2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

merhaba arkadaşlar sizlere birsorum olacaktı.ben 10 haftalık gebeyim.doktor sen tüp bebekle hamile kaldığın için normal doğum yapmayız sezeryan yaparız dedi.sizlerde de durum böyle mi.yani tüp bebekler hep sezeryanle mi doğuyor.

canım hamileliğin hayırlı olsun allah tamamını erdirsin. eğer doğum yapanların listesine bakarsan hepimiz sezeryan olduk. genelde bizim bebeklerimiz özel bebekler yada kıymetli bebekler olduğu için riski olmayan sezeryan yapılıyor. normal doğum da kolay bir doğum değil. kimse bebeğini riske atmıyor bu nedenle.

sevgili cloudy ve lotus hayırlı olsun. cennet kokulu yavrularınız huzur sağlık içinde büyüsün inşallah. bebekleri kucaklarında olan anneler kervanına sizlerde katıldınız. darısı topiğimizde doğum yapmayı bekleyen tüm annelerin başına.

arkadaşlar listeyi yenilemek gerekiyor. geçmişi zman olmadığı için okuyamadığımdan kimler doğum yaptı bilemiyorum bazen.
yavrumun yarın kırkı çıkıyor. yarın gezme günümüz.

Cnm geri sayım başladı artık
Saglikla kavus kuzuna insallah
teşekkür ederim AMİNNNN canım.

Araniza bir anne daha eklendi bugün öğlen lotus arkadasımız dogum yapti öykü kızımız 3003 gr olarak saglik bir sekilde annesinin kucağına geldi :nazar::nazar:Rabbim insallh hepimize sağlıklı dogum nasip etsin darısı herkesin basına diyorummm ve öykü kızımıza uzun sağlıklı ve hayrli bir ömür diliyorummm
Hosgeldinnnnnnnnnnn ÖYKÜ bebek :emir_bebek:

allahım analı babalı büyütsün. sağılık uzun ömürler versin. çok şirin çok tatlı öykümüz :nazar:

bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelmeye devam ediyor ne kadar güzel..allah hepsine sağlıklı,şanslı güzel bir hayat nasip etsin...toptan öpüyorum hepsini...güzel anneleride tebrik ediyorum..

bizde bugun 12.haftaya girdik ...ikizlerimden biri düştüğü için dr.um hala yatırıyor beni bu kadar olumsuz sey yasadığım için hiçbirşeyi riske atmak istemiyor ama en azından kanama alanım bitti ona seviniyorum...

haftaya 2li test yapılacak biliyorsunuz bnm için çok önemli,allah bu sefer sağlıklı bir bebeğimin olmasına izin verir inşallah..

hepinizi öpüyorum

canım içini rahat tut testin sonucu güzel çıkıcak inşallah. dualarımız seninle. kanama alanında kalmamış çok şükür. rabbim korusun ikinizide.

bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelmeye devam ediyor ne kadar güzel..allah hepsine sağlıklı,şanslı güzel bir hayat nasip etsin...toptan öpüyorum hepsini...güzel anneleride tebrik ediyorum..

bizde bugun 12.haftaya girdik ...ikizlerimden biri düştüğü için dr.um hala yatırıyor beni bu kadar olumsuz sey yasadığım için hiçbirşeyi riske atmak istemiyor ama en azından kanama alanım bitti ona seviniyorum...

haftaya 2li test yapılacak biliyorsunuz bnm için çok önemli,allah bu sefer sağlıklı bir bebeğimin olmasına izin verir inşallah..

hepinizi öpüyorum

Cnm Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah
İyi duşun iyi olsun :)

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA anne OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme1eylülErkek:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra:nazar:

:nazar:SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ:nazar:

:nazar:BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ:nazar:
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM:emir_bebek:
AliasBlue6 MayısSezaryenKız301540Derin:nazar:
porter17 MayısSezaryenErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa:nazar::nazar:
nili_fer23 MayısSezaryenKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf:nazar::nazar:
nec8630 MayısSezaryenErkek38Mehmet Aras:nazar:
muhhanim6 HaziranSezaryanErkek393780Asrın Çınar:nazar:
3MELEKANNESİ11 HaziranSezaryanKız352320Alya:nazar:
sevinc8515 HaziranSezaryanKız36Ruya Ecrin:nazar:
aymutu16 HaziranSezaryanKız392870Zeynep:nazar:
kyr16 HaziranSezaryanKız/Erkek321200/1460Yağmur/Toprak:nazar::nazar:
hayalimmm21 HaziranSezaryanKız393210Irmaknaz:nazar:
juu26 HaziranSezaryenKız39:nazar:
pinar12027 TemmuzSezaryenKız39Alara:nazar:
cloudly7 TemmuzSezaryenErkek39Orhan:nazar:
Lotus8313 TemmuzSezaryenKız373003Öykü:nazar:

