2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Herkese iyi haftalar inş.benimde bulantılar arttı bu hafta,napcam bilmiyorum,bişey yemek içmek istemiyorum,daha kusmadım ama ara ara bulantıların gelip gitmesi insanı yoruyo,yemekte yapamıycam bu gidişle,,her iş kocişime kaldı:))ayy bizde ögrensek cinsiyetleri nasıl güzel olcak:))daha da coook var...:26:

yok kuzum korkma benim büyük oğlum 1.5 yaşındaydı ben 2. oğluma hamile kalmıştım peşinden koştum mecbur kucağıma aldım neler yaptım sorunun olmadığı sürece korkma
boluya gittim kız kardeşimin kızı 9 aylık valla tepemden inmedi :))) koşturdu beni kucağımada aldım hatta kanamamdan sonrada yaptım onlarla hiç bişey olmaz koca koltuk vs. kaldırma onlar ağır çünki kendini zorlamadıktan sonra hiç bişey olmaz bide stres yapmadığın sürece dr. gitmene gerek yok zaten dr. seni döver :))

Allah korusun korkma cnm, birsey olsa hissedersin. Ben de gecen gun bir bebek aldım kucağıma, ne olacak ki sonuçta iki cocuğu olan bir kadin olsan çocuğunu hiç mı almayacaksın kucağına. Üzülme cnm birsey olmaz ama madem bu kadar kafana takıldı bir daha yapma bence. Rahat olman cok önemli...

cnm ALLAHIN izniyle hiç bişi olmaz takma kafana benım bı tanıdıgım var bı kızı var ıkı yasında sımdıde 5 aylık hamıle kızını kucagına alıo kac kere tekme atmıs karnına elıyle bısı olmaz dıo olmadı dıo yanıı ole pipiriklenme yasıyoruz hepimiz yaa annem anlatıo ablama hamıleyken dedemın traktörü varmıs onun ustunde dağlarda bayırlarda gezermış sıkma canını tatlım

walla canım ben de aynı arada aldım yeğenimi kucağıma oturduğum yerden.. ne yazık ki biz böyleyiz.. kuzenimle aynı hamilelik süremiz.. yeni öğrediğimde karşılaştık, 4 yaşında oğlu var almış kucağına kaç merdiven çıkmış gördüm dedim indir çocuğu niye kucağında bişi olcak.. bişi olmaz dedi hep böyleyiz dedi. şaştım kaldım.. hakketende maşallah diyim hiçbirşey olmadı ve bunun gibi etrafımda bir sürü örnek gördüm. ama ben.. sakındıkça da problemlerle biz karşılaşıyoruz :KK43:( Allah kimseye yaşatmasında heralde biraz rahat olmak lazım.. kaç saattir taktım kafama birşeyi yatıyorum öylece ne kadar zararlı halbuki :KK43:((

Korkma canım bişey olmamıştır,benimde 15 gündür yigenim vardı 5 aylık,bende onu kucaklayamadım sırf korkum yüzümden ama arada oturdugum yerden kacamak yaptım..hemen öle bişey olmaz,söyle eşine senide korkutmasın,sakin ol,allah korusun bişey olsa belli olur kanama,agrı vs..panik yapma,cok korkuyosanız gidin dr nuza..sevgiler canım..

uffff ne korku dolu bı ıkı gun gecırdım anlatamam:KK43:(dun esımın tum ısrarlarına ragmen cıkmadım dısarı yatıp dınlendım zaten korku oyle bı tavan yaptıkı ay kanamam olurmu oldummu dk da bır lavaboyu asındırdım esımde saolsun once korkutup sonra telkın etmeye basladı onada sınır oldum napım oyle nazlı nazlı bıcır bıcır gorunce tutamadım unuttum kendımı cookk zoorrr bı surec her adım hep acabalı temkınlı gececek sanırım allahım yardım etsin korkutmasın bizleri hepinizden allah razı olsun içime nasıl su serpti yazdıklarınız anlatamam binlerce kez teşekkürler....

