2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

pinar1202 canım senin ufaklık kızmı şimdi ? maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah :KK16:
ay neye inanacağımı şaşırdım banada büyük ihtimal erkek diyorlar inanamıyorum ya :KK1:
evet canım belli olmaz ama şimdilik kız:))

kızlar farkettiyseniz bikaç gündür yoktum...sizlerden uzak 3 gündür beni çıldırtma derecesine getiren bir baş ve boyun ağrım vardı daha yeni hafifledi..sürekli yatıyorum eşim masaj yapıyor hep sıcak havlular falan umarım yarın daha iyi olurum..arkadaslar kız yağmuru başlamış gördüm çok sevindim :)) hepinizi öptümm.
çok geçmiş olsun..

günaydınnnn koca göbüşlülerrrrrr nasılsınız bakalım:KK52::KK52::KK52::KK52: mıdesı bulananlara sabırr diliyorumm(amin)biz ülkenin en güzel vee enn mutlu hamişleriyizzz yuppiiiiii.bebişlerinize burdan kokulu öpücüklerrrr.....günaydınnnnnn:KK49::KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydınnnn koca göbüşlülerrrrrr nasılsınız bakalım:KK52::KK52::KK52::KK52: mıdesı bulananlara sabırr diliyorumm(amin)biz ülkenin en güzel vee enn mutlu hamişleriyizzz yuppiiiiii.bebişlerinize burdan kokulu öpücüklerrrr.....günaydınnnnnn:KK49::KK49::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydınnn canımmm ne güzel başlamışsın güne.. bize de yansıtttığın için teşekkürlerrrrrr:KK16::KK16:

günaydınnnnnn çok sevdim ben bu koca göbüş lafınıııı:)))))))))))
bizdende size koxcaman öpücükler

selamlar arkadaşlar nasılsınız?benim bulantılarım başladı bu hafta,bişeyde yiyip içmek istemiyorum,onun haricinde iyiyiz şükür..:))herkese güzel bi gün diliyorum

cooook gecmiş olsun canım,bana başagrısı deme de ne dersen de,bi de bende migren var,acaip korkuyorum aklıma bile getirmiyorum,rabbim hamileligimde acısın bana inş.aminn..yoksa işim cook zor..sende dinlen masaj iyi gelir sanırım,bişeyde yapamayoz ki elimiz kolumuz baglı,rabbim sabır versin canım..agrı boyundan başlıyosa tansiyonuna bi baksana canım,ondan da olabilir belki..

selamlar arkadaşlar nasılsınız?benim bulantılarım başladı bu hafta,bişeyde yiyip içmek istemiyorum,onun haricinde iyiyiz şükür..:))herkese güzel bi gün diliyorum

Allah yardımcın olsun :KK43:

Hala bulantıları olan biri olanrak bulantım var deyınce biri o kadar uzuluyorum kı.

İnşallah cok uzamaz

Herkese merhaba,
Daha once bu topigi hep goruyordum ama acaba ne zaman yazacagim diye dusunur dururdum cok sukur nasip oldu...oncelike herkese hayirli dogumlar diliyorum...bende tup bebek tedavisi gordum,9+6 gunluk hamileyim...bugune kadar progesteon igne oldum cok sukur bugun son gun,yarinda pruluton depot yapilcam haftada bir olacakmis...aranizda pruluton depot kullanan oldumu?yan etki yasayan varmi?progesteron igne bende cok yan etki yapmisti oksuruk ve ates acaba bundada yasarmiyim diye cok korkuyorum...
Herkese tesekkurler....

kızlar çok teşekkür ederim bugun daha iyiyim sanki hifif hissettiriyor ama o kabus ağrı geçti umarım bir daha olmazz..gözümü bile açamıyordum çünkü...

