2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Günaydın kızlar ..
Anneler günümüz kutlu olsun ..

Sevinç inşallah kuzun zamanında gelir , biraz sancının sorun olmayacağını düşünüyorum ama en iyisini dr'un bilir tabi ki..

Alias bebeğini görmeye gidecekmişsin , çok sevindim sizin adınıza ..
Güzel haberler gel inşallah ..

Cloudly , maşallah oğluşuna .. 7 temmuzda gelicek demek .. Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin ..

Nec inşallah tahlil sonuçların güzel çıkar ..
Çok yoruldun ama sonu güzel olucak inşallah ..

cnm saolsın ıns bakalım bugun bı gıdelımde sen nasılsın kuzum bebısn nasıl öpüyoruz senı:nazar:

yok yok canım hafif sancılar aslında hepimizde oluyor ama nstde belli oluyor sen içini ferah tut erken doğuma gerek kalmaz bence..
ki hamdolsun kritik zamanları geçtik aslında.. insan ilk duyunca şok oluyor ama sonradan eğer gerekiyorsa, olması daha hayırlıysa olsun diyor.. Allahım yeter ki yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

ıns cnm evt krıtık zamanı gectık ama hayırlsı sen nasılsın cnm bebısn rahat duruo artık demı annesının karnında:KK52::KK52:

portercnm Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, heyecanla bekliyorum haberlerinizi. Herşey kontrol altında olduğu için gönlünün ferah tut bence.

AliasBlue ilk annemiz, maşallah kızından çok güzel haberler gelmiş. Çok sevindim, çok mutlu oldum, ben bunları yazarken sen mis kokulu kuzuna kavuşmuş olacaksın, Rabbim hiç ayırmasın sizi. Bu gün senin günün arkadaşım, sağlıkla, huzurla dönün inşallah. Kendine çok dikkat et nolur, Derin kızımızın en çok san aihtiyacı var annesi.

DEW77 offf tühhh yaaa... Cnm üzüldüm ya, kontrollü olmak sorunlardan uzak tutar seni ama bu süreçte yediklerine dikkat etmek can sıkıcı olabilir. Aman kuzun iyi olsun da arkadaşım, azcık dayan hepsi geçmişte kalacak inşallah...

sevinc85 cnm sen sayfamızın en neşeli, en olumlu anne adaylarındansın, Allahım neşeni daim etsin, bol bol dinlen, konuş kuzunla bak gör bekleyecek en uygun zamanı miniğin. İnşallah erkenden gelmez ama ola ki aceleci davrandı şükürler olsun riskli dönemi geçtiniz.

nec86 cnm değerlerin düşmeye devam ediyormuş şükürler olsun, daha da iyi olsun inşallah...

erva64cnm ben anlamadım, iğne yerinden mi kan geliyor? Yoksa kanaman mı oluyor? İkisini de ihmal etme bence ama söylediğin şey malum lekelenmeyse hemen doktorunu ara sakın ihmal etme. Bize de haber ver lütfen.

cloudly maşallah teyzesinin tosununa, Allahım nazardan korusun Orhan'ı. Doğum günü süper olmuş bence de, hadi hayırlısı bakalım:)))

saolsın cnm yaa bunlar ne motıve edıce laflar bole sabah sabah ıı geldı:KK52:ıns cnm dua edın bana

canım kasılmaların olması normal onlar yalancı kasılmalarmış doktorum dedi.sen gene tedbiri elden bırakma sürekli dinlen ben öyle yapıyorum bende de çıkıyor.sakın ağır kaldırma temizlik felanda yapma merdiven çok inip çıkma bunlar kasılmalrı tetikliyormuş canım..

evt cnm zaten yapmıyorumda merdıven cıkıyorum neys bıraz agırdan alım kendımı bu aralar senın ıkızlerden ne haber bakalım

Kızlar merhaba
Cok sukur ki kızımla tanıştım geldim,cok sukur hersey yolunda simdilik.gun gun takibe devam edeceğiz
Rabbim kuzularımıza saglikla kavuştursun insallah
Tarif edilmez bu duygu bu
Su an cok agrim var,yol cok yordu ama herseye deger bir saniyesi bile
Hepinizi öpüyorum

cnm aklım hep sende sankı senı cok yakından tanıyormusm gıbı hep senı dusnuyorum bu topık bızı kardes gıbı olmamıza vesıle oldu:KK1::KK1: kızın kıme benzıyor emınım annelık ne guseldır ılk sen tattın bakalım ıkıncı kım olcak:KK1: neys sende artık yat dınlen dualrım senınle öptük senı:nazar:

Günaydın kızlaaaaar ..
Güzel bir haftaya daha başlamış olalım inşallah ..