unutmadan bişi daha sormak istiyorum çay içmeyi bıraktınızmı yada en fazla kac bardak çay içiorsunuz benim doktorum bişi sölemedi ama demir eksikliği yapıyor diye 2 bardaktan fazla içilmemesi gerek diye okumustum siz neler yapıyorsunuz?

merhaba arkadaşlar herkese günaydın
yazılanların hepsini okudum bebişleri erkek denip kız olacak olan arkadaşlar tebrik ederim. bu topiğe prenslerimize prensesler de eklendi çok sevindim.

biliyorsunuz haftasonu riskli gebelik doktoruna gittim. çok şükür herşey yolunda.
bebekle ilgili ayrıntılı ultrason yapıldı ve tüm organlarına bakıldı. tüm ayrıntıları profesör olan hocamızdan öğrendik.
bu doktora gitmeye gerek var mı diye sorarsanız zaten kendi doktorlarımız ayrıntılı ultrason yapacak bence gerek yok.
biraz benim merağım yüzünden gittik desek daha doğru olur.
onun dışında bende verdiğim 5 kiloyu almaya başladım. şuana kadar 3,5 -4 kg aldım.
20. haftanın bitmesiyle 4.5 tamamlanmış oluyor. yolu yarıladım ve kendime hamile kıyafetleri almaya başladım.
bebişimide çorap aldık ve çorabı yatağımızın baş ucuna iğneledim.
çok teşekkür ederimmm
ve tebrik ederim çok sevindim kuzcuğunun sağlıklı olmasına

moralim çokk bozuk dün misafirlerim vardı bi iki tanede bebiş geldi bende dayanamayıp kucagıma aldım eşim dünden beri başımın etini yiyor ya bişi olduysa diye uffff daha kontrolumede 1 ay var eger bişi olsaydı hemen kanama falan olurdu dimi bişi olmamıştır kuzuma napıcam ben yaaaaa:KK43:
canım korkma tabiiki hemen kanama olurdu ltf bu denli küçük şeyleri kaana takma
sevinç, cloudy, pınar canlarımmm kızlarınız prensesleriniz hayırlı olsunnnn Allahım sağlıkla büyütsün kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhh..

brynscim walla okurken maşallah dedim nasıl çıktın yola hemde kar kış.. Allaha çok şükür bebeğin iyimiş.. lütfen yapma bi daha böyle..

bu arada çin takviminde erkek cıkıodu benım tam bır fiyasko yanı bu cın takvimi dogru cıkmıo :KK70:D
benimde erkektisözde:))

kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi :KK43:((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi :KK43:(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur :KK43:(( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar
tatlım bunlar çok erken haftalar ltf daha dikkatli ol..

kızlar bugun doktora gıttım doktor 11 haftada erkek demıstı ama sımdıde kız dedi kesinmiş bizde bir sevindik anlatamam gönlümden gecende oydu zaten ALLAHIM gönlümüze göre verdi 4 lü testimizide yaptrdık inş hersey yolunda gider pınar, cloudly kızlarımıza maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir canlarım cok özledim ya sizinle yazışmayı.
öncelikle söyleyeyim ben ve bebişim cok iyiyiz allah nasip ederse bi kızım olucak inşallah. yani kızıma kız kardeş gelecek rabbim gönlümdekini verdi hep zehramın bi kız kardeşi olsun istiyordum .
bu zamana kadar yazamadım cünkü zehrayı daha yeni ayırdım benim odamdan ona oda takımı bak odayı düzenle inşaat filan derken bilgisayarıda bir süre kaldırdık baktım baya zaman geçmiş bu arada birde zehra kreşe başladı onun alışma dönemi de biraz uğraştırdı
ama neyse ki sonunda hersey yolunda ve tekrar aranızdayım cok sükür.
geçmişi okumaya çalıştım bütün hamile:KK49: arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözünüz aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
hoş geldin aymutu özlettin kendini kızın hayırlı olsun inşşşş

