2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Hiç bozma moralini cnm bnm, birşey olsa doktor kesin uyarırdı, şunu yap, bunu yap diye... Haylaz olacak kızın maşallah:)))
Tekrar kutluyorum sizi, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, prensesiniz hayırlı ve uğurlu olsun ailenize...

Cnm bnm sikma canını hiç
O yaramazlar kimbilir biz uyurken neler yapıyor :)
Küçük prensesiniz hayirli olsun annesi
Pinar in erkekti kız mi dendi en son
Ben kaçırmışım o kısmı
Öptüm prenseslerinizi

Son düzenleme:

canım bozmuyorum da moralimi işte tedirgin oldum ister istemez, işallah hepimizin evlatları hayırlı ve uğurlu olsun işallah

sağol canım desteğin için...
evet pınarın erkekti kız olmuş :))))biz de seni öptük

Merhaba kızlar ..
Nili-fer çok evindim maşallah bir kız bir oğlan , Rabbim gönlüne göre vermiş..
Pınar ve cloudly ninde prensesleri geliyormuş, hepinizinkine toptan maşallah diyorum.

Bizde inşallah 3-4 hafta sonra öğreniriz :)

kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi ((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi (((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur (( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar

kızlar bugun doktora gıttım doktor 11 haftada erkek demıstı ama sımdıde kız dedi kesinmiş bizde bir sevindik anlatamam gönlümden gecende oydu zaten ALLAHIM gönlümüze göre verdi 4 lü testimizide yaptrdık inş hersey yolunda gider pınar, cloudly kızlarımıza maşallah

teşekkür edrim canım AMİN.buaradasen şimdi 19 haftalığı bir gün geçmişsen 19+1 oluyorsun ve de 20 haftalıktan bir gün almış oluyorsun.eğer 19+3 isen 20 haftalıktan 3 gün almış oluyorsun yani daha tam 20 haftalık dolmuş olmuyor.bu olayı yaş gibi düşünün eğer doğum gününde 27 yaşına giriyorsan sonraki günler 28 gün almış olursun ama 28 olmazsın.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.genel zaten bir kız bir erkek oluyormuş.inş. seninkilerde bir kız bir erkek olur canım.Allah hepimizin gölüne göre versin bu arad 2 li testde belki öğrene bilirsin cinsiyeti.artık heycanla seni bekliyorum.

Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Cok tebrik ederim :) bir kız bir erkek büyük şans

saol canım teşekkür edrim.sen nasıl oldun mide bulantıların inş bitmiştir.benim 14 haftalığa kadar sürdü ama şimdi çok iyiyim.bu arada sen cinsiyetini öğrendin mi?..senin bebiş benim içime hep kız gibi geliyor.

çok saol canım teşekkür ederim.AMİN..

ayy kocişimm bile çok sevindi bi taşla iki kuş diyo tebrik ederiz çokk sağlıkla doğsunlar kuzucuklar inş

ayy çok saol canım AMİN.herkes şimdi öyle diyor bir taşla iki kuş vurdun.bizim babamızda çok mutlu hergün kızım oğlum diye seviyor.Allahın izniyle inş sağlıklı mutlu olarak kucağımaza alırız bebişlerimizi.

ayy çok sevindim canım prenslerden sonra prensesler gelmeye başladı.kordon olayına canını sıkma panik olacak bir durum olsaydı doktor derdi.

ayy canım çok geçmiş olsun.bana crinone jel de bana yapmıştı kanama bana doktorum progestanların hepsi mutlaka biraz yapar dedi.o yüzden sıkma canını yat dinlen.bende yolculuğa çıkacaktım hatta doktor git demesine rağmen gitmekten vaz geçtim.eşim boşver doğumden sonra gideriz dedi.benim annemde şehirdışında.o yüzden sende sık dişini 9 ay sonra bol bol gidersin.

ayyy canım çok sevindim.bu arada PINARCIM seninkide kızmış çok sevindim maşallah kızlarımıza

gözünüz aydın bir prenses geliyor demek sağlıklada kucağına alırsın inş.
eğer kötür bir durum olsaydı doktor uyarırdı kesin ken içini ferah tut prenseside tedirgin etme içerde

sana okadar kızdımki tüp bebek yaptırdığında da boluya g,tmiştim sen hepimizden tecrübelisin dikkat et biraz

gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağınada alırsın inş.

sevinç, cloudy, pınar canlarımmm kızlarınız prensesleriniz hayırlı olsunnnn Allahım sağlıkla büyütsün kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhh..

brynscim walla okurken maşallah dedim nasıl çıktın yola hemde kar kış.. Allaha çok şükür bebeğin iyimiş.. lütfen yapma bi daha böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…