2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ohh bee sonunda sizi göremeyincee üzülüyorumm güzel annelerimm bizee kocaman MAŞALLLAHHH:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Üçüncü olduk kızımla bu durumda :)
Hepinize cok güzel bı hafta diliyoruz ve öpüyoruz sizleri

Biz de sizi öptük o zaman kızınla annesi. İyi olduğunuzu okudum çok sevindim, maşallah size. Havalar ısınsın kaçışınız yok hanımefendiler:)))

koca göbüşlülerr:KK36::KK36::KK36:
bugun boş buralar KYR,PINAR,NEC,ALİAS,NİLÜFER,DEW,AKASYA,ERMER,BİLGEM.MASİDEAYDIN.nerdesiniz kuzucuklarımmm bi ses verinnn
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Aaaaa gecikmisiz kizimla bizde 5.olduk sanirim :)) herkese iyi haftalar olsun bol guzel haberli olsun insallah....

bugun boş buralar KYR,PINAR,NEC,ALİAS,NİLÜFER,DEW,AKASYA,ERMER,BİLGEM.MASİDEAYDIN.nerdesiniz kuzucuklarımmm bi ses verinnn

bizde geldik.... ancak bu saatlerde evde oluyorum okuldaki bıcırıklar halimi bırakmıyor ki :KK1: gelir gelmez dinleniyorum.
sıraya girmişsiniz bakıyorumda :KK3:
herkes güzel bir hafta geçirsin.
kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin. olmayanlarda olanların sevinciyle yetinsin :KK1:

bizde geldik.... ancak bu saatlerde evde oluyorum okuldaki bıcırıklar halimi bırakmıyor ki :KK1: gelir gelmez dinleniyorum.
sıraya girmişsiniz bakıyorumda :KK3:
herkes güzel bir hafta geçirsin.
kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin. olmayanlarda olanların sevinciyle yetinsin :KK1:

kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin. olmayanlarda olanların sevinciyle yetinsin

Doğru söze ne denir ..
Şu sıralar hastaneye gidecek olan var mı?
Benim yarın 3lü testimin sonucu çıkıcak ve çok endişeliyim ..
İnşallah güzel çıkar ..
2li testimiz biraz riskli gruba yakın çıkmıştı .. Negatifti ama olsun ..
İnşallah bu güzel çıkar kızlar , dua edin bizeeee ..

kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin. olmayanlarda olanların sevinciyle yetinsin

Doğru söze ne denir ..
İnşallah güzel çıkar ..
hayırlı olsun oğluşun Allahın izniyle güzel çıkacaktır sonucun merak etme içini ferah tut...

Maşallah arkadaşlarıma, maşalllah kuzularına, cinsiyetler isimler belirlenmiş...Sağ sağlim doğurmak nasip olur inşallah.

ben bu günleri görecek miyim acaba :KK43:(
canımm tabiiki göreceksin canım Allahın izniyle...

ayy bizde 6. olduk kızımla anca yetiştik ee göbek kocaman olunca:))

Doğru söze ne denir ..
İnşallah güzel çıkar ..

Canim insallah hersey super cikar unutmaki bu testlerde risk cikarsa amniyosentez yapiyorlar ve o zaman icin rahat ediyor ama ben inanayorum cok iyi cikacak...Mert saglikli aslan gibi dogacak insallah....kizlarimiza damat lazim ona gore :)))

Doğru söze ne denir ..
İnşallah güzel çıkar ..

herkese güzel bir hafta diliyorum haftanın ilk günü bitti nerdeyse ama anca geldik gezmeden:KK1:

birazdan kontrole gidicez bakalım hayırlı haberlerle gelirim 3lü test için kan vericez

son olarak bizde geldikkkkkk.. haftasonu çok sakindi gerçekten.. herkesin iyi olmasına çok sevindim.. biz de iyiyiz çok şükür.. okulda yorulunca yavrumun hareketlerini az hissediyorum kaygılanıyorum ama şimdi yatıcam inşallah oğlum hareketleriyle mutlu eder beni..

ermer cim sen de mi öğretmensin? bıcırık dediğine göre sınıf ya da okul öncesi??

bilgemm inşallah sonucun iyi çıkar güzel haberini bekliyoruz..

lotuscum 3lü testinde temiz çıkar inşallah..

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

Doğru söze ne denir ..
İnşallah güzel çıkar ..

hic merak etme bilgecim
hayırlısıyla guzel sonuclar alacaksın :)

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

bir kız daha mı geliyor kiz populasyonu arttı vallaha :) dilerim sonuclar da iyi cikar cnm...hayirlisi olsun...

bir kız daha mı geliyor kiz populasyonu arttı vallaha :) dilerim sonuclar da iyi cikar cnm...hayirlisi olsun...

büyük bir ihtimalle baya utangaç olucak sanırım elleriyle yüzünü ayaklarıylada alt tarafını saklamış kuzucum.
inş. sonuçlarımızda iyi çıkar.

bu arada günaydınlarr:KK3::KK3:

Son düzenleme:

Doğru söze ne denir ..
İnşallah güzel çıkar ..

cnm sonuclarını aldınmı senden haber beklıyoruz buyuk ıhtımal bısıcık yoktur dualarım senınle cnm:KK19::KK19:

KIZLAR DUN HEPİNİZ TEK TEK SES VERDİNİZ TeŞEKKURLER.....benım gıbı evde oturup calısmayan varmı ben iyice ev kusu oldum sogukta bıyerede gıdılmıyoo :44::44:

X