kızlar selam bugün doktorua gittik, temkinli doktor amcamız %80 kız dedi, kimseyle paylaşma ben % 100 diyene kadar da ilave etti, biz de kocamla doktorumuzun tavsiyesine uyduk kimseye söylememeye karar verdik ( tabi sizlerin dışında :)
bir de pınarın bombasından sonra kesinlikle beklememiz gerektiğini düşündük:)))

her şey yolunda çok şükür, ancak yaramaz prenses göbek kordonunu boynuna dolamış 1 kez, doktorum endişelenicek hiç bir şey yok dedi, ancak ben çok tedirgin oldum, :KK43:((( moralim bozuldu , umarım bir şey olmaz
hiç korkma canım Rabbime emanet kuzularımız hiç bişey olmaz.....

Cnm bnm sikma canını hiç
O yaramazlar kimbilir biz uyurken neler yapıyor :)
Küçük prensesiniz hayirli olsun annesi
Pinar in erkekti kız mi dendi en son
Ben kaçırmışım o kısmı
Öptüm prenseslerinizi

evet canım benim %95 lik oğluşum şimdi %100 kız oldu:))

Merhaba kızlar ..
Nili-fer çok evindim maşallah bir kız bir oğlan , Rabbim gönlüne göre vermiş..
Pınar ve cloudly ninde prensesleri geliyormuş, hepinizinkine toptan maşallah diyorum.
:nazar:

Bizde inşallah 3-4 hafta sonra öğreniriz :)
sağol bilgem inş güzel haberlerini bekliyoruz

ikinci gün embriyosu tutarmı tutmazmı derken benim kuzumm sımsıkı tutunup sürpriz yaptı bize.
o denli kanamalarda düşer mi düşmezmi derken benim kuzumm sımsıkı tutunup sürpriz yaptı bize.
doktorların % 95 erkek derken % 5 lik kız olma kısmıyla benim kuzumm sürpriz yaptı bize.
KIZIMMMMM gözümün nuru yürek kıpırtım hayatıma sürpriz yaparak kattığın anlamın bana yaşattığı güzelliklerin tarifi imkansız
hayatım seninle daha bir anlamlı şimdi...
SENİ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUMM BEBEĞİMMMMMMMM
seni yaratan hayatıma katan yüce Rabbime şükürler olsun

Son düzenleme:
unutmadan bişi daha sormak istiyorum çay içmeyi bıraktınızmı yada en fazla kac bardak çay içiorsunuz benim doktorum bişi sölemedi ama demir eksikliği yapıyor diye 2 bardaktan fazla içilmemesi gerek diye okumustum siz neler yapıyorsunuz?

cnm ben ılk gunler yanı mıdem bulanmadan once sadece bır bardak acık cay ıcıyordum

doktorum cay ve kahveden mumkun oldugunca uzak dur demıstı o zamanlar

sımdı ıse cay ve kahve baskası ıcerken bıle kusuyorum ( hamılelıkte 4 ayı devırmeme ragmen ) kokusu cok kotu gelıyor bana onların

eger mıde bulantın olursa zaten ıcemıyorsun onları. ama yoksa da en fazla ıkı acık bardakla sınırlayabılırsın

ikinci gün embriyosu tutarmı tutmazmı derken benim kuzumm sımsıkı tutunup sürpriz yaptı bize.
o denli kanamalarda düşer mi düşmezmi derken benim kuzumm sımsıkı tutunup sürpriz yaptı bize.
doktorların % 95 erkek derken % 5 lik kız olma kısmıyla benim kuzumm sürpriz yaptı bize.
KIZIMMMMM gözümün nuru yürek kıpırtım hayatıma sürpriz yaparak kattığın anlamın bana yaşattığı güzelliklerin tarifi imkansız

