2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

arkadaşlar merhaba. bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim Allahıma bin şükür bebeğimin herşeyi sağlıklıymış. inşallah öyle devam eder.. şeker yüklemesi, idrar ve kan testi yapıldı onlarda iyi çıktı. geçen hafta bi doktorun dediği gibi bebeğimin eşi yani plasenta biraz aşağıdaymış doktorum riski ölçmek amacıyla vajinal muayenede yaptı aradaki mesafeyi söyledi şu an sıkıntı yok dedi. ama internetten okuduğum kadarıyla bebek hareket ettikçe plasentada yer değiştiriyormuş ne our dua edin inşallah olması gereken yere gelir başka sıkıntılar çıkmaz.. onun dışında benden bu kadar.. dualarınızı bekliyorummm.. hepiniz dualarımdasınız..

cnm inşlh plesenta yer değiitirir ve yukarıya çıkar ben bu durumu 2. oğlumda yaşamıştım tam 3. ayımı doldurduğum gün kanama yaşamıştım sancıdan ölüyorum sandım hemen dr. gitmiştim ve plesenta bbeğin aşşağısında normalde yukarda sağında veya solunda olması gerekirmiş benimki yukarıya çıkmadı bebek düşücekmiş ama plesanta rahim ağzını kapadığı için düşük yaşamadım ama doğuruncaya kadar çok sıkıntılar yaşadım hastanede günlerce yattım ve ben bu yüzden çok zor bi hamilelik geçirdim bu durumun adına plasenta previa deniyo inşlh böle bi durum yaşamazsın benim ilk oğlumda erken doğmuştu ben şu anda erken doğum riskli ve plasenta previa geçmişim olduğu için gebeliklerim riskli gebelikler die geçiyo halen bunu duyunca ben hemen etkileniyorum o yüzden yazmak istedim sakın endişelenme benim amacım paylaşmaktı benim dr. o dönemde hiç umut vermemişti çünki senin dr. güzel şeyler sölemiş mutlaka dua edicem sana

slm kızlar

biz geldik :)

bugun doktora gittik. uzun uzun muayenemızı olduk
cok sukur mınıgım ıyı. gunune gore one bile geçmiş ( hastanedeyken 1 hafta geriden geliyordu ) 16+4 gunluktu boyutlarına gore.

ısrarla cınsıyet sorunca, doktorumuz cıkıntı goremıyorum dedi. minik prensesim geliyor sanki. ama net emin değilim diye de ekledi. ancak 28. hafta net cınsıyet bıldırıyorlarmıs. benım mınık elını ensesıne koymus yatıyordu muayene boyunca. doktorum bu baya bı ense yapıyor burda dıye de ekledı.

benim 3 sene oncekı muayenemde rahım agzın gevsek demıstı bu nedenle bugun hem de vajınal de muayene olduk. fiziksel aktıvıtelerde kacın her muayene de de olcelım rahım agzı uzunlugunu su an dusuk rıskın yok ama cok dıkkatlı olmalıyız dedi. rahım agzı boyu azaldıgı an dıkıs atacagız ve ben ıstırahatte olacagım. insallah olmaz boyle bırsey

yarın 3 lu test ıcın kan verecegım. 4lu ye gerek olmayacak dedı doktorum. 4 hafta sonra yıne kontrol. nasıl 4 hafta sabredeceksem

hepınızı opuyoruz mınık kızımla. ben sımdıden kızım dıye sevmeye basladım bıle. degısırse oglum dıye severım :)

bu arada kyr cnm -7 kg dayım ve muhtemel dogum tarıhımız 12 temmuz.

arkadaşlar merhaba. bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim Allahıma bin şükür bebeğimin herşeyi sağlıklıymış. inşallah öyle devam eder.. şeker yüklemesi, idrar ve kan testi yapıldı onlarda iyi çıktı. geçen hafta bi doktorun dediği gibi bebeğimin eşi yani plasenta biraz aşağıdaymış doktorum riski ölçmek amacıyla vajinal muayenede yaptı aradaki mesafeyi söyledi şu an sıkıntı yok dedi. ama internetten okuduğum kadarıyla bebek hareket ettikçe plasentada yer değiştiriyormuş ne our dua edin inşallah olması gereken yere gelir başka sıkıntılar çıkmaz.. onun dışında benden bu kadar.. dualarınızı bekliyorummm.. hepiniz dualarımdasınız..

nec cım, herseyın yolundaymıs ne guzel. darısı basımıza ınsallah.
merak etme ınsallah bebeklerımız ve bızı hep koruyacak melekler. Allah yar ve yardımcımız olsun

Testlerin iyi cikmasi harika haber darisi hepimizin basina...dilerim ki plasenta ile ilgili hicbir sorun olmaz guzelim...dualarimiz seninle...

