- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.041
haydi hayırlısı canım
Allah bir avazda kurtarsın
sağol canım yusufla her an temastayım g aliba 3,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydi hayırlısı canım
Allah bir avazda kurtarsın
iyiyim canım çok şükürkızlar nasılsınız?
zaman yaklaştıkça stresim de artıyor
kaç gündür okuyorum ama bişey yazasım gelmiyor nedense.
şu hastaneye biberon ve emzik götürme olayı da
bir arkadaş ta boşuna götürmeyin kaşıkla veriyorlar demişti
bende kaşık alıp koymuştum
koyayım bari biberonu, emziği
suyu, sancısı gelen arkadaşlara Allah kolay doğum nasip etsin inşallah
ÜTOPYAcım sen nasılsın?
NİLGÜN en çok senin normal doğurman için duacıyım canım. o kadar uğraştın, bekledin.
dün bir bebek ziyaretine gittim 13 günlüktü
ay kızlar içimden çıkana kadar inanmıcam herhalde
benim içimde de öyle bir şey olduğuna
amma çok yazdım
sağol canım yusufla her an temastayım g aliba 3,5
slmm kızlar ben dun öğlen 2,5 ta kızımı dunyaya getirdim spinal sezeryanla şimdi evimizdeyizz 3,300 grm 49 cm boyu tuana adlı bebeğimm çokgüzell dyguymus allah herese nasp etsın cok az agrım vr sağ tarafım iç dikişimnn bıittiği yer
meme ucum var ama cok buyuk olmadıgından az eme bılıo ac kalmasın dıe arada bır mama verıoruz kaşıkla uslu uslu uyuyo sonrada allaha şükür ıkımızde ıız yarn 3,gün dıe evde duş al bantını cıkar batıkonla ıstırat et ddi yarnda mınık kızmn salık ocagndn topuktn kn alıncak bu şekılde arada gırdgmde yazarm yıne herkezı opuyormmmm
slmm kızlar ben dun öğlen 2,5 ta kızımı dunyaya getirdim spinal sezeryanla şimdi evimizdeyizz 3,300 grm 49 cm boyu tuana adlı bebeğimm çokgüzell dyguymus allah herese nasp etsın cok az agrım vr sağ tarafım iç dikişimnn bıittiği yer
meme ucum var ama cok buyuk olmadıgından az eme bılıo ac kalmasın dıe arada bır mama verıoruz kaşıkla uslu uslu uyuyo sonrada allaha şükür ıkımızde ıız yarn 3,gün dıe evde duş al bantını cıkar batıkonla ıstırat et ddi yarnda mınık kızmn salık ocagndn topuktn kn alıncak bu şekılde arada gırdgmde yazarm yıne herkezı opuyormmmm
iyiyim canım çok şükür
sersem gibi oluyor insan gününü beklerken di mi
ben heyecanlı mıyım korkuyor muyum bilmiyorum
hala analiz edemedim
allah yardımcımız olsun artık
inş. açılman olmuştur canım güzel haberlerle gel inş. benim açılmama bakmadılar dün gittğimde sadece doğum kanalına girmiş dedi dr.um nst deki hemşirede az az sancın var dedi
kızlar eşimin doğuma girmesi için dr ile görüştük çünkü eşim de bulunmak istiyordu
ama drum eşlerin arasında bazen soğuklıuk yaratabiliyor bir kez daha düşünün kesinkararlıysanınz
hastanemiz açısından bir problem olmaz dedi
bende zaten eşimin doğumu izlemesi içinm değil sadece yanımda durum ellerimi tutması için istiyorum
yani alttan izlemesini değil yanı başımda durmasını istiyorum o zamanda mı acaba soğukluk olur
bilemedim
inşallah girmeyiz bence deaynen canım Allah yardımcımız olsun
bi de sana ne söylücem
lohusalık depresyonu falan sormuşsun geçen okumuştum
annem beni rüyasında görmüş
tamam doğurdum işte alın bakın diyormuşun
istemiyormuşum bebeği hayır olsun
inşallah girmeyiz öyle şeylere :)
canım bende eşimin girip giremeyeceğini sordum. banada aynı cevabı verdi, bizim için sakınca yok dedi. hatta öncesinde espri yaptı eşine mi soracağım ne yapacağımı dedi ama hoş bir görüntü olmuyor erkek için dedi. doktorum bile kendi eşinin doğumuna girmemiş. zaten 7-8 saat boyunca sancında başında olacak biz doğum odasına giricez dikişini atmam filan on dakkada çıkıcaz 5 dakkada kocanın elini tutmayı ver dedi. böyle basit anlatması içimi öyle rahatlattıki bizde eşimin girmemesine karar verdik. belki doktorun dediği gibi soğukluk oluyorsa kötü olur erkeklerin aklı belli ki daha farklı çalışıyor. aslında bende kızımızın doğum anına beraber ortak olalım istiyordum ama napayım
bende vazgeçtim canım girmesini çok isterdim ama benden soğuma ihtimalni düşünmek bile kötü napalım girmesincanım bende eşimin girip giremeyeceğini sordum. banada aynı cevabı verdi, bizim için sakınca yok dedi. hatta öncesinde espri yaptı eşine mi soracağım ne yapacağımı dedi ama hoş bir görüntü olmuyor erkek için dedi. doktorum bile kendi eşinin doğumuna girmemiş. zaten 7-8 saat boyunca sancında başında olacak biz doğum odasına giricez dikişini atmam filan on dakkada çıkıcaz 5 dakkada kocanın elini tutmayı ver dedi. böyle basit anlatması içimi öyle rahatlattıki bizde eşimin girmemesine karar verdik. belki doktorun dediği gibi soğukluk oluyorsa kötü olur erkeklerin aklı belli ki daha farklı çalışıyor. aslında bende kızımızın doğum anına beraber ortak olalım istiyordum ama napayım
ne güzel darısı başımıza allahım sağlık sıhat versin inş.slmm kızlar ben dun öğlen 2,5 ta kızımı dunyaya getirdim spinal sezeryanla şimdi evimizdeyizz 3,300 grm 49 cm boyu tuana adlı bebeğimm çokgüzell dyguymus allah herese nasp etsın cok az agrım vr sağ tarafım iç dikişimnn bıittiği yer
korkma sakin ol demek isterdim ama
ben şimdiden yusuf yusuf dolaşıyorum :)