2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

tskler cnlarım doktr kız deyınce okadar sevındım anlatamam.eee simdi sıra sizlerde hadi bakalım hayrlısı cok merak edıyorum buraya yazmayı unutmayn

bu arada çin takviminde erkek cıkıodu benım tam bır fiyasko yanı bu cın takvimi dogru cıkmıo D

evet cnm bolu bana uğursuz geliyo akıllandım

KIZLAR ferro sanol kullanan varmı yan etkısı varmı

Cnm ben 2 hafta kullandım, midemde kanama yaptı. Eğer miden hassas yapıdaysa mutlaka doktoruna danis.
Biricik kızını canı gönülden kutluyorum, Allah saglikla kucağına nasip etsin.

Cnm ben 2 hafta kullandım, midemde kanama yaptı. Eğer miden hassas yapıdaysa mutlaka doktoruna danis.
Biricik kızını canı gönülden kutluyorum, Allah saglikla kucağına nasip etsin.

saol cnm benım cvbın için:d aminn amin hadi bakalım sabırsızlıkla sızlerı beklıoz ama bence senın ıkı tane oglun olcak ıcıme dogdu:)

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran4kg
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziran8kgKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
myra272.deneme17eylül24haziranErkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylülKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinç85261.deneme1ekim7temmuzKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuzKız
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuzErkek
CARMENNN302.deneme26ekim
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos2kg
kyr313.deneme8kasım13ağustos1,5kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme

moralim çokk bozuk dün misafirlerim vardı bi iki tanede bebiş geldi bende dayanamayıp kucagıma aldım eşim dünden beri başımın etini yiyor ya bişi olduysa diye uffff daha kontrolumede 1 ay var eger bişi olsaydı hemen kanama falan olurdu dimi bişi olmamıştır kuzuma napıcam ben yaaaaa

Korkma canım bişey olmamıştır,benimde 15 gündür yigenim vardı 5 aylık,bende onu kucaklayamadım sırf korkum yüzümden ama arada oturdugum yerden kacamak yaptım..hemen öle bişey olmaz,söyle eşine senide korkutmasın,sakin ol,allah korusun bişey olsa belli olur kanama,agrı vs..panik yapma,cok korkuyosanız gidin dr nuza..sevgiler canım..

walla canım ben de aynı arada aldım yeğenimi kucağıma oturduğum yerden.. ne yazık ki biz böyleyiz.. kuzenimle aynı hamilelik süremiz.. yeni öğrediğimde karşılaştık, 4 yaşında oğlu var almış kucağına kaç merdiven çıkmış gördüm dedim indir çocuğu niye kucağında bişi olcak.. bişi olmaz dedi hep böyleyiz dedi. şaştım kaldım.. hakketende maşallah diyim hiçbirşey olmadı ve bunun gibi etrafımda bir sürü örnek gördüm. ama ben.. sakındıkça da problemlerle biz karşılaşıyoruz ( Allah kimseye yaşatmasında heralde biraz rahat olmak lazım.. kaç saattir taktım kafama birşeyi yatıyorum öylece ne kadar zararlı halbuki ((

cnm ALLAHIN izniyle hiç bişi olmaz takma kafana benım bı tanıdıgım var bı kızı var ıkı yasında sımdıde 5 aylık hamıle kızını kucagına alıo kac kere tekme atmıs karnına elıyle bısı olmaz dıo olmadı dıo yanıı ole pipiriklenme yasıyoruz hepimiz yaa annem anlatıo ablama hamıleyken dedemın traktörü varmıs onun ustunde dağlarda bayırlarda gezermış sıkma canını tatlım

Allah korusun korkma cnm, birsey olsa hissedersin. Ben de gecen gun bir bebek aldım kucağıma, ne olacak ki sonuçta iki cocuğu olan bir kadin olsan çocuğunu hiç mı almayacaksın kucağına. Üzülme cnm birsey olmaz ama madem bu kadar kafana takıldı bir daha yapma bence. Rahat olman cok önemli...

yok kuzum korkma benim büyük oğlum 1.5 yaşındaydı ben 2. oğluma hamile kalmıştım peşinden koştum mecbur kucağıma aldım neler yaptım sorunun olmadığı sürece korkma
boluya gittim kız kardeşimin kızı 9 aylık valla tepemden inmedi :))) koşturdu beni kucağımada aldım hatta kanamamdan sonrada yaptım onlarla hiç bişey olmaz koca koltuk vs. kaldırma onlar ağır çünki kendini zorlamadıktan sonra hiç bişey olmaz bide stres yapmadığın sürece dr. gitmene gerek yok zaten dr. seni döver :))

KIZLAR ferro sanol kullanan varmı yan etkısı varmı

canım ben kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim.benimde midem hassastır ama çok şükür bişey olmadı inş bundan sonrada olmaz.sen bir kullan yan etkisini görürsen doktoruna söyle.bu arada en belirgin yan etkileri ishal kabızlık mide bulantısı ve ağrısı.birde bu hapı içtikten sonra en za bir saat süt yoğurt peynir yeme çayda içme dedi doktorum.

merhaba arkadaşlar bayadır bakamadım bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başlamış rabbim hayırlı ve saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş bu arada benimde kızım oluyo arkadaşlar allahım onları bize bagışlasın

ohhh mşhlll kızlar erkekler liste başa baş gidiyo :))) bakalım kızmı erkekmi öne geçicek Allahım herkesin gönlüne göre versin.....

iyi sabahlar kızlar,nasılsınız.umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir. biz gece mide yanmasıyla uğraştık,2 maden suyu içip biraz rahatlayıp yattım.gece 3 te afedersiniz ağzıma dolan acı suyla uyandım,ayy perişan etti beni bu yanma.bi daha gece yatarken yemek yemiycem

merhaba arkadaşlar herkese günaydın
yazılanların hepsini okudum bebişleri erkek denip kız olacak olan arkadaşlar tebrik ederim. bu topiğe prenslerimize prensesler de eklendi çok sevindim.

biliyorsunuz haftasonu riskli gebelik doktoruna gittim. çok şükür herşey yolunda.
bebekle ilgili ayrıntılı ultrason yapıldı ve tüm organlarına bakıldı. tüm ayrıntıları profesör olan hocamızdan öğrendik.
bu doktora gitmeye gerek var mı diye sorarsanız zaten kendi doktorlarımız ayrıntılı ultrason yapacak bence gerek yok.
biraz benim merağım yüzünden gittik desek daha doğru olur.
onun dışında bende verdiğim 5 kiloyu almaya başladım. şuana kadar 3,5 -4 kg aldım.
20. haftanın bitmesiyle 4.5 tamamlanmış oluyor. yolu yarıladım ve kendime hamile kıyafetleri almaya başladım.
bebişimide çorap aldık ve çorabı yatağımızın baş ucuna iğneledim.

mınık prensesin hayırlı olsun cnm :)

cokk cok gecmıs olsun. Allah mınıgını ve senı korusun ınsallah

:) sevinçcim, masallah kızlarınıza tabı :) Allah saglıkla kavustursun

nilifercım ben crs aksam 7 de doktoruma gidecegım. ınsallah gosterırse mınıgım ben de ogrenecegım. hepımıze kız gibi gelıyor bizim aile de. bir tek babamız oglum o bnm dıyor. bakalım :)

poyrazcım bnm ılk gunlerımde yaklasık 12 kg lık bır bebegı ayaktayken verıverdı bır arkadasım kucagıma. korkma cnm Allah koruyo o mınıklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…