2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

selam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyodum dün doktora gittim bebeğim erkekmiş kesinleşti ama küçük bi sıkıntımız var bebeğimin beyninde küçük bi kist gördü doktor ben çok endişelendim doktorum rahatlattı beni biraz ama yinede korkuyorum 6. aydan sonra kayboluyomuş inşallah öyle olur dua edin nolur:KK50:

Cok gecmis olsun dilerim en kisa zamanda yok olur sen de rahat edersin insan gerilir ya cok haklisin ama doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz yok bence canim madem olumlu konustu doktorun icini ferah tut Allah beterinden korusun guzelim...

Merhaba kzılar ...
Biz geldik oğlumla :)
Bugün kontrolümüz vardı , oğlumuz olacağını öğrendik ..
Mert'imiz geliyor Rabbim nasip eylerse ...
:nazar:

Ermer maşallah prensesine ..:nazar:
Sağlıcakla gelsin kuzularımız :)

Merhaba kzılar ...

bilgemm gözünaydın cinsiyetini öğrenmişsin kuzunun, sen de oğlan annesi oluyormuşsun, hayırlısı olsun mert bebek adıyla yaşasın işallah

selam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyodum dün doktora gittim bebeğim erkekmiş kesinleşti ama küçük bi sıkıntımız var bebeğimin beyninde küçük bi kist gördü doktor ben çok endişelendim doktorum rahatlattı beni biraz ama yinede korkuyorum 6. aydan sonra kayboluyomuş inşallah öyle olur dua edin nolur:KK50:

canım bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sen de hayırlı uğurlu sağlıklı sıhatli olsun işallah oğluşun.
doktorun sana rahat konuşup seni rahatlattıysa endişelenme , çok önemli olsaydı doktorun belirtitrdi mutlaka , 6. aydan sonra kayboluyormuş işallah kaybolur allahın izniyle

bilgemm gözünaydın cinsiyetini öğrenmişsin kuzunun, sen de oğlan annesi oluyormuşsun, hayırlısı olsun mert bebek adıyla yaşasın işallah

Cloudly sağolsın canım , Rabbim evlatlarımızı koruun sağlıcakla bize bağışlasın inşallah ..

Merhaba kzılar ...

sağlıkla kucağına alırsın inş. oğluşunu :nazar::nazar:

aay bi biz kaldık öğrenmeyen galiba cinsiyetini

sağlıkla kucağına alırsın inş. oğluşunu :nazar::nazar:

aay bi biz kaldık öğrenmeyen galiba cinsiyetini

Teşekkür ederim Lotus ...
Bende daha bugün öğrendim ..
Hep bir ben kaldım herhalde diyordum ..
Öğrenirsin inşallah ..
Hele ki bundan sonra ne söylerlerse garantidir..

canım bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin sen de hayırlı uğurlu sağlıklı sıhatli olsun işallah oğluşun.
doktorun sana rahat konuşup seni rahatlattıysa endişelenme , çok önemli olsaydı doktorun belirtitrdi mutlaka , 6. aydan sonra kayboluyormuş işallah kaybolur allahın izniyle

Merhaba kzılar ...

Cok gecmis olsun dilerim en kisa zamanda yok olur sen de rahat edersin insan gerilir ya cok haklisin ama doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz yok bence canim madem olumlu konustu doktorun icini ferah tut Allah beterinden korusun guzelim...

cnm bu kocamn olmuş maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

COK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR İYİ DİLEKLERİNİZ İCİN İNŞALAH DOKTORUN DEDİĞİ GİBİ OLUR İNSAN TAKMADAN EDEMİYO. bilgemmm hayırlı olsun oğluşun ikimizde oğlan annesi oluyoruz ermer seninde hayırlı sağlıklı bi prensesin olsun inşallah buradaki herkesin bebeğini korusun rabbim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kzılar ...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlarımızn abileri çogalıo maşşallahh...cok sevındım cnm ALLAH kucagına almayı nasıp etsın hepimize..

Cnm çok haklısın can sıkılır tabii, ama doktorun takılmadıysa önemli birşey değildir kesin, kızlar da yazmış normal oluyor diye. Sen gönlünü ferah tut, Allahım sağlıkla verecek oğlunu kollarına inşallah.

Merhaba kzılar ...

Cnm gözünaydın olsun. Öğrenmişsin sonunda oğlun geliyormuş hayırlısıyla. Maşallah ona, önce sağlık sonra keyif, adıyla yaşasın, inşallah hayırla gelsin cnm.