Allah saglıkla kavustursun kızına Pınarcım. hep cok cok guzel gunlerınız olsun :KK16:
sen bana 2. gun emrıyosu ıcın moral vermıstın hatırlarsan
bizimkiler survivor bence :) 2. gun hayatta kalmak ıcın cok kucuktuler ama nasıpmıs kı bırakmadılar bızı
ama senın kuzun ayrı tebrık edılmelı. Annesını bırakmamak ıcın coook cok cabaladı

Allah saglıkla kavustursun kızına Pınarcım. hep cok cok guzel gunlerınız olsun :KK16:
sen bana 2. gun emrıyosu ıcın moral vermıstın hatırlarsan
bizimkiler survivor bence :) 2. gun hayatta kalmak ıcın cok kucuktuler ama nasıpmıs kı bırakmadılar bızı
ama senın kuzun ayrı tebrık edılmelı. Annesını bırakmamak ıcın coook cok cabaladı
sağoll canımmm inatçı savaşçı kuzular bizimkiler Rabbime şükürler olsun ki gösterdi bize bu günleri:))
sen nasılsın artık yemek yiyebiliyomusun:KK43:(

tatlım benım duygulandırdın benı :KK5: yaa banada erkek demıstı doktr 11 haftada kızı duyunca soka gırdım doktrmda dıokı nıe bukadar sasırdın dıo nasıl sasırmım erkek demıstın yaa neyss bende cok mutluyum kuzumu hıssedıyorumm RABBIME ŞÜKÜRLER OLSUN dıorum.sen basladınmı hısetmeyı cnm:nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar ..
Pınar canım benim , yazdığın yazı beni çok duygulandırdı ..
Rabbim 'ol' dedikten sonra hiçbişey engel değil ..
Hayırlısı ile kucaklayalım inşallah evlatlarımızı..

Bende epeydir görmüyorum kuzumu ve çok özledim ..
Dr'a gitmemize 1 hafta kaldı ..
Sürekli Rabbim sen koru diye dua ediyorum ..

Gece sırt üstü yatarken karnıma hafifçe dokunuyorum , genelde sağda duruyor .. Bir sertlik var ordan anlıyorum ..
Çok sık idrara çıkmalarım bu haftalarda azalmaya başladı ..
Kasıktan karnına doğru çıkmaya başladığı içinmiş bebek ..
Büyüyor demek ki diyip seviniyorum ..
Rabbim'e emanetler kuzularımız..

pınarcım senin kuzunun yapmadığı güzel süpriz kalmamış sanırım :))
çok güzel yazmışsın bu arada bakalım benimki ne süprizler yapcak bana

sağoll canımmm inatçı savaşçı kuzular bizimkiler Rabbime şükürler olsun ki gösterdi bize bu günleri:))
sen nasılsın artık yemek yiyebiliyomusun:KK43:(

cnm ben hala kusuyorum :KK43: ama eskisi gibi yer yemez degıl. artık alıstım hıssettıgımde once kusmaya gıdıyoruz -kı benım ıcın zor bısey degıl klozetı gorsem kusuyorum artık- sonra hemen dolduruyorum mıdemı. cok ac kaldıgımda daha cok kusuyorum cunku

ekmekden cok tıksınmıstım yıyemıyordum onu yemege basladım bu sekılde bıraz kahvaltı yapabılıyorum 3gundur . eskıden sadece 4 petıbor biskuvi yerdim kahvaltıda.

yemek konusuna gelınce de her yemegı yıyemıyorum. sogansız yemeklerı kolay yıyorum. genelde et tavuk yemege calısıyorum. doktorum sebze ıle kılo alamazsın et ye bol bol kuvvet olsun sana dedı.

ama cok acıkıyorum ben artık ...sankı hep bi aclık var. yıyorum yarım saate sankı mıdem bos.

