Lekeler icin bende aynı bu çözümü kullanıyorum. :)Slm benim kızımında çamaşırlarından lekeler kolay çıkmıyordu anweyin toz leke çıkarıcısını aldım memnun lkaldım tavsiye ederim.yaa bide benim kızım 8buçuk aylık hala dişleri çıkmadı benimle aynı durumda olanlar varmı
Ben kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir veriyorım bi kasedede su pekmez ekmek hazırlıyorum onuda kilosu bi ay önce 9,5 boyu 69 cmKızlar bebeklerinize nasıl bi kahvaltı yediriyorsunuz ...
benimki kesinlikle yemek istemiyor yumurtasını artık ...
bikti mı ki acaba
oglene kadar sadece beni emıyor...
oyle sütüm cok olsa hadi neyse ... Güç bela yetiyor, yetmiyor...
kilomuz iyi 21 Haziran doğumlu kızım 10 kilo 76 cm.
bana kahvaltı icin ne önerirsiniz ... Bizde henüz koca totomuzu kaldırıp emeklemiyoruz. Tırtıl gibi istediği yere gidiyor ama
baba diyoruz ...bide abimize bakıp ...(2.5 yasında ) bi diyoruz....:) Bide sıklıkla amuda kalkıyoruz
Canım cok sagol pekmez yiyoruz sorun yok ama...Ben kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir veriyorım bi kasedede su pekmez ekmek hazırlıyorum onuda kilosu bi ay önce 9,5 boyu 69 cm
Canım cok sagol pekmez yiyoruz sorun yok ama...
ben peynirde yedirmiyorum .... İsrarci olmalı miyim acaba
Hayirdir.... Şikayet eden mı oldu....Merhaba
Neyi paylaşamadığınızı bana yazarsanız tam ortadan ikiye bölüp dağıtmak istiyorum.
canim cok güzel olmus eline saglıkKızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Geçen akşam kapı süsünü tamamladım nasıl olmuş :)
Eki Görüntüle 644929
Merhaba
Neyi paylaşamadığınızı bana yazarsanız tam ortadan ikiye bölüp dağıtmak istiyorum.
Slm benim kızımında çamaşırlarından lekeler kolay çıkmıyordu anweyin toz leke çıkarıcısını aldım memnun lkaldım tavsiye ederim.yaa bide benim kızım 8buçuk aylık hala dişleri çıkmadı benimle aynı durumda olanlar varmı
Kızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Eki Görüntüle 644929
Kızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Eki Görüntüle 644929
Lekeler icin bende aynı bu çözümü kullanıyorum. :)
Kızlar bebeklerinize nasıl bi kahvaltı yediriyorsunuz ...
benimki kesinlikle yemek istemiyor yumurtasını artık ...
bikti mı ki acaba
oglene kadar sadece beni emıyor...
oyle sütüm cok olsa hadi neyse ... Güç bela yetiyor, yetmiyor...
kilomuz iyi 21 Haziran doğumlu kızım 10 kilo 76 cm.
bana kahvaltı icin ne önerirsiniz ... Bizde henüz koca totomuzu kaldırıp emeklemiyoruz. Tırtıl gibi istediği yere gidiyor ama
baba diyoruz ...bide abimize bakıp ...(2.5 yasında ) bi diyoruz....:) Bide sıklıkla amuda kalkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?