2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar nasılsınız?
zaman yaklaştıkça stresim de artıyor
kaç gündür okuyorum ama bişey yazasım gelmiyor nedense.
şu hastaneye biberon ve emzik götürme olayı da
bir arkadaş ta boşuna götürmeyin kaşıkla veriyorlar demişti
bende kaşık alıp koymuştum
koyayım bari biberonu, emziği
suyu, sancısı gelen arkadaşlara Allah kolay doğum nasip etsin inşallah
ÜTOPYAcım sen nasılsın?
NİLGÜN en çok senin normal doğurman için duacıyım canım. o kadar uğraştın, bekledin.
dün bir bebek ziyaretine gittim 13 günlüktü
ay kızlar içimden çıkana kadar inanmıcam herhalde
benim içimde de öyle bir şey olduğuna
amma çok yazdım
iyiyim canım çok şükür
sersem gibi oluyor insan gününü beklerken di mi
ben heyecanlı mıyım korkuyor muyum bilmiyorum
hala analiz edemedim
allah yardımcımız olsun artık

umaygulay sancın olmasına sevindim
artık düzene girsin de bir an önce doğur inşallah

penti canım sondayı uyuşturduktan sonra takıyorlarmış bizde hissetmiyormuşuz heralde
pijama takımı 1 tane koydum, 1 tane de pijama üstü koydum tek üst giydirdiklerini bildiğimden
3 tane de gecelik var ne olur ne olmaz diye bol bol koydum ben
iç çamaşırı bolca koydum, hasta bezi vs de almadım
biberon emzik koydum ben, kaşık da koydum
ne gerekirse artık
ben emzik vermek istiyorum umarım oğlum alır
her hastanenin uygulama farklı farklı
bakalım bizler neler yaşıcaz
sezeryan sonrası iki gece mi kaldınız? bizim hastane 1 gece yatırıyormuş

slmm kızlar ben dun öğlen 2,5 ta kızımı dunyaya getirdim spinal sezeryanla şimdi evimizdeyizz 3,300 grm 49 cm boyu tuana adlı bebeğimm çokgüzell dyguymus allah herese nasp etsın cok az agrım vr sağ tarafım iç dikişimnn bıittiği yer
meme ucum var ama cok buyuk olmadıgından az eme bılıo ac kalmasın dıe arada bır mama verıoruz kaşıkla uslu uslu uyuyo sonrada allaha şükür ıkımızde ıız yarn 3,gün dıe evde duş al bantını cıkar batıkonla ıstırat et ddi yarnda mınık kızmn salık ocagndn topuktn kn alıncak bu şekılde arada gırdgmde yazarm yıne herkezı opuyormmmm:KK52: :KK52:

slmm kızlar ben dun öğlen 2,5 ta kızımı dunyaya getirdim spinal sezeryanla şimdi evimizdeyizz 3,300 grm 49 cm boyu tuana adlı bebeğimm çokgüzell dyguymus allah herese nasp etsın cok az agrım vr sağ tarafım iç dikişimnn bıittiği yer
meme ucum var ama cok buyuk olmadıgından az eme bılıo ac kalmasın dıe arada bır mama verıoruz kaşıkla uslu uslu uyuyo sonrada allaha şükür ıkımızde ıız yarn 3,gün dıe evde duş al bantını cıkar batıkonla ıstırat et ddi yarnda mınık kızmn salık ocagndn topuktn kn alıncak bu şekılde arada gırdgmde yazarm yıne herkezı opuyormmmm:KK52: :KK52:

bıde izmirdenimm kızlar 39+0 da doğurdumm

hayırlı olsun cnmm.. çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına.
güzel kızını kokla bizim için de:KK34:

hoşgeldin canım
gözün aydın maşallah ikinize de
böyle sezeryan sonrası toparlandım diyenleri duyunca seviniyorum
malum ben de sezeryan olucam korku sardı beni de
sütün de gelmiş ne güzel
seni de 1 gece yatırdılar demek, ben hep 2 gece kalınır sanıyordum

iyiyim canım çok şükür
sersem gibi oluyor insan gününü beklerken di mi
ben heyecanlı mıyım korkuyor muyum bilmiyorum
hala analiz edemedim
allah yardımcımız olsun artık

