• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Kızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Geçen akşam kapı süsünü tamamladım nasıl olmuş :)
Eki Görüntüle 644929

çok beğendim cnm maşallah ne güzel olmuş bravo

Kızlar bebeklerinize nasıl bi kahvaltı yediriyorsunuz ...
benimki kesinlikle yemek istemiyor yumurtasını artık ...
bikti mı ki acaba:19:
oglene kadar sadece beni emıyor...
oyle sütüm cok olsa hadi neyse ... Güç bela yetiyor, yetmiyor...
kilomuz iyi 21 Haziran doğumlu kızım 10 kilo 76 cm.
bana kahvaltı icin ne önerirsiniz ... Bizde henüz koca totomuzu kaldırıp emeklemiyoruz. Tırtıl gibi istediği yere gidiyor ama:9:
baba diyoruz ...bide abimize bakıp ...(2.5 yasında ) bi diyoruz....:) Bide sıklıkla amuda kalkıyoruz :9:

cnm benim oğlumda yemiyor bende zorlamıyorum yediklerini yesin yeterli zaten kılosuda boyuda oğlumun maşallah normal ve normal üstü maşallahn:nazar::nazar: senin kızda bizden 1 ay küçük ama maşallah çok kılolu ve uzun boylu olcak sanırım yemesi için zorlama dr bana zaten alıcağını aldığı için yemez zorlama dedi gelişimi gayet ii zorlama bence:nazar:

yaşananlar üzücü.hamilelik döneminde zaman zaman bende birşeyler paylaşmıştım arkadaşlarla doğum sonrası ise çok az yazabildim ama okumaya geceleri devam ediyordum 7 yaşında ilkokula giden bir kızım var ve 1 bebek yazmak benim için zordu.O sayfaları okurken inanın çok şaşırdım yazanları önceden tanıyordum neye karşılık yaptıklarını anlamadım. ilk arkadaşımız şimdiye kadar maddiyatı ön plana çıkarmamıştı neden bazı insanlar rahatsız oldu anlamadım.paylaşımlar bitti yada yer değiştirdi üzücü.

Ben de hazıran annesıyım gerıde yazılanları gorunce ınanamadım
Once hepsımı gercek sandım da sanırım bırılerıyle dalga gecılmıs

canim ben dis perisi resmi ve altina kizimin adini yazarak yuvarlak yuvarlak kestim iki resmin arasina kurdan koyup yapistirdim kanepelerin havuclu toplarin ustune koydum. aynisini buyuk kurdanlara da yaptim cicek seklinde keserek altina sus yaptim onu da tum yemeklerin sutune koydum guzel oldu. resim yok bilg.da olsa atardim.

Fikirler için teşekkür ederim canım...Diş buğdayı bardaklarını yapıyorum şuan bakalım nasıl olcaklar.Kürdan ssleri ve afişler sonraki aşama artık :) Araştırıyorum..

herkese merhaba,
Uzun zamandır giremiyordum bı baktım sayfalar almış başini gitmiş okudukça Afalladım ,şaşırdım ,üzüldüm.
Neyse ben biraz kızımı anlatayım 9 aylık kontrolünde 10 kg 76 cm geldi emekleme hala yok biraz geri geri gidiyor okadar üstte 4 altta 2 dışımız var anne dedi birkaç kez. çok mutlu oldum

Bebislerinizle mutlu günler güzel anneler :34:

sormak istediğim bir soru var kızlar bebeğimin boynunda haftada bir kez falan kabarcıklar çıkıyor geçiyor hemen hemen her hafta tekrarlıyor cok fazla giydirmiyorum evimin ısısı 22 derece sıcaktan değilse yumurtadan olabilirmi ben oyle dusundum aynı sorunu yasayan var mı?

9. aya girdik hala diş falan yok :( tam 1 haftadır ishaliz ve iştahsız ne yapabilirim önerisi olan var mı ?

pirinç lapası hazırla istersen biraz .ishali normalde kesiyor.denemekte fayda var.Salyalanma varsa kesin diş geliyordur.Bol bol su ver tabi kendisi içmeli zorlamayla olmuyor.Kusuveriyorlar..
Geçmiş oslun canım...

bir bu 2012 haziran annelerinde bu var sanırım...diğer anneler grubu her daim bir arada olurken bizler daha kaç kere parçalanacağız...paylaşılamayan ne,neden sıkıntı oluyor paylaşımlar anlamak güç...