çok sukur 2 kg ı gerı almısız :) eski kıloma kaldı 8 kg. onu da hızla alırım gıbı gelıyor:nazar:

bugunume sukur pınarcım. ne gunler atlattım. ınan ben kendımden kesmıstım umudu. sanırım kusarak olecegım dıyordum. hatta hastanede kaldıramıcaksan hamılelıgı bebegı alalım dıyenler bıle oldu. vazgecer mıyım hiç miniğimden . o benim yasam enerjim. kucuk mucızem herseyım

tatlım benım duygulandırdın benı :KK5: yaa banada erkek demıstı doktr 11 haftada kızı duyunca soka gırdım doktrmda dıokı nıe bukadar sasırdın dıo nasıl sasırmım erkek demıstın yaa neyss bende cok mutluyum kuzumu hıssedıyorumm RABBIME ŞÜKÜRLER OLSUN dıorum.sen basladınmı hısetmeyı cnm:nazar::nazar::nazar:
canım bende yaşadığım o şoku anlatamammmmmm ayy ne mutlu ben hissetmiyorum daha inş az kalmıştır :))

Merhaba kızlar ..
Pınar canım benim , yazdığın yazı beni çok duygulandırdı ..
Rabbim 'ol' dedikten sonra hiçbişey engel değil ..
Hayırlısı ile kucaklayalım inşallah evlatlarımızı..

Bende epeydir görmüyorum kuzumu ve çok özledim ..
Dr'a gitmemize 1 hafta kaldı ..
Sürekli Rabbim sen koru diye dua ediyorum ..

Gece sırt üstü yatarken karnıma hafifçe dokunuyorum , genelde sağda duruyor .. Bir sertlik var ordan anlıyorum ..
Çok sık idrara çıkmalarım bu haftalarda azalmaya başladı ..
Kasıktan karnına doğru çıkmaya başladığı içinmiş bebek ..
Büyüyor demek ki diyip seviniyorum ..
Rabbim'e emanetler kuzularımız..
canım benim o kadar haklısın ki Rabbim yeter ki ol sesin gerisi boş....
pınarcım senin kuzunun yapmadığı güzel süpriz kalmamış sanırım :))
çok güzel yazmışsın bu arada bakalım benimki ne süprizler yapcak bana
ömrü boyunca ömrüm boyunca hep böyle güzel sürprizler yasın inş...

kızlar aklıma gelmişken hemen yazmak istedim önlem amaçlı
biliyosunuzki çoğumuzun hamileliği sıcaklara denk gelicek ve hamileliğin en büyük sorunlarından biride vücutta oluşan ödemler bunu bi çoğunuz karşılaşmadan bilemiycek ben bunu 2 oğlumdada yaşadım büyük oğlum 3 şubatta küçük oğlum temmuz 30 da doğdu ve 2 sindede malesef vücudumda ödem oluştu özellikle küçük oğlumda sıcaklarda geçirdiğim için ellerim ayaklarım yüzüm çok şişiyodu zaten bişey yiyemiyoken bide perhiz yapmak zorunda kaldım tuzsuz yağsız vs. bacaklar şişiyo ve dehşet derecede acıyo balon gibi oluyo hatta daha şimdiden benim sabahları yüzüm şişmeye başladı dudaklarım zenci gibi oluyo :))
ayrıntılı yazmadım ama şimdiden önlemlerinizi alın gerekirse dr.danışın die yazmak istedim

merhaba arkadaşlar herkese günaydın
yazılanların hepsini okudum bebişleri erkek denip kız olacak olan arkadaşlar tebrik ederim. bu topiğe prenslerimize prensesler de eklendi çok sevindim.

