2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Bende kendi ogurtulerim oldugunda seninki birseymi insanlar neler cekiyor diye dusunuyorum...ceken herkese allah sabir versin....seninde insalah bir sabah bir uyanirsin hersey bicak gibi kesilir...

Merhabalar kızlar ..
Dew hoşgeldin , umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin ..
Kızlar biraz göbüşüm çıktı haaa
Bende seviniyorum..
Acaba kendimi mi kandırıyorum diye düşünmüyo değilim ..
Bebişime atlet külot aldık babasıyla ..
Kızların çeyizi ile bebeklerin ilk kıyafetleri çamaşır ile başlasın ki devamı gelsin derlermiş büyüklerimiz.
Hurafe mi değil mi bilmem ama aklımda kalmasın diye aldık..
Bizim binadaki teyzelerde yelek ,kırka örmeye başlamışlar .. Hatta bitiren bile var :)
Bende Allah nasip kısmet ederse mayıs sonu haziran başı , alışverişe başlarım gibime geliyor..
RABBİM HEPİMİZE TATIRSIN O GÜZEL GÜNLERİ..

dewcim hoşgeldin aramıza.. çok güzel paylaşımlar yapıyoruz umarım sana da faydası olur.. dediğin gibi gebelik haftan çoğumuzdan geride olduğu için daha şanslısın Allahım hepimizin meleklerini kucaklarımıza aldığımız günleri de konuşmayı nasip etsin inşallahhh

cok tesekkur ederim canim dilerim hepimizi sag salim aliriz kucagimiza cocuklarimizi....

hoşgeldin canım aramıza,ben o yazdıgın ilaçtan kullanmadım hiç bilmiyorum yani,ben jel kullanıyorum..sevgiler...
sagol cnm ben jelde kullanıyorum ignede oluyorum doktorum biraz fazla tedbirli....

hosbulduk canim paylasimlar harika kesinlikle o yuzden bende sansli hissediyorum.... :)

merhaba canım hoşgeldin...bende 43 progestan iğnemden sonra haftalık iğneye yani prulutona basladım ilkini ctesi günü oldum tek farkı progestan kadar hafif diil epeyce canım yandı baskada bır etkısının oldugunu görmedim kar kış bastırınca hergün iğneye gitmek zorladı zaten doktorum da kalp atımından sonra baslamamı ıstemıstı ama ben korkup reddetmıstım takı cuma gunune kadar:)sorunsuz hamişlik geçirirsin inş...

herkes mide bulantısından şikayetçi bende gazdan şişkinlikten((((((((uff ya bi tek benimmi böle bi durumum var bebişime zarar verirmiki cookk korkuyorum

slm kızlar herkes yatmış herhalde ben yeni geldim neyse canlarım mesajlarınızı okudum herkesin tedirginlikleri, telaşları ve heyecanları birbirinden farklı okurken insan cok mutlu oluyor bide bazı yazıları okurken aaaaa aynı benim gibi demekten kendimi alamıyorum ne güzel RABBİM bu tatlı telaşları bizlere yaşattıgın için sana binlerce kez şükürler olsun isteyen dileyen herkesede bu mutlulukları en kısa zamanda nasip edersin inşallah.
Size bugün yasadığım bi anı paylaşmak istiyorum eski arkadaslar bilir benim yine tüp bebekle sahip olduğum bi kızım var zehracım akşam tesadüfen karnıma eli değdi ve çocuğum bi an şok oldu anne karnın kocaman olmuş bebeğimiz doğacak mı diye bi tepki verince cok hosuma gitti yok daha var annecim dedim ama yatana kadar eli sürekli karnımda anne daha ne zaman doğacak bir sürü soru sordu canım benim çok istekli şimdilik ama ileride ne olacak bilemiyorum.:44:

herkes mide bulantısından şikayetçi bende gazdan şişkinlikten((((((((uff ya bi tek benimmi böle bi durumum var bebişime zarar verirmiki cookk korkuyorum

cnm merhabalar benimde cok gazım vardı cokda rahatsız ediyordu söylemek biraz ayıp belki ama gaz bazen öyle bi sıkıştırıyordu ki karnıma fena halde sancılar giriyordu ama şimdi daha rahatım azaldı senin bebişin ne kadarlık bilemiyorum ama biraz büyüyünce azaldı benim.
birde yediklerime bağlıda artıyo benim biraz dikkat etmek lazım herhalde birde ayaklarını sıcak tutmaya çalış bence.

