sağol canım benim söylemiştin cidden çok şükür Rabbime rahatız bide kucağımıza alsak hayırlısıyla deyme keyfmize:))
amin canım işallah işallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim söylemiştin cidden çok şükür Rabbime rahatız bide kucağımıza alsak hayırlısıyla deyme keyfmize:))
amin canım işallah işallah
)) sen bizim sayfaya da uğradın bir zamanlar, Eylül-Ekim sayfasına bizim listede varsın hatta)) oradan hatırlıyorsundur. Torpiller coook ben nisan2011, temmuz2011 ve son olarak Eylül2011de yazdım, ilk basından beri Eylül sayfası benim icin çık samimi ve cok keyifli gecti. Tek üzücü yani, senin de dediğin gibi denemelerimizi yaptığımız sayfalara devam edemiyoruz eski heyecanla, malum orda bekleyenler, denemesi sürenler, konular değişiyor, insan en cok paylaşacağı yeri seciyor. Normal tabii)) artık buradayız doguma kadar insallahcnm biz 2011 kasım aralık ocak tüp bebek yapıcalardanmı tanıyoruz nicklerimizi bu topiktenmi hatırladım seni :)) valla o topik bu topik kakrıştım ben ama oraya fazla takılamıyorum malum kalabalıklaştı ve onların dertleri ayrı bizim dertler ayrı olmaya başlayınca kim kime cvp veriyo şaşırıyosun orada ben sadece eskilere lm için girer çıkarım
hahaha içelim güzelleşelimmmm1 crinone jel, 1 kan hapı, 1 ecoprin, 1 elevit, 1 tane de progestan 200luk))
Say say bitmiyor, napalim kuzularımız iyi olsun da icelim arkadasım.
İcelim arkadasım icelim, neyi görsem yiyip iciyor zaten bak söylüyorum ben doguma 100kg girerim bu gidişle))hahaha içelim güzelleşelimmmm
)) sen bizim sayfaya da uğradın bir zamanlar, Eylül-Ekim sayfasına bizim listede varsın hatta)) oradan hatırlıyorsundur. Torpiller coook ben nisan2011, temmuz2011 ve son olarak Eylül2011de yazdım, ilk basından beri Eylül sayfası benim icin çık samimi ve cok keyifli gecti. Tek üzücü yani, senin de dediğin gibi denemelerimizi yaptığımız sayfalara devam edemiyoruz eski heyecanla, malum orda bekleyenler, denemesi sürenler, konular değişiyor, insan en cok paylaşacağı yeri seciyor. Normal tabii)) artık buradayız doguma kadar insallah
İcelim arkadasım icelim, neyi görsem yiyip iciyor zaten bak söylüyorum ben doguma 100kg girerim bu gidişle))
bende crinone jel kullanıyordum sonra kaşıntı yapmaya ve bazen sarı bazen yeşil olarak geri gelmeye başladı rahatsız oldum dr söyledim ben bunu kullanmak istemiyorum dedim hatta dr gitmeden 3 gün önce bırakmıştım kullanmıyordum. dr progestan hapla değiştirdi şimdi 200 lük hapını kullanıyorum.
yalnız bilgisi olan varmı progestanı ne kadar kullanıcaz? bugün bir dr dinledim bebek 8. haftadan sonra progestanı kendisi üretiyormuş. doğuma kadar içecekmiyiz acaba?
arkadaşlarrr ben normalde 1 haftayı geçti günde 3 tane progestan 200 mg kullanıyodum dün 2 tane kullandım hatta bu gün başladım sayılır bu gün öğlen progestan geri geliyo ya sanki rengi kremimsi değil koyu olmaya başlamış anlıyamadım kanamada değil ama nie koyu geliyo bilgisi olan varsa acil cvpppp
canım ben bir aydan fazladır kullanıyorum ama benim hiç koyu renk olarak gelmedi. önce su gibi bi akıntı yapıyo sonrada fazlası krem peynir gibi geri çıkıyo. ama mesela sabah yaptığım öğlen geliyo.
