2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar ben gidip bugün bana yakın olan pazadan karnımda ki kuzuya ot alayım... otlayıp duruyorum sayesinde:KK9::KK9::KK9:birdeeeee meyveee:KK9::KK9::KK9: dualarımdasınız...görüşmek üzere...

oku canım hangi dilde isterse canın o dilde oku. hatta bence mealini oku anlaya anlaya...:KK19:

oh oh oh:KK9::KK9::KK9::KK9:

hatta her perşembe okuyabilen arkadaşlar olarak yasin ve dua akşamı ilan edelim derim:26:
namazdan sonra yada aklına gelince dua edenler yine etsin ama perşembenin özelliği yasin akabinde dua olsun

ben şahsen uygulıcam inşallah

hayırlısı bişi çıkmaz inş. canım...

inşallah güzel haberle döneceksin canım
dua edicez bak bizler de

dualarımız seninle cnmm allahın ziniyle bşy çıkmayacak korkma bol bol dua et

düzeliriz inş... fit bebeler olacak bizimkiler...

eee bir haber gönderseler bari onlar bizi merak etmiyor mu acaba :KK50:

ben tlf açar sorarım canım birara tonton dr uma.. kaçıncı haftada yaptırıcaz ona göre arayayım...

hımmm neden ki acaba...

öyle olsun dualarımıza alalım inş bütün arkadaşları...

herşey çoook güzel olacak canım merak etme... bak dua seferberliği başlattık hepberaber dualarımızla üstesinden geleceğiz inanıyorum...:emir_bebek:En Büyük TÜRKİYE

kızlar hepinizden Allah razı olsun ya zor tutuyorum bak kendimi bugün ağlamıycam söz verdim bebeğimi ve rabbime isyan etmiycem vardır bir hayır...

hatta her perşembe okuyabilen arkadaşlar olarak yasin ve dua akşamı ilan edelim derim:26:
namazdan sonra yada aklına gelince dua edenler yine etsin ama perşembenin özelliği yasin akabinde dua olsun

canım biz arkadaşlarımla her cuma toplanıyoruz cuz okunuyor ve sohbet yapıyoruz cumaları dualarda sizler içinde dua edicem..

ben hiç bilmiyorumki canım beni aradı bende gittim oldum detayını bilemiyorum erkensede o cadının suçu :KK37:

ya tartışma konusu yaratmak istemiyorum ama mesleğini yapan hemşire,ebe arkadaşlarımız neden cadı oluyor? sonuçta bu aşı 16. haftadan itibaren yapılıyor ama genelde anne bebeğin hareketlerini hissedip öyle gelsin diyolar bu da yaklaşık 20. hafta da oluyo.bunun da nedeni kötü bi durum olursa anne aşıdan oldu diye yanlış fikirlere kapılmasın diye.sonuçta ebe,hemşire arkadşalrımız sizi tanımaz etmez ama görevi nedeniyle hamiyleyken ve sonrasında bebeği takip etmek.bunun okulunu okumuş neden yanlış bi şey yapsın ki?sonuçta bu aşı ağrı da yapıyo.bebeklere yapılınca da ateş yapıyo ne var bunda bu kadar büyütecek...

ya tartışma konusu yaratmak istemiyorum ama mesleğini yapan hemşire,ebe arkadaşlarımız neden cadı oluyor? Sonuçta bu aşı 16. Haftadan itibaren yapılıyor ama genelde anne bebeğin hareketlerini hissedip öyle gelsin diyolar bu da yaklaşık 20. Hafta da oluyo.bunun da nedeni kötü bi durum olursa anne aşıdan oldu diye yanlış fikirlere kapılmasın diye.sonuçta ebe,hemşire arkadşalrımız sizi tanımaz etmez ama görevi nedeniyle hamiyleyken ve sonrasında bebeği takip etmek.bunun okulunu okumuş neden yanlış bi şey yapsın ki?sonuçta bu aşı ağrı da yapıyo.bebeklere yapılınca da ateş yapıyo ne var bunda bu kadar büyütecek...

