ah canım sorma. Allahıma cok cok sukur cogu gecti azı kaldı. su an mıdem bulansa da bazı seylerı yıyorum.
ınan bana 7. haftadan 14. haftama kadar ne yedim ne içtim, hep boş mideye kustum . sureklı serum taktılar. serumlar damarlarımı yaktı, kollarım hem mosmor hem de hala serum sıslıklerı var. serum takılı olunca da kalkamıyorsun yataktan, dile kolay 40 gun yattım hastanede. hareketsızlıkten kaslarım zayıflamıs durumda , 10 dak ayakta kalamıyorum. bu yuzden esım ara ara dısarı cıkarıyor. kılo alınca kaslarım tasısın dıye vucudumu
Serumsuz hayat benım ıcın mukafat yani şimdi. ben 9 ayım o sekılde gececek dıye dusunuyordum artık
dediğin gibi minigimi gordugum hergun bana ayrı moral oldu. hele de sen 12. hafta gor bak onu. o zaman herseyı secılıyor, kafası dudakları mınık burnu, hareket de edıyor. cook cok guzel bı duygu. Allahım her isteyen kadına anneliği tattırsın
Bulantısı olan tum arkadaşlarıma Allah sabır versin. Allah yardımcısı olsun. Tum kalbımle dualarımda olacaksınız
cok tesekkur ederim canim dilerim hepimizi sag salim aliriz kucagimiza cocuklarimizi....Merhabalar kızlar ..
Dew hoşgeldin , umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin ..
Kızlar biraz göbüşüm çıktı haaa
Bende seviniyorum..
Acaba kendimi mi kandırıyorum diye düşünmüyo değilim ..
Bebişime atlet külot aldık babasıyla ..
Kızların çeyizi ile bebeklerin ilk kıyafetleri çamaşır ile başlasın ki devamı gelsin derlermiş büyüklerimiz.
Hurafe mi değil mi bilmem ama aklımda kalmasın diye aldık..
Bizim binadaki teyzelerde yelek ,kırka örmeye başlamışlar .. Hatta bitiren bile var :)
Bende Allah nasip kısmet ederse mayıs sonu haziran başı , alışverişe başlarım gibime geliyor..
RABBİM HEPİMİZE TATIRSIN O GÜZEL GÜNLERİ..
sagol cnm ben jelde kullanıyorum ignede oluyorum doktorum biraz fazla tedbirli....hoşgeldin canım aramıza,ben o yazdıgın ilaçtan kullanmadım hiç bilmiyorum yani,ben jel kullanıyorum..sevgiler...
dewcim hoşgeldin aramıza.. çok güzel paylaşımlar yapıyoruz umarım sana da faydası olur.. dediğin gibi gebelik haftan çoğumuzdan geride olduğu için daha şanslısınAllahım hepimizin meleklerini kucaklarımıza aldığımız günleri de konuşmayı nasip etsin inşallahhh
Herkese merhaba,
Daha once bu topigi hep goruyordum ama acaba ne zaman yazacagim diye dusunur dururdum cok sukur nasip oldu...oncelike herkese hayirli dogumlar diliyorum...bende tup bebek tedavisi gordum,9+6 gunluk hamileyim...bugune kadar progesteon igne oldum cok sukur bugun son gun,yarinda pruluton depot yapilcam haftada bir olacakmis...aranizda pruluton depot kullanan oldumu?yan etki yasayan varmi?progesteron igne bende cok yan etki yapmisti oksuruk ve ates acaba bundada yasarmiyim diye cok korkuyorum...
Herkese tesekkurler....
