2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

arkadaşlar yine ben geldim.. Allahıma binlerce şükür karaciğer enzimlerim düşmüş.. ama bu seferde geçen hafta 330 olan 24 saatlik idrarımdaki protein 401e çıkmış :44: artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. doktoruma mesaj attım. 500i geçmemesini istiyoruz demişti cuma günü.. artık hayırlısı.. yavrumu sağlıkla alayımda kucağıma, doğum zamanım hiç önemli değil..

beydam seni görünce yazmak istedim. sen de benzer bi durum yaşamışın.benim tansiyonum düşük, 9-6, en fazla 11-7yi görüyor. Allaha şükür ödem yok. bi tek idrardaki protein yüksekliği ile preeklampsi tanısı konur mu. kendimi de iyi hissediyorum herhangi olumsuz giden bişiey yok vücudumda çok şükür..

arkadaşlar yine ben geldim.. Allahıma binlerce şükür karaciğer enzimlerim düşmüş.. ama bu seferde geçen hafta 330 olan 24 saatlik idrarımdaki protein 401e çıkmış :44: artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. doktoruma mesaj attım. 500i geçmemesini istiyoruz demişti cuma günü.. artık hayırlısı.. yavrumu sağlıkla alayımda kucağıma, doğum zamanım hiç önemli değil..

beydam seni görünce yazmak istedim. sen de benzer bi durum yaşamışın.benim tansiyonum düşük, 9-6, en fazla 11-7yi görüyor. Allaha şükür ödem yok. bi tek idrardaki protein yüksekliği ile preeklampsi tanısı konur mu. kendimi de iyi hissediyorum herhangi olumsuz giden bişiey yok vücudumda çok şükür..

neccım cok sevındım cnm. sen kendınıde bebısıde uzme lutfen artık dogum yapmasanda sorun değıl gecen arkdasım 36 haftalıkken normal dogum yaptı 2.3 gr bebısı oldu senınde artık rısklı donemlerın gectı hayırlısı olsun cok öptük senı:nazar::nazar:

canımm ya geldim hemen yazdım o ara sen mesaj atmışın.. tamam kızın şimdi öpmesin sonra nasılsa öper benim yakışıklı oğlumu :KK1:

neccım cok sevındım cnm. sen kendınıde bebısıde uzme lutfen artık dogum yapmasanda sorun değıl gecen arkdasım 36 haftalıkken normal dogum yaptı 2.3 gr bebısı oldu senınde artık rısklı donemlerın gectı hayırlısı olsun cok öptük senı:nazar::nazar:

canımm yaa şimdi sonuçlar çıktı hemen yazdım o arada sende mesaj atmışın..
tamam kızın şimdi öpmesin nasılsa sonradan öper benim yakışıklı oğlumu :KK1: :KK16:

cnm saolsın ıns bakalım bugun bı gıdelımde sen nasılsın kuzum bebısn nasıl öpüyoruz senı:nazar:

ıns cnm evt krıtık zamanı gectık ama hayırlsı sen nasılsın cnm bebısn rahat duruo artık demı annesının karnında:KK52::KK52:

saolsın cnm yaa bunlar ne motıve edıce laflar bole sabah sabah ıı geldı:KK52:ıns cnm dua edın bana

evt cnm zaten yapmıyorumda merdıven cıkıyorum neys bıraz agırdan alım kendımı bu aralar senın ıkızlerden ne haber bakalım

cnm aklım hep sende sankı senı cok yakından tanıyormusm gıbı hep senı dusnuyorum bu topık bızı kardes gıbı olmamıza vesıle oldu:KK1::KK1: kızın kıme benzıyor emınım annelık ne guseldır ılk sen tattın bakalım ıkıncı kım olcak:KK1: neys sende artık yat dınlen dualrım senınle öptük senı:nazar:

napalım teyzesi çok şükür iyiyiz Allah bundan aşağısına düşürmesin yarın doktor kontrolümüz var.benimde sürekli ağrılarım var doktorum normal diyor artık sona yaklaşıyoruz diyor.bende heycanlanıyor öyle dedikçe şimdi benim gebeliğimin haftası tek bebek gebeliğinde 37. haftayı gösteriyormuş o yüzden sancın ağırlığın çok normal diyor.Allah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin(amin)

hepinize günaydın kızlar...ya Allah rızası için bişey sorcam nasıl besleniyosunuz be fazla yiyemiyorum 2. öğünüm meyva...zorlasam da olmuyor midem bulanıyor çok üzülüyorum...daha 6 kilo falan aldım bu haftaya kadar...nolur neler yiyosunuz bebeğiniz kaç gram söyleyin...çıldıracam ya...bakın beim listem şöyle...

sabah kahvaltı 10:00.........1 yumurta,domates,salatalık,biraz kaşar,bikaç zeytin,2-3 dilim ekmek en son 1 kaşık bal ve 1 büyük bardak süt....

14:00.......bir ara sandviç yüyodum sonra meyva ama artık yiyemiyorum sandviç....şimdi karışık meyva tabağı sadece...

18:30.......akşam yemeği...

bu kadar yaaaaa.....:KK14:

canım bu listeyi sen mi yaptın doktorun mu yaptı ben bunu öğrendikten sonra yardımcı olabilirim canım.

sevinç teşekkürler cevabın için canım...demek sen de o kadar aldın....

nec senin adına sevindim canım....

pınoş demek doktora gittin yine ne güzel yaaaaaaaa bizim daha 2 hafta var :KK43:

Kızlar biz geldik..

