2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Benim ne konuşup ne konuşmayacağım senin tasan değil Nesrinciğim ..
Zaten çok fazla kalamadık grupta endişe etme .. 1 ay önceki muhabbeti burda konuşmak mı büyük dert yoksa 'ilk ' arkadaşın zamanında yaptığı paylaşımları aylar sonra burda alaya almak mı dert ?
Zamanında rahatsızlığınızı dile getirseydiniz .. Aylar sonra mı aklınıza geldi rahatsız olmak , jeton yeni mi düştü yahut ?
Face'te daral mı geldi de buraya dadanası geldi arkadaşların .. Konuşacak konunuz mu kalmadı , çok mu vaktiniz var ya da Paris muhabbetleri sarmadı mı ??
Büyük bir ironi ..
Ayrıca benden de sana tavsiye , düzgün bir uslubun olmadığı gibi , Türkçe'den de bir habersin ..
Yazı yazma şeklinden bile alalade bir insan olduğun aşikar ..
Bol muhabbetler size güzelim ..

Ne güzel olmuş farklı bi konu konuşursunuz sizde artık.. zaten teker teker gelmenizden belli.. girdiğim gün çıkarıldım zaten ne olduğunu anlayana kadar yoksa emin ol kendi isteğimlede çıkardım.. elbette herkesi kastetmiyorum birkaç kişi ele geçirmiş keyfini sürüyor yoksa orda çok çok iyi insanlarda var..

bilgemmm geldin abuk subuk yorumlar yazdın face de kimse kaale almadı. gittin arkadaşlarını toparladın getirdin gruba kimseye sormadan onlar da bişey yazamayan tipler çıktı. Ve evet canımız sıkıldı geldik dalgamızı geçtik gittik belki bir gün de senin için geliriz tenezzül edersek. Şimdi de çok matah biriymişsin gibi başkalarının yazım dilini eleştirme kimse burda İstanbul Türkçesi'yle yazmıyor. Bak senin için noktadan sonra büyük harfle başladım sevin hadi

Kizlar ne derseniz diyin sizin bize gareziniz buyukmus ki duyan kopup geliyor hakkimizda iki satir birsey yazip gidiyor.
Biz ne kadar baska bir sosyal paylasim sitesinde bir grup kurmus olsak da hala kk uyesiyiz ve buraya gelip paylasimimizi diledigimiz gibi yapariz, kendi aramizda geyik de yapariz. Madem rahatsiz olundu, neden muahbbete dahil olundu? İlk defa mi bu baslik altinda geyik yapildi, hayir?
Biz kimseye hakaret etmedik. Hele hele oyle yazilanlar gibi kimsenin bebegiyle falan dalga gecmedik. Sadece burada paylasilan, daha once ve suanda bize abarti biraz da ovunme olarak gelen seyleri ti ye aldik. Hani mubalaga sanati diyelim Turkce mizi supper kullanan arkadas sen bilirsin
Gercekten bir gun vakit ayirip tek tek hangi paylasimlarin sinir bozucu ve kibir, kendini ovme ve kucuk gorme barindirdigini cikartip sizlerle paylasmak isterdim ama maalesef vaktim yok.
Siz de artik bos vakitlerinizi gelip gelip "ayyy bunlar boyle seviyesiz, ayyy soyle munasebetsiz" gibi seyler yazarak degerlendirmeyin. Duzgun duzgun paylasimlarinizi yapin, yapin ki sizden feyz alalim;-)

Bit tanesi bizim Justing'in arkadaşı , o ve bir kaç kişiyi daha en başında tenzi ettim zaten ..
Diğerleri üstüne alınabilir ..
Burda kimse ile ağız dalaşına girmeye niyetim yok .. 3 senedir kk 'da böyle bişey yapmadım yapmam da ..
Hele şurda bir kaç aylık üyelerle asla ..
Sadece herkes derdini düzgün anlatsın , istemediğini belirtmeninde bir adabı vardır ..