herkes mide bulantısından şikayetçi bende gazdan şişkinlikten((((((((uff ya bi tek benimmi böle bi durumum var bebişime zarar verirmiki cookk korkuyorum
poyrazcım bak artık sana kızmaya başlayacağım belkide haddim olmayarak haklısın bizler zor çok zor yollarla hamile kaldık. şimd hamileliğinin keyfini tadını çıkarman gereken zamanda sen bu hamileliği kendinede bebeğinede zehir etmeye başladın bunu lütfen yapma. insan kendine neyi yakıştırırsa onu yaşar ay omu oldu ay bumu oldu derken kendi kendine nazar değdirip cidden birşeyler yaşayacaksın kötü. bunu lütfen yapma poyrazcım çok zor biliyorum ama lütfen biraz sakin ol lüetfen. gaz sancısı bende dahil bir çoğumuzun yaşadığı bir şey. ben şu ana dek gaz sancısından bebeğine bir şey olanı hiç duymadım ama kendi kendine nazar değd,ren, çok duydum. bunu lütfen ama lütfen yapma tatlım..herkes mide bulantısından şikayetçi bende gazdan şişkinlikten((((((((uff ya bi tek benimmi böle bi durumum var bebişime zarar verirmiki cookk korkuyorum
ayy ben yerim onun minicik elllerini anasının kuzusu minik sorunlar olacaktır mutlaka ama ben çok önemli sorunlar yaşacağını sanmam Allahın iznii ile:))slm kızlar herkes yatmış herhalde ben yeni geldim neyse canlarım mesajlarınızı okudum herkesin tedirginlikleri, telaşları ve heyecanları birbirinden farklı okurken insan cok mutlu oluyor bide bazı yazıları okurken aaaaa aynı benim gibi demekten kendimi alamıyorum ne güzel RABBİM bu tatlı telaşları bizlere yaşattıgın için sana binlerce kez şükürler olsun isteyen dileyen herkesede bu mutlulukları en kısa zamanda nasip edersin inşallah.
Size bugün yasadığım bi anı paylaşmak istiyorum eski arkadaslar bilir benim yine tüp bebekle sahip olduğum bi kızım var zehracım akşam tesadüfen karnıma eli değdi ve çocuğum bi an şok oldu anne karnın kocaman olmuş bebeğimiz doğacak mı diye bi tepki verince cok hosuma gitti yok daha var annecim dedim ama yatana kadar eli sürekli karnımda anne daha ne zaman doğacak bir sürü soru sordu canım benim çok istekli şimdilik ama ileride ne olacak bilemiyorum.:44:
günaydın lilyum çok şükür ultrason ölçümleri iyi çıktımı nedense bana tamamdır bu ikili test gibi geliyot:))günaydın kızlar.sanırım herkes uyuyor. ben güne sabah 6 da başladığım için sanki çok zaman geçmiş gibi geliyor. dün dr gittik 12. haftamızdı ikili test için önce ultrasonda baktı benim yaramaz çok hareketli ölçü vermedi sonunda dr dedi sen bi yarım saat dolaşta gel. sonra tekrar gittik bu defa gösterdi ensesini filan ense kalınlığı 3 ün üzerinde olursa tehlikeli oluyormuş bizim 0.8 çıktı gayet ii dedi ama tabi kanda aldılar sonucu haftaya öğrenecez. bebeğimi her görüşümde daha bir özlüyorum. 1 ay sonra gidecez o kadar uzun bi zaman gibi geliyorki nasıl bekleyecem bilemiyorum. mide bulantısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin benim çok şükür daha hiç olmadı gayet rahat gidiyoruz inşAllah sonuna kadar böyle gideriz. benim normalde midem okadar kolay bulanırki herhalde çok zorlanacam diyordum. çok şükür hiç olmadı.
hoşgeldin dev sağlıklı doğumlar inş hepimize:))Bende kendi ogurtulerim oldugunda seninki birseymi insanlar neler cekiyor diye dusunuyorum...ceken herkese allah sabir versin....seninde insalah bir sabah bir uyanirsin hersey bicak gibi kesilir...
Rabbim içine sindirsin ne güzel seviyorum ben alışveriş yapmayıııııı:))Merhabalar kızlar ..
Dew hoşgeldin , umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin ..
Kızlar biraz göbüşüm çıktı haaa
Bende seviniyorum..
Acaba kendimi mi kandırıyorum diye düşünmüyo değilim ..
Bebişime atlet külot aldık babasıyla ..
Kızların çeyizi ile bebeklerin ilk kıyafetleri çamaşır ile başlasın ki devamı gelsin derlermiş büyüklerimiz.
Hurafe mi değil mi bilmem ama aklımda kalmasın diye aldık..
Bizim binadaki teyzelerde yelek ,kırka örmeye başlamışlar .. Hatta bitiren bile var :)
Bende Allah nasip kısmet ederse mayıs sonu haziran başı , alışverişe başlarım gibime geliyor..
