2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Kizlar,

Igneden dolayi ateslendim,doktorum minoset vermisti oglen bir tane ictim,yatmadan tekrar icsem cokmu zarari olur bebegime?ilac icmekten kactikca burnumun dibinde bitiyor lutfen bildiklerinizi yazarmisiniz moralim cok bozuk.... :KK43:

canım maaşallah gelişimi hızlanmış ufaklığın, senin doktrun da benim doktorum gibi cinsiyet konusunda temkinli anlaşılan ,şimdiden kızını tebrik ediyorum, allah kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

evet ya bizim merkez kız bebek yapıyor galiba , ilginç değil mi ya da tedasüf artık :)
benim doğum günüm de 23 temmuz babasının da 17 haziran ama ben bu iki tarihte de doğacağını sanmıyorum biri erken diğeri çok geç bir tarih...

sen de 14 temmuz da doğum yap :)

cnm cok tşk ederım Allah saglıkla kavustursun kızlarımıza
merkez masallah 3 umuzde de kızı tutturdu :)
ben de 14 temmuz a kadar dayanmak ıstıyorum ama mınıgım dayanır mı bılemıyorum cnm :KK16:

Kizlar,

Igneden dolayi ateslendim,doktorum minoset vermisti oglen bir tane ictim,yatmadan tekrar icsem cokmu zarari olur bebegime?ilac icmekten kactikca burnumun dibinde bitiyor lutfen bildiklerinizi yazarmisiniz moralim cok bozuk.... :KK43:

dew tatlım
ben agrıdan agladım kafamı duvarlara vurdum bı gece . ama asla doktorum bır adet bıle agrı kesıcı vermedı kı hastanedeydım gordu halımı. ateşimi ıslak bezlerle annem dusurdu yaklasık 4 saatte.
hele de ılk 12 hafta ılaclar daha da zarar verebılıyormus ( tum organların gelişiminin tamamlandıgı haftalar)
ben daha hıc ılac almadım. ınsallah sen de ılacsız atlatabılırsın agrı ve ateşini

coook cok geçmiş olsun

Kizlar,

Bildigin kadarıyla minoset güvenli ama ne olursa olsun adi üstünde ilaç. Benim fikrim de icmemekten yana.

ayy canım ne güzel her şeyi ii çıkmış.bende şubatın 15 inde ayrıntılı ultrasona girecem darısı başıma.bu arada eşi ile ilgili şunu demek istiyorum çalışıyormusun hatırlamıyorum ama çalışıyorsan ve sürekli ayaktaysan daha eşi aşığıda oluyor diye duymuştum.onunla bir alakası olabilir.bence kendine dert etme her fırsatta yat dinlen ben inanıyorum inş. hepimizin sağlıklı çocukları olacak.

canımm çok saol darısı sizlerinde başına inşallah.. yavrulamız sağlıkla büyürler inşallah.. evet çalışıyorum cnm öğretmenim bi de 6 yaşlarda.. :KK43: çok hareketli ve yoğun bir öğretmenlik.. çocuk sayısı da fazla olunca ne kadar dikkat etsemde ufak kazalar olmuyor değil.. inşallah yerine ulaşır plasentada daha rahat bir nefes alırım...

çok sevindim kuzucuğunun sağlıklı olmasına canım diğer olayıda ne olur kafana takma dinlenmeyle sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum ben.dualarım sizinle..

bizim merkez seri olarak kız yapıyo bence. teyzesi yesin onu maşallah kuzucuğuna hadi bakalım 3 lünüzde güzel çıksın inşşşşşşşşşşşşşş.:))
bu arada doktorum bana 10-11-12 temmuz olur doğum tarihi dedi. bende 12 temmuzda doğurcam kızımı Allahın izni ile:))

pınarcım çok saol cnm.. Türkçe siteleri inceleyince çok olumsuz ama yabancı siteleri inceledim bugün çok karamsar değiller.. 20-21de aşağıda olabilir 34ten sonrası için erken doğum riski oluyormuş..inşallah yerine gelirde hiç bunları düünmek zorunda kalmayız..

canım gözünaydın alrıntılı ultrason iyi geçmiş, canım doktorun sıkıntı yoksa endişelenme, dualar hepimiz için işallah hepimiz sağ salim kavuşuruz kuzularımıza

canım maaşallah gelişimi hızlanmış ufaklığın, senin doktrun da benim doktorum gibi cinsiyet konusunda temkinli anlaşılan ,şimdiden kızını tebrik ediyorum, allah kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

aymutu hissediyorsun ne güzel bebeiğinin hareketlerini ben de o günleri iple çekiyorum, işallah hepimiz yaşarız aynı duyguları malum sen topiğimizin ilk annelerindensin

evet ya bizim merkez kız bebek yapıyor galiba , ilginç değil mi ya da tedasüf artık :)
benim doğum günüm de 23 temmuz babasının da 17 haziran ama ben bu iki tarihte de doğacağını sanmıyorum biri erken diğeri çok geç bir tarih...

sen de 14 temmuz da doğum yap :)

amin canımm inşallah sağlıkla zamanında alırız yavrularıızı kucağımıza..

dew77 canım bi tane almışın bence dayanmaya çalış.. arkadaşların dediği gibi ilaç ilaçtır.. helekii ilk 12 hafta.. inşallah almana gerek kalmadan geçer cnm..