biliyorsunuz haftasonu riskli gebelik doktoruna gittim. çok şükür herşey yolunda.
bebekle ilgili ayrıntılı ultrason yapıldı ve tüm organlarına bakıldı. tüm ayrıntıları profesör olan hocamızdan öğrendik.
bu doktora gitmeye gerek var mı diye sorarsanız zaten kendi doktorlarımız ayrıntılı ultrason yapacak bence gerek yok.
biraz benim merağım yüzünden gittik desek daha doğru olur.
onun dışında bende verdiğim 5 kiloyu almaya başladım. şuana kadar 3,5 -4 kg aldım.
20. haftanın bitmesiyle 4.5 tamamlanmış oluyor. yolu yarıladım ve kendime hamile kıyafetleri almaya başladım.
bebişimide çorap aldık ve çorabı yatağımızın baş ucuna iğneledim.

canımmm ne güzell ayrıntılıda da problem çıkmamış.. darısı bizlere inşallah.. hissetmeye başladın mı peki cnm?

pinar1202 canım senin ufaklık kızmı şimdi ? maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah :KK16:
ay neye inanacağımı şaşırdım banada büyük ihtimal erkek diyorlar inanamıyorum ya :KK1:

canım ben kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim.benimde midem hassastır ama çok şükür bişey olmadı inş bundan sonrada olmaz.sen bir kullan yan etkisini görürsen doktoruna söyle.bu arada en belirgin yan etkileri ishal kabızlık mide bulantısı ve ağrısı.birde bu hapı içtikten sonra en za bir saat süt yoğurt peynir yeme çayda içme dedi doktorum.

cnm cvbın ıcın saol sımdılık ıcınce ateş basıo halsızlestırıo okadar bısen bıde ben kullanıoruz bu ılacı sanırım baska kullanan yok.

kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi :KK43:((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi :KK43:(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur :KK43:(( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar

geçmiş olsun sana iş yapma çok gezme dedikçe sanki tersini yapıyorsun ama gerçekten artık bu sefer sondur inşallah:)) biraz dinlen artık crionone jeli ben 12.haftaya kadar kullandım bırakalı 1 hafta oldu memnundum beni koruduğuna inanıyorum ben umarım sanada iyi gelir...

cnm ALLAHIN izniyle hiç bişi olmaz takma kafana benım bı tanıdıgım var bı kızı var ıkı yasında sımdıde 5 aylık hamıle kızını kucagına alıo kac kere tekme atmıs karnına elıyle bısı olmaz dıo olmadı dıo yanıı ole pipiriklenme yasıyoruz hepimiz yaa annem anlatıo ablama hamıleyken dedemın traktörü varmıs onun ustunde dağlarda bayırlarda gezermış sıkma canını tatlım

olacağı varsa olur tabi allah bilir herşeyi ama tedbirli olmakta yarar var..bnm arkadasımın ilk bebeği 2 yasındaydı mecbur alıyordu kucağına erken doğum yaptı hep dedi ama ben bunu çok kucağıma alıyorum kasık sancılarım çok erken doğum olacak diye...

bana dr.um cay kahve nescafe içme dedi..

kızlar farkettiyseniz bikaç gündür yoktum...sizlerden uzak 3 gündür beni çıldırtma derecesine getiren bir baş ve boyun ağrım vardı daha yeni hafifledi..sürekli yatıyorum eşim masaj yapıyor hep sıcak havlular falan umarım yarın daha iyi olurum..arkadaslar kız yağmuru başlamış gördüm çok sevindim :)) hepinizi öptümm.

kızlar farkettiyseniz bikaç gündür yoktum...sizlerden uzak 3 gündür beni çıldırtma derecesine getiren bir baş ve boyun ağrım vardı daha yeni hafifledi..sürekli yatıyorum eşim masaj yapıyor hep sıcak havlular falan umarım yarın daha iyi olurum..arkadaslar kız yağmuru başlamış gördüm çok sevindim :)) hepinizi öptümm.

cnm sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen sende
evet bende yerimde duramıyorum ve başıma gelenleri hak ediyorum sanırım :KK43: ama söz artık daha dikkatliyim :) akıllandım

X