2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

deli misin bulantının olmaması herkese nasip olmuyor ne yani sadece bulantı olduğunda mı bebekler sağlıklı oluyor ben inanmıyorum...inşallah bende senin gibi olurum zaten 5.hafta başlamazsa yırttık demek:)) kilo almak falanda umrumda değil ben razıyım yeterki rahat beslenebilim..tabi daha çok yeni bnm zaman ne gösterecek bilmiyorum...hayırlısı...

senden, 1 hafta sonra neler yasayabilme ihtimalim olduğunu izleyebilecem:)) deneyimli olacaksın ne de olsa..
Yok şekerim yaa ne bilim daha göremedim ya en azından belirtisi olsa da varlığını bilsem diye istiyorum en çok :KK16:kilo falan işin şakası :KK1: iki gündür de alt karnımda ve boşluğumda feci ağrı oluyor sanırım gaz sıkışması diyorum ama bakalım eşimde korktu akşam bugün olmazsa bi gebelik testi yapayım p.tesiye kadar bekleyebilirsem inşallah o zaman kontrol var işte inşallah herşey yolunda gidiyordur :KK16::nazar::emir_bebek::nazar:

kızlar merhaba, bugün bebeiğimle tanıştım hatta pıt pıtlarını duydum çok şükür:nazar:
rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah

merhaba canım maşallah sanırım 6.haftanın içindesin ne güzel duymuşsun minik kalbin sesini maşallah size :nazar::nazar::nazar:
peki bişey soracağım ultrason üstten mi bakıldı vajinalmiydi ? :26:

Yok şekerim yaa ne bilim daha göremedim ya en azından belirtisi olsa da varlığını bilsem diye istiyorum en çok :KK16:kilo falan işin şakası :KK1: iki gündür de alt karnımda ve boşluğumda feci ağrı oluyor sanırım gaz sıkışması diyorum ama bakalım eşimde korktu akşam bugün olmazsa bi gebelik testi yapayım p.tesiye kadar bekleyebilirsem inşallah o zaman kontrol var işte inşallah herşey yolunda gidiyordur :KK16::nazar::emir_bebek::nazar:

merhaba canım maşallah sanırım 6.haftanın içindesin ne güzel duymuşsun minik kalbin sesini maşallah size :nazar::nazar::nazar:
peki bişey soracağım ultrason üstten mi bakıldı vajinalmiydi ? :26:

çok teşekkür ederim darısı başına canımi vajinal baktılar canım

aaaaaaaa niye burda kimse yok yaaa :84::84::84::84::84:

topic ahalisi nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz :KK52::KK52::KK52::KK52:

benim 9.gün 56yıdı ama yanlış anlamışın 59 muşş.. bugun 11.günüm tekrar bakıldı 161 çıktı gayet iyi dediler. 8 aralıkta ultrason randevusuna çağırdılar...inşallah bebeğimin kalbinin attığınıda gösterir allahım bana......

aminnnn canım valla iple çekiyorum miniğimi göreceğim günü :KK16::KK16::KK16:
işallah canım sen de görürsün rabbimin izniyle...
allahım darısı bize inşallah rabbim o günüde göstersin bizee...seninde gözün aydın cnm işin zor kısmını atlattınn

sağol canım evet atlattık , darısı başına, senin için de çok sevindim canım değerlerin yükselmiş gözünaydın

slm kızlarr
bugün kontrole gittik veee bebeğimi mi desen bebeklerimi mi desem gördük:))):emir_bebek:
2 tane kese var 1 tanesi kesin tutmuş çok şükür diğeri kaybolabilirde gelişebilirde dedi doktorum:nazar:
15 gün sonraya randevu verdi bidaha bakacak kalp atışını da duyarız dedi:)):nazar:
çok mutlu oldukk allahıma şükürler olsun darısı isteyenlere inşallah:emir_bebek:
gayet iyi görünüyo dedi hiçbir sorun yok dedi:nazar:
kaşıntı ve yanma içinde krem fln vermedi jeli birakıp iğne verdi progynex 10 gün kullan tekrar jele başla dedi.jel mantar yapabiliyomuş:KK49:

slm kızlarr
bugün kontrole gittik veee bebeğimi mi desen bebeklerimi mi desem gördük:))):emir_bebek:
2 tane kese var 1 tanesi kesin tutmuş çok şükür diğeri kaybolabilirde gelişebilirde dedi doktorum:nazar:
15 gün sonraya randevu verdi bidaha bakacak kalp atışını da duyarız dedi:)):nazar:
çok mutlu oldukk allahıma şükürler olsun darısı isteyenlere inşallah:emir_bebek:
kaşıntı ve yanma içinde krem fln vermedi jeli birakıp iğne verdi progynex 10 gün kullan tekrar jele başla dedi.jel mantar yapabiliyomuş:KK49:

slm cnm gözün aydın:)Bende de iki kese göründü bakalım pzrtesi tekrar gidicem.Keselerden biri büyük biri küçükmüş.Acaba seninde mi öle cnm?

