2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar dışarıdaolduğum için tek tek cvp yazamıyorum hepimizinanneler günü kutlu olsun kızımla kocaman öpüyoruz..

kızlarımla bütün teyzelerimizin anneler gününü kutluyoruz:))saglıkla,hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş.yavrularımızı:))öptükk

selam canım,yok igne yerinden degil,vajinadan geliyo,tuvalete girdigimde peceteye sildigimde görüyorum..kasık agrısıyla birlikte geliyo,yazdıgım gibi bi damlayla başlıyo,5 damlaya kadar cıkıyo,igneyi yapılınca kesiliyo ama..bende anlamadım,önceden hiç böyle problemim yoktu son 2 aydır falan cıktı..bu hafta dr gittigimde sorcam zaten canım..ama sizdede oldumu böyle bi durum diye sorayım dedim..insan korkuyo elimizde degil işte..sevgiler canım..

ilk anneler gününüz kutlu olsun annecikler
sabahtan beri tebrikleri aldıkça içim bir tuhaf oluyor.
kim derdi ki bugünleri birgün göreceğimizi.

canım kasılmaların olması normal onlar yalancı kasılmalarmış doktorum dedi.sen gene tedbiri elden bırakma sürekli dinlen ben öyle yapıyorum bende de çıkıyor.sakın ağır kaldırma temizlik felanda yapma merdiven çok inip çıkma bunlar kasılmalrı tetikliyormuş canım..

Kızlar merhaba
Cok sukur ki kızımla tanıştım geldim,cok sukur hersey yolunda simdilik.gun gun takibe devam edeceğiz
Rabbim kuzularımıza saglikla kavuştursun insallah
Tarif edilmez bu duygu bu
Su an cok agrim var,yol cok yordu ama herseye deger bir saniyesi bile
Hepinizi öpüyorum

canım şekerden korkma benim ablamda da çıkmıştı çok şükür dietle atlattı sende sıkı bir dietle atlatırsın canım.çok geçmiş olsun.

canım çok sevindim iyi olmasına...tahmii süre veriyolar mı çıkacağı gün için ay nasıl sabırsızlanıyosundur sen şimdi...neyse ki iyi Allaha şükür kilo almış mı hiç minoş...

canım bende şimdi vurunuyorum ilk 3 aylık dönemde de vurulmuştum ilk 3 ayda kana yaptığını biliyorum.son 3 aylık dönemde yapmıyor diye biliyorum seni panik yaptırmak istemem ama bence biran önce doktorunu ara derim yarın bence ara gerekiyorsa bugün ara canım çünkü kanama sonuçta ağrı yapsa tamam derim ama kanama canım.

canım işallah rabbim hayırlısını nasip etsin , sen de kuzunu görmeye gidicekmişsin belki de şu saatlerde gördün yavrunu rabbim sizi hiç ayırmasın sağlıkla bebeiğine kavuşursun işallah

canım senin doktor sonuçların nasıl çıktı.yazdıysan kaçırmış olabilirim.

ah canım benim çok sevindim peki hastaneden çıkaracağın tarih belli mi?kızını.bu arada annelik duygusunu tadan ilk sensin nasıl duygu.annem derki ilk annelik duygusunu kucağına alınca hissedeceksin.

canımm kızını görmüşün çok şükür herşey de yolundaymış nasıl sevindim anlatamam.. Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.. arkadaşlar da sormuş nasıl bi duygu? gerçi sen bi saniyesini bile onca ağrına tercih ediyorsan anlatılmaz bi duygudur eminim..

canım çok sevindim iyi olmasına...tahmii süre veriyolar mı çıkacağı gün için ay nasıl sabırsızlanıyosundur sen şimdi...neyse ki iyi Allaha şükür kilo almış mı hiç minoş...

ah canım benim çok sevindim peki hastaneden çıkaracağın tarih belli mi?kızını.bu arada annelik duygusunu tadan ilk sensin nasıl duygu.annem derki ilk annelik duygusunu kucağına alınca hissedeceksin.

Kızlar tsk ederim
Kizm 36. Haftasını orada tamamlayacak büyük ihtimalle
Yani 4-5 hafta daha orada
Ben gelince gözlerini açtı kuzum babası hissetti seni diyor.ona bu sekilde acmamış gözlerini
Sesimden de tanımış olabilir tabi
Kucağıma henüz alamadım enfeksiyon kapmamasi lazım
Annelik nasıl tarif edilir bilemiyorum canımın yarısını sanki orada bıraktım
Aklım bedenim kızımla,geceleri her uyanisimda Napiyo acaba diyorum sonra uykum kaçıyor
Zaten 2 saatte bı süt sağıyorum pek uyumuyorum denebilir
Rabbim daha zor günler yaşatmasın insallah kolay değil basımıza gelenler
Sabretmekten başka care yok

canım kızını görüp gelmişsin şükürler olsun meleğin iyi, anne olmak zor prematüre bebek annesi olmak daha da zor, kuzenimin eşinden biliyorum . ancak şükürler olsun ki meleğin iyi, inan geçecek bugünler ve meleğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın. derinimizden çok daha güzel haberlerin gelmesi dileğiyle arkadaşım, sevgiler

sağol canım arkadaşım, doktorum aşağı yukarı sezeryan olacağı için o tarihlerde alabilirim dedi, 7.7 yapabiliriz diyince atladım tabi:)

Alias cnm arkadasım seni anlamamız elbette mümkün değil ama inan kalbimiz hep sizinle, sen de kızın da çok güçlüsunuz. Rabb'ime binlerce şükür Derin çok iyi, testleri de temiz çıkmış, sen de inşallah bir an önce iyi ol. Kuzun evinize geldiginde hepsi gecmisin anıları olacak, duşun bebek sahibi olmak icin neler yasadık ama şimdi hepsi çok uzakta gibi geliyor bizlere. Sen de kuzuna kavuştuğunda hersey bitecek. O gune kadar Allahım sabır versin, güç versin, dualarım her daim sizinle...

Cloudly tarih süper bence de, hayirlisiyla, saglikla gelsin tosunun da tarih elbette isin keyif kısmı.

Canım cook sevindim kızının iyi olmasına,inş.daha da iyi olcak..ayy seni hissetmiştir eminim canım yaa,,inş.en kısa zamanda iyileşir evinize gelir minik kızınız:))birazcık sabır...insan bebegi için yolu mu düşünür,acısınımı düşünür,annelik böyle bişey işte..

Sagol canım cevabın için,igneyi yapınca rahatlıyorum,haftasonuna kadar bekliycem mecbur,dr muz haftaiçi özel yerine gitmiyo,hastanede,cumartesi gitcez bakalım inş..dr la konuşayım yazarım buraya zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…