2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Hauck Condor 3

bu arabadan alan kaç kişi oldu şimdi burada. tavsiye üzerine mi aldınız fiyatı cazibesine kapıldınız merak ettim... nasıl güzel mi ??? bizde mi alsak acaba:44::KK49:

Hauck Condor 3

bu arabadan alan kaç kişi oldu şimdi burada. tavsiye üzerine mi aldınız fiyatın cazibesine kapıldınız merak ettim... nasıl güzel mi ??? bizde mi alsak acaba:44::KK49:

biz de pazar günü gideceğiz Spil'e , aslında karagöl de çok matıklı , bizim evin hemen arkası zaten :)

günaydın annecikler nasılsınız dün ben tetenoz aşısı oldum kesinlikle kullanmadığınız kolunuza yaptırın gece çok zonkladı şişti
sırtüstü yatmayın bebişe zararlı diyorlar sol kolum aşılı kaldımı bi sağ taraf sabaha kadar uyuyamadım eşimide uyutmadım tabi....

buarada kuyrukskumum inanılmaz ağrıyor dönerken kalkarken falan onuda srdum bu haftalar olurmuş bebeğin gelişimine işaretmiş canlar :)

Sormak istediğiniz birşeyler olursa herzaman yardımcı olurum şimdi kafanızda birmilyontane soru vardır biliriim ben temmuz annelerindeyim burayada uğrarım güzel hamişler öpüyorum

benim karnım ve belim çok ağrıyor kızlar sizde durumlar nasıl?

kış olduğu için soğuktan gaz yapmış olabilir ondan karnın ağrıyor olabilir. bir de benim kasığıma çok şiddetli bir ağrı saplanmıştı, doktoruma gitim bana "rahim bağları" geliştiği için ağrıyor demişti. normal bişey yani merak etme :))

kızlar resmi ekleyebildim mi bilmiyorum ama uyku tulumuymuş. sizce nasıl?

Eklentiler

• $120112_Busha_2955.jpg
    $120112_Busha_2955.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $120112_Busha_9952.jpg
    $120112_Busha_9952.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
canım az önce arkadaş bi link vermişti onu grdün mü orda dogurup normal olan sorunsuz olan o kadr çok avr ki ama hamile iken stres falan etmicekmişsiz orda öle yazıordu bi bak istersen

evet baktım canım, benim de içim rahatladı çok :) çok teşekkür ederim Allah herkese hayırlısını versin inşallah :))

biraz evvel bu konuyla ilgili topiği okudum biraz. arkadaşlardan biri paylaşmış yukarda. çoğu sağlıklı doğurmuşlar bebeklerini, sorun olmamış. umarım senin bebeğin de sağlıkla gelir. Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim canım, amin hepimiz için inşallah :)) teşekkür ederim

ayy salı günümü oznur_u Allah yardım etsin canım benim....
evet canım amin inş. hayırlısıyla atlatıcam..
amin canım. 4 boyutlu ultrason çektirdik, 2 prof ve bir dr. inceledi, hepsi aynı şeyi söyledi. tek arter. bu durumda en iyisi amniyosentez yapmak dediler. tercih tabii aileye kalmış, ama ben amniyosentezi yaptırıp emin olmak istiyorum.
ben amniyosentez konusunda gidip geliyorum bazen acaba yaptırmasammı diyorum :KK43:(
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyor peki?

canım benim fish amniyosentez olacak büyük ihtimal 2 günde çıkıyormuş sanırım sonuç..

cyprio canım acil şifalar diliyrum rabbim yardımcın olsun dualarım seninle...

akıllıbıdık canım gözün aydın Allah sağlıklı güzel günlerde kucağına almayı nasip etsin ne güzel ikisi biarada :) buarada eymen ismini eşim çk istiyr ben deniz demiştim ama bakalım belki adaş olurlar :)

teşekkür ederim canım, amin :))

oku canım benimde hoşuma gitti bu linki bulunca.Allahın izni ilede bişe olmıcak ben inanıyorum canım benim

inşallah canım amin, çok teşekkürler güzel duaların için :) senin için de Allah en hayırlısını versin inşallah, kalbindekiler gerçek olsun :))

ben amniyosentez konusunda gidip geliyorum bazen acaba yaptırmasammı diyorum :KK43:(

canım benim fish amniyosentez olacak büyük ihtimal 2 günde çıkıyormuş sanırım sonuç..

vallahi bence duygusal değil realist düşünmek gerek canım. Allah korusun bir hastalık problem varsa yol yakınken emin olup geri dönmek en iyisi. ilerde anneye de çocuğa da yazık. eğer amniyosentez nedeniyle düşük olacaksa da olsun napalım, problemli bebek doğurma riskindense düşük yapmayı tercih ediyorum ben..

sağol canım aminn hepimizinkini inşallah

senin de tüm soru işaretlerin güzel cevaplar bulsun amniyosentezle
Allahın izniyle sorunsuz sağlıkla kucağına al miniğini:KK16:
amin canım inş..
ne güzel biz daha bu sene kar görmedik..
günaydınnnnnn... dün okunan bütün yasinleri duaları rabbim kabul etsin bebeklerimize sağlıkla sıhhatle huzurla kavuşalım inşallah eşlerimizle ailelerimizle:KK9::KK9::KK9:
aminnnnnnnnnnnn canım..
amin canım hepimize yardım etsin. Çocuk doğduğunda (hayırlısıyla inşallah) böbrek ve kalbinde hastalık olabiliyormuş ama amniyosentezle kromozomlarına bakıldığı için bu olası hastalıklara yakalanıp yakalanmayacağı belli oluyor. bu yüzden amniyosentez çok önemli. tahminim bir haftada sonucu çıkar diye biliyorum.
canım amniyosentez sonucu 3 haftada çıkıyor fish amniyosentez daha çabuk sonuç veriyor ve 2-3 günde çıkıyor.

günaydın annecikler nasılsınız dün ben tetenoz aşısı oldum kesinlikle kullanmadığınız kolunuza yaptırın gece çok zonkladı şişti
sırtüstü yatmayın bebişe zararlı diyorlar sol kolum aşılı kaldımı bi sağ taraf sabaha kadar uyuyamadım eşimide uyutmadım tabi....

buarada kuyrukskumum inanılmaz ağrıyor dönerken kalkarken falan onuda srdum bu haftalar olurmuş bebeğin gelişimine işaretmiş canlar :)

:) geçmiş olsun canım benim ilk gecem öyle geçmişti ama ikincide nispeten uyuyabildim üçüncü günde isenerdeyse gece hiç acı hissetmedim şimdide ara ara acıyor ama ilk gününün gecesini atlatırsan zoru bitmiş demektir

canımbenim pozitif düşünelim pozitif olsun... bence herşey çok yolunda gidecek ve ohhh diye rahat bir nefes alacaksın inş...

ben öğle tatili kızlar yemeğe çıkayım ordanda doktora geçerim sormamı istediğiniz bişeyler varsa alim sorularınızı en hızlı şekjilde:KK9:

X