yok kuzum ben bu olayı çözdüm dün geceden beri ilacı yutarak almaya başladım akıntı falan kalmadı tabii önceki kullanmış olduğumdan yine geliyo hep okuyodum baş dönmesi falan yapıyomuş uyku yapıyomuş die allah allah bende nie olmuyo diodum meğerse ağızdan alınca yapıyomuş uyku yapmadı ama mütiş kafa yapıyo akşam 18.30 aldım 10 dk. sonra ben resmen çakr keyif 2 kadeh alkol almışım gibi zor durdum ayakta :))) kızlar yarın ilk kontrolüm var bebeğimin kalbini duycam kısmetse [/QUO:TE]
:)))) bendde mi denesem ki.. yarın güzel bi gün olucaksenin için... birde sen doktor dediği içinmi ağızdan almaya başladın? ben sıkıldım artık bu pregestanı içime dürtmekten:)))
yok kuzum ben bu olayı çözdüm dün geceden beri ilacı yutarak almaya başladım akıntı falan kalmadı tabii önceki kullanmış olduğumdan yine geliyo hep okuyodum baş dönmesi falan yapıyomuş uyku yapıyomuş die allah allah bende nie olmuyo diodum meğerse ağızdan alınca yapıyomuş uyku yapmadı ama mütiş kafa yapıyo akşam 18.30 aldım 10 dk. sonra ben resmen çakr keyif 2 kadeh alkol almışım gibi zor durdum ayakta :))) kızlar yarın ilk kontrolüm var bebeğimin kalbini duycam kısmetse [/QUO:TE]
:)))) bendde mi denesem ki.. yarın güzel bi gün olucaksenin için... birde sen doktor dediği içinmi ağızdan almaya başladın? ben sıkıldım artık bu pregestanı içime dürtmekten:)))
yok kuzucum yaaa ben kendi kafama göre aldım ağızdan sormadım yani aman ne olucak sanki dedim attım ağzıma geçen seneki hamileliğe güvendim ama onda öle ağızdan alıyodum nasıl olsa yarın dr. gidicem onada güvendim evet yarın büyük gün benim için rastlantı oki eşimde yarın farklı bi şirketle iş görüşmesine gidicek yani yarın bizim için baya bi dönüm noktası günü olucak yarın gelir gelmez yazarım öptüm kocamannnn
bugün 10+0 olduk :)
şu 2 3 hafta bir geçsede rahat rahat istediklerimi yapabilsem :)
dün ilk defa çıkardım ne kadar kötü oldum anlatamam elim ayağım kesildi yığılıp kalıcaktım nerdeyse. bir daha olmaz inşllah.
biz geldikkkk ikili testimiz şükürler olsun güzel geçti ölçümler gayet güzel dedi doktorumuz kanımızı verdik 1 hafta sonra onunda temiz haberini alacağız Allahın izni ile
veee doktorumuz yine bize tabi yanılma payı var demek ile birlikte ben burada pipi görüyorum dedi:)) tabi asıl önemli olan sağlıklı olması
bana bu günleri gösteren Rabbime binlerce kere şükürler olsun sağlıkla kucağıma almak inş nasip olsun
darısı dileyen isteyen herkese olsun:))
biz geldikkkk ikili testimiz şükürler olsun güzel geçti ölçümler gayet güzel dedi doktorumuz kanımızı verdik 1 hafta sonra onunda temiz haberini alacağız Allahın izni ile
veee doktorumuz yine bize tabi yanılma payı var demek ile birlikte ben burada pipi görüyorum dedi:)) tabi asıl önemli olan sağlıklı olması
bana bu günleri gösteren Rabbime binlerce kere şükürler olsun sağlıkla kucağıma almak inş nasip olsun
darısı dileyen isteyen herkese olsun:))
:))kanamam olduğu dönemde bende ağızdan almıştım aynen anlattığın gibi hatta kocama pilot oldum uçuyorum demiştim çok gülmüştük:)) hadi bakalım sağlıkla duy inş kuzunun sesini eşin içinde hayırlısı olsun inş...yok kuzum ben bu olayı çözdüm dün geceden beri ilacı yutarak almaya başladım akıntı falan kalmadı tabii önceki kullanmış olduğumdan yine geliyo hep okuyodum baş dönmesi falan yapıyomuş uyku yapıyomuş die allah allah bende nie olmuyo diodum meğerse ağızdan alınca yapıyomuş uyku yapmadı ama mütiş kafa yapıyo akşam 18.30 aldım 10 dk. sonra ben resmen çakr keyif 2 kadeh alkol almışım gibi zor durdum ayakta :))) kızlar yarın ilk kontrolüm var bebeğimin kalbini duycam kısmetse
hahaha çok güzel tabir:))yok kuzum ben bu olayı çözdüm dün geceden beri ilacı yutarak almaya başladım akıntı falan kalmadı tabii önceki kullanmış olduğumdan yine geliyo hep okuyodum baş dönmesi falan yapıyomuş uyku yapıyomuş die allah allah bende nie olmuyo diodum meğerse ağızdan alınca yapıyomuş uyku yapmadı ama mütiş kafa yapıyo akşam 18.30 aldım 10 dk. sonra ben resmen çakr keyif 2 kadeh alkol almışım gibi zor durdum ayakta :))) kızlar yarın ilk kontrolüm var bebeğimin kalbini duycam kısmetse [/QUO:TE]
sağol canım çok haklısın kız erkek sağlıkli uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inş hepimizin evladı..belki de bie seferliktir...bulantın ne zaman başladı peki??