Öncelikle Alias kızını görmüş , çok sevindim ..
İnşallah yakında hiç ayrılmamak üzere beraber olucaklar ..

Sevinç iyiyiz bizde oğlumla ..
Bugün 2. tetanoz aşım var , sağlık ocağına gideceğim ..
Gitmişken birde sağlık ocağında usg'ye gireceğim ..
Pazartesi ve perşembe günleri bizim anasağlığa kadın doğum dr'u geliyor :)
Usg'de bakıyorlar gebelere :)

Onun dışında bu aralara hafşf kasık ağrılarım başladı kızlar ..
Normal tabi ağırlaşıyoruz ..
Oğlum gece gündüz tepinmekle meşgul , ara ara kasılmalar yada sertlikler oluyor ama çok fazla değil ..
Çok şükür Allah'a bu günlere geldik , inşallah devamıda güzel olur , hepimiz için ..

Günaydın kızlaaaaar ..

Oğlum gece gündüz tepinmekle meşgul , ara ara kasılmalar yada sertlikler oluyor ama çok fazla değil ..
Çok şükür Allah'a bu günlere geldik , inşallah devamıda güzel olur , hepimiz için ..

günaydın canım..ay ne güzelmiş ya...bizim sağlık ocaklarında niye yok böyle bişey ki :KK43:

hepinize günaydın kızlar...ya Allah rızası için bişey sorcam nasıl besleniyosunuz be fazla yiyemiyorum 2. öğünüm meyva...zorlasam da olmuyor midem bulanıyor çok üzülüyorum...daha 6 kilo falan aldım bu haftaya kadar...nolur neler yiyosunuz bebeğiniz kaç gram söyleyin...çıldıracam ya...bakın beim listem şöyle...

sabah kahvaltı 10:00.........1 yumurta,domates,salatalık,biraz kaşar,bikaç zeytin,2-3 dilim ekmek en son 1 kaşık bal ve 1 büyük bardak süt....

14:00.......bir ara sandviç yüyodum sonra meyva ama artık yiyemiyorum sandviç....şimdi karışık meyva tabağı sadece...

18:30.......akşam yemeği...

bu kadar yaaaaa.....:KK14:

kızlarr dün farklı bi hastanenın doktora gıttık dogumuda burda yapmayı dusunuyorz randevu almıstık bebısımızı gordu hersey yolunda dedı bende bazen kasılmalar oluo deyınce nst alalım senı dedı gırdık hafıf sancı cıktı pazartesı bidaha yapalım dedı bakalım hayırlısı eger erken dogum olursa ıgne vururz cıgerlerı gelıssın dıe 34 haftada alırız falan dedı ıns erken dogum olmaz bakalım dua edın bana su anda sancım agrım falan yok ama bılmıyorum geceleri dön dön yatamıyorum sırtım cok agrıo :nazar::nazar::nazar:

selam canım, senin nezdinde tüm arkadaslara sormak istiyorum bu kasılma nasıl bişey ben hiç anlamıyorum bugun 31+0 oldum. belim cok agrıyo, kasıklarımda batmalar oluyo ara ara ama kasılşma nedir nasıl anlaşılır hiç bi fikrim yok. oluyoda ben onu bebek hareketi sanıyo olabilirmiyim acaba???

selam canım, senin nezdinde tüm arkadaslara sormak istiyorum bu kasılma nasıl bişey ben hiç anlamıyorum bugun 31+0 oldum. belim cok agrıyo, kasıklarımda batmalar oluyo ara ara ama kasılşma nedir nasıl anlaşılır hiç bi fikrim yok. oluyoda ben onu bebek hareketi sanıyo olabilirmiyim acaba???

canım kasılma kasık ağrısı gibi bişey değil karnın böyle sanki yavaşça dalgalanıp gittikçe artan bir toplanma hissi oluyor içerde o an biraz nefesin kesilir gibi oluyo kalp ritmi hızlanıyo eğer çok ilerlediyse karnın bir yere toplanıp sivriliyo sanki ve taş gibi oluyo...doktor bana sakın karnına dokunma dedi kasılmayı arttırırsın dedi...hatta ultrason cihazının propu bile gezdirirken kasılmaya neden olabilirmiş...ayrıca bu haftalarda kasılma olsa bile normal duyduysan vücut doğuma hazırlık için antrenman yapıyo...sağlıklı doğumlar canım...

