Kızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Geçen akşam kapı süsünü tamamladım nasıl olmuş :)
Eki Görüntüle 644929
Kızlar bebeklerinize nasıl bi kahvaltı yediriyorsunuz ...
benimki kesinlikle yemek istemiyor yumurtasını artık ...
bikti mı ki acaba
oglene kadar sadece beni emıyor...
oyle sütüm cok olsa hadi neyse ... Güç bela yetiyor, yetmiyor...
kilomuz iyi 21 Haziran doğumlu kızım 10 kilo 76 cm.
bana kahvaltı icin ne önerirsiniz ... Bizde henüz koca totomuzu kaldırıp emeklemiyoruz. Tırtıl gibi istediği yere gidiyor ama
baba diyoruz ...bide abimize bakıp ...(2.5 yasında ) bi diyoruz....:) Bide sıklıkla amuda kalkıyoruz
canim ben dis perisi resmi ve altina kizimin adini yazarak yuvarlak yuvarlak kestim iki resmin arasina kurdan koyup yapistirdim kanepelerin havuclu toplarin ustune koydum. aynisini buyuk kurdanlara da yaptim cicek seklinde keserek altina sus yaptim onu da tum yemeklerin sutune koydum guzel oldu. resim yok bilg.da olsa atardim.
9. aya girdik hala diş falan yoktam 1 haftadır ishaliz ve iştahsız ne yapabilirim önerisi olan var mı ?
bir bu 2012 haziran annelerinde bu var sanırım...diğer anneler grubu her daim bir arada olurken bizler daha kaç kere parçalanacağız...paylaşılamayan ne,neden sıkıntı oluyor paylaşımlar anlamak güç...
Bir temmuz annesi olarak burayı okumuşluğum çoktur ..
Ama geçmişe şöyle bir göz attımda ne kadar seviyesiz bir muhabbet dönmüş ..
Bu muhabbetin sahipleride zaten belli ..
Facebookta kendilerine bir grup kurmuşlar , zannımca orda sıkılıp buraya dadanmak istemişler...
Hoş ordada anne ve bebek ile ilgili değil konuştukları ..
Bende katılmıştım o gruba çok değerli bir arkadaşım bilgi edinmek için eklemişti fakat yapılan paylaşımlar saçma sapandı zaten çok fazla sürmeden ismini zikretmeyeceğim bir arkadaş kovaladı bizi gruptan ..(bu muhabbeti yapanlardan biri)
Gerçek adınıda biliyorum aklıma gelince yazarım ..
O zaman zaten yeterince sinirlerimi bozmuştu tavrı..
Üstruplu bir şekilde bizi grupta istemediğini söylemek yerine , o kadar edepsiz bir şekilde gruptan bizi çıkardı ki , inanın burdaki konuşmalar daha seviyeli kalır yanında ..Halbuki okuyorduk sadece ve dediğim gibi ben o gruptan bile habersizdim sağolsun arkadaşım eklemişti beni gruba .. 1ay öndeler ne yediriler ne içirler çocuklarına diye takip ediyordum sadece . Ama gördüm ki içi şişirilmiş bir paylaşımdan öte gidemeyen bir grup ..
Ama kk bizim .. 3 senedir de burdayım ve hiç bir zaman ceza yada uyarı almadım ..
Bu yazım içinde alacaksam da hiç sorun değil ..
Ama bu kendi bilmezler facebook'ta kendi paris konulu muhabbeletlerinde cebelleş olsunlar kk 'nın havasını seviyesini bozmasınlar ..
Nokta.
demek her geleni kovuyorlar.senin dediğin gibi
bir arkadaş vardı burda, onuda ordan atmışlar
burda anlatmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?