çok saol cnm inşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz..

cnm inşlh plesenta yer değiitirir ve yukarıya çıkar ben bu durumu 2. oğlumda yaşamıştım tam 3. ayımı doldurduğum gün kanama yaşamıştım sancıdan ölüyorum sandım hemen dr. gitmiştim ve plesenta bbeğin aşşağısında normalde yukarda sağında veya solunda olması gerekirmiş benimki yukarıya çıkmadı bebek düşücekmiş ama plesanta rahim ağzını kapadığı için düşük yaşamadım ama doğuruncaya kadar çok sıkıntılar yaşadım hastanede günlerce yattım ve ben bu yüzden çok zor bi hamilelik geçirdim bu durumun adına plasenta previa deniyo inşlh böle bi durum yaşamazsın benim ilk oğlumda erken doğmuştu ben şu anda erken doğum riskli ve plasenta previa geçmişim olduğu için gebeliklerim riskli gebelikler die geçiyo halen bunu duyunca ben hemen etkileniyorum o yüzden yazmak istedim sakın endişelenme benim amacım paylaşmaktı benim dr. o dönemde hiç umut vermemişti çünki senin dr. güzel şeyler sölemiş mutlaka dua edicem sana

benim daha önceki haftalarda plasenta ile ilgili bi sorun yoktu cnm geçen hafta çıktı.. ama internettede 20.-21. haftalarda doktorunuz plasenta aşağıda diyebilir sonraki haftalarda çıkabilir stres yapmayın yazıyor. doktorumda çok titizdir herşeyi söyler korkulcak birşey yok deyince rahatladım ama kafama takılmıyor değil tabi.inşallah olumsuz şeyler yaşamayız cnm sende bende herkeste..

nec cım, herseyın yolundaymıs ne guzel. darısı basımıza ınsallah.
merak etme ınsallah bebeklerımız ve bızı hep koruyacak melekler. Allah yar ve yardımcımız olsun

saolasın canımm inşallah Allahım meleklerimizi ve bizi hep korur.. sağlıkla kavuşuruz inşallah.. senin prensesin geliyor sanırım.. Allah sağlıkla büyütsün inşallah canımmm

Son düzenleme:
Aaa ben ablama yapmıştım atlet kilot alma işini dediğin gibi acaipte kısmetliydi birsürü eşyası olmuştu ben kendi bebeğime neden yapmadımmmmmmmm:)) ya da durrr ablam bana niye yapmadı :)) hemen hesabını sorim :))

ilk 3 ay bende çok çektim yanlız arkadaslar bilir bnm çok ciddi kabızlık problemim vardı hep ona bağlıyordum haftada 1 anca çıkabiliyordum tabi o da çok sancı yapıyordu ona rağmen dr nuh dedi peygamber demendi ilaç verme adına ama 10 gün önce şak diye kesildi valla inşallah bidaha sıkıntı olmazz..sabret gececekk bebişede bişe olmaz korkma...

ben daha hiçbişeye başlamadım...piyasadaki kremler çok pahallıymış karnımız büyüyünce tüp yetiştiremiyecekmişiz öğle söyleniyor..
badem yağıda tüylenme yapıyor diyorlar şaştım kaldım karar verene kadar doğuracam sanırımm:))varsa kesin çözümlü bişey bende merak ediyorum

bende tam tersi çamaşır asma toplama makine yerleştirme yapmıyorum eğilip uzanmayacaksın demişti dr.um...eğer çamaşırı yukarı asıyorsan bence yapma..ama çalışıyormuşssun o yüzden evde dinlenmen çok mantıklı ben tüp bebeğe karar verince işten ayrıldım hastanede çalışıyordum tahmin edersiniz ki asırı yoğun ve yorucu oluyor...