Bugün büyük gün.. Doktorumuz şehir dışındaydı bugün öğlen randevumuz var.. 36 gün oldu oğlumuzu görmeyeli, çok özledik.. Kocaman öpüyoruz hepinizi.. :KK16:

Bugün büyük gün.. Doktorumuz şehir dışındaydı bugün öğlen randevumuz var.. 36 gün oldu oğlumuzu görmeyeli, çok özledik.. Kocaman öpüyoruz hepinizi.. :KK16:

:nazar:ohhhhhh ne güzel annesiyle kuzusu buluşacak...gözün aydın gunnescim benim bir önceki sayfadaki sorumu cevaplar mısın nolur...diğer kızlar da lütfen...

bu arada bebişim 30 haftalıkken 1580 gramdı :KK43: bilmiyorum iyi mi?

Bence kilo konusunu dr'un takıntı yapmıyorsa hiç sende takılma.. Hepimizin doktorları çok hızlı kilo alıyorsun yavaşla deyip duruyor. Sen şanslısın bana göre. Tüm hamilelik boyunca 9 kilo en az diye doktorum söylemişti. Daha doğumuna var 3 kiloyu da rahatlıkla alırsın. Ben iki aydır kepek ekmeği yiyiyorum, makarna pilav hamur işi yok. 11 kilo oldu ve doktorum bugün mutlaka daha az ye diye uyaracak.

Son düzenleme:
canım kasılma kasık ağrısı gibi bişey değil karnın böyle sanki yavaşça dalgalanıp gittikçe artan bir toplanma hissi oluyor içerde o an biraz nefesin kesilir gibi oluyo kalp ritmi hızlanıyo eğer çok ilerlediyse karnın bir yere toplanıp sivriliyo sanki ve taş gibi oluyo...doktor bana sakın karnına dokunma dedi kasılmayı arttırırsın dedi...hatta ultrason cihazının propu bile gezdirirken kasılmaya neden olabilirmiş...ayrıca bu haftalarda kasılma olsa bile normal duyduysan vücut doğuma hazırlık için antrenman yapıyo...sağlıklı doğumlar canım...

ay ben anlamıyorum gercekten karnım bi yerde toplanıo ara ara ama bana bariz bebeğimin hareketi gibi gelio..cuma dra gidince sorucam. acaba ben artık nst ye sokarlarmı daha beklicekmiyiz. korkuyorum anlamadan dogum başlarsa diye allah korusun yasayan arkadaslar var sonucta birde sen yediklerini yazmıssın bence öğlen cok az yiyosun, hem hiç ara ogunde yok ceviz badem filan da goremedim. sen bence drunda saglıklı beslenme listesi iste...

ay ben anlamıyorum gercekten karnım bi yerde toplanıo ara ara ama bana bariz bebeğimin hareketi gibi gelio..cuma dra gidince sorucam. acaba ben artık nst ye sokarlarmı daha beklicekmiyiz. korkuyorum anlamadan dogum başlarsa diye allah korusun yasayan arkadaslar var sonucta birde sen yediklerini yazmıssın bence öğlen cok az yiyosun, hem hiç ara ogunde yok ceviz badem filan da goremedim. sen bence drunda saglıklı beslenme listesi iste...

offffffff evet ya..az yiyorum...nst erken doğum riskin varsa ya da kaılma hissediyorum dersen sokarlar yoksa 30 lu haftalardan sonra sokuyolar....bir de toplandığı zaman ağrı gerilme hissi oluyo mu canım şöyle düşün bir lastiği iki elinle tutup önce yavaş yavaş iki yandan çekersin ve gittikçe esneklik kalmayana kadar devam eder bu arada sızlama hissedersin gerçi bazen ağrısız da olabiliyomuş...bence seninki bebek hareketi benin daha önce 2 erken doğumum olduğu için kasılma konusunda maalesef prof oldum :KK43:

arkadaşlar merhabalar,

o kadar yogun bir işim varki ara ara girip okusam da yazamaıyorum bir türlü , bugun artık yeter dedim ve yazıyorum :)
biz allahın izniyle 31+0 a geldik. çok şükür herhangi bir problem de yasamadık, odası geldi, duvarları boyandı, birkaç şey hariç eksiklerini tamamladık sayılır. simdiki işimiz dogum cantasını hazırlayıp kapıda bekletmek.

nedense bana erken dogum yapacakmısım gibi geliyor, allah korusun tabi ama öyle bir his var içimde...
dogum şeklim kesinlikle sezaryan istiyorum. bir takım rahatsızlıklarım zaten baska turlusune izin vermiyor. dogum için tarihimiz de bir değişiklik olmazsa 5 temmuz.
alias arkadamısıma da hayırlı olsun, inanınyorum bebeciği sağlıkla cıkacak hastaneden.

