2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

allahıma şükürler olsun gayet iyi dedi. tam 8 haftalıkmış :))
clexane artık kullanma dedi nasıl olsa düşük riskin yok dedi. sizler hala kullanıyo musnuz. elevite başladık bide.
artık tüp bebek merkezine gelmene gerek yok dedi. içim bi kötü oldu ki anlatamam.
çarşamba günü bulunduğum yerde doktora başlıcam bakalım o neler dicek.

sabah bulantısı oluor sadece bende onuda hemen ağzıma bişey atıyorum geçiyo gibi.
bol tuzlu kraker ye. çok kötüysen hastanedeye yatırabilirler. umarım bir an önce geçer.
Maşallah cnm, hep iyi olacaklar Allahın izniyle. Ben şuanda sabahları crinone jel, akşamları progestan fitil kullanıyorum. Öğlen de ecoprin, elevit içiyorum. Daha ne kadar kullanırım bilmiyorum.

nec merhaba canım
elevit içmeye devam ediyor musun. ben 12. haftadan sonra bıraktım. acaba yanlış mı yaptım kİ?

Cok gecmis olsun cnm, şimdi iyisin ama dımı? Benim hiç olmadı kanamam, ama etkileniyor insan yazılanlardan, her tuvalete gidişinde leke yok görünce şükür ediyorum. Panik yapmıyorum cnm, cok rahatım şükür, yeni yeni bulantim başladı ancak kendimi hamile hissetmeye başladım:KK66:))

çok şükür şimdi iim bende senin gibi wc gidip baktığımda bişey yoksa çok şükür diyorum.benimde bulantılarım yeni geçiyor.daha yeni yeni yemek yiyorum.4 kilo vermişim şimdiye kadar.ama hamileliğim sorunsuz ilerlesin sonunda çocuklarımı kucağıma alayım yeter bana bunlar gelip geçer.

slm kızlarrrrrrr ben geldim bu aralar hep kopuk kopuk girdim ama artık hergün burdayım döndüm aranıza az önce şöyle bir okudum geçmişi bulantılar hat safhadaa...bnmde hafta sonu oldu ilk kez heralde babası evde diye naz yapmak istedi:)) umarım devamı gelmez dr. en yoğum olduğu hafta 8 ve 9.haftadır sonra azalır dedi..bnmde 8.haftada oldu hafif işte buna şükür artmaz inşallah diye dua ediyorumm...evde yemek yapmadığım için şanslılardanım..kayınvalidem yapıyor biz yiyoruz...bebişimde 8+5 bugun..öpüyormus kardeşlerini....

bişey değil canım benimde doktora soramadıklarım oluyor.çünkü bebişlerimizi görünce heycandan herşeyi unutuyoruz.

ben aklıma geldikçe yazıyorum ,biriktiriyorum sorularımı ve dr.a gittiğimde kağıdıma baka baka soruyorum başka türlü olmuyor eve gelince ayy sunu sormayı unuttum bunu unuttum diye dövünüyorumm..

Hepinize saglikli,huzurlu hamilelik gecirmenizi diliyorum ve bi avazda yavrunuzu kucaginiza alin insalla af..

Bugun benim transferimin 7.gunu bitmek uzere,kafama takildi acaba herkezdemi kasik batmasi ve lekelenme oldu?
Bende ikiside olmadi,bu normalmi?
Lutfen cvp?????

bende leke olmadı kasık batmalarım transferden 1 hafta sonra başladı...ve 1 ay baya hissettirdi kendini..

Cok gecmis olsun cnm, şimdi iyisin ama dımı? Benim hiç olmadı kanamam, ama etkileniyor insan yazılanlardan, her tuvalete gidişinde leke yok görünce şükür ediyorum. Panik yapmıyorum cnm, cok rahatım şükür, yeni yeni bulantim başladı ancak kendimi hamile hissetmeye başladım:KK66:))

haha bende her tuvalette bakıyorum hatta bazen aklıma geliyor şöle bir kontrol ediyorum nerde olduğum önemi yok yeterki tek olim:))..bu takıntı 9 ay sürecek sanırım:))

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.benım bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum nerdeyse aç yaşıyorum zorla biraz yiyorum sonrası malum istifra ne yaptıysam olmuyor bulantı ilacıda kullandım banamısın demedi hala devam ediyor doktorumun dediği tek şey yapacak birşey yok katlanacaksın siz neler yapıyorsunuz bulantılar için

bnm yoğun bulantım yok ama evde yemek yapmamak baya işe yarıyor bence cünkü ben pişen yemek kokusundan rahatsız oluyorum..özellikle soğan,kıyma,et,tavuktan soğudum..ama yapmadığım için azda olsa yiyorum...
bide bulantın olunca ağzına bir karanfil at oda işe yarıyor birazz..

