr. söledi su iç bol bol dio ama bu seferde zaten midem çok bulanıyo su içince daha beter oluyorum inşlh geçicek herşey ama çok zor geçiyo
bu arada eşitlik bozuldumu kızlarmı ağır basıcak topiği cinsiyetleri belli olan arkadaşları kutluyorum :KK54::KK54::KK54:

12 haftlık oldu canım inşallah cümlemize hayırlısıı versinn sen nasılsınn bebiş nasıl :)

Cnm benim de p.tesi kontrolum, 12+0 olacak kuzularım o gun, cinsiyet icin acele etme bak bu haftalarda öğrenen arkadaşlarda degisiklikler oldu. Bence 1ay sonra kesin öğreniriz, açıkcası ben doktora görseniz de emin olmadan söylemeyin diyeceğim:KK66:)) malum 2tane olunca yanılma 2kat:KK66:))
Hakkımızda hayırlısı inşallah, allahım saglık versin bebislerimize...

Cnm benim de p.tesi kontrolum, 12+0 olacak kuzularım o gun, cinsiyet icin acele etme bak bu haftalarda öğrenen arkadaşlarda degisiklikler oldu. Bence 1ay sonra kesin öğreniriz, açıkcası ben doktora görseniz de emin olmadan söylemeyin diyeceğim:KK66:)) malum 2tane olunca yanılma 2kat:KK66:))
Hakkımızda hayırlısı inşallah, allahım saglık versin bebislerimize...

kyr cım tbrkler ilk trimester dönemini atlatıcaksın ohhh mşlhhh darısı bize artık karnında biraz belli olmaya başlıycak belkide olmuştur

arkadaşlar bişey sorcam özellikle haftası bana yakın olanlar.. nilifer, muhhanim .. benim hala ara ara kasık, karın ağrım oluyor çok şükür öyle şiddetli değil ama hafif hafif.. sizlerinde devam ediyor mu. bi de yavrumun hareketlerini bazen kasığımın orda bazen göbek deliğimin çevresinde hissediyorum sizlerin nasıl??

canım çok geçmiş olsun.. yazdıklarını okurken ben bile panikledim.. umarım yaşadığın son aksilik olur.. rabbim meleğini ve seni korusun...

arkadaşlar bişey sorcam özellikle haftası bana yakın olanlar.. nilifer, muhhanim .. benim hala ara ara kasık, karın ağrım oluyor çok şükür öyle şiddetli değil ama hafif hafif.. sizlerinde devam ediyor mu. bi de yavrumun hareketlerini bazen kasığımın orda bazen göbek deliğimin çevresinde hissediyorum sizlerin nasıl??

canım çok geçmiş olsun.. yazdıklarını okurken ben bile panikledim.. umarım yaşadığın son aksilik olur.. rabbim meleğini ve seni korusun...

nec86 cnm kasık ağrıların olabilir sonuçta rahim büyüyo adet dönemlerinde kasılmalar sürebilir üşütüyoda olabilirsin dayanılmıycak durumda değilse çok önemsencek bişey değil sorun etme
bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlamışsın ne güzel gerek asıkta gerek göbekte kıpırdanmalar hissetmende gayet doğal fetus henüz küçük olduğu için kesenin içinde dönüp duruyodur alanı şu anda geniş olduğu için bunlarda gayet normal hatta gayet sağlıklı şeyler yaşadıkların

akasyacım sağol evet inşlh sondur diycem ama durum oki ben bu sorunları sanırım doğuruncaya kadar yaşıycam çünki en son konuşmamızda dr.la daha önceki hamileliklerimi sordu bu kanamalarını diğerlerinde yaşadınmı die malesef evet yaşadım ozaman bundada yaşama riskin çok yüksek dedi o yüzden dikkat etmekten başka yolu yok Yüce rabbim hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun

X