2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Selam canım,sanırım dogum yapmışsın,kızını kucagına alamamışsın hala ama olsun..sagsalim kurtulmuşsunuz şükür,herşey yolundaymış coook sevindim..kızına maşallah diyorum güçlü bi kız olcak:))rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin,analı babalı büyüsün inş..bugünlerde gecer,sende yavrunu kucagına alırsın inş..darısı başımıza:)sevgiler..

Selam hanımlar,malesef bugün dr a gidemedik,dr muz kongreymiş,önümüzdeki haftaya kaldı buluşmamız:KK43:(bi baktırsaydık hayırlısıyla şu ayrıntılı ultrasona içim rahatlıycak...buarada size bişey sorcam ben 4 günde bir falan igne yapılıyorum,hani şu deport olan..ama benim arada kasıklarım cok agrıyo,bi damla kan geliyo,ertesi gün 3 ertesi gün 5 damla şeklinde gidiyo,tabi igneyi yapıyoruz hemen ama ben tedirgin oluyorum..pembe şeklinde geliyopecetede belli yani..sorum sizdede böyle kan gelmesi oluyomu?yada normalmi?dr igneyi yapıp yatcaksın diyo ama bu sefer gidişimde sorcam niye oluyo,ondan önce size sorayım dedim..sevgiler..saglıklar..

arkadaşlar merhaba hepinize.. çarşamdan bu yana annemde kalıyorum bilgisayar bozuktu butrda eşim bugün getirdi inşallah bundan sonra sık sık girerim. geçmişi okuyodumda önce mesaj yazayım dedim..

aliascımm güzel haberlerin çok mutlu etti Allahım sağlıkla derinene kavuşmayı nasip etsin inşallah..

yeni gelen arkadaşlar ne olur affedin kendi derdimize düştük hoşgeldin diyemedik.. hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah..

ben de bildiğniz gibi salı taburcu olmuştum çarşamba tansiyonumu ölçtürmek için sağlık ocağına gittim tansiyonum 14-8 çıktı ki bu benim için yüksek bi değer. genelde düşüktür çünkü. hemen yine hastaneye koştuk tahliller tekrarlandı, ultrason nst derken gece çıktık. hamdolsun herşey iyidi. düşüş devam ediyordu enzimlerde.. dünde doktorumuzun muayenesine gittik binlerce şükür yavrum iyidi. pazartesi hastaneye gidip tahliller tekrarlanacak bi de 24 saatlik idrarıma yine bakılcak inşallah protein değeri artmamış azalmıştır..

beydaamm idrar tahlilin 24 saatlik idrar mı? benim normal idrar tahlillerimde çıkmamıştı protein ama 24 saaatlik olanda hafif çıktı o yüzden onun da takibi yapılıyor. pazartesi tekrar olucak..

slm cnm 24 saatlik idrar tahlili deildi çubuk testler varya orda çıktı.zaten hastanede yapılan TİT de protein çıkmadı ama doktorum 34.haftanda yada en geç 36 da doğum yaparsın dedi tansiyon ilacı verdi alfamed günde 2 tane magnorm günde 4 tane
bir an önce doğum yapıcan yere git dedi (doğumu avusturyada yapıcamı biliyo) hastaneye yatırırlar dedi
durumun düzelmez her geçen gün tansiyonun biraz daha yükselir dedi yüksek tansiyonlada ben seni ucağa binebilir raporu veremem dedi en geç 2 hafta içinde gitmeliymişim
allahım yardımcımız olsun napıcamı şaşırdım eşim hemen git diyo ama kızımın okulu var 2 hafta beklım diyorum onuda alır giderim okuldanda izin alırım daha dersler bitmedi

Günaydın kızlar ..
Herkese güzel hafta sonları ..

Alias çok güzel haberler getirmişsin , maşallah kızına ..
Dahada güzel olucak herşey Allah'ın izni ile..
Yeterki sende iyi ol kızına bakacaksın onu büyüteceksin güçlü olman gerek ..
Maşallah size:nazar:

Yarın güzel haberlerle gel inşallah ..
Merak ettim oğluşun nasılmış?
Ben her hastaneye gidip geleni merak ediyorum ..
Gelişmler nasıl diye :KK1:
Ama çok şükür hep güzel haberler geliyor..:nazar:

sağol canım teşekkür ederim çok şükür oğlum iyi, şu an için herhangi bir problem yok, doktorum doğum tarihi olarak 07.07 ' yi verdi, tarih de süper oldu :)

[sıze=2]tüm annelerin..anne adaylarının..ve anne olmak isteyipte olamayanların da anneler günü kutlu olsun...[/sıze]

Günaydın kızlar

Hepimizin ilk anneler gunü kutlu olsun :)
Daha nicelerini kuzularimizla kutlayalım insallah
Az sonra kuzumla buluşmaya yola çıkacağım,ağrım olsa da dayanamıyorum artık
Hepinizi cok öptük

Günaydın kızlar ..
Anneler günümüz kutlu olsun ..

Sevinç inşallah kuzun zamanında gelir , biraz sancının sorun olmayacağını düşünüyorum ama en iyisini dr'un bilir tabi ki..

Alias bebeğini görmeye gidecekmişsin , çok sevindim sizin adınıza ..
Güzel haberler gel inşallah ..

Cloudly , maşallah oğluşuna .. 7 temmuzda gelicek demek .. Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin ..

Nec inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar ..
Çok yoruldun ama sonu güzel olucak inşallah ..