günaydın kızlar.sanırım herkes uyuyor. ben güne sabah 6 da başladığım için sanki çok zaman geçmiş gibi geliyor. dün dr gittik 12. haftamızdı ikili test için önce ultrasonda baktı benim yaramaz çok hareketli ölçü vermedi sonunda dr dedi sen bi yarım saat dolaşta gel. sonra tekrar gittik bu defa gösterdi ensesini filan ense kalınlığı 3 ün üzerinde olursa tehlikeli oluyormuş bizim 0.8 çıktı gayet ii dedi ama tabi kanda aldılar sonucu haftaya öğrenecez. bebeğimi her görüşümde daha bir özlüyorum. 1 ay sonra gidecez o kadar uzun bi zaman gibi geliyorki nasıl bekleyecem bilemiyorum. mide bulantısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin benim çok şükür daha hiç olmadı gayet rahat gidiyoruz inşAllah sonuna kadar böyle gideriz. benim normalde midem okadar kolay bulanırki herhalde çok zorlanacam diyordum. çok şükür hiç olmadı.

poyrazcım bak artık sana kızmaya başlayacağım belkide haddim olmayarak haklısın bizler zor çok zor yollarla hamile kaldık. şimd hamileliğinin keyfini tadını çıkarman gereken zamanda sen bu hamileliği kendinede bebeğinede zehir etmeye başladın bunu lütfen yapma. insan kendine neyi yakıştırırsa onu yaşar ay omu oldu ay bumu oldu derken kendi kendine nazar değdirip cidden birşeyler yaşayacaksın kötü. bunu lütfen yapma poyrazcım çok zor biliyorum ama lütfen biraz sakin ol lüetfen. gaz sancısı bende dahil bir çoğumuzun yaşadığı bir şey. ben şu ana dek gaz sancısından bebeğine bir şey olanı hiç duymadım ama kendi kendine nazar değd,ren, çok duydum. bunu lütfen ama lütfen yapma tatlım..

ayy ben yerim onun minicik elllerini anasının kuzusu minik sorunlar olacaktır mutlaka ama ben çok önemli sorunlar yaşacağını sanmam Allahın iznii ile:))

günaydın lilyum çok şükür ultrason ölçümleri iyi çıktımı nedense bana tamamdır bu ikili test gibi geliyot:))

Bende kendi ogurtulerim oldugunda seninki birseymi insanlar neler cekiyor diye dusunuyorum...ceken herkese allah sabir versin....seninde insalah bir sabah bir uyanirsin hersey bicak gibi kesilir...
hoşgeldin dev sağlıklı doğumlar inş hepimize:))

Rabbim içine sindirsin ne güzel seviyorum ben alışveriş yapmayıııııı:))

kızlar gece memişlerim göbüşüm öyle kaşındı ki anlatamam ben 2,5 aylıktan beri lierac kullanıyorum ama sanırım çatlayacağımmm:))

Gunaydin kizlar.
Benimde gobek ve gogus uclarim kasinir devamli.
Bu catlak olacagini mi gosterir?
Ben banyodan sonra bebek yagi ,gun asirida badem yagi kullaniyorum.
Acaba onerebileceginiz baska bisey var mi?

Kizlar bide bisey daha sorcam ,hafifte olsa ev islerinize basladiniz mi?
Ben yapiyorum cunku yardimci olan kimse yok.
Ama butun isi bi gunde degil.
Bir gun supurge,bir gun utu ,bir gun yemek gibi.

yok cnm ben de hiç duymadım gazdan etkilenen bebek.. ki pınarın dediği gibi hepimizde var.. iyi düşün..

oyy kuzu hemen istiyor kardeşini he?? ufak tefek problem yaşarlar ama kardeş gibisi var mı.. ne güzel destek olurlar hep birbirlerine.. darısı bizlere inşallah..

hayırlı olsun cnm inşallah kanda iyi çıkar.. bana da 1 ay çok uzun geliyor arada kaçamak yapıyorum ama hareketleri hissetmeye başlayınca insan rahatlıyor.. sanki hissetmeye başladım bikaç haftadır, günde bir kaç kere oluyor. 24den sonra çoğu hareketini hissetcekmişiz o zaman daha rahatlarız inşallah..