şimdi bir sorum var hastane cantasına neler koymamız gerekiyor?

sevincimmm inşallah bugünkü kontrolünüzde iyi geçer canım.. benim oğlum iyi inşallah o beni hiç üzmedi ama ben onu üzüyorum arada galiba :KK43: inşallah bundan sonrası çok daha iyi olur.. bugün yine tahlil yaptırdık bakalım sonuçlarımız iyi çıkar inşallah...

3melekannesi bence yavrunun kilosu iyi..seninde az almanda sakınca yok.. zaten ideali 9-12 kilo arası biliyorsun.. bende şu ana kadar 11 kg aldım.. ama arkadaşların dediği gibi öğünlerin az.. bana hep 3 ana 3 ara öğün diyodu doktor.. aralarda meyve, badem ceviz fındık gibi kuruyemişler yemeye çalış canım...bi de bol bol su iç.. çokta kafana takma ama canımbebeğin mutlaka beslenir, senin depolardan alır :KK34:

gunnescimm hadi güzel haberlerle gel inşallah.. yavrunla hasret giderin..

Son düzenleme:
sevincimmm inşallah bugünkü kontrolünüzde iyi geçer canım.. benim oğlum iyi inşallah o beni hiç üzmedi ama ben onu üzüyorum arada galiba :KK43: inşallah bundan sonrası çok daha iyi olur.. bugün yine tahlil yaptırdık bakalım sonuçlarımız iyi çıkar inşallah...

3melekannesi bence yavrunun kilosu iyi..seninde az almanda sakınca yok.. zaten ideali 9-12 kilo arası biliyorsun.. bende şu ana kadar 11 kg aldım.. ama arkadaşların dediği gibi öğünlerin az.. bana hep 3 ana 3 ara öğün diyodu doktor.. aralarda meyve, badem ceviz fındık gibi kuruyemişler yemeye çalış canım...bi de bol bol su iç.. çokta kafana takma ama canımbebeğin mutlaka beslenir, senin depolardan alır :KK34:

sağol canım benim zate killo almak umrumda değil ama bebiş zayıf kalcak diye korkuyorum bir de şeker yüklemem yüksek çıkmıştı aşağı tükürse sakalı yukarı bıyık :KK43:

sağol canım teşekkür ederim çok şükür oğlum iyi, şu an için herhangi bir problem yok, doktorum doğum tarihi olarak 07.07 ' yi verdi, tarih de süper oldu :)

Harika bir tarih saglikla gelsin kuzun insallah....iyi olmaniza cok sevindim....

Günaydın kızlar

Hepimizin ilk anneler gunü kutlu olsun :)
Daha nicelerini kuzularimizla kutlayalım insallah
Az sonra kuzumla buluşmaya yola çıkacağım,ağrım olsa da dayanamıyorum artık
Hepinizi cok öptük

Canim seninde anneler gunun kutlu olsun....

portercnm Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, heyecanla bekliyorum haberlerinizi. Herşey kontrol altında olduğu için gönlünün ferah tut bence.

AliasBlue ilk annemiz, maşallah kızından çok güzel haberler gelmiş. Çok sevindim, çok mutlu oldum, ben bunları yazarken sen mis kokulu kuzuna kavuşmuş olacaksın, Rabbim hiç ayırmasın sizi. Bu gün senin günün arkadaşım, sağlıkla, huzurla dönün inşallah. Kendine çok dikkat et nolur, Derin kızımızın en çok san aihtiyacı var annesi.

DEW77 offf tühhh yaaa... Cnm üzüldüm ya, kontrollü olmak sorunlardan uzak tutar seni ama bu süreçte yediklerine dikkat etmek can sıkıcı olabilir. Aman kuzun iyi olsun da arkadaşım, azcık dayan hepsi geçmişte kalacak inşallah...

sevinc85 cnm sen sayfamızın en neşeli, en olumlu anne adaylarındansın, Allahım neşeni daim etsin, bol bol dinlen, konuş kuzunla bak gör bekleyecek en uygun zamanı miniğin. İnşallah erkenden gelmez ama ola ki aceleci davrandı şükürler olsun riskli dönemi geçtiniz.

nec86 cnm değerlerin düşmeye devam ediyormuş şükürler olsun, daha da iyi olsun inşallah...

erva64cnm ben anlamadım, iğne yerinden mi kan geliyor? Yoksa kanaman mı oluyor? İkisini de ihmal etme bence ama söylediğin şey malum lekelenmeyse hemen doktorunu ara sakın ihmal etme. Bize de haber ver lütfen.

cloudly maşallah teyzesinin tosununa, Allahım nazardan korusun Orhan'ı. Doğum günü süper olmuş bence de, hadi hayırlısı bakalım:)))

KYR sagol guzelim ne yapalim bakalim gidecegzi doktora bugun diet mi verecek az biraz hap mi verecek ama ben diyetle cozeriz gibi hissediyorum....