Tum anne ve anne adaylarinin anneler gununu kutluyoruz kizimla...bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah,seneye hakkiyla kutlariz artik...
Herkese opucukler....

$441__320x240_anneler_gunu.gif $441__320x240_anneler_gunu.gif $441__320x240_anneler_gunu.gif

güzellikler anneler gününz kutlu olsun...kızımla sizi öpüyorzz

cvbın icin tskler canım bir an msjımın görülmedigini falan zannettım:KK17: kımse bişi yazmayınca :KK17::KK17::KK17: neys bebişlerimiz ıyı olsunda öpüyorz senı :KK54:

kızlarr dün farklı bi hastanenın doktora gıttık dogumuda burda yapmayı dusunuyorz randevu almıstık bebısımızı gordu hersey yolunda dedı bende bazen kasılmalar oluo deyınce nst alalım senı dedı gırdık hafıf sancı cıktı pazartesı bidaha yapalım dedı bakalım hayırlısı eger erken dogum olursa ıgne vururz cıgerlerı gelıssın dıe 34 haftada alırız falan dedı ıns erken dogum olmaz bakalım dua edın bana su anda sancım agrım falan yok ama bılmıyorum geceleri dön dön yatamıyorum sırtım cok agrıo :nazar::nazar::nazar:

yok yok canım hafif sancılar aslında hepimizde oluyor ama nstde belli oluyor sen içini ferah tut erken doğuma gerek kalmaz bence..
ki hamdolsun kritik zamanları geçtik aslında.. insan ilk duyunca şok oluyor ama sonradan eğer gerekiyorsa, olması daha hayırlıysa olsun diyor.. Allahım yeter ki yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/ErkekEkin/Yusuf:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme1eylülErkek:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:

:nazar:SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ:nazar:

:nazar:BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ:nazar:
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM:emir_bebek:
AliasBlue6mayıssezeryankız301,4kgDerin:nazar:

:nazar:SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ:nazar:

portercnm Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, heyecanla bekliyorum haberlerinizi. Herşey kontrol altında olduğu için gönlünün ferah tut bence.

AliasBlue ilk annemiz, maşallah kızından çok güzel haberler gelmiş. Çok sevindim, çok mutlu oldum, ben bunları yazarken sen mis kokulu kuzuna kavuşmuş olacaksın, Rabbim hiç ayırmasın sizi. Bu gün senin günün arkadaşım, sağlıkla, huzurla dönün inşallah. Kendine çok dikkat et nolur, Derin kızımızın en çok san aihtiyacı var annesi.

DEW77 offf tühhh yaaa... Cnm üzüldüm ya, kontrollü olmak sorunlardan uzak tutar seni ama bu süreçte yediklerine dikkat etmek can sıkıcı olabilir. Aman kuzun iyi olsun da arkadaşım, azcık dayan hepsi geçmişte kalacak inşallah...

sevinc85 cnm sen sayfamızın en neşeli, en olumlu anne adaylarındansın, Allahım neşeni daim etsin, bol bol dinlen, konuş kuzunla bak gör bekleyecek en uygun zamanı miniğin. İnşallah erkenden gelmez ama ola ki aceleci davrandı şükürler olsun riskli dönemi geçtiniz.

nec86 cnm değerlerin düşmeye devam ediyormuş şükürler olsun, daha da iyi olsun inşallah...

erva64cnm ben anlamadım, iğne yerinden mi kan geliyor? Yoksa kanaman mı oluyor? İkisini de ihmal etme bence ama söylediğin şey malum lekelenmeyse hemen doktorunu ara sakın ihmal etme. Bize de haber ver lütfen.

cloudly maşallah teyzesinin tosununa, Allahım nazardan korusun Orhan'ı. Doğum günü süper olmuş bence de, hadi hayırlısı bakalım:)))

Sevgili Lotus83 ,seninle taa 2 yıl oncesinden yazısmısız.sen de ben de o zaman tup bebek tedavisi olmusuz aynı donemde.Kısmet bugun yine beraber hamile kalmakmıs.inan okuyunca o kadar duygulandım ki.kader kısmet dusunsene o sıralarda aklımıza gelir miydi 2 yıl gececek ve bu kerz sevinclerimizi paylaşacagız.Sana yazdıgım msjı alta kopyaladım arkadasım.Umarım hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruz.

23-10-2010, 22:13 Konu: 2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar
Sahibi: OzzOzz Cevaplar259
Görüntüleme5,549 Mesajı Göster
Sevgili Lotus83,
Dualarım seninle.Allah yardımcın olsun.Bebişlerine kavusursun insallah.
--------------------------
Aramıza yeni katışan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.Diğer arkadaslar,hepinize sevgiler,bebişlerinizi ve sizleri opuyorum,takipteyim:)

evet canım kısmet beraber negatif aldık ve beraber hamile kalıp şimdide sevincimizi paylaşıyoruz
inş. canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Birçoğunuzla aynı zamanlarda hamile olmak için dua ettik, hepinizle aylardır hamileliğimizin sıkıntılarını, keyiflerini paylaştık. Benim için ömrümün sonuna kadar unutmayacağım bir süreç oldu bu, iyi ki varsınız, iyi ki burada, bu sayfada biraraya gelmişiz... Anne olduğumu, bebeklerime kavuşmanın tatlı heyecanını sizlerle daha dolu dolu yaşıyorum... Herbirinizin anneler gününü kutluyorum, bebişlerinizi kocaman öpüyorum ...

X