:nazar:Çok şükür her şey yolunda dedi doktorumuz. Haftasına göre biraz ileride gidiyor 28+4 görünüyor 1250 gr olmuş oğlumuz. Uzun uzun inceledi baktı ve bir sonraki randevumuz bir ay sonra. Kilo almam konusunda beklediğim gibi daha yavaş artması gerektiği söyledi. Kontrol günü iyi haberlerle gelmek çok iyi hissettiriyor. İyi bir gün diliyorum tüm annelere ve bebeklerine..

Kızlar biz geldik..

:nazar:Çok şükür her şey yolunda dedi doktorumuz. Haftasına göre biraz ileride gidiyor 28+4 görünüyor 1250 gr olmuş oğlumuz. Uzun uzun inceledi baktı ve bir sonraki randevumuz bir ay sonra. Kilo almam konusunda beklediğim gibi daha yavaş artması gerektiği söyledi. Kontrol günü iyi haberlerle gelmek çok iyi hissettiriyor. İyi bir gün diliyorum tüm annelere ve bebeklerine..

gözün aydın canım...:nazar:

selam canım, senin nezdinde tüm arkadaslara sormak istiyorum bu kasılma nasıl bişey ben hiç anlamıyorum bugun 31+0 oldum. belim cok agrıyo, kasıklarımda batmalar oluyo ara ara ama kasılşma nedir nasıl anlaşılır hiç bi fikrim yok. oluyoda ben onu bebek hareketi sanıyo olabilirmiyim acaba???

canım ben bir örnekle anlatayım benim 2 hafta önce kasık bölgemde ağrı vardı 3 gündür geçmeyen tuaf bir ağrı doktoru aradım gel bakalım dedi nst girdim sancı çıktı.yani benişm kasılmam böyle oldu..

canımm gözünaydınn maşallah yavruna.. hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.. Nazar

hiç canını sıkma hayatım doktorun seni sıkı takibe almış rahat ol zor günlerin geçti zamanında alcaksın bebeğini inşallah.

yok birtanem ya....doktorum liste falan vermedi....yardımcı olursan sevinirim ama midem allmıyo işte...

canım bence öğünün az ve ekmek çok yemeni tavsiye etmem bebeğe faydası yok.bence bol bol bebeğin bünyesine yarayan ye.ben mesela sabah mutlaka peynir ve 2 yumurta tüketiyorum.yanında ekstra yediklerimde var.2 güne bir kırmızı et tüketiyorum kan yapıcı özelliği var.en az 500 ml süt tüketiyorum.hafta eskiden 2 idi şimdi tiksinmeye başladığım için 1 e düşürdüm balık tüketiyorum.en az 5 öğün yemek yiyiyorum.meyve mutlaka ye oda bebişi kilo aldırır.ben deli gibi meyve tüketiyorum.önemli olan ne kadar kilo aldığın değil bebeğin durumu bence haftasına göre bebişin kilosu ii.doktorunla konuş bebeğinii ise vucudundaki kalsiyum kan protein rezervin ii ise yemene devam et aynı şekilde.

hiç canını sıkma hayatım doktorun seni sıkı takibe almış rahat ol zor günlerin geçti zamanında alcaksın bebeğini inşallah.

aminn canımmm inşallahhhh.. Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah.. doktorumda mesaj attı, takiplere devam dedi tansiyon takibi yapıcam ve cuma günü kontrolümüz var..

canım bence öğünün az ve ekmek çok yemeni tavsiye etmem bebeğe faydası yok.bence bol bol bebeğin bünyesine yarayan ye.ben mesela sabah mutlaka peynir ve 2 yumurta tüketiyorum.yanında ekstra yediklerimde var.2 güne bir kırmızı et tüketiyorum kan yapıcı özelliği var.en az 500 ml süt tüketiyorum.hafta eskiden 2 idi şimdi tiksinmeye başladığım için 1 e düşürdüm balık tüketiyorum.en az 5 öğün yemek yiyiyorum.meyve mutlaka ye oda bebişi kilo aldırır.ben deli gibi meyve tüketiyorum.önemli olan ne kadar kilo aldığın değil bebeğin durumu bence haftasına göre bebişin kilosu ii.doktorunla konuş bebeğinii ise vucudundaki kalsiyum kan protein rezervin ii ise yemene devam et aynı şekilde.

canım meyva yiyorum zaten.... haftada 1 gün balık da yiyorum... akşam yemeklerinde de çorba pilav ve kırmızı et salata oluyo en az haftada 3 gün...arada da tavuk benim ara öğünlerim yok sadece...öğlen 1 kase yoğurt da yiyorum...

canım meyva yiyorum zaten.... haftada 1 gün balık da yiyorum... akşam yemeklerinde de çorba pilav ve kırmızı et salata oluyo en az haftada 3 gün...arada da tavuk benim ara öğünlerim yok sadece...öğlen 1 kase yoğurt da yiyorum.....bir de öğlen yemeği yok yai sadece meyva oluyo öğlen yemeği...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar herkesin iyi olduğuna sevindim

aliasblue kızınla buluşmuşsun senın adına sevındım canım

3melekannesi bebeğin haftasına göre kilosu iyi hatta biraz fazla bile:KK1::KK1: ama çok az yiyorsun birde ben kendime az yiyorum diyordum.
ben süt içmiyorum onun yerine günde 3 kase yoğurt tüketiyorum kalsiyumu süte göre daha fazlaymış hem

dün odamızı boyadık bugun bebeğimin bakım ürünlerini ve deterjanı aldım
haftaya odamız gelecek nasipse.pek eksiğimiz kalmadı gibi

bugun doktor kontrolumuz var :KK16:

X