kızlarr dün farklı bi hastanenın doktora gıttık dogumuda burda yapmayı dusunuyorz randevu almıstık bebısımızı gordu hersey yolunda dedı bende bazen kasılmalar oluo deyınce nst alalım senı dedı gırdık hafıf sancı cıktı pazartesı bidaha yapalım dedı bakalım hayırlısı eger erken dogum olursa ıgne vururz cıgerlerı gelıssın dıe 34 haftada alırız falan dedı ıns erken dogum olmaz bakalım dua edın bana su anda sancım agrım falan yok ama bılmıyorum geceleri dön dön yatamıyorum sırtım cok agrıo
Bu arada bende seker cikti malesef ikinci yuklememde biraz sinirlarin uzerinde cikti...pazartesi dahiliyeciye gidecegim...dietle halledebilirmisiz ilac almana gerek yok dedi doktorum ama guzel bir rejim listesi olsa iyi olur dedi...iste boyle dikkatli olacagiz....yapacak birsey yok...
Kızlar merhaba
Cok sukur ki kızımla tanıştım geldim,cok sukur hersey yolunda simdilik.gun gun takibe devam edeceğiz
Rabbim kuzularımıza saglikla kavuştursun insallah
Tarif edilmez bu duygu bu
Su an cok agrim var,yol cok yordu ama herseye deger bir saniyesi bile
Hepinizi öpüyorum
Selam hanımlar,malesef bugün dr a gidemedik,dr muz kongreymiş,önümüzdeki haftaya kaldı buluşmamız(bi baktırsaydık hayırlısıyla şu ayrıntılı ultrasona içim rahatlıycak...buarada size bişey sorcam ben 4 günde bir falan igne yapılıyorum,hani şu deport olan..ama benim arada kasıklarım cok agrıyo,bi damla kan geliyo,ertesi gün 3 ertesi gün 5 damla şeklinde gidiyo,tabi igneyi yapıyoruz hemen ama ben tedirgin oluyorum..pembe şeklinde geliyopecetede belli yani..sorum sizdede böyle kan gelmesi oluyomu?yada normalmi?dr igneyi yapıp yatcaksın diyo ama bu sefer gidişimde sorcam niye oluyo,ondan önce size sorayım dedim..sevgiler..saglıklar..
canım işallah rabbim hayırlısını nasip etsin , sen de kuzunu görmeye gidicekmişsin belki de şu saatlerde gördün yavrunu rabbim sizi hiç ayırmasın sağlıkla bebeiğine kavuşursun işallah
Kızlar merhaba
Cok sukur ki kızımla tanıştım geldim,cok sukur hersey yolunda simdilik.gun gun takibe devam edeceğiz
Rabbim kuzularımıza saglikla kavuştursun insallah
Tarif edilmez bu duygu bu
Su an cok agrim var,yol cok yordu ama herseye deger bir saniyesi bile
Hepinizi öpüyorum
canım çok sevindim iyi olmasına...tahmii süre veriyolar mı çıkacağı gün için ay nasıl sabırsızlanıyosundur sen şimdi...neyse ki iyi Allaha şükür kilo almış mı hiç minoş...
ah canım benim çok sevindim peki hastaneden çıkaracağın tarih belli mi?kızını.bu arada annelik duygusunu tadan ilk sensin nasıl duygu.annem derki ilk annelik duygusunu kucağına alınca hissedeceksin.
canım senin doktor sonuçların nasıl çıktı.yazdıysan kaçırmış olabilirim.
Kızlar tsk ederim
Kizm 36. Haftasını orada tamamlayacak büyük ihtimalle
Yani 4-5 hafta daha orada
Ben gelince gözlerini açtı kuzum babası hissetti seni diyor.ona bu sekilde acmamış gözlerini
Sesimden de tanımış olabilir tabi
Kucağıma henüz alamadım enfeksiyon kapmamasi lazım
Annelik nasıl tarif edilir bilemiyorum canımın yarısını sanki orada bıraktım
Aklım bedenim kızımla,geceleri her uyanisimda Napiyo acaba diyorum sonra uykum kaçıyor
Zaten 2 saatte bı süt sağıyorum pek uyumuyorum denebilir
Rabbim daha zor günler yaşatmasın insallah kolay değil basımıza gelenler
Sabretmekten başka care yok
portercnm Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, heyecanla bekliyorum haberlerinizi. Herşey kontrol altında olduğu için gönlünün ferah tut bence.
AliasBlue ilk annemiz, maşallah kızından çok güzel haberler gelmiş. Çok sevindim, çok mutlu oldum, ben bunları yazarken sen mis kokulu kuzuna kavuşmuş olacaksın, Rabbim hiç ayırmasın sizi. Bu gün senin günün arkadaşım, sağlıkla, huzurla dönün inşallah. Kendine çok dikkat et nolur, Derin kızımızın en çok san aihtiyacı var annesi.
DEW77 offf tühhh yaaa... Cnm üzüldüm ya, kontrollü olmak sorunlardan uzak tutar seni ama bu süreçte yediklerine dikkat etmek can sıkıcı olabilir. Aman kuzun iyi olsun da arkadaşım, azcık dayan hepsi geçmişte kalacak inşallah...
sevinc85 cnm sen sayfamızın en neşeli, en olumlu anne adaylarındansın, Allahım neşeni daim etsin, bol bol dinlen, konuş kuzunla bak gör bekleyecek en uygun zamanı miniğin. İnşallah erkenden gelmez ama ola ki aceleci davrandı şükürler olsun riskli dönemi geçtiniz.
nec86 cnm değerlerin düşmeye devam ediyormuş şükürler olsun, daha da iyi olsun inşallah...
erva64cnm ben anlamadım, iğne yerinden mi kan geliyor? Yoksa kanaman mı oluyor? İkisini de ihmal etme bence ama söylediğin şey malum lekelenmeyse hemen doktorunu ara sakın ihmal etme. Bize de haber ver lütfen.
cloudly maşallah teyzesinin tosununa, Allahım nazardan korusun Orhan'ı. Doğum günü süper olmuş bence de, hadi hayırlısı bakalım:)))