gözün aydın pınarcımm hem test için hemde cinsiyet içinn....çok kolay hamile kalamadık ya cinsiyet farketmiyor bizler içinde belli olsada ona göre başlasak yavas yavas alışverişe diye meraklanıyoruz işte:))) bende cmt gidecem ikili teste umarım senin gibi güzel sonuçlar alırım bende..
:)) hadi hayırlısı olsun inş:))canım merhaba,
bende ikili testimi yaptırdım ve bana da pipi görüyorum dedi :) yeterki sağlıklı olsunlar da gerisi hiç mühim diil...
selam arkadaşlar giremedim ben birkaç gündür, cuma kontrolümüz vardı. dr ne kadar uğraştıysa bizim yaramaz ense ölçüsünü vermedi ve alltan bakmak zorunda kaldı drumuz. bakınca da erkek buuuu dedi :)
ensesi burnu normal miş , boyu 5-67 cm çıktı. bana biraz ufak geldi ama normal dedi dr.
progestanı bıraktım bugün itibarıyla, elevit ve coraspine devam.
bulantılar ara ara yorgunluk halsizlik sıklıkla devam ediyor.
ikili testin sonucunu ve diğer tüm kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarını bugün alıcaz inşallah iyi çıkar
tek sorunumuz var inşallah o da geicicidir. şuanda bebişimin bağırsakları parlakmış, bu da down sendromlu çocuklarda böyle olurmuş amaDr. korkmayın hemen, çok ileri derece değil, sadece takip etmemiz gerekecek, bir dahaki ay tekrar bakıcaz, sonra da 18. haftada perinatalog görecek sizi, eğer o da parlak olduna kanaat getirirse amniosentez isteyebilir dedi.
nolur dua edin. amniosenteze de gerek kalmasın, bir dahaki kontrolümüzde (1 ay sonra )kaybolmuş olsun parlaklık...
böyle bir şey yaşayıp normal çıkan bir tanıdığınız vs. oldumu hiç ?
canım hiç duymadım ama yoktur inş Allahın izni ile hiç bir şey inş şu kan sonuçlarında iyi çıkar sıkma sakın canını..
selam arkadaşlar giremedim ben birkaç gündür, cuma kontrolümüz vardı. dr ne kadar uğraştıysa bizim yaramaz ense ölçüsünü vermedi ve alltan bakmak zorunda kaldı drumuz. bakınca da erkek buuuu dedi :)
ensesi burnu normal miş , boyu 5-67 cm çıktı. bana biraz ufak geldi ama normal dedi dr.
ikili testin sonucunu ve diğer tüm kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarını bugün alıcaz inşallah iyi çıkar
tek sorunumuz var inşallah o da geicicidir. şuanda bebişimin bağırsakları parlakmış, bu da down sendromlu çocuklarda böyle olurmuş amaDr. korkmayın hemen, çok ileri derece değil, sadece takip etmemiz gerekecek, bir dahaki ay tekrar bakıcaz, sonra da 18. haftada perinatalog görecek sizi, eğer o da parlak olduna kanaat getirirse amniosentez isteyebilir dedi.
nolur dua edin. amniosenteze de gerek kalmasın, bir dahaki kontrolümüzde (1 ay sonra )kaybolmuş olsun parlaklık...