günaydın canımmm ben ütü, çamaşır asma-toplama gibi ufak işleri yapıyorum. yemek yapmıyorum daha ama kahvaltı filan hazırlıyorum topluyorum makineye yerleştiriyorum. süpürge yapmadım hiç. ama şunu düşünüyorum evde yapmıyorum ama çalışıyorum öğretmenin, okulda neler yapıyoruz düşününce.. belkide o yüzden evde dinlenmeye ayırıyorum hep evde olsam mecbur yapardım..

günaydın bilgem bende 2-3 gündür yapmaya başladım 2 ay boyunca kayınvaldem geldi hem kanamalarımdan dolayı yatmam gerekiyordu hemde bulantılarım çok
olunca beni bırakıp gidemedi
kendimi yormadan çok eğilip doğrulmadan yapıyorum ev işlerini
yemek konusu biraz sıkıntılı soğan koymuyorum bende yemeklere daha kaldırmıyor hemen bulantım oluyor

Selam poyraz bilgiler icin tesekkurler...daha agir bir igne olmasi beni korkutan zaten atesim cok cikiyor progesteron fazlaliginda....neyse zaten kacis yok...eninde sonunda olacagm sonuclarini gorecegiz :) sanada guzel bir hamilelik diliyorum...

Selam poyraz bilgiler icin tesekkurler...daha agir bir igne olmasi beni korkutan zaten atesim cok cikiyor progesteron fazlaliginda....neyse zaten kacis yok...eninde sonunda olacagm sonuclarini gorecegiz :) sanada guzel bir hamilelik diliyorum...

Aramıza hosgeldin, birkac gundur yazamadim ama yazdıklarınızı okudum. Bizim bir listemiz var, bu süreci bizimle paylaşmak istersen seni de ekleyelim listemize. Buarada aramızda 1 hafta var hemen hemen, burada beraber yürümek beni cok rahatlatıyor. Cogu yaşadığımı hepimizin yaşadığını okuyunca sorun var mı acaba bile demiyorum. Sukurler olsun bugünlere, inşallah hep böyle geçsin hamileliklerimiz.

Son düzenleme:
ahhh pınarcımm ahhh bazen öyle bir hal alıyorki o sancılar sabah aksam acılde kalsam yerı oluyor ki hiçde canı az olan biride diilimdir ve ne yazıkkı ılacda kullanamıyorum ınsan bu sefer evhamlanıyorbazen kalp rıtmım bozuluyordaha bişiydi hissedemiyorum bu seferde acaba ordamı iyimi? aslında olacktan otesının olmayacagına fazlasıyla ınanan birisiyim ama tüp bebekle gelen hamişlik bana fazlasıyla sorumlu ve sorunlu olmamı getirdi yavrumla beraberinde napalım kimileri cok daha rahat bi süreç yaşıyor kimileride benim gibi herşeye kafa takıyr...

Birkac gundur okudum ama yazamadim, gördüğüm kadarıyla herkes iyi Rabb'imize sukurler olsun. Alias yemek yemeye başlamış hatta biraz kilo almissin, cooook sevindim senin icin cnm, inşallah hepsi geçecek kısa zamanda.
Ben iyiyim şükür, ac kalmazsam midem de sorun yok, aksam oluyordu benim bulantilarim ama gecti sanırım. Hiç geçmeyen tek sorunum gaz, poyrazcim sen de gazdan dertliymissin ama takma bence kafana, birçoğumuz yaşıyor bu gaz sorununu. Benim ekstra bir durumum var, 1yil önce oldugum laparoskopide öğrendiğim benim alt karnimdaki tüm organlar birbirine yapışık. Sol yumurtaligim rahimime, rahim bağırsaklarıma...vb. O kadar canım acıyor ki tarif edemem ama takilamiyorum, doktorum sen rahim büyürken cok net hissedeceksin çünkü iç organların yer değiştirecek bu da biraz acı verecek dedi. Şimdi gazımı çıkarırken sanki icimi bıçakla kesiyorlar. Bense bunun iyi yanına bakıyorum, hamilelikten sonra yapisikliklarim cok büyük oranda gecmis olacak ve en önemlisi bu durumun bebislerime hiç zararı yok aksine onların bana faydası olacak)
Ev islerine gelince valla ben taransferin 4.gununden beri temizlik yapıyorum evde, elbette dikkat ederek ama her isimi yapıyorum, dikkat ettiginiz sürece bir sıkıntı olmaz bence.
Aklımda kalanlar bunlar)) öpüyorum hepinizi......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…