Maşallah cnm, hep iyi olacaklar Allahın izniyle. Ben şuanda sabahları crinone jel, akşamları progestan fitil kullanıyorum. Öğlen de ecoprin, elevit içiyorum. Daha ne kadar kullanırım bilmiyorum.

saol canım inşallah allahın izniyle iyi olucaklar. benimle aynı gün transfer olan biri vardı. onun lekelenmesi olmuş :KK43: allahım yardımcısı olsun.
yazılanları okuyunca bide üzerine arkadaşımın öle olması korkutuyo beni.her tuvalete gittiğimde çok şükür bişey yok diyorum.

ben sabah akşam jel kullanıyorum. akşamları çocuk aspirini bide elevit.
ama bu elevit beni mide ağrısından öldürücek.
ecoprin ne için ?

bulantı konusunda en şanslınız benim sanırım :)

Son düzenleme:
kızlar az önce doktorumla görüştüm kanaman falan yoksa jeli kes dedi çok sevindim :)

yanlız belimde bir batma var, sırt üstü 10 dakika yatınca çıldırıcak gbii oluyorum dönemiyorum işallah bel fıtığı falan çıkmaz , böyle bir şikayeti olan var mı ya da bel fıtığı olan bölye mi olur ki fıtık , doktorum bel fıtığı olabilir dedi sol yanına yat dedi böyle idare edeceğim ama canım çok yanıyor bazen:KK43:

kızlar az önce doktorumla görüştüm kanaman falan yoksa jeli kes dedi çok sevindim :)

yanlız belimde bir batma var, sırt üstü 10 dakika yatınca çıldırıcak gbii oluyorum dönemiyorum işallah bel fıtığı falan çıkmaz , böyle bir şikayeti olan var mı ya da bel fıtığı olan bölye mi olur ki fıtık , doktorum bel fıtığı olabilir dedi sol yanına yat dedi böyle idare edeceğim ama canım çok yanıyor bazen:KK43:

senin 10 hafta mı bittimi bazı arkadaşlara 12. haftada bırakmalarını söylemişler.
fazla vakit geçirmeden doktora bir görün. belki kaslarla ilgilidir,belki disklerle ilgili ne olur ne olmaz. böyle bir durumda ihöale gelmez.
çok geçmiş olsun. umarım yakın zamanda iyileşirsin.

canım jel progestan içerikliyse kesme bence benim doktor özellikle üstüne basa basa söylüyorum istersen bana gelme kontrollerinde ama 12.haftan bitene kadar progestanı kesme dedi ama sen bilirsin tabi

senin 10 hafta mı bittimi bazı arkadaşlara 12. haftada bırakmalarını söylemişler.
fazla vakit geçirmeden doktora bir görün. belki kaslarla ilgilidir,belki disklerle ilgili ne olur ne olmaz. böyle bir durumda ihöale gelmez.
çok geçmiş olsun. umarım yakın zamanda iyileşirsin.

canım jel progestan içerikliyse kesme bence benim doktor özellikle üstüne basa basa söylüyorum istersen bana gelme kontrollerinde ama 12.haftan bitene kadar progestanı kesme dedi ama sen bilirsin tabi

ayy ben şimdi tereddüt ettim kanamam hiç olmadı benim ne yapsam ki kafam karıştı?

ayy ben şimdi tereddüt ettim kanamam hiç olmadı benim ne yapsam ki kafam karıştı?

crinone kullanıyordun dimi. herkes ondan kullanıyor.
benimde clexane nı kesti haftasonu kontrole gittiğimde nasıl olsa düşük riskin yok dedi.
benimde kafam çok karışık bulunduğum yerde doktora başlıcam çarşamba o bakalım ne dicek.

Son düzenleme:
tüp bebek merkezine kontrole gittiğimde 9 haft. bitmiş 10. haft.dan gün almıştım dr. tavsiyesiyle bıraktım kullanmayı zaten transfer sonrası verdikleri kağıttada gebelik oluşursa 10. haft.ya kadar jel kullanılcak diye yazıyordu. 10 gün önce bulunduğum yerde bir dr. gittim oda "jel 12. haftaya kadar değilmiydi demek prosedür değişmiş artık fln" dedi.
cloudly sen dr. nasıl uygun görmüşse öyle yap.
vitamin olarakta 10 gün öncesine kadar solgar folic asıt kullanıyordum artık sadece elevit içiyorum.

crinone kullanıyordun dimi. herkes ondan kullanıyor.
benimde clexane nı kesti haftasonu kontrole gittiğimde nasıl olsa düşük riskin yok dedi.
benimde kafam çok karışık bulunduğum yerde doktora başlıcam çarşamba o bakalım ne dicek.