ohh ohh maşallah ,gözün aydın testler iyiymiş...herşey yolunda devam eder inşallah korkup strese girip bebeğini huzursuz etme derim tabi biliyorum insanın elinde değil söylemesi kolay ama yapcak bişe yok..strese girmememiz lazım:))

yok carmenncim ben çamaşırları çamaşırlığa asıyorum yukarı uzancak ipe değil.. hatta dolaplar aşağıda bile olunca eşim yerleştiriyor ben sadece katlıyorum.. yoksa uzanma, eğilme işlerini yapmıyorum..

kontroller iyi çok şükür inşallah plasentada yerine çıkarsa çok daha iyi olucam.. Allahım sıkıntısız tamamlatsın inşallah hamileliklerimizi..

saol canım teşekkür ederim inş. seninkininde sonucu ii çıkar.ben senin yazdığın gibi öksürük ve ateş yaşamadım dedim ya herkesin bünyesi farklıfarklı tepkiler veriyor.sen bence yan etkilere takılma yoksa psikolojik olarak yaşarsın.hamileliğin tadını çıkar:KK19:

Ahhh cnm sagolasin, ikiz diye daha da artıyor sızılar demek, benim ağrıyalım siziyla hiç derdim yok, Rabbim sağlıklı nasip etsin yeter ki neler çektik, bebislerimiz karnımızda sukurler olsun. Eleviti ben öğlen iciyorum, ac tok hiç dikkat etmedim, alarm çalınca iciyorum, dikkat edeyim bundan sonra. Sagol valla... Sizin test temiz çıkmış sukurler olsun, taramanız da iyi olacaktır. Bizim de ilk saglık muayenemiz p.tesi bakalım göreceğiz nasıllar bizim kuzular:KK66:) Rabbim herkesin evladını korusun.

evet aynı fikirdeyim canım herşeye razıyım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.inş seninkilerde temiz çıkarda bize hemen yazarsın bekliyorum seni pazartesi.

ayy canım ne güzel her şeyi ii çıkmış.bende şubatın 15 inde ayrıntılı ultrasona girecem darısı başıma.bu arada eşi ile ilgili şunu demek istiyorum çalışıyormusun hatırlamıyorum ama çalışıyorsan ve sürekli ayaktaysan daha eşi aşığıda oluyor diye duymuştum.onunla bir alakası olabilir.bence kendine dert etme her fırsatta yat dinlen ben inanıyorum inş. hepimizin sağlıklı çocukları olacak.

slm kızlar

cok sukur mınıgım ıyı. gunune gore one bile geçmiş ( hastanedeyken 1 hafta geriden geliyordu ) 16+4 gunluktu boyutlarına gore.

ısrarla cınsıyet sorunca, doktorumuz cıkıntı goremıyorum dedi. minik prensesim geliyor sanki. ama net emin değilim diye de ekledi. ancak 28. hafta net cınsıyet bıldırıyorlarmıs. benım mınık elını ensesıne koymus yatıyordu muayene boyunca. doktorum bu baya bı ense yapıyor burda dıye de ekledı.

benim 3 sene oncekı muayenemde rahım agzın gevsek demıstı bu nedenle bugun hem de vajınal de muayene olduk. fiziksel aktıvıtelerde kacın her muayene de de olcelım rahım agzı uzunlugunu su an dusuk rıskın yok ama cok dıkkatlı olmalıyız dedi. rahım agzı boyu azaldıgı an dıkıs atacagız ve ben ıstırahatte olacagım. insallah olmaz boyle bırsey

yarın 3 lu test ıcın kan verecegım. 4lu ye gerek olmayacak dedı doktorum. 4 hafta sonra yıne kontrol. nasıl 4 hafta sabredeceksem

hepınızı opuyoruz mınık kızımla. ben sımdıden kızım dıye sevmeye basladım bıle. degısırse oglum dıye severım :)

çok şükür canım ii olmasına sevindim.şimdi bizim minikler ense yapıyor inş. doğuncada yaramaz olmazlar :)) rahim ağzı dikkat ettikden sonra çok sıkıntı olmuyormuş yat dinlen sakın ağır kaldırma çünkü bende dün duydum bu olayı dikiş atıyorlarmış hemen.bence senin minik kız çünkü erkeğin cinsiyeti hemen belli olur derler.

