- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
merhaba arkadaşlar herkesin iyi olduğuna sevindim
aliasblue kızınla buluşmuşsun senın adına sevındım canım
3melekannesi bebeğin haftasına göre kilosu iyi hatta biraz fazla bileama çok az yiyorsun birde ben kendime az yiyorum diyordum.
ben süt içmiyorum onun yerine günde 3 kase yoğurt tüketiyorum kalsiyumu süte göre daha fazlaymış hem
dün odamızı boyadık bugun bebeğimin bakım ürünlerini ve deterjanı aldım
haftaya odamız gelecek nasipse.pek eksiğimiz kalmadı gibi
bugun doktor kontrolumuz var
merhaba arkadaşlar herkesin iyi olduğuna sevindim
aliasblue kızınla buluşmuşsun senın adına sevındım canım
3melekannesi bebeğin haftasına göre kilosu iyi hatta biraz fazla bileama çok az yiyorsun birde ben kendime az yiyorum diyordum.
ben süt içmiyorum onun yerine günde 3 kase yoğurt tüketiyorum kalsiyumu süte göre daha fazlaymış hem
dün odamızı boyadık bugun bebeğimin bakım ürünlerini ve deterjanı aldım
haftaya odamız gelecek nasipse.pek eksiğimiz kalmadı gibi
bugun doktor kontrolumuz var
lotuscum bir de bu aldığınız deterjan nasıl bir deterjan...ne diyerek aldınız?makina kullanımı için mi?elde mi yıkanıyo bununla?
canım hurmanın doğumu kolaylaştırdığını biliyorum ben açıkçası bol protein yemen yeterli bencekızlar aranızda magnorm kullanan varmı ben kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri ishal oldum (siyah ayıptpr solemesi)
bide bebeğim 1400 gr. doktorum tansiyon bebeğin kilo almasını yavaşlatıp zorlaştırıyo dedi
bebeğin kilo alamsı için hurma iyi diye duydum yemeye başlasammı ki eltim umreden taze hurma getirdi,ben doğumdan sonra süt yapsın diye yicektim
kızlar aranızda magnorm kullanan varmı ben kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri ishal oldum (siyah ayıptpr solemesi)
bide bebeğim 1400 gr. doktorum tansiyon bebeğin kilo almasını yavaşlatıp zorlaştırıyo dedi
bebeğin kilo alamsı için hurma iyi diye duydum yemeye başlasammı ki eltim umreden taze hurma getirdi,ben doğumdan sonra süt yapsın diye yicektim
Sevinc sanci cikmamasina cok memnun oldum insallah boyle. Gider guzelim...
Kyr sagol nm iyi dileklerin icin..
Ben bugun dahiliyeciye gittim degerlerimin cok yuksek olmadigidusuncesinde ama bebisimiz kiymetl. O yuzden endrikolojiye gondercem seni dedi kismetse carsamba gidecegim ayrica bugun kizimi gorduk 815gr olmus babasina naz yapmadi yuzunu gosterdi tipki babamiinsurati:) cok sukur hersey yolunda...
Allah hepimizin bebelerini korusun insallah...
Cloudy alisverislerin hayirlisi olsunsaglikla kullanmk nasip olsun...
birkaç gündür giremiyorum topiğe, geçmişi okumaya çalıştım herkes iyi çok şükür.
bizde iyiyiz kızımla erken olucak falan derken 34+5 olduk bu zamana kadar geldik çok şükür daha da devam ederiz inşallah.
ALİAS kızını görmüşsün canım gözün aydın tez zamanda kavuşursunuz birbirinize inşallah.
canım hurmanın doğumu kolaylaştırdığını biliyorum ben açıkçası bol protein yemen yeterli bence
cloudy canım bu alışveriş işi hamişliğin keyiflli taraflarından tadını çıkar:))
sevinççim çok sevindim maşallah kuzuya
3MELEKANNESICnm kızlar da söylemiş zaten bence gün içinde ceviz badem tüketmeye çalış, ben de senin gibiyim. Sabah ve akşam normal yiyorum ama öğlen yemeğim yok, öğle yemeğini hep geçiştiriyorum. O yüzden açığımı ceviz, badem, fındık yiyerek kapatmaya çalışıyorum. Ara öğün dersen yok gibi benim için de, ama işte aklıma geldikçe yoğurt yiyorum gündüz. Meyve yiyorum demişsin, süt de içiyorsan sorun olmaz. Senin aldığın kiloya hiç takılma, sen ana besinleri alıyorsan kilo almaman daha iyi, az kilo alan annelerin bebekleri maşallah tosun gibi doğuyor. Anne çok kilo aldığında bebek beslenemiyor ben böyle biliyorum.
sesiler bu kasılma mevzusunu ben de çok merak etmeye başladım, kızlardan biri çok güzel anlatmış kasılmayı ve anlattığı herşeyi yaşıyorum, iki bebeğin olduğu tarafta da oluyor bende. Ama ben hep iyi düşünüyorum, bu durum hamileliğin ilerlemesinden kaynaklanıyor diyorum. Benim hissettiğim toplanma olunca içimde gerilmenin verdiği bir ağrı da oluyor, genelde 5-10saniyede geçiyor, bu olduktan sonra da mutlaka kuzumun bir yeri fıldır fıldır oynuyor içimde. Ben de bu hissin onların hareketinden kaynaklandığını düşünüyorum.
DEW77 cnm sıkma bence de canını, rahat olmakta fayda var. Hem stres şekeri tetikler diye biliyorum, inşallah dediğin gibi diyetle çözülür, ilaç da kullanacak olsan bence en önemlisi bunun bilinmesi ve önleminin alınması, zaten doğumdan sonra da geçiyor bu durum. Rabbim kuzunu korusun, ikinize de sağlık nasip etsin.
pinar1202 maşallah size, akıllı kız bu annesi, üzmez o seni.
nec86 çok şükür sonuçların iyi çıkmış cnm, inşallah şu protein olayı da çözülür kısa zamanda, bebeğin sağlıkla büyüyor içinde Allahın izniyle.
nili_fer inşallah yarın ki kontrolünüz iyi geçer cnm, sen en riskli dönemi bitirdin, bundan sonrası da iyi geçsin inşallah. Benim şuan tek hedefim sağlıkla 32 haftayı doldurmak, doktorum 32 hafta bitsin sonrasında hiç korkumuz olmaz demişti geçen kontrolde. Bir de merakımı mazur gör ne kadar sıklıkla yapıyor doktor sizin kontrolleri, ben başından beri ayda 1kez gidiyorum. Ne zaman sıklaşır ki acaba bu kontroller?
günaydın yüreği ve kendileri güzel anneler
dün kontrolumuz vardı gayet iyi geçti
kızım 1175 gr olmuş maşallah
suyumuz herzamanki gibi az
ciğer iğnemizin ilk partisini vurdurduk
kızımız bize totosunu dönmüş durumda yüzükoyun yatıyor sıpam
6 hafta sonra nasipse kavuşuyorum kızıma
lotuscum suyun neden azalmış ki bir de serum ya da bol su ile tamamlanmıyor mu?eden erken doğum yapacaksın ki?