Kızlar merhaba
Cok sukur ki kızımla tanıştım geldim,cok sukur hersey yolunda simdilik.gun gun takibe devam edeceğiz
Rabbim kuzularımıza saglikla kavuştursun insallah
Tarif edilmez bu duygu bu
Su an cok agrim var,yol cok yordu ama herseye deger bir saniyesi bile
Hepinizi öpüyorum
Ay canim demek gorustunuz kiyamam ben size evet hissedermis bebekler annelerini bunu daha oncede duydum sen yaklasinda kalp atislari biel degisirmis dilerim en kisa zamanda kendini toplar sag salim gelir evine...annesinin koynuna...
canım şekerden korkma benim ablamda da çıkmıştı çok şükür dietle atlattı sende sıkı bir dietle atlatırsın canım.çok geçmiş olsun.

Canim cok sagol bende cok buyutmedim kafamda allah korusun erken dogumdan asil sorun bence o helede riskli haftalari geride birakmadigimiz icin korkuyorum...sekeri gidayla halladecekmisim gibi geliyor.....

SEVINC canim haklisin okumamisim yazdigini sen korkma kuzun zamaninda gelecek buna eminim yeterki sen icini ferah tut senin pozitifligin zaman zaman beni guclendirir inan o yuzden bize moral olmaya devam tamam mi?:)))))

Bilgem saglik ocagi harikaymis insallah guzel haberler alirsin....

Bende bugun hem dahiliyeciye gidiyorum hemde babamiz geldi kizini gormek istedi doktorumdan randevu rica ettim 15 gun sonra kizimi tekrar bugun gorecegim insallah...dilerim hersey yolunda cikar....aman vallaha bu kontorllere gidene kadar yuregim agzimda gidiyorum sonra rahatliyorum inananin....dilerim hepimiz icin harika bir hafta olsun...

opucukler kizlarrr

Günaydın kızlaaaaar ..

maşşallah sana ve oğlusuna cnm saglık ocagında usg olmasına sevındım ne gusel bızde yok ole bısi:KK43:(

hepinize günaydın kızlar...ya Allah rızası için bişey sorcam nasıl besleniyosunuz be fazla yiyemiyorum 2. öğünüm meyva...zorlasam da olmuyor midem bulanıyor çok üzülüyorum...daha 6 kilo falan aldım bu haftaya kadar...nolur neler yiyosunuz bebeğiniz kaç gram söyleyin...çıldıracam ya...bakın beim listem şöyle...

sabah kahvaltı 10:00.........1 yumurta,domates,salatalık,biraz kaşar,bikaç zeytin,2-3 dilim ekmek en son 1 kaşık bal ve 1 büyük bardak süt....

14:00.......bir ara sandviç yüyodum sonra meyva ama artık yiyemiyorum sandviç....şimdi karışık meyva tabağı sadece...

18:30.......akşam yemeği...

bu kadar yaaaaa.....:KK14:

cnm bende 6 kılo aldım fazla bışi yıyemedım ılk 5 ay hatta hıc denecek kadar az ama sımdı ıyym şükürler olsun yınede sogan yemem mesela bebısnın kılosuda ıyı bence kafana takma

cnm benım kasılma denen seyı bende anlamıodum ama doktora tarıf edınce nst soktu benı karnım sertlesıo bazen agrı oluodu ama arastrdımda bu haftalarda normalmıs

hadı bakalım cnm oglusunu hayırlısyla gorde gel tatlım bızde senı opuyorz

sevincimmm inşallah bugünkü kontrolünüzde iyi geçer canım.. benim oğlum iyi inşallah o beni hiç üzmedi ama ben onu üzüyorum arada galiba :KK43: inşallah bundan sonrası çok daha iyi olur.. bugün yine tahlil yaptırdık bakalım sonuçlarımız iyi çıkar inşallah.

neccım bugun kontrollerınızın sonucunu hemen yaz bıze merak ederız yoksa. ben ınanıyorum hayırlısyla gıdıp gelceksın ıns. oglusunu optuk kızımla yok kızım öpmesın oglunu ayıp ayıp aaaa:)):)))

nst ye girdim herşey yolunda çıktı çoookk mutlu oldum şükürler olsun Rabbime

pınarcım senın ve kızının adına cok sevındım cnm benımde bugun bellı olur ıns aksama yazarım sıze öptük hepinızı

X