çok sevindim kuzucuğunun sağlıklı olmasına canım diğer olayıda ne olur kafana takma dinlenmeyle sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum ben.dualarım sizinle..

slm kızlar

bizim merkez seri olarak kız yapıyo bence. teyzesi yesin onu maşallah kuzucuğuna hadi bakalım 3 lünüzde güzel çıksın inşşşşşşşşşşşşşş.:))
bu arada doktorum bana 10-11-12 temmuz olur doğum tarihi dedi. bende 12 temmuzda doğurcam kızımı Allahın izni ile:))

slm kızlar nasılsınız
bende iyiyim kasıntı bendede var ilk hamileliğimdede olmustu ama hiç çatlamam olmadı inşallah bundada olmaz görüntü hiç güzel değil ama olursada ne yapalım yeterki melegim sağlıklıca gelsinde.
ayrıntılı ultrason 15 subatta benim nasıl geçecek zaman bilmiyorum meleğimin hareketlerini hissettikçe daha çok görmek istiyorum onu.dün ilk defa eşimde hissetti meleğimin hareketlerini o daha önce hissedememişti artık güçlenmeye başladı sanırım dısardan da hissediliyor canım kızım benim.
pınarcım isim için erken diyosun ama bende düşünmüyo değilim yani. birde zehraya uygun mu olsa farklı bişey mi bilemiyorum sizce zehra ya uygun neler olabilir bana fikir verebilir misiniz?

çok şükür canım ii olmasına sevindim.şimdi bizim minikler ense yapıyor inş. doğuncada yaramaz olmazlar :)) rahim ağzı dikkat ettikden sonra çok sıkıntı olmuyormuş yat dinlen sakın ağır kaldırma çünkü bende dün duydum bu olayı dikiş atıyorlarmış hemen.bence senin minik kız çünkü erkeğin cinsiyeti hemen belli olur derler.

sagol cnm
ben sırf mınık hareket etsın dıye 3 tane cıkolata yedım mıdem bulana bulana muayene oncesı
ama o anne napsan kıpırdamıcam der gıbı elını ensesıne koymus yatıyordu. nsallah dogunca da yaramaz olmaz mınık kızım.
rahım agzı ıcın de artık daha dıkkatlı olacagım. napalım o ıyı olsun da ben 5 ay daha dıkkatlı yasarım

bizim merkez seri olarak kız yapıyo bence. teyzesi yesin onu maşallah kuzucuğuna hadi bakalım 3 lünüzde güzel çıksın inşşşşşşşşşşşşşş.:))
bu arada doktorum bana 10-11-12 temmuz olur doğum tarihi dedi. bende 12 temmuzda doğurcam kızımı Allahın izni ile:))

sagol pınar teyzesı
ben de dun kocama aynı seyı soyledım. 3 umuz de kız annesı olucaz dedım :KK1:
bana doktorum ılk muayene de dogum ıcın 17 temmuz demıstı, dun 12 temmuz dedı. bakalım bebek boyutuna gore degısecek demek kı
bır de ısın garıp tarafı benım dogum tarıhım 13 temmuz babası 15 temmuz kızım da sabrederse nerdeyse bızlerın dugum gununde dogacak :)

sagol pınar teyzesı
bana doktorum ılk muayene de dogum ıcın 17 temmuz demıstı, dun 12 temmuz dedı. bakalım bebek boyutuna gore degısecek demek kı
bır de ısın garıp tarafı benım dogum tarıhım 13 temmuz babası 15 temmuz kızım da sabrederse nerdeyse bızlerın dugum gununde dogacak :)
ayy ne güzel sizin kız 14 temmuz doğumlu olsun ne güzel her gün pasta yer kuzucuğumm.))