RABBİM HEPİMİZE TATIRSIN O GÜZEL GÜNLERİ..
kızlar gece memişlerim göbüşüm öyle kaşındı ki anlatamam ben 2,5 aylıktan beri lierac kullanıyorum ama sanırım çatlayacağımmm:))
herkes mide bulantısından şikayetçi bende gazdan şişkinlikten((((((((uff ya bi tek benimmi böle bi durumum var bebişime zarar verirmiki cookk korkuyorum
slm kızlar herkes yatmış herhalde ben yeni geldim neyse canlarım mesajlarınızı okudum herkesin tedirginlikleri, telaşları ve heyecanları birbirinden farklı okurken insan cok mutlu oluyor bide bazı yazıları okurken aaaaa aynı benim gibi demekten kendimi alamıyorum ne güzel RABBİM bu tatlı telaşları bizlere yaşattıgın için sana binlerce kez şükürler olsun isteyen dileyen herkesede bu mutlulukları en kısa zamanda nasip edersin inşallah.
Size bugün yasadığım bi anı paylaşmak istiyorum eski arkadaslar bilir benim yine tüp bebekle sahip olduğum bi kızım var zehracım akşam tesadüfen karnıma eli değdi ve çocuğum bi an şok oldu anne karnın kocaman olmuş bebeğimiz doğacak mı diye bi tepki verince cok hosuma gitti yok daha var annecim dedim ama yatana kadar eli sürekli karnımda anne daha ne zaman doğacak bir sürü soru sordu canım benim çok istekli şimdilik ama ileride ne olacak bilemiyorum.:44:
günaydın kızlar.sanırım herkes uyuyor. ben güne sabah 6 da başladığım için sanki çok zaman geçmiş gibi geliyor. dün dr gittik 12. haftamızdı ikili test için önce ultrasonda baktı benim yaramaz çok hareketli ölçü vermedi sonunda dr dedi sen bi yarım saat dolaşta gel. sonra tekrar gittik bu defa gösterdi ensesini filan ense kalınlığı 3 ün üzerinde olursa tehlikeli oluyormuş bizim 0.8 çıktı gayet ii dedi ama tabi kanda aldılar sonucu haftaya öğrenecez. bebeğimi her görüşümde daha bir özlüyorum. 1 ay sonra gidecez o kadar uzun bi zaman gibi geliyorki nasıl bekleyecem bilemiyorum. mide bulantısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin benim çok şükür daha hiç olmadı gayet rahat gidiyoruz inşAllah sonuna kadar böyle gideriz. benim normalde midem okadar kolay bulanırki herhalde çok zorlanacam diyordum. çok şükür hiç olmadı.
Gunaydin kizlar.
Benimde gobek ve gogus uclarim kasinir devamli.
Bu catlak olacagini mi gosterir?
Ben banyodan sonra bebek yagi ,gun asirida badem yagi kullaniyorum.
Acaba onerebileceginiz baska bisey var mi?
Kizlar bide bisey daha sorcam ,hafifte olsa ev islerinize basladiniz mi?
Ben yapiyorum cunku yardimci olan kimse yok.
Ama butun isi bi gunde degil.
Bir gun supurge,bir gun utu ,bir gun yemek gibi.
Gunaydin kizlar.
Benimde gobek ve gogus uclarim kasinir devamli.
Bu catlak olacagini mi gosterir?
Ben banyodan sonra bebek yagi ,gun asirida badem yagi kullaniyorum.
Acaba onerebileceginiz baska bisey var mi?
Kizlar bide bisey daha sorcam ,hafifte olsa ev islerinize basladiniz mi?
Ben yapiyorum cunku yardimci olan kimse yok.
Ama butun isi bi gunde degil.
Bir gun supurge,bir gun utu ,bir gun yemek gibi.
merhaba canım hoşgeldin...bende 43 progestan iğnemden sonra haftalık iğneye yani prulutona basladım ilkini ctesi günü oldum tek farkı progestan kadar hafif diil epeyce canım yandı baskada bır etkısının oldugunu görmedim kar kış bastırınca hergün iğneye gitmek zorladı zaten doktorum da kalp atımından sonra baslamamı ıstemıstı ama ben korkup reddetmıstım takı cuma gunune kadar:)sorunsuz hamişlik geçirirsin inş...
Selam poyraz bilgiler icin tesekkurler...daha agir bir igne olmasi beni korkutan zaten atesim cok cikiyor progesteron fazlaliginda....neyse zaten kacis yok...eninde sonunda olacagm sonuclarini gorecegiz :) sanada guzel bir hamilelik diliyorum...