iyidir canım tekrar hayırlı olsun bebişin kuzum valla benimde 18 ekim satım bugün 5+0 olarak görünüyorum :KK1: Sende 3+6 dasın çok yok yani aramızda :KK34: Bende hala o kasık ağrıları devam ediyor valla ben acıkıyorum yemek yemeyince de midem bi tuhaf oluyor eziliyo ondan sonra hiçbişey yemek istemiyorum yani o an yedim yedim ki yiyorum fıçı gibi olucam yakında :KK1: Ama bulantım falan yok bazen iyiki yok diyorum bazende korkuyorum acaba niye olmuyor diye bide midem bulansa söyle yemek yiyemesem 4-5 kilo falan versem diyorum ama nerdeeeee gerçi mide bulantısı çekenler delimisin öyle şey istenirmi diyor ama ne bilim başımda olmayınca bilmiyorum :KK1:

arkadaşım sakın öyle bişey deme...çok şanlısın mide bulantın yok...o kadar zorki yemek yiyemiyorum.kendimi hiç iyi hissetmiyom.şikayaet etmek istemiyorum ama sürekli yatıyom.her an kuscak gibisin...keşke bende kilo alsamda şu midem gecse.sabırsızlıkla 12. Haftayı beklıyom gecerse o da.beslenmeme de dıkat edemiyorum...

slm cnm gözün aydın:)Bende de iki kese göründü bakalım pzrtesi tekrar gidicem.Keselerden biri büyük biri küçükmüş.Acaba seninde mi öle cnm?

slm cnm keselerin büyüklüğünü bilmiyorum ama bitanesi geriden geliyo gibi dedi kesin konuşmadı ama hemşireler sürpriz olabilir dedi
ultrason resmindede belli ikiside aynı büyüklükdeler bitanesi tan siyah diğeri daha açık ama belli neyse hakkımzda hayırlısı olsun inşallah

kızlar merhaba
sonunda ben de mınıgımı gordum :nazar:
cok sukur hersey yolunda sımdılık
sadece telefondan uzak durmam gerekıyormus. su an bolunme devam ettiği için telf cok zararlıymıs
o yuzden buraya da artık bılg dan giricem
bir de kendını yemek ıcın kasma sadece katkı maddelı bırsey yeme yeterli bizim için. bnm mıde bulantılarım devam edıyor
sut balık yumurta et e 12. haftadan sonra baslayacagız dedi
bizde durumlar boyle
opuyoruz sizi :)

kızlar merhaba
sonunda ben de mınıgımı gordum :nazar:
cok sukur hersey yolunda sımdılık
sadece telefondan uzak durmam gerekıyormus. su an bolunme devam ettiği için telf cok zararlıymıs
o yuzden buraya da artık bılg dan giricem
bir de kendını yemek ıcın kasma sadece katkı maddelı bırsey yeme yeterli bizim için. bnm mıde bulantılarım devam edıyor
sut balık yumurta et e 12. haftadan sonra baslayacagız dedi
bizde durumlar boyle
opuyoruz sizi :)

gözünaydın canım çok sevindim, ben de 3 aralıkta kendi doktoruma gideceğim, artık merkezle işim kalmadı dün salı günü kendi doktorumla görüştüm rutin hamilelik tetkiklerini yaptır öyle gel dedi, dün devlet hastanesinde kan ve idrar tahlili verim sonuçlar çıkınca gideceğim. ondan sonra kontroller aylık olcak sanırım... işallah sorunsuz güzel hamilelikler geçiririz ... sağlıkla ve sıhatle işallah

slm kızlarr

kaç haftalıkken gördünüz keseleri??

herkese merhaba

arkadaşlar 12. haftadayım ve mide bulantılarımdA CİDDİ AZALMA VAR FAKAT GEÇMİYOR. ANİ ÇIKARMALARIM ÇOK OLUYOR.
HALA BİŞEY YİYEMİYORUM.
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BAZI SORULARA CEVAP ARAYAN ARKADAŞLAR VAR. EĞER ESKİ SAYFALARA BAKARSANIZ HANGİ TARİHLERDE NELER YAŞADIĞIMIZI BULABİLİRSİNİZ.
ÖRNEĞİN SAT GÖRE HAREKET EDECEK TAKVİMİNİZ. TRANSFER GÜNÜNÜ KOMPLE UNUTUN ARKADAŞLAR.

BURADAKİ YAZIŞMALARI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM ESKİ ARKADAŞLARIM NEC VE PINAR NERDESİNİZ . UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.

herkese merhaba

arkadaşlar 12. haftadayım ve mide bulantılarımdA CİDDİ AZALMA VAR FAKAT GEÇMİYOR. ANİ ÇIKARMALARIM ÇOK OLUYOR.
HALA BİŞEY YİYEMİYORUM.
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BAZI SORULARA CEVAP ARAYAN ARKADAŞLAR VAR. EĞER ESKİ SAYFALARA BAKARSANIZ HANGİ TARİHLERDE NELER YAŞADIĞIMIZI BULABİLİRSİNİZ.
ÖRNEĞİN SAT GÖRE HAREKET EDECEK TAKVİMİNİZ. TRANSFER GÜNÜNÜ KOMPLE UNUTUN ARKADAŞLAR.

BURADAKİ YAZIŞMALARI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM ESKİ ARKADAŞLARIM NEC VE PINAR NERDESİNİZ . UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.

benden bahsediyorsun galiba:)) ama çok fazla internete girmeme izin vermiyor eşim hemen girip aklıma takılanları sorup çıkıyorum sizlere güvenerek ve deneyimlerinize dayanarakk...yoksa geçmişleri hep okuma fırsatım olsa mutlaka bulurum

X