2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

al benden de okadar.... ben bi krem bulana kadar karnım burnuma değecek:)))) zaten şimdiden kocaman

teşekkür ederimcanım ben baya bir sıkmıştım canımı ama şimdi çok rahatım :)

teşekkür ederim canım.çok yoğun değil sarı renkli ama kokusuz ben kullanmıyorum fitili ne olur olmaz diye.

testlerin iyi cikmasina sevindim hayirlisi olsun ayrica berru cok guzel bir isim hosuma gitti...hayirlisi olsun...

teşekkür ederim canım. çok sevdim bu ismi bende bakalım dini açıdanda bir sakıncası yoksa koyucaz inşallah.

maaşallah kuzucuğuna herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..

teşekkür ederim canım.

Ermer maşallah prensesine ..
Sağlıcakla gelsin kuzularımız :)

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı.
canım demek mert geliyor adı gibi olur inşallah.

teşekkür ederim canım. sende lütfen içini rahat tut stres yapma. iyi düşün iyi olsun.

Son düzenleme:
çatlaklar konusunda bir önce başlamak lazım. karnımı gergin hissediyorum bu günlerde. önerinizi bekliyorum arkadaşlar. annemle ablama çekimişsen halim kötü ikisininde karnı yırtıklarla dolu. annem zamanında kullanamamışta ablam kullandı ama hiçbir işe yaramamıştı.

herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim allah hep boyle guzel haberler almak nasip etsin....

Canim yazdim sandim cikmamis yazdiklarim mert adiyla buyusun insallah saglikla gelsin dunyaya cok da guzel bir isim... :)

canım benimde annemde ablalarımda hiç yok çatlaklar inşallah çekmişimdir diyorum bende ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım ben başladım krem kullanmaya umarım faydasını gorürüm bebişlerimiz sağlıkla gelsindee :)

bende de krem sürme alışkanlığı çok yoktur ama şimdi akşamdan akşama sürüyorum .o dediğini bende duydum çatlıcaksa catlıyomus hepimiz icin hayırlısı olursada ne yapalım estetik yaptırırız

cnm ben cok duzenlı olmasa da lierac kullanıyorum
ablam ve abımın esı bunu kullanmıstı. ıyı gelmişti. bakalım ınsallah bana da ıyı gelır

saglıkla gelsin mert'iniz :)
hayırlı, saglıklı olsun ınsallah

cnm diğer arkadasların da dedıgı gıbı hıc korkma. o kadar zor sureclerden gectik bu da gececek ınsallah :) Allah yardımcınız olsun

cnm prensesimiz saglıkla gelsin insallah :) bence Berru gayet guzel. ben de kızıma hala ısım bulamadım.

kızlarımızn abileri çogalıo maşşallahh...cok sevındım cnm ALLAH kucagına almayı nasıp etsın hepimize..

sağlıkla gelsin mert'in....

Canim yazdim sandim cikmamis yazdiklarim mert adiyla buyusun insallah saglikla gelsin dunyaya cok da guzel bir isim... :)

saglıkla gelsin mert'iniz :)
hayırlı, saglıklı olsun ınsallah

Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim ..
Bebeğim için zaten çok heyecanlıydım ama insan cinsiyetini öğrenince daha bir heyecanlı oluyor..
Güzel Allah2ım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inşallah ...

Kyr senin kontrolünde güzel geçmiş ne güzel ..
Kuzucuklarına da maşallah ..
Kardeş kardeş geçinirp gidiyolar ..
Bende ikiz eşiyim , tek yumurta ikiz kız kardeşim var ve ikiz olmak çok güzel bir duygu ..
Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin .
Bizim 4. ayımızda bitti çok şükür..
En tehlikeli ve zorlu günleri atlattık , bundan sonrası da su gibi geçer ve kucaklarımız evlatlarımızı inşallah ..

Maşallah arkadaşlarıma, maşalllah kuzularına, cinsiyetler isimler belirlenmiş...Sağ sağlim doğurmak nasip olur inşallah.

ben bu günleri görecek miyim acaba (

koca göbüşlülerr
bugun boş buralar KYR,PINAR,NEC,ALİAS,NİLÜFER,DEW,AKASYA,ERMER,BİLGEM.MASİDEAYDIN.nerdesiniz kuzucuklarımmm bi ses verinnn

koca göbüşlülerr
bugun boş buralar KYR,PINAR,NEC,ALİAS,NİLÜFER,DEW,AKASYA,ERMER,BİLGEM.MASİDEAYDIN.nerdesiniz kuzucuklarımmm bi ses verinnn

İlk ses benden gelsin)) iyi haftalar, güzel haberlerle dolu, keyifli bir hafta herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…