gözünüz aydın bir prenses geliyor demek sağlıklada kucağına alırsın inş.
eğer kötür bir durum olsaydı doktor uyarırdı kesin ken içini ferah tut prenseside tedirgin etme içerde
sana okadar kızdımki tüp bebek yaptırdığında da boluya g,tmiştim sen hepimizden tecrübelisin dikkat et biraz
gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağınada alırsın inş.
KIZLAR ferro sanol kullanan varmı yan etkısı varmı
Cnm ben 2 hafta kullandım, midemde kanama yaptı. Eğer miden hassas yapıdaysa mutlaka doktoruna danis.
Biricik kızını canı gönülden kutluyorum, Allah saglikla kucağına nasip etsin.
saol cnm benım cvbın için:d aminn amin hadi bakalım sabırsızlıkla sızlerı beklıoz ama bence senın ıkı tane oglun olcak ıcıme dogdu:)
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | 4kg | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | 2kg | Erkek | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | 8kg | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | Kız/Erkek | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
sevinç85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | |||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Kız | |||
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | |||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | |||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | 1kg | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | |||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | -2,5kg | |||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | 2kg | |||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | 1,5kg | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | ||||
brnyns | 32 | mucize | 23kasım | 29ağustos | ||||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | |||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme |
moralim çokk bozuk dün misafirlerim vardı bi iki tanede bebiş geldi bende dayanamayıp kucagıma aldım eşim dünden beri başımın etini yiyor ya bişi olduysa diye uffff daha kontrolumede 1 ay var eger bişi olsaydı hemen kanama falan olurdu dimi bişi olmamıştır kuzuma napıcam ben yaaaaa
moralim çokk bozuk dün misafirlerim vardı bi iki tanede bebiş geldi bende dayanamayıp kucagıma aldım eşim dünden beri başımın etini yiyor ya bişi olduysa diye uffff daha kontrolumede 1 ay var eger bişi olsaydı hemen kanama falan olurdu dimi bişi olmamıştır kuzuma napıcam ben yaaaaa
KIZLAR ferro sanol kullanan varmı yan etkısı varmı
merhaba arkadaşlar bayadır bakamadım bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış rabbim hayırlı ve saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş bu arada benimde kızım oluyo arkadaşlar allahım onları bize bagışlasın
merhaba arkadaşlar bayadır bakamadım bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış rabbim hayırlı ve saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş bu arada benimde kızım oluyo arkadaşlar allahım onları bize bagışlasın
kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur (( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar
kızlar bugun doktora gıttım doktor 11 haftada erkek demıstı ama sımdıde kız dedi kesinmiş bizde bir sevindik anlatamam gönlümden gecende oydu zaten ALLAHIM gönlümüze göre verdi 4 lü testimizide yaptrdık inş hersey yolunda gider pınar, cloudly kızlarımıza maşallah
saol canım teşekkür edrim.sen nasıl oldun mide bulantıların inş bitmiştir.benim 14 haftalığa kadar sürdü ama şimdi çok iyiyim.bu arada sen cinsiyetini öğrendin mi?..senin bebiş benim içime hep kız gibi geliyor.