:

ne zaman faceye ne zaman buraya geleceğimizi size yada sizlere soracak değiliz bursı herkese açık bir ortam

sen parise ne kadarda takmışsın hayatım çok güldüm içine dert mi oldu yoksa sanada tavsiye ederim

bu arada dinimize söven müslüman olsa
bence senin uslubunda gayet içler acısı bence başkalarının türkçesine kafa yoracağına bir parise git gel rahatlarsın tatlım

sen varken bu forumun seviyesini bizim bozmamıza gerek yok baksana kapanmış bir konuyu nasılda yeniden açmış ve bize yeniden konuşma hakkı doğurmuşsun biz bebeklerimiz hakkındada konuşuyoruz beslenme ve büyümeleri hakkındada ama dervişin fikri neyse zikride o olurmuş senin ilgini hep paris çekmiş anlaşılan senin adına üzüldüm hakkaten bende uzun zamandırbu forumdayım bende hiçbir uyarı almadım tatlım bu övünelecek bir durumsa eğer

bilgem senin seviyenden kimin alalade insan olduğu belli arızamısın kızım sen düzgün konuş ne o güzelim falan kimsin sen

hmoglu ; İçindeki kibiri yenemeyen , mütavazilikten bir haber hiç kimse benim muhatabım olamaz vesselam ..

Sizlerde rahatsız olduysanız buraya hiç gelmezdiniz yazmazdınız ..
Ben gruptan ilk çıkarıldığımızda da gelip burada konu afişe etmesini bilirdim ama gerek duymadım .
Ha kaderde konuşmak varsa o an bu anmış ..
Sizide çok değerli vaktinizi fii zamanında yapılan paylaşımları 'ti' ye almakla harcamayın ..
Paylaşan paylaşmış , görmezden gelin o halde ..
Ya da gölge etme başka ihsan istemez.

Bilgem oradaki grupta pek çok şey paylaşılıyor ama senin ilgini sadece Paris çekmiş ki bu da çok ilginç. Eğer diğer paylaşımlara baksaydın bebekler hakkındaki sorularına cevap bulabilirdin. Eğer gruptan çıkarılmasaydınız gayet güzel okumaya devam edecektin ve çıkmaya da niyetin yoktu. O grupta herkes gayet seviyeli ve kaliteli o yüzden burada saçma sapan ithamlarda bulunmayın. İyiki gruptan gönderilmişsiniz burada kendinizi ortaya koyuyorsunuz.

bilgemcim basit insanlarla niye kapışıyorsun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakışıyormu sana tatlım....biz böyle grupla işimiz olmaz insanlar yapamadıkları şeyleri anlatırmış...mesela köpek kavga edecekse havlamaz....o yüzden kimin parise nasıl gittiği bizi ilgilendirmez zaten nekadar doğru olabilirki yazdıkları...eşimle aramdaki ilişki beni ilgilendirir tutupta fac niye yazayım....zaten parise dışardan ek takviye ile gidilmesi ayrı konu hahhahahahahahahahahah

bilgem senin seviyenden kimin alalade insan olduğu belli arızamısın kızım sen düzgün konuş ne o güzelim falan kimsin sen

Sizdeki özgüveni beğendim ....
Kendimi tanıtsam tanıyaca mısın Nesrin ?
GBT 'mi mi merak ettin .. Fezlekem sağlamdır merak etme ..

Bu konuyuda daha fazla uzatmak istemiyorum ..
Siz zamanında gruptan kovarken en son lafını ben söylerim sonrada siiz burdan kovarım havalarıydınız ya , aslında meseleye virgül atmışsınız noktasını ben koydum ..
Bu kadar .

Allahtançıkardınız bizi yoksa o grupla işimiz olmaz 2 gün kaldık ve gördüğümüz sadece paristi o yüzden onu yazıyoruz

Cansın sen can ..
Yine damardan bir giriş yaptın ..

:44:
Allahtançıkardınız bizi yoksa o grupla işimiz olmaz 2 gün kaldık ve gördüğümüz sadece paristi o yüzden onu yazıyoruz

Yazık size ya acıdım halıinize sadece Paris'i görebilmişsiniz gruptan çıkarılmasaydınız hala işimiz olmaz dediğiniz gruptaydınız kedi uzanmadığı ciğere mundar dermiş çıkarılmayı hala hazmedememişsiniz siz yazık

Son düzenleme:
bilgeme diyosunuz arkadaşalrını toplayıp gelmişin diye ama siz bu meseleyi daha çok içerlemişiniz ki grubun yarısı burda..
siz yazarken hiçbişi yok biz yazarken mi sorun??? uzatmanın anlamı yok.. susmayı da bilmek lazım..

şuanda sana biyerimle güldüm hahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahahaha

sohbete doyum olmaz benim ilgilenecek iki çocuğum var sizin gibi sadece paris düşünmüyoruz hahhahahhahahahahahahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…