- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
nec merhaba
sana bişey sormak istiyorum. tarihlerimiz çok yakın seninle.
bebeğini hissedebiliyor musun?
18. haftamız bitiyor ben hala bişey hissetmiyorum.
merak etmeye başladım.
acaba oğluşum uslu bir bebek mi :)))))
ahh canımm ben ilk haftadan beri hissettiğim için pek doğru bilgi veremem sana ama.. cuma günü uzanırken bişi hissettim sanki güldüm eşimde şaşırdı ne oldu diye.. çok garip bir duyguydu.. şimdi hep dinliyorum elim karnımda, bişiler hisseder gibiyim ama bağırsak hareketi mi gerçekten bebeğimin hareketleri mi tam bilmiyorum. bi de bu haftalarda bir gün duyulur bikaç gün duyulmayabilirmiş, sadece en sert hareketleri duyabiliyormuşuz..
2 aydır bugun ilk kez yemek yapacaktım yemek adı vermim malum hamile çok:))) buzluktan eti çıkardım çözülsün diye beklemeye koyuldum ve yıkadım tam o sırada aklıma çıplak etle çiğ et ellememe geldi....ama nedenini hiç bilmiyorum nolacak şimdi( koşa koşa gittim ellerimi yıkadım ama sinirim çok bozuldu....bebekte leke mi ne olurmuş diyorlar doğru mu yaaaaaaaa
canıım leke ile ilgili bilgim yok ama çiğ ette olan bir bakteri hamilelere zarar veriyormuş toksoplazma olabilir tam bilmioyrum ama.. benimde hamileliğimin ilk aylarıydı kurban bayramı. annemler etlere dokunmamaı söylediler ablamda aynı şekilde.. bende açıkcası dokunmadım hala da dokunmuyorum..
sesiler canım 2li test yaptırdım ama doktora yorumlattığım için değerleri tam bilemiyorum. ama inşallah korkulcak birşey değildir..