arkadaşlar dün geceden beri öldüm bittim dün gece saba tümerin programını izliyodum sanki akıntım geldi bu arada akşamdan beride adet olucakmışım gibi belim ve kasıklarımda ağrıyodu bende önemsemedim ayağa kaltığımda birden akıntı sulu oldu gibi geldi tuvalete bakmaya giderken bide baktım paçalarımdan kanlar süzülmeye başladı hemen eşimi uyandırdım en yakın ataşehir şifa hastanesine acile gittik ulturasonda bebek ii durumda görünüyodu dr. sanki pek bilgili gelmedi tabii uyku sersemi adamcağızda neyse yatmamı istedi ama ben istemedim çünki ancak kanamamı takip edip serum takıcaktı başka yapabileceği hiç bişey yoktu bu düşük tehtidi dedi kanama artarsa gel dedi evde koyduğum pede biraz azalmıştı ve kanama yok görünüyo dedi neyse eve geldik tabi uyuyamadım ağrım fazlalaştı tam dalıyorum bu seferde korkunç rüyalar görmeye başladım sabah hemen kalkıp eski dr.dan randevu aldım saat 16.00 inanın bana şu ana kadar saydım 13 dr.gitmişim ve en iisi bu dr. ve bu gün kararımıda verdim kesinlikle doğum dr.da harika hanım olucak dedik eşimle içeriye girdik çok ama çok güzel ilgilendi hamile olduğumu duyunca çok sevindi ve duygulandı zaten onunla biz çok şey paylaşmıştık ulturasona aldı didik didik inceledi bebeğin kordonundan kolalrı bacakları heryerini bize görsterdi bebeğim çok sağlıklı görünüyomuş ama malesef yine hematom oluşmuş geçen hafta boluya gittiğimdede kanamam olmuştu ve dr.
tüp bebek uzmanı olduğu halde anlamamıştı dünki dr.da öle harika hanım hemen buldu ve sebebi yine hematom dedi benim geçen seneki bebeğimi kaybetmemin sebebi yine hematomdu ve şu andada hematomum varmış ama bu sefer hematom bebeğin kesesinin yan tarafında yani bebeğime pek zararı olmuyo ama düşük riskini taşıyorum yinede eski hematomum bebeğin kesesinin üzerindeydi bebekte sağlıksız bi yere yerleşmişti eski scar üzrine hematom içi kan doldukça bebeğe yoğun kanamadan dolayı zarar veriyodu ve ne hayetinde bebeği rahim ağzına itmiş ve kalbini durdurmuştu şuanki şansım 9. haftamda olduğum düşük riskinin azaldığı ve bebeğin doğru yerde olmasıymış ama hematom yok oluncaya kadar her hafta kontrole gidicem malesef
(( yine jelime devam ve haftada bir pruloton depot iğneye devam çok zorlu bi yol benimki devamlı kanama devamlı düşük riski hep yatıcam hep yatıcam
(( ve erken doğum riski Allahım yardımcım ol neolur