evet canım crinone kullanıyorum doktorum özellikle hiç kanaman oldu mu diye sordu benim çok şükür transferden bu yana 1 damla bile kanamam olmadı o zaman artık keselim dedi. kafam karıştı kızlar böyle söyleyince ama doktorum ne derse onu yapacağım

tüp bebek merkezine kontrole gittiğimde 9 haft. bitmiş 10. haft.dan gün almıştım dr. tavsiyesiyle bıraktım kullanmayı zaten transfer sonrası verdikleri kağıttada gebelik oluşursa 10. haft.ya kadar jel kullanılcak diye yazıyordu. 10 gün önce bulunduğum yerde bir dr. gittim oda "jel 12. haftaya kadar değilmiydi demek prosedür değişmiş artık fln" dedi.
cloudly sen dr. nasıl uygun görmüşse öyle yap.
vitamin olarakta 10 gün öncesine kadar solgar folic asıt kullanıyordum artık sadece elevit içiyorum.

sağol canım ben de doktorumu dinleyeceğim zaten gerekli görseydi kullan derdi mutlaka

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.benım bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum nerdeyse aç yaşıyorum zorla biraz yiyorum sonrası malum istifra ne yaptıysam olmuyor bulantı ilacıda kullandım banamısın demedi hala devam ediyor doktorumun dediği tek şey yapacak birşey yok katlanacaksın siz neler yapıyorsunuz bulantılar için

Bir gazeteye hamile bir bayan yazmis cok bulantim var ne yapabilirim diye doktorun cevabini yaziyorum:
1 tutam taze zencefili soyup rendeledikten sonra iki su bardagi kadar suyun icinde yaklasik bes dakika kaynatin.Hergun sabah aksam bu karisimi balla tatlandirip icin. Bir gun hamile kalirsam diye telefonuma kaydetmistim cok sukur benim ihtiyacim olmasi ama sonucta dogal bisey oldugu icin denenebilir. Istersen sen de bir dene.

Cok güzel valla, sukurler olsun gördük bu günleri de, allahım inşallah sonuna kadar keyifle nasip edecek. Ben kalp atışlarını gördüğümden beri çok rahatladım. İcimi bir huzur kapladı, 3-4 gundur de feci bulantım başladı. Suan yaşadığım herseye şükür edip, dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Sen nasılsın, gecti dımı sıkıntılar?

canımm çok şükür iyiyiz inşallah sıkıntısız devam eder hepimizin..

nec forumun ilk anneleridensin maaşallah :nazar: size 15 hafta olmuş karnın büyümüştür senin?

canımm çok saoll hepimize koaman bir nazar boncuğuuu:nazar: karnım büyümeye başladı hatta geçenlerde hamile kot pantolonu aldık çok duygulandım..

nec merhaba canım
elevit içmeye devam ediyor musun. ben 12. haftadan sonra bıraktım. acaba yanlış mı yaptım kİ?

merhaba cnm.. yok ben devam ediyorum hatta yanına ek olarak progestan, calcium tablet, manezyum tablet ve demir hapım var.. devam et bence sende cnm.. çünkü elevit günlük almamız gerekn vitaminler her ne kadar yememize dikkat etsekte her gün yeteri kadar o vitaminleri alamıyor olabiliriz.. sen nasılsın cnm yavruş nasıl?? 4lüt test yaptırcan mı

Canım ben hiç jel kullanmadım o yüzden ne işe yarar bilmiyorum içeriği ne diye o yüzden sordum ben progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum tüp bebek merkezindeki doktorumda aylık kontrollerim için gittiğim doktorum da bırakmamamı söyledi o yüzden dedim ama doktorun daha iyisini bilir tabi ...

slm hanımlar bende geldim aranıza..maşallah benim eski arkadaşlar burdaymış,kızlar bende sizi merak ediyodum,meger buraya yazıyomuşssunuz:))rabbime şükürler olsun benimde bebişlerim benimle:))tabi daha tekmi ikizmi bilmiyoruz,cumartesi dr a gitcez..10.gün degerim 224 cıktı sizce nasıl?son adet tarihim 25 kasımdı..bende hala jel ve elevit kullanıyorum..yarın degerimi bi daha ölçtürcez bakalım kac cıkacak yazarım..buarada siz tecrübelisiniz size sorayım benimde hamilelik belirtileri kasık agrısı ve batmaydı..bugün farkettim sag tarafımdaki agrı ve batma hissi gecti gibi ama sol tarafımda biraz var hala normalmi?sizinde böyle oldumu?ve bu agrı,batma ne kadar sürüyo?hanımlar degerimide yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..BİZ İKİZ İSTİYOZ DA TABİ HAYIRLI VE SAGLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEGİL,BANA İKİ TANE EMBRİYO KONULMUŞTU:)):emir_bebek::106:

