2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben geldim yaaa ne çabuk ilerlemiş sayfalar... utkumuz nerde yaaaben onu merak ettim... bu arada kendimizce bi çizelgemi yapsak

ben geldim yaaa ne çabuk ilerlemiş sayfalar... utkumuz nerde yaaaben onu merak ettim... bu arada kendimizce bi çizelgemi yapsak

gelmedi yaaa :KK43:
merak ediyorum ve 1 saat sonra çıkıciiimmm:44:

randevumuz var bebiklere bakicis inşallah dualarını bekliyorum

gelmedi yaaa :KK43:
merak ediyorum ve 1 saat sonra çıkıciiimmm:44:

randevumuz var bebiklere bakicis inşallah dualarını bekliyorum

hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım ben yarın dra gidicektim fakat muayene yokmuş ameliyat günleriymiş... haftaya kaldı

mutlaka getirirr , ama dur çok heveslenmeyelim, sağlam bir fiyat çıkacak gibi geliyo bana :)

1920 tl imişşşşşşşş , 18 aylıktan 3 yaşa kadar olan, çoook pahalııııııı
For Toddler
Stokke® Sleepi™ Bed
18 Months - 3 Years
The Stokke® Sleepi™ Bed accommodates your baby’s changing development. Once your baby reaches the curious climbing stage, you can remove one side of the bed for easy access, and to boost feelings of freedom and independence

For Toddler
Stokke® Sleepi™ Bed
18 Months - 3 Years
The Stokke® Sleepi™ Bed accommodates your baby’s changing development. Once your baby reaches the curious climbing stage, you can remove one side of the bed for easy access, and to boost feelings of freedom and independence

maşallah canım
ne kadar ucuzmuş öyle :KK1:

For Toddler
Stokke® Sleepi™ Bed
18 Months - 3 Years

vıııiiiyyyyyyyyy x2 demeye dilim varmıyor
hesap makinesine elim varmıyor:KK24::KK24::KK24::KK24:

kızlarr drdan geldimmm... diş doktorundan ama:KK9:
dişetlerim çok kötü olmuş ilerleyince kiste çeviriyomuş:KK50: adı da hamilelik kistiymiş...iyiki gelmişsin dedi neden önce gelmedin dedi... diş fırçası verdi hassas dişeti için ,yine dişeti için macun verdi birde sprey verdi günde 3 kez kullanmam için... aman kanama ve benimki gibi dişetlerinde fırçalarken acıma aşırı kanama ve koku varsa özellikle ihmal etmeyin...

dişetlerim çok kötü olmuş ilerleyince kiste çeviriyomuş:KK50: adı da hamilelik kistiymiş...iyiki gelmişsin dedi neden önce gelmedin dedi... diş fırçası verdi hassas dişeti için ,yine dişeti için macun verdi birde sprey verdi günde 3 kez kullanmam için... aman kanama ve benimki gibi dişetlerinde fırçalarken acıma aşırı kanama ve koku varsa özellikle ihmal etmeyin...

benim bazen kanıyor
ama gebelik öncesinde de bazen kanardı
dişetlerin hep hassastı
acıma yok ama
verdiği ürünler hangileri?
ben amwayin diş fırçası ve macununu kullanıyorum, çok seviyorum

geçmiş olsun, zaten son 3 aydan önce mutlaka görünmek lazım

geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın

benim bazen kanıyor
ama gebelik öncesinde de bazen kanardı
dişetlerin hep hassastı
acıma yok ama
verdiği ürünler hangileri?
ben amwayin diş fırçası ve macununu kullanıyorum, çok seviyorum
bend eonları kullanıyordum canım zaten normaldede hassastı fırçası çok yumşaktı ... ama şimdi oral-b ultra hassas diş fırçası aldım -parodontax (diş eti bakımında uzman)mış:KK9:birde sprey eczanden aldım andorex

geçmiş olsun, zaten son 3 aydan önce mutlaka görünmek lazım

geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
sağolun kızlar... inşallah haftaya kontrole çağırdı o zmana kadar rahatlarsın dedi...

bend eonları kullanıyordum canım zaten normaldede hassastı fırçası çok yumşaktı ... ama şimdi oral-b ultra hassas diş fırçası aldım -parodontax (diş eti bakımında uzman)mış:KK9:birde sprey eczanden aldım andorex

sağolun kızlar... inşallah haftaya kontrole çağırdı o zmana kadar rahatlarsın dedi...

geçmiş olsun
ben de paradontax alayım bari
tedbirini alalım baştan
benimki de müsait çünkü

Tofita kuzumm fiyat içine mi oturdu nedir sesin soluğun çıkmıyor
valla ne yalan söyleyim birden yaşam sevincimi yitirdim..çok beğenmiştim
ama sanırım o parayı vermek israf:KK50:

geçmiş olsun cnm. bende de aynı sorun var ama dişçiye gitmeye korkuyorum. ne olacak bilmem...

çok geçmiş olsun cnm, inş düzelir bunları kullanınca:KK34::KK34:

geçmiş olsun cnm. bende de aynı sorun var ama dişçiye gitmeye korkuyorum. ne olacak bilmem...

git canım git hamileyiz dokunulmazlığımız var merak etme... dr um bilmiyordu hamile olduğumu en son diş temizliğine gitmiştim altı ay önce... ee geldiğindede uzanıyordum mantom vardı üzerimde ,zaten bir bakmaya anlaşılmıyor hamile olduğum daha:44:... ağzıma baktı hamile misin yoksa dedi...:KK9::KK9::KK9: onun için korkma hamileliktendir... aynı şeyleri verir muhtemelen...

çok geçmiş olsun cnm, inş düzelir bunları kullanınca:KK34::KK34:

dr çok ümitvar konuştu canım ben çok düzenli giderim diş için dr a çok iyi bakrım dişlerime... ama hamişlikten oluyormuş işte... bende bütün nimetlerinden iyi kötü faydalanmazsaaammm olmaaz ya:KK9: sen düzenli bakımına devam et haftaya sıkıntn kalmaz dedi kontrole gittiğimizde anlayacağız artık...

X