- 19 Ekim 2010
- 1.091
- 1
arkadaşlar merhaba. bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim Allahıma bin şükür bebeğimin herşeyi sağlıklıymış. inşallah öyle devam eder.. şeker yüklemesi, idrar ve kan testi yapıldı onlarda iyi çıktı. geçen hafta bi doktorun dediği gibi bebeğimin eşi yani plasenta biraz aşağıdaymış doktorum riski ölçmek amacıyla vajinal muayenede yaptı aradaki mesafeyi söyledi şu an sıkıntı yok dedi. ama internetten okuduğum kadarıyla bebek hareket ettikçe plasentada yer değiştiriyormuş ne our dua edin inşallah olması gereken yere gelir başka sıkıntılar çıkmaz.. onun dışında benden bu kadar.. dualarınızı bekliyorummm.. hepiniz dualarımdasınız..
cnm inşlh plesenta yer değiitirir ve yukarıya çıkar ben bu durumu 2. oğlumda yaşamıştım tam 3. ayımı doldurduğum gün kanama yaşamıştım sancıdan ölüyorum sandım hemen dr. gitmiştim ve plesenta bbeğin aşşağısında normalde yukarda sağında veya solunda olması gerekirmiş benimki yukarıya çıkmadı bebek düşücekmiş ama plesanta rahim ağzını kapadığı için düşük yaşamadım ama doğuruncaya kadar çok sıkıntılar yaşadım hastanede günlerce yattım ve ben bu yüzden çok zor bi hamilelik geçirdim bu durumun adına plasenta previa deniyo inşlh böle bi durum yaşamazsın benim ilk oğlumda erken doğmuştu ben şu anda erken doğum riskli ve plasenta previa geçmişim olduğu için gebeliklerim riskli gebelikler die geçiyo halen bunu duyunca ben hemen etkileniyorum o yüzden yazmak istedim sakın endişelenme benim amacım paylaşmaktı benim dr. o dönemde hiç umut vermemişti çünki senin dr. güzel şeyler sölemiş mutlaka dua edicem sana