Biz de gittik bugün doktora, iyiyiz şükürler olsun, kuzularım çok iyi maşallah.
Allahım hepimizi korusun.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKız:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekimKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkek:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:
nil82292.deneme4aralık:nazar::nazar:

bilgemm hayırlı olsun oğlun oluyormuş inşallah.. ne güzel ismide hazr, adıyla yaşasın inşallah..

masideaydın benimde yeğenimin kalbinde leke var denmişti doktoru da geçer demişti ablama gerçekten de geçti çok şükür.. inşallah senin yavrununda bi sonraki kontrolünde geçmiş olur..

kyrcımm maşallah size.. herşey yolundaymış.. cinsiyetlerinden bahsetmediğine göre kendi doktorunda kesinleştirdi bi kız bi erkek yavruşlarını sanırım.. sağlıkla büyüsünler inşallah..

kyrcımm maşallah size.. herşey yolundaymış.. cinsiyetlerinden bahsetmediğine göre kendi doktorunda kesinleştirdi bi kız bi erkek yavruşlarını sanırım.. sağlıkla büyüsünler inşallah..
:KK66:) evet aynen öyle kesinleşti, kızımızla oğlumuz yolda. Allahım kucağımıza nasip etsin inşallah. Bize de hepimizi de maşallah:KK66:)

bilgemm hayırlı olsun oğlun oluyormuş inşallah.. ne güzel ismide hazr, adıyla yaşasın inşallah..

masideaydın benimde yeğenimin kalbinde leke var denmişti doktoru da geçer demişti ablama gerçekten de geçti çok şükür.. inşallah senin yavrununda bi sonraki kontrolünde geçmiş olur..

Cnm çok haklısın can sıkılır tabii, ama doktorun takılmadıysa önemli birşey değildir kesin, kızlar da yazmış normal oluyor diye. Sen gönlünü ferah tut, Allahım sağlıkla verecek oğlunu kollarına inşallah.

canlarım çok sağolun bende takmamaya calısıyorum inşallah geçer . NEC86 canım gerçektenmi bizimkinide doktor onemsemedi bana dedi sana bilgi vermek amaclı soylüyorum yoksa kic kafaya takılcak bişe değil dedi işte biz anneler takmadan edemiyoruz sonucta kolay elde etmedik bu yavrlarımızı değilmi rabbim hepsine sağlık versin :KK49:

canım bebişlerin kız ve oğlanmış canım ne kadar güzel bi dygu karnın çıktımı onu merak ediyorum benim cıktı birazcık sen ikiz annesisin seninki nasıl

canım bebişlerin kız ve oğlanmış canım ne kadar güzel bi dygu karnın çıktımı onu merak ediyorum benim cıktı birazcık sen ikiz annesisin seninki nasıl

Sağol cnm, valla ne yalan söyleyeyim ağzım kulaklarımda. Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin. Ben çok zayıf hamile kaldım, o yüzden şuan ki halim bana kocaman geliyor:))) Ama dün 2 arkadaşımla buluştum, ikisi de hiç belli değil dedi, çok sevindim. Dediğin gibi ikiz taşıdığım için çok büyürse karnım diye endişeleniyorum ama şükürler olsun 4ay bitmek üzere, etrafımdakiler hiç fark yok diyor. Buarada dün kontrolde tartıldım, 4ayda 6kg almışım:)))) Doktor yavaş dedi:))) Ben de güldüm bundan yavaş gitmiyor diye. Hakkımızda hayırlısı, sanırım bizim son aylar fena kilo olacak.

Sağol cnm, valla ne yalan söyleyeyim ağzım kulaklarımda. Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin. Ben çok zayıf hamile kaldım, o yüzden şuan ki halim bana kocaman geliyor:))) Ama dün 2 arkadaşımla buluştum, ikisi de hiç belli değil dedi, çok sevindim. Dediğin gibi ikiz taşıdığım için çok büyürse karnım diye endişeleniyorum ama şükürler olsun 4ay bitmek üzere, etrafımdakiler hiç fark yok diyor. Buarada dün kontrolde tartıldım, 4ayda 6kg almışım:)))) Doktor yavaş dedi:))) Ben de güldüm bundan yavaş gitmiyor diye. Hakkımızda hayırlısı, sanırım bizim son aylar fena kilo olacak.

tabbi canım benim bide tedaviyle hamile kaldık iğneler vs bende 5 kilo almışım canım 4 ayda banada karnın çıktı diyolar gorenler çatlak için bişey kullanıyomusun ben mustela die bi kreme başladım inşallah faydasını gorürüm en cok korktugum seyy:KK49:

tabbi canım benim bide tedaviyle hamile kaldık iğneler vs bende 5 kilo almışım canım 4 ayda banada karnın çıktı diyolar gorenler çatlak için bişey kullanıyomusun ben mustela die bi kreme başladım inşallah faydasını gorürüm en cok korktugum seyy:KK49:

Hayır henüz hiçbirşey başlamadım, nemlendirici sürmeyi bile unutuyorum:KK43:(( Ben de istemem tabii karnımda o görüntünün oluşmasını ama birçok kişi yapısal olduğunu, kremlerin kaşıntıyı giderip, gerilmeye iyi geldiğini ancak çatlak olacaksa bunu engelleyemediğini söylüyor. Açıkcası ben kararsızım, dün arkadaşım kakao yağı önerdi, şimdi onu araştırayım bir de diyorum. Bu gidişle ben karar verene kadar olan olmuş olacak:))))

X