aynen canım Allah yardımcımız olsun
bi de sana ne söylücem
lohusalık depresyonu falan sormuşsun geçen okumuştum
annem beni rüyasında görmüş
tamam doğurdum işte alın bakın diyormuşun
istemiyormuşum bebeği hayır olsun
inşallah girmeyiz öyle şeylere :)

inş. açılman olmuştur canım güzel haberlerle gel inş. benim açılmama bakmadılar dün gittğimde sadece doğum kanalına girmiş dedi dr.um nst deki hemşirede az az sancın var dedi

kızlar eşimin doğuma girmesi için dr ile görüştük çünkü eşim de bulunmak istiyordu
ama drum eşlerin arasında bazen soğuklıuk yaratabiliyor bir kez daha düşünün kesinkararlıysanınz
hastanemiz açısından bir problem olmaz dedi
bende zaten eşimin doğumu izlemesi içinm değil sadece yanımda durum ellerimi tutması için istiyorum
yani alttan izlemesini değil yanı başımda durmasını istiyorum o zamanda mı acaba soğukluk olur
bilemedim

canım bende eşimin girip giremeyeceğini sordum. banada aynı cevabı verdi, bizim için sakınca yok dedi. hatta öncesinde espri yaptı eşine mi soracağım ne yapacağımı dedi:KK37: ama hoş bir görüntü olmuyor erkek için dedi. doktorum bile kendi eşinin doğumuna girmemiş. zaten 7-8 saat boyunca sancında başında olacak biz doğum odasına giricez dikişini atmam filan on dakkada çıkıcaz 5 dakkada kocanın elini tutmayı ver dedi:KK52:. böyle basit anlatması içimi öyle rahatlattıki bizde eşimin girmemesine karar verdik. belki doktorun dediği gibi soğukluk oluyorsa kötü olur erkeklerin aklı belli ki daha farklı çalışıyor. aslında bende kızımızın doğum anına beraber ortak olalım istiyordum ama napayım:KK30:

ayyy ne güzel taze anneler gelmiş,şu anda doğumda olanlar var..ben gittikçe stres oluyorum,okudukça panik mi yapıyorum,oğlum kucağımda olsun diye heyecan mı yapıyorum bilmiyorum ama sanki gelse ii olacak:26:

aynen canım Allah yardımcımız olsun
bi de sana ne söylücem
lohusalık depresyonu falan sormuşsun geçen okumuştum
annem beni rüyasında görmüş
tamam doğurdum işte alın bakın diyormuşun
istemiyormuşum bebeği hayır olsun
inşallah girmeyiz öyle şeylere :)
inşallah girmeyiz bence de
çok zor geçer yoksa

canım bende eşimin girip giremeyeceğini sordum. banada aynı cevabı verdi, bizim için sakınca yok dedi. hatta öncesinde espri yaptı eşine mi soracağım ne yapacağımı dedi:KK37: ama hoş bir görüntü olmuyor erkek için dedi. doktorum bile kendi eşinin doğumuna girmemiş. zaten 7-8 saat boyunca sancında başında olacak biz doğum odasına giricez dikişini atmam filan on dakkada çıkıcaz 5 dakkada kocanın elini tutmayı ver dedi:KK52:. böyle basit anlatması içimi öyle rahatlattıki bizde eşimin girmemesine karar verdik. belki doktorun dediği gibi soğukluk oluyorsa kötü olur erkeklerin aklı belli ki daha farklı çalışıyor. aslında bende kızımızın doğum anına beraber ortak olalım istiyordum ama napayım:KK30:

normal doğuma bence de eşler girmemeli
ama sezeryanda giebilirler, neticedehiçbişey görünmüyor
soğukluk olma ihtimali yüksek normal doğumda
benim normal olsa kesinlikle girmesini istemezdim
gerçi benim hastane sezeryanda da girdirmiyormuş, sağlık olsun napalım
sezeryanda yanımda olsun isterdim
gerçi eşim istemiyordu hiç, beni o halde görmek istemiyordu
gönlüne göre oldu

kızlar merhabaaaaa, bende çok şükür doğum iznime ayrıldım. sizi hep takip ediyordum ama iş yerinde yazma fırsatım olmuyordu. artık evdeyimmmmmm:KK52: ama evde olmakta zormuş kendime sabahtan beri iş arayıp duruyorum daha yeni oturdum:KK50: evde olmak daha mı yorucu nedir. ben kısadan bir geçmişe bakıp geliyorum. hepinize ve minnaklarınıza sevgilerrr:KK3:

