2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

nec merhaba
sana bişey sormak istiyorum. tarihlerimiz çok yakın seninle.
bebeğini hissedebiliyor musun?
18. haftamız bitiyor ben hala bişey hissetmiyorum.
merak etmeye başladım.
acaba oğluşum uslu bir bebek mi :)))))

ahh canımm ben ilk haftadan beri hissettiğim için pek doğru bilgi veremem sana ama.. cuma günü uzanırken bişi hissettim sanki güldüm eşimde şaşırdı ne oldu diye.. çok garip bir duyguydu.. şimdi hep dinliyorum elim karnımda, bişiler hisseder gibiyim ama bağırsak hareketi mi gerçekten bebeğimin hareketleri mi tam bilmiyorum. bi de bu haftalarda bir gün duyulur bikaç gün duyulmayabilirmiş, sadece en sert hareketleri duyabiliyormuşuz..

2 aydır bugun ilk kez yemek yapacaktım yemek adı vermim malum hamile çok:))) buzluktan eti çıkardım çözülsün diye beklemeye koyuldum ve yıkadım tam o sırada aklıma çıplak etle çiğ et ellememe geldi....ama nedenini hiç bilmiyorum nolacak şimdi:KK43:( koşa koşa gittim ellerimi yıkadım ama sinirim çok bozuldu....bebekte leke mi ne olurmuş diyorlar doğru mu yaaaaaaaa

canıım leke ile ilgili bilgim yok ama çiğ ette olan bir bakteri hamilelere zarar veriyormuş toksoplazma olabilir tam bilmioyrum ama.. benimde hamileliğimin ilk aylarıydı kurban bayramı. annemler etlere dokunmamaı söylediler ablamda aynı şekilde.. bende açıkcası dokunmadım hala da dokunmuyorum..

sesiler canım 2li test yaptırdım ama doktora yorumlattığım için değerleri tam bilemiyorum. ama inşallah korkulcak birşey değildir..

2 aydır bugun ilk kez yemek yapacaktım yemek adı vermim malum hamile çok:))) buzluktan eti çıkardım çözülsün diye beklemeye koyuldum ve yıkadım tam o sırada aklıma çıplak etle çiğ et ellememe geldi....ama nedenini hiç bilmiyorum nolacak şimdi:KK43:( koşa koşa gittim ellerimi yıkadım ama sinirim çok bozuldu....bebekte leke mi ne olurmuş diyorlar doğru mu yaaaaaaaa

genelde ciğere dokunmayın derler canımcım ciğere dokunursan leke olurmuş.

Sagol cnm bnm, bugundu gitti şükür hersey yolunda. Teyzosumun testleri de temiz çıkmış cok şükür, bu da gecti artık rahat rahat geçecek hersey inşallah. Sağlıklı kuzunu öptüm o zaman:KK66:)

ben de öptüm teyzoşlarımı kocaman :)))))

merhaba canım arkadaşlarım iyi akşamlarr herkeze nasılsınız bakalım bebişler nasıllarr uslu duruyolarmı göbüşlerdee :). benim çok fazla kasık ağrım oldu bugeceden beri beni uykumdan uyandırdı yani bu normalmi korkuyorum yaa çarşamba günü kontrolum var inşallah bişe yoktur . arkadaşlar bide bişe sorcam siz hala tüp bebek doktorunuzdamı muayene oluyosunuz ben öyleyimde değiştiren varmı . yani doktormu değiştiriyo yoksa kendi tercihimizmi . cevap veren arkadaşlara teşekkürlerr.

merhaba canım arkadaşlarım iyi akşamlarr herkeze nasılsınız bakalım bebişler nasıllarr uslu duruyolarmı göbüşlerdee :). benim çok fazla kasık ağrım oldu bugeceden beri beni uykumdan uyandırdı yani bu normalmi korkuyorum yaa çarşamba günü kontrolum var inşallah bişe yoktur . arkadaşlar bide bişe sorcam siz hala tüp bebek doktorunuzdamı muayene oluyosunuz ben öyleyimde değiştiren varmı . yani doktormu değiştiriyo yoksa kendi tercihimizmi . cevap veren arkadaşlara teşekkürlerr.

Cnm benim de kasık ağrım var, doktor normal dedi, ilk nedeni kullandığımız ilaclarla büyüyen yumurtaliklarmis, toparlanması birkac ayı buluyormuş, ayricaaa bebisler büyüyor, rahim büyüyor bu da kasıkta basıncli bir his oluşturuyor. Ancak sıra dısı, dayanılmaz kasık ağrısı tehlike işareti olabilir tedbirli olmakta fayda var. Ben kendi doktoruma geçtim bu hafta, tup bebek doktorum artık gelmene gerek yok dedi. Beni bu tup bebek doktoruna yollayan kendi doktorumdu, tup bebek doktorum da risk yok, hersey normal artık doktoruna devam et dedi.

Günayddınnnnnn Güzel anneler ve bebişler

kızlar bu çiğ ete yada ciğere el sürme konusunda ellemekle bişey olmaz fakat ciğerli elinizi yüzünüze sürmeyin leke kalabilir derler. aynı şey çilek içinde geçerliymiş bende yeni öğrendim. birde yüzünüze kan ve nar sıçramasın dikkat edin. bunlarda leke yapıyor derler. hepsi hurafe ama insan etkileniyor maalesef.

kayracım ikizlerinin olması çok güzel bence çok şanslısın. o nedenle sporu boşver . bolbol süt depolamaya başla şimdiden.

kızlar bu çiğ ete yada ciğere el sürme konusunda ellemekle bişey olmaz fakat ciğerli elinizi yüzünüze sürmeyin leke kalabilir derler. aynı şey çilek içinde geçerliymiş bende yeni öğrendim. birde yüzünüze kan ve nar sıçramasın dikkat edin. bunlarda leke yapıyor derler. hepsi hurafe ama insan etkileniyor maalesef.