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler,malesef ates cok cikti doktorumu aradim bir tane daha ic dedi dustu ama tekrar cikarsa hastaneye git serum taksinlar dedi tekrar cikacak gibi...kizlar serumdan birsey olmaz heralde diymi?

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler,malesef ates cok cikti doktorumu aradim bir tane daha ic dedi dustu ama tekrar cikarsa hastaneye git serum taksinlar dedi tekrar cikacak gibi...kizlar serumdan birsey olmaz heralde diymi?

çok geçmiş olsun korkma tatlım serumdan hiç birşey olmaz hamiş olduğunu mutlaka hatırlat

çok geçmiş olsun korkma tatlım serumdan hiç birşey olmaz hamiş olduğunu mutlaka hatırlat

aymutu hissediyorsun ne güzel bebeiğinin hareketlerini ben de o günleri iple çekiyorum, işallah hepimiz yaşarız aynı duyguları malum sen topiğimizin ilk annelerindensin

inşallah canım ama seninde az kalmış hissetmene.onu her hissettiğinde mutluluğun,sevincin ve heyecanın bambaşka oluyor kat kat artıyor sürekli hareket etsin istiyosun inan.

canım cok geçmiş olsun ama korkmana gerek yok hamileliklerde antibiyotik kullananlar bile var mesela ben ilk hamileliğimde diş çektirdim hem antibiyotik kullandım hemde dişimi cekmek için uyuşturucu iğne yapmışlardı Alaha şükür kuzuma bişey olmadı gayet sağlıklı doğdu.
pınarın dediği gibi sen hamile olduğunu söylemeyi unutma .

kızlar dün akşam sağ tarafımda böyle bişey tı tıp yaptı sanki herkes seğirme gibi olur diyo ama seğirme değildi böyle tırnağınızla cama vurursunuz ya tıp tıp onun gibiydi sanki. ayy ateş bastı heryerimi gerçi gazımda vardı ama ayyy bilemedim işte çok heyecanlıydı sadece:))

kızlar gunaydın

sızınle doktorumun soyledıgı son bılgıyı paylasmak ısterım. tup bebeklerı normal dogurtmuyorlar dıye bır soylentı var bılıyorsunuz.

oyle bırsey yok dedı benımkısı. 38. hafta bebege gore sızın anatomık yapınıza gore kararımızı verecegız dedı. ben normal dogum yapmayı cok ıstıyorum. bakalım temmuz ayı neler gosterecek

optuk sızlerı

Kizlar,

canım ben 4 gündür baş ağrısında ölüyorum sanki migren varmış gibi doktor dediği halde ilaç içmiyorum ve kabızlık oluyor ilaç diye onuda içmek istemiyorum.ateşin çok yüksek olmadığı sürece bence içme bence bir tane ateş ölçer al yani derece al evine çok yükselirse iç sen bu yan etkileri çok düşünme.benim bir arkadaşım ilacın yan etkileri kısmını okuyup ordaki bütün rahatsızlığı geçirdiğini biliyorum yani çoğu psikolojik.bide sen ilk üç aylık dönemdesin o dönemde doktorlar çok zorda kalmadıkça içme der çünkü senin bebişinin iç organları gelişiyor şu an bence içmeden önce iki kere düşün.ben senin döneminde grip oldum limonlu ballı su ile geçirdim ateşim hep 37 idi doktora sordum ii dedi panik yapma dedi ilaç vermemişti.çoook geçmiş olsun inşallah çok yükselmeden atlatırsın çok yan etki yapıyorsa doktoruna söyle başka ilaç versin.