Tekrar selam kızlarım..
Kocamı yolladım simdi ise.. gecmişe bakıcam..
Ben hiç kıcımın üstüne oturamadığım bi haftasonu gecirdim, o yüzden de dün aksamdan itibaren bu gece sabaha kadar sancı cektim :KK50:
cumartesi sabah bi basladık annem, kayınwalidem, kardesim, görümcem ben pazar aksama kadar ewi resmen 40 ladık.. :KK53:
bütün halılar, perdeler, banyo, mutfak, küçük odamız, salon, yatak odası bitti..
heryerin arkası cekildi. 1 gr toz kalmadı ewde :KK52: Allahım hem cok mutluyum, hem cok yorgunum..
ben halıları yıkamaya wericektim, kaynanam ben yıkarım dedi, aldı eline makinayı bütün halılarımı yıkadı misss gibiiii..
Allah razı olsun. Keza kendi annemde öyle. Rabbim basımızdan eksik etmesin onları, 1 dk oturmadılar..

Benim bu oğlan cok canımı yakmaya basladı, bide sancılarım ağrılarım inanılmaz coğaldı.
Anlamıyorum cok hareket ettiğim icin mi böyle oluyo. Bu iyi mi, kötü mü onu da çözemedim :44:
Dün annemleri bıraktık arabamızla anadolu yakasına, birazda oturduk.. anaaammmm resmen koltukta oturamadım..
yere resmen çömeldim de oturdum bütün aksam , arabada da zor geldim, gece yatakta cektiklerim de cabası :KK53:
bu gidişle cok beklemez benim minnak kafa insallah..
herkesi cok merak ediyorum, bi gecmişi geziyim.. öpüyorum kızlar :KK54:

selam annişler:)):KK49::KK49:benim de yarın dr kontrolüm var bakalım....umarım herşey yolunda gider:)bebişim hala yan yatıyor bu arada yandan yandan kaburgama tekme atıyor çünkü:p
Ankara çoookkk sıcak bugün Allahtan son ayımıza denk geldi sıcaklar önce olsa ne yapardım bilmem hiçbiryere gidemezdik herhalde:pP:KK52::KK52:

bende vazgeçtim canım girmesini çok isterdim ama benden soğuma ihtimalni düşünmek bile kötü napalım girmesin

ne güzel darısı başımıza allahım sağlık sıhat versin inş.

korkma sakin ol demek isterdim ama
ben şimdiden yusuf yusuf dolaşıyorum :)

bende aynen ama olsunmeleklerimize kavuşacağımızı düşünelim en azından ozaman geçer inşallah

annem demin aramış diyo ki drlar doğum tarihini yanlış hesaplıyo:KK1::KK1::KK1:
son adet tarihine göre hamilelik mi hesaplanırmış, adetliyken bebk mi olurmuş diyo.
öyle hasaplarsak böyle de beklermişiz işte, yani daha bayaa varmış bnm doğurmama:KK9::KK9::KK9::KK9:

oğlumun 3. gün randevusu için çocuk doktorundan randevu da aldım :KK1:
benim hastanenin çocuk doktoru iyi değilmiş
ben de akaydan aldım
adam soruyor çocuğun adı ne
çocuk doğmadı daha dedim :KK60:

herkese selamlar
hava gerçekten çok sıcak
şimdide sıcaktan uyuyamadım
kombimiz bozulmuştu sabah servis uyandırdı
sonra telefonlar üst üste geldi uzun yoldan geldiğim için
herkes iyi misin sancın ağrın var mı diyor :)
maşallah ben taş gibiyim:KK1:
büfeye gidip geldim bayılacağım sandım ben doğurana kadar hava iyice
ısınır sanırım.büfedeki kadın nasıl gidiyor dedi son haftalarım dedim
maşallah hiç öyle görünmüyorsun dedi sanırım temmuz annesi olacağım:KK1:

doğum yapanların gözü aydın darısı bizlere..
40 haftayı dolduranlar doğum bekleyenlere Allah sabır versin
gerçekten zor hayırlısıyla bi avazda doğurun inşallah.
sezeryanda görümcemde 1 gece yattı gazını çıkardıktan sonra
sorun olmuyormuş.

X