:nazar:SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ:nazar:

Arkadaşlar yapmaya çalıştım umarım olmuştur..

canım tebrik ediyorum,öykü bebegimizi saglıkla,mutlulukla büyütün,analı babalı büyüsün inş...cuma günü aklımdaydın hep ama laptop olmayınca giremedim..coook sevindim,inş.iknizde iyisinizdir,,sende sıranı savdın:)))sevgiler..öptüm canım ikinizide...

gelelim bizden haberlere,dün kontrolümüze gittik,,kızlarım şükür iyi durumdalar,bi tanesi hala poposu dönük duruyo,dönmedi bi türlü,,yüzünü göstermiycek dogana kadar anlaşılan:)))dr 36 ya kadar beklemek istiyo elimizden geldigince bekletcez diyo inş.dururlar..dün nst ye soktu ben biraz iki büklüm yürüyünce agrım var sandı..ama artık yürümek bile cok zor,sıcaklarmahvediyo,gece uykusu da yok..yatmaya devam dedi dr,ciger geliştirici igneden kurtuldum sandım dün tekrar verdi..kiloları 1900 1800 dedi..bende 2 olmamışlar dedim..dr da hızlı kilo alımı demek erken dogum demek dedi,haftamızı tamamlıycaz dedi...buarada dr um 23 temmuzda izne gidiyomuş 1 hafta yok,inş.kızlarım o arada yaramazlık yapmazlar:)))şimdlik bizden bu kadar teyzeleri...hepinize sevgiler...iyi pazarlar...

duygularına yazdıklarına aynen katılıyorum...rabbim bizede saglıkla hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin..ve isteyen herkese evlat nasip etsin rabbim..herkese herzaman dua ediyorum..hiç görüşüp tanışmasakta hepimizin duyguları kalpleri bir biliyoruz,,bu da cok güzel bi bag aramızda:))bu arada bende kızlarımdan birine alara ismini vercem:)))adaş olcaklar seninkiyle inş..öptüm sizi..sevgiler..

bilgem mertini dün akşam dünyaya getirdi. oda artık bir anne :KK1: 36. haftada 3080 gr doğmuş.
birde bbeydam var oda geçen hafta kızını kucağına aldı listeye eklermisin.

ervacım iki haftan kalmış seninde sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızlarını.

İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.H.KİLOSUİSİM:emir_bebek:
bbeydamKızElif Su:nazar:
Bilgemmm14 TemmuzErkek363080Mert:nazar:

bilgem mertini dün akşam dünyaya getirdi. oda artık bir anne :KK1: 36. haftada 3080 gr doğmuş.
birde bbeydam var oda geçen hafta kızını kucağına aldı listeye eklermisin.

ervacım iki haftan kalmış seninde sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızlarını.
Ay masallh mert bebege cok sasirdim bilgem de erken dogum yapti demkki rabbim saglikla buyutmesini nasip etsin insallh

zaman azalıyor heyecan had safhada, bir çok arkadaşımız doğum yapmış, sağlıkla bebişlerini büyütsünler inşallah, darısı bizlere.

Benim p.tesi dr.um izinden dönüyor, bakalım sezeryan için gün verecek, dün gece sancı gibi bir şey oldu, aman kızım sık dişini dr,umuz gelsinde öyle dedim, bu gecede sancım olmaz inşallah. Hepinize kucak dolusu sevgiler.