Herkese merhaba,
Daha once bu topigi hep goruyordum ama acaba ne zaman yazacagim diye dusunur dururdum cok sukur nasip oldu...oncelike herkese hayirli dogumlar diliyorum...bende tup bebek tedavisi gordum,9+6 gunluk hamileyim...bugune kadar progesteon igne oldum cok sukur bugun son gun,yarinda pruluton depot yapilcam haftada bir olacakmis...aranizda pruluton depot kullanan oldumu?yan etki yasayan varmi?progesteron igne bende cok yan etki yapmisti oksuruk ve ates acaba bundada yasarmiyim diye cok korkuyorum...
Herkese tesekkurler....

hoşgeldin aramıza canımm umarım rahat bir hamilelik geçrir bebeğini kucağına alırsın... iğne yi kullanmadığım için bi yorum yapamayacğım ben crionone jel kullandım 12 hafta...ama bizim kızlardan kullanan vardı galiba yazarlar sana hemen...

kızlar çok teşekkür ederim bugun daha iyiyim sanki hifif hissettiriyor ama o kabus ağrı geçti umarım bir daha olmazz..gözümü bile açamıyordum çünkü...

hoşgeldin aramıza canımm umarım rahat bir hamilelik geçrir bebeğini kucağına alırsın... iğne yi kullanmadığım için bi yorum yapamayacğım ben crionone jel kullandım 12 hafta...ama bizim kızlardan kullanan vardı galiba yazarlar sana hemen...

Carmen cok tesekkur ederim canim,insallah iyi gider hersey,gordugum kadariyla herkes benden 2-3 hafta onden gidiyor benim icin buyuk sans... :)

Allah yardımcın olsun :KK43:

Hala bulantıları olan biri olanrak bulantım var deyınce biri o kadar uzuluyorum kı.

İnşallah cok uzamaz

Aliasblue gecmisi biraz okudum da ne cok cekmissin canim ya hala daha da sanirim cok keyfin yerinde degil...allah yarimcin olsun bendede var sabahlari ogurme sukurki birsey cikmiyor,ama canim hicbirsey yemek istemiyor karnim hep ac gibi ama yiyemiyorum
:KK43: ultrasonda minigi gorunce herseyi unutuyor insan ama yinede zor zamanlar...

cnm cvbın ıcın saol sımdılık ıcınce ateş basıo halsızlestırıo okadar bısen bıde ben kullanıoruz bu ılacı sanırım baska kullanan yok.

evet canım heralde ikimizden başka kullanan yok bu ilacı.2 gündür bendede yemekten sonra baş ağrısı halsizlik ateş basması oluşuyor.doktora sordum gel şeker tahlili yapalım dedi bizim aile şeker hastalığı olduğu için doktor olma ihtimalin yüksek diyordu inş bişey çıkmaz.

Herkese merhaba,
Herkese tesekkurler....

DEW merhaba

Oncelıkle cok tebrık ederım :) Allah tamamına erdırsın
Proluton depot 11. haftaya kadar 5 gunde bır kullandım ben. hiç bir yan etkisi yk. sadece biraz yağlı bir iğne biraz yakabiliyor. vurulurken sıkmazsan kendını o kadar sıkıntı yaratmaz
onun dısında oksuruk ates hiç olmadı bende.

Gorusmek uzere...

Herkese merhaba,
Herkese tesekkurler....

hayırlı olsun Allah devamını getirsin canım.ben kullandım çok şükür bir yan etkisini görmedim.ama iğneyi vurunduktan sonra çok az hatta belli belirsiz kanama oluyordu o da her progestan iğnesi ve ilacı yapar dedi doktorum.

Herkese merhaba,
Herkese tesekkurler....

canım hayılısı olsun öncelikle. aramıza hoşgeldin.
topiğimiz süper annelerle dolu. geçmişe gidersen aradığın her sorunun cevabını bulabilirsin.
umarım seninde en güzel haberlerini bundan sonra paylaşırız.
tekrar hoşgeldin aramıza.

bence biz Koca göbüşlü ve Dünya da evlat kıymeti bilen ve bilecek olan en Özel anneleriyiz.
aramızda bulantısı yeni başlayan arkadaşlara kolaylık versin. yolu yarıladığım halde bulantılarım hala geçmedi maalesef. sizler bulantı deyince bile midem bulanıyor BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :)))))):KK49:

