iyi geceler uykusuz anneler
maşallah doğum yapanlara ve bebişlerine,cardelens,bnmg ve öznur,yarında adaer inşallah
ya cardelensi hatırlıyorum,benden sonra öğrenmişti hamile olduğunu ve doğurdu
bnmg de gitmişti ben ona yazana kadar,yeşilimsi akıntı deyince çok korkmuştum açıkcası,çünkü bebek kakıayı yaptığı zaman o renge dönermiş akıntı diye okumuştum bi yerde,ama çok şükür sağlıkla almış bebeğini kucağına
inşallah bizde zamanında sağlıkla doğururuz
bugün dr daydık bizde,bana göre ölçümde bi yanlışlık oldu,sanırım makineden,çünkü perşembe günü yapılan kontrolde 38+ larda görünen bebeğime 37+ larda söyledi dr,kiloyuda taaa 12 gün öncekinden 100 gram fazla,yani 3300 olarak söyledi
bugün kiloya takılan takılana sanırım,ben çok ta takılmadım diyorum,belkide makine yanlış ölçtü diye düşünmek rahatlattı beni
neyse dr yarına sezeryana alalım seni dedi,kabul etmedim,normal doğumun benim için ya da bebeğim için ekstra bi riski var mı diye sordum,şu an için görünen bişey yokmuş,ama ya olursayı değerlendiriyomuş
ben operasyondan korkuyorum dedim,normalin nasıl bişey olduğunu biliyon mu dedi bana
neyse haftaya tekrar gidicem,bakalım o zamana kadar durumlarda ne gibi değişiklik oluyo