annelik başka bir boyutta başka bir hayat yaşamakmış yeni yeni anlıyorum .aslında doyumsuz olmakmış annelik onu öptükçe öpmek, kokladıkça koklamak, sevdikçe sevmek istiyor insan. hiç bitmeyen bir enerjiyle kalkıyorum yataktan gecenin 3 de. eşim yok hayatım daha gelmedi emzirme saati hadi uyu biraz daha dediğinde saati geçmesin diye kapatamıyorum bile gözlerimi.Allahım sana binlerce kere şükürler olsun. dilerim isteyen herkese nasip olsun

annelik başka bir boyutta başka bir hayat yaşamakmış yeni yeni anlıyorum .aslında doyumsuz olmakmış annelik onu öptükçe öpmek, kokladıkça koklamak, sevdikçe sevmek istiyor insan. hiç bitmeyen bir enerjiyle kalkıyorum yataktan gecenin 3 de. eşim yok hayatım daha gelmedi emzirme saati hadi uyu biraz daha dediğinde saati geçmesin diye kapatamıyorum bile gözlerimi.Allahım sana binlerce kere şükürler olsun. dilerim isteyen herkese nasip olsun

Amn allahim ne guzel duygular bunlar rabbim herkese yasatsin insallh sen biyle yazinca hmn eylul gelsin istiyorumm

İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.H.KİLOSUİSİM:emir_bebek:
bbeydamKızElif Su:nazar:
Bilgemmm14 TemmuzErkek363080Mert:nazar:

kırbirkere başallah annelerimize ve meleklerine:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim bir ömür sağlık ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin.....

Kızlar hepinize merhaba, ben siizleri çok ihmal ediyorum bu aralar, beni mazur göreceğinizi umuyorum.

Öncelikle doğum yapan arkadaşları teker teker tebrik ediyorum. Allahım hepimizin evlatlarını korusun. Pınar, cloudly, bbeydam, lotus ve bilgemmm şükürler olsun kavuştunuz yavrularınıza, allahım birlikteliğinizi daim etsin. Geri kalan, doğum bekleyen herkese sabır diliyorum. Sizlerin de doğum haberlerinizi hayırlısıyla alalım inşallah.

Bize gelince şükür çok iyiyiz. Kuzularım doğalı tam 30gün oldu bugün, 10gün önce oğlum eve geldi, 10gündür her anımız oğlumuzla geçiyor, bir yanımız hala buruk çünkü minnak kızım hala küvezde. Sabırla, duayla onun da eve geleceği günü bekliyoruz. Oğlum çok iyi şükürler olsun, çabuk alıştık birbirimize. Anlatılmaz, tarifsiz bir duygu yavruna dokunabilmek, gözünün önünde olması, Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın.

Hepinizi öpüyoruz oğluşumla, kısa zamanda kızım da öpücükler yollayacak teyzeleri, sağlıkla kalın...

Gunnes liste işini halletmişsin, Allah razı olsun. Nolur kusura bakmayın kızlar ilgilenemedim ne zamandır, gunnes el atmış da listemiz guncellenmiş. Ellerine sağlık cnm...

Kızlar hepinize merhaba, ben siizleri çok ihmal ediyorum bu aralar, beni mazur göreceğinizi umuyorum.

Öncelikle doğum yapan arkadaşları teker teker tebrik ediyorum. Allahım hepimizin evlatlarını korusun. Pınar, cloudly, bbeydam, lotus ve bilgemmm şükürler olsun kavuştunuz yavrularınıza, allahım birlikteliğinizi daim etsin. Geri kalan, doğum bekleyen herkese sabır diliyorum. Sizlerin de doğum haberlerinizi hayırlısıyla alalım inşallah.

Bize gelince şükür çok iyiyiz. Kuzularım doğalı tam 30gün oldu bugün, 10gün önce oğlum eve geldi, 10gündür her anımız oğlumuzla geçiyor, bir yanımız hala buruk çünkü minnak kızım hala küvezde. Sabırla, duayla onun da eve geleceği günü bekliyoruz. Oğlum çok iyi şükürler olsun, çabuk alıştık birbirimize. Anlatılmaz, tarifsiz bir duygu yavruna dokunabilmek, gözünün önünde olması, Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın.

Hepinizi öpüyoruz oğluşumla, kısa zamanda kızım da öpücükler yollayacak teyzeleri, sağlıkla kalın...

Rabbim kızına da tez zamanda sağlık versin ,annesinin kucağına göndersin. Çok büyk dualarla geldiler öyle de büyüyecekler.Darısı bizlerin başınca kyr cım.Allah a emanet olun...

Son düzenleme:
X