Son düzenleme:
kızlar gunaydın

sızınle doktorumun soyledıgı son bılgıyı paylasmak ısterım. tup bebeklerı normal dogurtmuyorlar dıye bır soylentı var bılıyorsunuz.

oyle bırsey yok dedı benımkısı. 38. hafta bebege gore sızın anatomık yapınıza gore kararımızı verecegız dedı. ben normal dogum yapmayı cok ıstıyorum. bakalım temmuz ayı neler gosterecek

optuk sızlerı

aa ciddenmı bende cok ısterım normal dogumu ama tedavıyle oldugu ıcın fazla rıske atmıolar dıye bılıyorum bende sezeryanla alıolar:nazar::nazar:

canım Allah yardımcın olsunçok zormuş işin.bence ondan sürekli ayakta olduğun içindir korkma.

kızlar dün akşam sağ tarafımda böyle bişey tı tıp yaptı sanki herkes seğirme gibi olur diyo ama seğirme değildi böyle tırnağınızla cama vurursunuz ya tıp tıp onun gibiydi sanki. ayy ateş bastı heryerimi gerçi gazımda vardı ama ayyy bilemedim işte çok heyecanlıydı sadece:))

canım kesin bebişindir bende çok net hissetmeye başladım artık uykumda bile hissediyorum.bende de ilk başlarda öyle olmuştu.

kızlar gunaydın

optuk sızlerı

canım ayy bende çok isterim ama ikiz olunca olmuyormuş.zaten ikiz olunca herkes sezeryan olsun diyor.eşim başta istemiyor normal durumu bence mümkünse normal doğum yapın onu yaşamakta başka güzel.

SLM hanımlar size bi sorum olcaktı..benim dünden beri karnımda ve aşagı tarafımda agrı,acı,yanma vardı..bende heralde idrar yollarımı üşüttüm diye düşündüm..sabah kalktım tuvalete gittim idrardan sonra bikac damla kahverengi damla aktı..geldim uzandım,bi saat sonra tekrar wc ye gittim bu sefer idrar yapcam sanıyodum bi baktım kahverengi leke idrar gibi akıyo korktum,peceteye sildim bikac damla kan geldi:KK43:hemen eşimi aradım eve geldi,hem tüp hem normal dr muzu aradık,korkulcak bişey yok normal dediler,düşük kolay kolay olmaz dediler..PROLUTON DEPOT vermişti normal drmuz ama ben kanamam lekenlenme yok diye yaptırmamıştım,onu yap dedi eşime,eşimde yaptı ama nasıl acıdı nasıl yandı anlatamam..igneden sonra rahatladım agrılarım gecti..kanaması olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum sizinde kanamanız falan olurken aşagı tarafınızda acı,yanma,agrı oluyomuydu??tek bende mi oldu??cok korktum kuzucuklarıma bişey olcak diye,eşim benden cok korktu..dr muz 15 gün sonra gelin dedi,ozaman gitcez..inş.herşey yolundadır,banada dua edin..bugüne kadar kanamam,lekelenmem olmadı diye seviniyodum bugün başıma geldi:KK43:bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..teşekkürler..

SLM hanımlar size bi sorum olcaktı..benim dünden beri karnımda ve aşagı tarafımda agrı,acı,yanma vardı..bende heralde idrar yollarımı üşüttüm diye düşündüm..sabah kalktım tuvalete gittim idrardan sonra bikac damla kahverengi damla aktı..geldim uzandım,bi saat sonra tekrar wc ye gittim bu sefer idrar yapcam sanıyodum bi baktım kahverengi leke idrar gibi akıyo korktum,peceteye sildim bikac damla kan geldi:KK43:hemen eşimi aradım eve geldi,hem tüp hem normal dr muzu aradık,korkulcak bişey yok normal dediler,düşük kolay kolay olmaz dediler..PROLUTON DEPOT vermişti normal drmuz ama ben kanamam lekenlenme yok diye yaptırmamıştım,onu yap dedi eşime,eşimde yaptı ama nasıl acıdı nasıl yandı anlatamam..igneden sonra rahatladım agrılarım gecti..kanaması olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum sizinde kanamanız falan olurken aşagı tarafınızda acı,yanma,agrı oluyomuydu??tek bende mi oldu??cok korktum kuzucuklarıma bişey olcak diye,eşim benden cok korktu..dr muz 15 gün sonra gelin dedi,ozaman gitcez..inş.herşey yolundadır,banada dua edin..bugüne kadar kanamam,lekelenmem olmadı diye seviniyodum bugün başıma geldi:KK43:bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum..teşekkürler..

canımm çok çok geçmiş olsun benim 14. haftada hafif lekelenmem olmuştu bi iki gün sürdü ama hiç ağrı yoktu.. bence doktora git ultrasonda bebeklerinin sağlığını gör sonrasında da istirahat et mutlaka. kaçıncı haftadasın peki

canım geçmiş olsun benımde 7 ve 10.haftalarda kanamam oldu ama ağrı acı ve yanma yoktu yanma idrar yollarımı üşüttüğüm zaman olmuştu doktoruna sor derim bu konuyu

X