evet evet sindiremedik çatır çatır çatladık ortadan yarıldık'ilk' arkadaşın paylaşımlarıda sizin içine oturmuş sanırsam ..
Sindirememişsiniz besbelli ..
şuanda sana biyerimle güldüm hahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahahaha
sohbete doyum olmaz benim ilgilenecek iki çocuğum var sizin gibi sadece paris düşünmüyoruz hahhahahhahahahahahahhahaha
evet evet sindiremedik çatır çatır çatladık ortadan yarıldık
şuanda sana biyerimle güldüm hahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahahaha
sohbete doyum olmaz benim ilgilenecek iki çocuğum var sizin gibi sadece paris düşünmüyoruz hahhahahhahahahahahahhahaha
Mesele zaten bizim gruptan çıkarılmamız değildi Haziran Anneleri..
Biz zaten o gruba, yine o grubun içinden birileri tarafından eklendik değil mi?
Yoksa müneccim falan değiliz..
Eğer bir başkasını istemiyorsanız bunu düzgün bir şekilde belirtebilirdiniz..
Sevgili arkadaşlar nerde çokluk orda b..luk diye bir cümle kuramaya gerek yoktu ..
Kim olsa kızar böyle bir cümleye ..
Yoksa meraklısıda değildik , kimseye yalvarmadık gruba ekleyin bizi diye ..
Anlatabildim umarım.
Benim anlamadigim madem hic umurunuzda degildi neden gelip de birseyler yazma ihtiyaci hissettiniz?
Kusura bakmayin ama siz bize bir yerlerinizle gulerken biz hic adaba aykiri yerlerimizle bir hareket yapmiyoruz size
Cok ayip, yapmayin boyle seyler.
Sizin gibi Saint Joseph mezununa yakışmaz böyle şeyler ..
Ben adabımla hoşçakalın dedim size .
Uğurlar olsun .
Bizde kimseye gelin diye yalvarmadık baştan danışarak gelseydiniz ya da gelince kendinizi tanıtsaydınız gidişiniz o şekilde olmazdı. Derdiniz varmış ki konuyla alakası yokken bundan bahsettiniz.
Sizin ne derdiniz varduda aylar önce yapılan paylaşımlar zorunuza gitti ..
Neden gelip burda ki paylaşımla 'ti'ye aldınız ?
Madem rahatsızdınız face'te takılın arkadaşım , gelipte burda senaryo yazamak ne mana ?
İnsan birşeyden rahatsızsa ondan uzak olur , burnunun dibine girmez ..
Siz niye buraya gelip meseleyi kurcaladınız ?
Kim ne isterse paylaşır ister havasını atar ister civasını , size ne ?
Burası dingonun yeri mi Allasen herkes size mi danışacak ne yazacağını ?
Bana laf söyleyene bak ..
Yüzüne tükersem kar yağdı zanneder misali , saçma sapan konuşma ..
Bir dön kendine bak , ben niye burdayım niye geldim diye ..
bilgemcim basit insanlarla niye kapışıyorsun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakışıyormu sana tatlım....biz böyle grupla işimiz olmaz insanlar yapamadıkları şeyleri anlatırmış...mesela köpek kavga edecekse havlamaz....o yüzden kimin parise nasıl gittiği bizi ilgilendirmez zaten nekadar doğru olabilirki yazdıkları...eşimle aramdaki ilişki beni ilgilendirir tutupta fac niye yazayım....zaten parise dışardan ek takviye ile gidilmesi ayrı konu hahhahahahahahahahahah
bilgeme diyosunuz arkadaşalrını toplayıp gelmişin diye ama siz bu meseleyi daha çok içerlemişiniz ki grubun yarısı burda..
siz yazarken hiçbişi yok biz yazarken mi sorun??? uzatmanın anlamı yok.. susmayı da bilmek lazım..
Madem rahatsızdınız face'te takılın arkadaşım , gelipte burda senaryo yazamak ne mana ?
Haziran annesi bile degilken, bizimle hamileyken burada hic vakit gecirmemis bir insanin ozel ve gizli olarak acilmis, yani disardan uye kabul etmeyen bir gruba arkadasi vasitasiyla girmesi bizim hatamiz, bu hatayi duzelttik, bilgemm ve arkadaslarini topluca cikardik. Ama oraya dahil oldugu kisacik surede bile kendine dedikodu malzemesi cikarmis, ne kadar dogru bir karar vermis oldugumuzu bu yazilan cirkin yorumlari okuyunca daha iyi anladim. Yeri gelmisken soylemeden gecemiycem, biz dalgamizi gectik eglendik ama siz hala olayin ozunu kavrayamadiniz. Burda hala biz bebeklerimizoe ilgili paylasim yapiyoruz falan diyorsunuz ya en hafif tabiriyle kaba yerlerimle guluyorum. Burasi herkese acik bir platform, ben dogumdan sonra hic buraya yazma geregi hissetmemistim ama benim de dahil oldugum bir grup hakkinda yalan yanlis seyler yazilmasina da sessiz kalamazdim.
aaaaa ne kadar ayıp ya birde bizi seviyesizlikle suçluyorsun ya ek takviye ne hiç bir yazını okumasam sırf bu kelime bile senin hangi seviyede oldğnu gösterir köpek gibi benzetmelerde cabası yazık sana anne olacaksın birde
buraya gelirken bilgemden izin kağıdı çıkartalım hahaha
nedemek ya neden burdayım
canım ister gelirim buraya ama sen canın istyince oraya gelemezsin işte buda kuyruk acısı değilmi
dediklerim zorunuza mı gitti hahhahahhahahahahahahahha hedefime ulaşmışım şimdi gide bilirim hahhahahahahhahahhah bizim seviyemiz belli sizin yanınızda seviyemin dahada yüksekte oldğunu bir kez daha anladım....benim ve arkadaşımın alıp veremediği yok...ben yazacaktım size ama zamanını bekledim ve yazdım...biz birini alırken 15 kişi düşünür alırız bizde zayıf halka yok olmadı olmazda böyle paylaşımınız var almayın o zaman arkadaşımmmmmmmmm yada çekememezliğiniz :)
aaaaa ne kadar ayıp ya birde bizi seviyesizlikle suçluyorsun ya ek takviye ne hiç bir yazını okumasam sırf bu kelime bile senin hangi seviyede oldğnu gösterir köpek gibi benzetmelerde cabası yazık sana anne olacaksın birde
buraya gelirken bilgemden izin kağıdı çıkartalım hahaha
nedemek ya neden burdayım
canım ister gelirim buraya ama sen canın istyince oraya gelemezsin işte buda kuyruk acısı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?