kayracım ikizlerinin olması çok güzel bence çok şanslısın. o nedenle sporu boşver . bolbol süt depolamaya başla şimdiden.
hıım ben hiç bilmiyodum hurafedir belki ama biz yinede dikkat edelim:KK1:

Biz de bugün gittik doktora, 9haftamiz bitti. Artık normal kadin dogumcuma gidiyorum. Epey konuştuk, kendisi ikiz gebelikten pek hoşlanmadığı halde cok iyi buldu bebisleri, cok rahatladım. Boyları poslari yerindeymis:KK66:)) 30ocak ikili tarama gunümüz, ikizlerimin herbir yerini olcecekmis doktorcum, ama kan testi yok bize... Allahım hayırlı haberlerini nasip etsin.

Aklımdaki tüm soruları sordum rahatladım. En son spor demiştim ya kızlar, sordum maalesef bana izin yok. Sen doğur sonra yaparsın sporunu dedi:KK66:)) ikiz gebelik her koşulda riskli gebelik sınıfına giriyormuş, sen hamileliğini tatil gibi geçir dedi. Benim sportif hamilelik hayalleri de böylece uçtu gitti:KK66:))

Kısaca biz kuzularımla iyiyiz, allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın, hepimizi saglikla bebislerimize kavuştursun.
anamm bak sen kuzulara artık kuzularla yaparsın sporu . ben eşime bern spora sen çocukbakçaksın diyorum artık sizzdede uğur kafayı yer.:KK9::KK9:

kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, çok şükür her şey normal, çok sevindim. darısı test sonucu bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarımın başına
ayy ayy ayy maaşalllahh kuzummmaaa ohh çok şükür canım darısı başımıza:KK1:

canımilk haftalarda normal sanırım ama doktora sor bence

cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,

sonunda druma ulaşabildim çok şükür herşey normalmiş :)

darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...

sevgiler hepinize...

darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...

sevgiler hepinize...
oh be çok şükür aklım sende kalmıştı cidden çok sevindim tebrik ederim...

sevgiler hepinize...

gözünaydın canım çok sevindim, şükürler olsun ikili testi atlattık, işallah diğer testlerimiz de temiz çıkar

Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın gün içinde bakıcam hepsine :KK34:
Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkar :KK16: Bu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi :KK1: Benim de paşam geliyo sanırım :KK16:

canım kasık ağrıları benimde ara ara oluyor ama çok yoğun değil.. bi de ben magnezyum kulanıyorum o da kasılmaları ağrıları azaltıyor doktoruna sor istersen belki de bir sonraki gidişinde sana da verir.. bende keseyi gördükten sonra tüp bebek doktorum kendi doktoruna git dedi ondan sonra kendi doktoruma devam ettim.. zaten tüp bebek doktorları kese ve genelde kalp atışından sonra normal hamilelik seviyesine gelince gönderiyorlar jinekologlara..

sevgiler hepinize...

canımm çok sevindimmmm hadi hayırlı olsunn yavruşun sağlıkla büyüsün inşallah..

arkadaşlar bende bugün 4lü test sonucumu alıcam rahattım ama heyecanlanmaya başladım.. dua edin ne olur 2li test gibi temiz çıksın inşallahhh

Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkar :KK16: Bu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi :KK1: Benim de paşam geliyo sanırım :KK16:

hadi hayırlı olsun cnm kan testinde güzel çıkar inşallah.. yaz bebekleri erkek geliyorrrrr işimiz daha kolay olcak paylaşımlarımız ortak olunca..

Sagol cnm, hiç aklıma gelmezdi oldu valla ben de şaşkınım, yatıp kalkıp rabbimden saglık diliyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Tabii ikiz bekleyenlerin 2kere:KK66:))

Son düzenleme:
hıım ben hiç bilmiyodum hurafedir belki ama biz yinede dikkat edelim:KK1:

anamm bak sen kuzulara artık kuzularla yaparsın sporu . ben eşime bern spora sen çocukbakçaksın diyorum artık sizzdede uğur kafayı yer.:KK9::KK9:

ayy ayy ayy maaşalllahh kuzummmaaa ohh çok şükür canım darısı başımıza:KK1:

canımilk haftalarda normal sanırım ama doktora sor bence

Yaaa cok uzuldum ben ama:KK66:)) zaten iki tane nasıl şişeceğim kim bilir, spor yaparsam daha az sarkar oram buram diyordum. Napalim artık bu koşullarda estetik şart olacak herhalde:KK66:))) baba bey düşünsün artık onu da:KK66:)))

Gözünüzaydin cnm, ölçüler iyiyse, kan iyi gelir hayırlı haberler inşallah. Yalnız inanamıyorum bu sayfa tamamen erkekle doluyor:KK66:)) maşallah pasalariniza:KK66:) ben şimdi ikizlerin ikisi de kızsa bunca erkeğin arasında ne yaparız diye düşünmeye başladım:KK66:))))))

arkadaşlar bende bugün 4lü test sonucumu alıcam rahattım ama heyecanlanmaya başladım.. dua edin ne olur 2li test gibi temiz çıksın inşallahhh

İnşallah cnm, tertemiz çıkar inşallah. Ben bu 4lu test nedir desem cok mü komik olur bilemedim. İkiliyi ogrendim ama 4lu testte ne yapılıyor hiç bilmiyorum;(

sevgiler hepinize...
Cnm gozunaydin, allahım sonuna kadar saglikla nasip etsin

Son düzenleme:

yine mi erkek, tebrik ederim:))))) aaa çok komik ya herkesin oğlu oluyor :)))))))))))))))))))

X