çok dogrusun bende yazacaktım yanlış anlaşılır diye yazmadım.. Bu arada bende sağlık memuruyum ....

Ülkemizde sağlık ocaklarında tetanoz aşısı 20. gebelik haftasını tamamlamış olan anne adaylarına ücretsiz olarak sağlanır.
sanırım bir hafta erken olmuş benimki bu bilgiye göre
ama başka sitelere göre de zamanında

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

canım bende dua edicem yasin okurum allah izin verirse dualarım sizinle

ya tartışma konusu yaratmak istemiyorum ama mesleğini yapan hemşire,ebe arkadaşlarımız neden cadı oluyor? sonuçta bu aşı 16. haftadan itibaren yapılıyor ama genelde anne bebeğin hareketlerini hissedip öyle gelsin diyolar bu da yaklaşık 20. hafta da oluyo.bunun da nedeni kötü bi durum olursa anne aşıdan oldu diye yanlış fikirlere kapılmasın diye.sonuçta ebe,hemşire arkadşalrımız sizi tanımaz etmez ama görevi nedeniyle hamiyleyken ve sonrasında bebeği takip etmek.bunun okulunu okumuş neden yanlış bi şey yapsın ki?sonuçta bu aşı ağrı da yapıyo.bebeklere yapılınca da ateş yapıyo ne var bunda bu kadar büyütecek...

canım cadı yı şaka olarak söyledim benim kardeşimde hemşire babam eczacı bende sağlıkçı bir aileden geliyorum yani hahahaah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ortamı germeye lüzum yok :)

Son düzenleme:
canım bende dua edicem yasin okurum allah izin verirse dualarım sizinle

canım cadı yı şaka olarak söyledim benim kardeşimde hemşire babam eczacı bende sağlıkçı bir aileden geliyorum yani hahahaah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ortamı germeye lüzum yok :)

ortamı germiyorum.zaten tartışma yaratmak istemediğimi de söyledim.senin sağlıkçı bir gelmende bu tür söylemlerin açıklaması olmamalı.çünkü burda kimse cadı öğretmen.cadı dr ya da cadı ev hanımı demezken hemşireler cadı oluyor.hoş değil.

ortamı germiyorum.zaten tartışma yaratmak istemediğimi de söyledim.senin sağlıkçı bir gelmende bu tür söylemlerin açıklaması olmamalı.çünkü burda kimse cadı öğretmen.cadı dr ya da cadı ev hanımı demezken hemşireler cadı oluyor.hoş değil.

neyse hadi öyle olsun arkadaşım şaka yaptğmı belirttim ama boşver
size iyi paylaşımlar

:103:

zaten sonunda da dil çıkarmış arkadaş belli ki takılmak için cadı demiş
ama bazı hemşirelerde de olduğu gibi öğretmenlerde de mimarlarda da doktorlarda da mühendislerde de ev hanımlarında da cadı olanlar var
bunu da kabul etmek gerekiyor :KK1:

kızlar bişey sorcam. tetanoz aşısını yaptırmadan önce doktorunuzla konuştunuz mu, b,işey dedi mi? bANA BİŞEY DEMEDİ YAPTIR YA DA YAPTIRMA DİYE. BU GİDİŞİMDE SORCAM. yapılması zorunlu mu bu aşının?

kızlar bişey sorcam. tetanoz aşısını yaptırmadan önce doktorunuzla konuştunuz mu, b,işey dedi mi? bANA BİŞEY DEMEDİ YAPTIR YA DA YAPTIRMA DİYE. BU GİDİŞİMDE SORCAM. yapılması zorunlu mu bu aşının?

canım sanırım kesik falan atılıyor ya doğum esnasında işte o metalden tetanos bulaşmasın diye yapıyorlarmış
gerçi şimdi herşey steril oluyor ama yolda orada burada doğurmak var Allah korusun

X