Aliasblue gecmisi biraz okudum da ne cok cekmissin canim ya hala daha da sanirim cok keyfin yerinde degil...allah yarimcin olsun bendede var sabahlari ogurme sukurki birsey cikmiyor,ama canim hicbirsey yemek istemiyor karnim hep ac gibi ama yiyemiyorum
:KK43: ultrasonda minigi gorunce herseyi unutuyor insan ama yinede zor zamanlar...

ah canım sorma. Allahıma cok cok sukur cogu gecti azı kaldı. su an mıdem bulansa da bazı seylerı yıyorum.

ınan bana 7. haftadan 14. haftama kadar ne yedim ne içtim, hep boş mideye kustum . sureklı serum taktılar. serumlar damarlarımı yaktı, kollarım hem mosmor hem de hala serum sıslıklerı var. serum takılı olunca da kalkamıyorsun yataktan, dile kolay 40 gun yattım hastanede. hareketsızlıkten kaslarım zayıflamıs durumda , 10 dak ayakta kalamıyorum. bu yuzden esım ara ara dısarı cıkarıyor. kılo alınca kaslarım tasısın dıye vucudumu

Serumsuz hayat benım ıcın mukafat yani şimdi. ben 9 ayım o sekılde gececek dıye dusunuyordum artık

dediğin gibi minigimi gordugum hergun bana ayrı moral oldu. hele de sen 12. hafta gor bak onu. o zaman herseyı secılıyor, kafası dudakları mınık burnu, hareket de edıyor. cook cok guzel bı duygu. Allahım her isteyen kadına anneliği tattırsın

Bulantısı olan tum arkadaşlarıma Allah sabır versin. Allah yardımcısı olsun. Tum kalbımle dualarımda olacaksınız

DEW merhaba

Oncelıkle cok tebrık ederım :) Allah tamamına erdırsın
Proluton depot 11. haftaya kadar 5 gunde bır kullandım ben. hiç bir yan etkisi yk. sadece biraz yağlı bir iğne biraz yakabiliyor. vurulurken sıkmazsan kendını o kadar sıkıntı yaratmaz
onun dısında oksuruk ates hiç olmadı bende.

Gorusmek uzere...
Cok sagol cnm korkuyoum biraz cunku yaklasik40 gundur igne oluyorum artik kabalarimda bezeler olustu canim yaniyor igne bezelere denk gelince...bazi geceler progesteron fazlasi ates ve oksuruk yapinca resmen korktum dilerim dedigin gibi sorunsuz olurum bu igneyi...

hayırlı olsun Allah devamını getirsin canım.ben kullandım çok şükür bir yan etkisini görmedim.ama iğneyi vurunduktan sonra çok az hatta belli belirsiz kanama oluyordu o da her progestan iğnesi ve ilacı yapar dedi doktorum.
Nilufer nasil bir kanama?yapilan yerdemi oluyor?

topiğimiz süper annelerle dolu. geçmişe gidersen aradığın her sorunun cevabını bulabilirsin.

bence biz Koca göbüşlü ve Dünya da evlat kıymeti bilen ve bilecek olan en Özel anneleriyiz.
aramızda bulantısı yeni başlayan arkadaşlara kolaylık versin. yolu yarıladığım halde bulantılarım hala geçmedi maalesef. sizler bulantı deyince bile midem bulanıyor BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :)))))):KK49:

sagol canım,gene rabbime şükür o kadar kötü degilim,mideyi yormadımmı sorun yok şükür..:))

Tesekkurler canim az once senide cevabima ekemistim yazim cikmamis...topik super okumaktan kendimi alamadim....bencede ozel anneerz hamileligin bir takim zorluklarinin yaninda birde tup bebekle hamile kalan anneler olarak verdigimiz caba bizi biraz farkli kiliyor...sanada hayirli dogumlar diliyorum...

hoşgeldin canım aramıza,ben o yazdıgın ilaçtan kullanmadım hiç bilmiyorum yani,ben jel kullanıyorum..sevgiler...

X