evettttttt kızlar yemedim içmedim bende size yetiştim en sonunda :)) ( ESKİ ARKADAŞLAR :)
ağustos sonuna bende doğum yapıcam Allahın izniyle geçen ayki tüp bebeğim düşmüştü bu ay donmuşlarımı kullanıcaktımki kendiliğinden hamile kalmışım
son adet tarihim 23 kasım doğum tarihi 29 ağustos bu arada benim doğum günmde 28 ağustos istesem denk düşüremezdim galiba :))2 senedir hep düşünürdüm hep eşimin veya benim doğum günlerimize denk gelse die inşlh sağlıkla devam ederde benimkine denk gelmiş olur

merhaba cnm.. yok ben devam ediyorum hatta yanına ek olarak progestan, calcium tablet, manezyum tablet ve demir hapım var.. devam et bence sende cnm.. çünkü elevit günlük almamız gerekn vitaminler her ne kadar yememize dikkat etsekte her gün yeteri kadar o vitaminleri alamıyor olabiliriz.. sen nasılsın cnm yavruş nasıl?? 4lüt test yaptırcan mı[/QUOTE]

canım çok şükür mide bulantılarım geçmeye başladı ve bende yemeye ve tekrar kilo almaya başladım.
benim karnım henüz çıkmadı. biraz var gibi topa benziyor.ama tüm kıyafetlerim oluyor belki 5 kilo zayıflamamım etkisidir.
doktorum 1 ay önce calciyum, demir ve magnezyumu verirken elevite gerek yok folik asit ilk 3 ay içindi dedi. bende o sıralarda bu ilaçları da içmek tam bir işkence olduğu için eleviti bırakmıştım. ama şimdi sen deyince içime kuşku düştü. zararı olmaz bende içmeye tekrar başlayayım.
4 lü test için bir bilgim yok. doktora sorayım hangisini yapacak. 3 lü mü 4 lümü?
AFP yani alfa fetoproteın baktırmanız gereklı sanırım. ama önemli olan 2 li test sonucu.
şimdilik herşey yolunda nec. 2 ocakta kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum.

nec canım bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben hala bişey hissetmiyorum. doktor daha erken dedi. ama merak etmeye başladım.

slm hanımlar bende geldim aranıza..maşallah benim eski arkadaşlar burdaymış,kızlar bende sizi merak ediyodum,meger buraya yazıyomuşssunuz:))rabbime şükürler olsun benimde bebişlerim benimle:))tabi daha tekmi ikizmi bilmiyoruz,cumartesi dr a gitcez..10.gün degerim 224 cıktı sizce nasıl?son adet tarihim 25 kasımdı..bende hala jel ve elevit kullanıyorum..yarın degerimi bi daha ölçtürcez bakalım kac cıkacak yazarım..buarada siz tecrübelisiniz size sorayım benimde hamilelik belirtileri kasık agrısı ve batmaydı..bugün farkettim sag tarafımdaki agrı ve batma hissi gecti gibi ama sol tarafımda biraz var hala normalmi?sizinde böyle oldumu?ve bu agrı,batma ne kadar sürüyo?hanımlar degerimide yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..BİZ İKİZ İSTİYOZ DA TABİ HAYIRLI VE SAGLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEGİL,BANA İKİ TANE EMBRİYO KONULMUŞTU:)):emir_bebek::106:
Hoşgeldin canım :KK19: değerin çok güzel bende 11.gün yapmıştım 186 çıkmıştı ikiz için yeterlimi senin değer bilmiyorum ama Allah gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallah :KK16::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

evettttttt kızlar yemedim içmedim bende size yetiştim en sonunda :)) ( ESKİ ARKADAŞLAR :)
ağustos sonuna bende doğum yapıcam Allahın izniyle geçen ayki tüp bebeğim düşmüştü bu ay donmuşlarımı kullanıcaktımki kendiliğinden hamile kalmışım
son adet tarihim 23 kasım doğum tarihi 29 ağustos bu arada benim doğum günmde 28 ağustos istesem denk düşüremezdim galiba :))2 senedir hep düşünürdüm hep eşimin veya benim doğum günlerimize denk gelse die inşlh sağlıkla devam ederde benimkine denk gelmiş olur

canım yaaaaaaaa:KK19: ne kadar sevindim demek kendiliğinden geldi meleğin:KK9: Allahım bidaha kötü şeyler yaşatmasın gerçekten çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK49:

X