slm kızlar nasılsınız
bende iyiyim kasıntı bendede var ilk hamileliğimdede olmustu ama hiç çatlamam olmadı inşallah bundada olmaz görüntü hiç güzel değil ama olursada ne yapalım yeterki melegim sağlıklıca gelsinde.
ayrıntılı ultrason 15 subatta benim nasıl geçecek zaman bilmiyorum meleğimin hareketlerini hissettikçe daha çok görmek istiyorum onu.dün ilk defa eşimde hissetti meleğimin hareketlerini o daha önce hissedememişti artık güçlenmeye başladı sanırım dısardan da hissediliyor canım kızım benim.
pınarcım isim için erken diyosun ama bende düşünmüyo değilim yani. birde zehraya uygun mu olsa farklı bişey mi bilemiyorum sizce zehra ya uygun neler olabilir bana fikir verebilir misiniz?
çatlarsak yapacak bişi yok iyi olsun kuzular yete ki sorma o isim işini canım arıyom tarıyom bakalım doğru ismi buluruz inş.

slm kızlar

Cok sevindim herseyin yolunda olmasina,bebeklerle ilgili duydugum her guzel haber beni cok mutlu ediyor...insallah her oldugun testin sonucu iyi cikar guzelim hayirli haberler insalah...
Dilerim dikis olayina hic gerek kalmaz...
Kzin hayirli olsun kzucuk.....

saol canım teşekkür ederim inş. seninkininde sonucu ii çıkar.ben senin yazdığın gibi öksürük ve ateş yaşamadım dedim ya herkesin bünyesi farklıfarklı tepkiler veriyor.sen bence yan etkilere takılma yoksa psikolojik olarak yaşarsın.hamileliğin tadını çıkar:KK19:

Dun birsey olmadim ama bugun hem oksuruk hemde ates oldu dilerim kisa surede gecer....ama bu igne agir kalcamda agriyor cok :KK43:

Tebri ederim cnm kızınızı, allahım saglikla büyütsün. Erkek sayfası nerde bu kizlar derken prensesler sayfası oldu valla. Tüm prensleri, prensesleri tebrik ediyorum.

Kızlar maşallah herkes testlerini taramalarını bitirdi valla, sukurler olsun hersey yolunda biz daha ikili taramamıza gelemedik:))) allahım hepimizin, herkesin bebeklerine saglık versin.

Cok sevindim herseyin yolunda olmasina,bebeklerle ilgili duydugum her guzel haber beni cok mutlu ediyor...insallah her oldugun testin sonucu iyi cikar guzelim hayirli haberler insalah...
Dilerim dikis olayina hic gerek kalmaz...
Kzin hayirli olsun kzucuk.....

cnm bnm cok sagol
hayırlısıyla ınsallah tamamlarız 9 ayı hepımız de.
proluton u vurundun sanırım :KK43: kendını kasmamaya calıs ılac verılırken. o zaman daha az agrı yapıyor kasınca poponun o tarafı ıptal durumda oluyor
cok gecmıs olsun
çok opuyorum

Tebri ederim cnm kızınızı, allahım saglikla büyütsün. Erkek sayfası nerde bu kizlar derken prensesler sayfası oldu valla. Tüm prensleri, prensesleri tebrik ediyorum.

Kızlar maşallah herkes testlerini taramalarını bitirdi valla, sukurler olsun hersey yolunda biz daha ikili taramamıza gelemedik:))) allahım hepimizin, herkesin bebeklerine saglık versin.

kuzucum valla prensesler arttı. Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin, kızı erkeği bir.
ikiliye senin de az kaldı. 2li 3lü 4 lu derken insallah btecek sayılı gunlerımız

canım gözünaydın alrıntılı ultrason iyi geçmiş, canım doktorun sıkıntı yoksa endişelenme, dualar hepimiz için işallah hepimiz sağ salim kavuşuruz kuzularımıza

slm kızlar

canım maaşallah gelişimi hızlanmış ufaklığın, senin doktrun da benim doktorum gibi cinsiyet konusunda temkinli anlaşılan ,şimdiden kızını tebrik ediyorum, allah kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

slm kızlar nasılsınız

aymutu hissediyorsun ne güzel bebeiğinin hareketlerini ben de o günleri iple çekiyorum, işallah hepimiz yaşarız aynı duyguları malum sen topiğimizin ilk annelerindensin

sagol pınar teyzesı

evet ya bizim merkez kız bebek yapıyor galiba , ilginç değil mi ya da tedasüf artık :)
benim doğum günüm de 23 temmuz babasının da 17 haziran ama ben bu iki tarihte de doğacağını sanmıyorum biri erken diğeri çok geç bir tarih...

sen de 14 temmuz da doğum yap :)

X