Bir temmuz annesi olarak burayı okumuşluğum çoktur ..
Ama geçmişe şöyle bir göz attımda ne kadar seviyesiz bir muhabbet dönmüş ..
Bu muhabbetin sahipleride zaten belli ..
Facebookta kendilerine bir grup kurmuşlar , zannımca orda sıkılıp buraya dadanmak istemişler...
Hoş ordada anne ve bebek ile ilgili değil konuştukları ..
Bende katılmıştım o gruba çok değerli bir arkadaşım bilgi edinmek için eklemişti fakat yapılan paylaşımlar saçma sapandı zaten çok fazla sürmeden ismini zikretmeyeceğim bir arkadaş kovaladı bizi gruptan ..(bu muhabbeti yapanlardan biri)
Gerçek adınıda biliyorum aklıma gelince yazarım ..
O zaman zaten yeterince sinirlerimi bozmuştu tavrı..
Üstruplu bir şekilde bizi grupta istemediğini söylemek yerine , o kadar edepsiz bir şekilde gruptan bizi çıkardı ki , inanın burdaki konuşmalar daha seviyeli kalır yanında ..Halbuki okuyorduk sadece ve dediğim gibi ben o gruptan bile habersizdim sağolsun arkadaşım eklemişti beni gruba .. 1ay öndeler ne yediriler ne içirler çocuklarına diye takip ediyordum sadece . Ama gördüm ki içi şişirilmiş bir paylaşımdan öte gidemeyen bir grup ..
Ama kk bizim .. 3 senedir de burdayım ve hiç bir zaman ceza yada uyarı almadım ..
Bu yazım içinde alacaksam da hiç sorun değil ..
Ama bu kendi bilmezler facebook'ta kendi paris konulu muhabbeletlerinde cebelleş olsunlar kk 'nın havasını seviyesini bozmasınlar ..
Nokta.

Bir temmuz annesi olarak burayı okumuşluğum çoktur ..
Ama geçmişe şöyle bir göz attımda ne kadar seviyesiz bir muhabbet dönmüş ..
Bu muhabbetin sahipleride zaten belli ..
Facebookta kendilerine bir grup kurmuşlar , zannımca orda sıkılıp buraya dadanmak istemişler...
Hoş ordada anne ve bebek ile ilgili değil konuştukları ..
Bende katılmıştım o gruba çok değerli bir arkadaşım bilgi edinmek için eklemişti fakat yapılan paylaşımlar saçma sapandı zaten çok fazla sürmeden ismini zikretmeyeceğim bir arkadaş kovaladı bizi gruptan ..(bu muhabbeti yapanlardan biri)
Gerçek adınıda biliyorum aklıma gelince yazarım ..
O zaman zaten yeterince sinirlerimi bozmuştu tavrı..
Üstruplu bir şekilde bizi grupta istemediğini söylemek yerine , o kadar edepsiz bir şekilde gruptan bizi çıkardı ki , inanın burdaki konuşmalar daha seviyeli kalır yanında ..Halbuki okuyorduk sadece ve dediğim gibi ben o gruptan bile habersizdim sağolsun arkadaşım eklemişti beni gruba .. 1ay öndeler ne yediriler ne içirler çocuklarına diye takip ediyordum sadece . Ama gördüm ki içi şişirilmiş bir paylaşımdan öte gidemeyen bir grup ..
Ama kk bizim .. 3 senedir de burdayım ve hiç bir zaman ceza yada uyarı almadım ..
Bu yazım içinde alacaksam da hiç sorun değil ..
Ama bu kendi bilmezler facebook'ta kendi paris konulu muhabbeletlerinde cebelleş olsunlar kk 'nın havasını seviyesini bozmasınlar ..
Nokta.

demek her geleni kovuyorlar.senin dediğin gibi
bir arkadaş vardı burda, onuda ordan atmışlar
burda anlatmıştı...

bende kovulanlardanım kovuyolar çünkü paylaşımları ne bebek ne anne varsa yoksa paris.. paylaşılanların sadece o grup içinde kalması bencede en makul olanı.. buraya yazdıklarını gülerek okudum espri anlayışları ancak bu kadar kızmayın kızlar..

demek her geleni kovuyorlar.senin dediğin gibi
bir arkadaş vardı burda, onuda ordan atmışlar
burda anlatmıştı...

Evet canım aynen öyle ..
Benim dediğim gibi zaten o gruptan hiç haberim yoktu bir arkadaşım eklemişti ..
Benim bebeğim temmuzda doğduğu için onlar bizden 1 ay öndeler diye , paylaşımlarından bilgi edinmekti maksadım ..
Daha evvelinde de burayı okumuşluğum da çoktur ..
Bizim varlığımızdan rahatsız oldular , olabilir saygı duyarım hiç birşey yazmamış olmama rağmen istemeyebilirler ..
Ama bunu söylemeninde bir uslubu vardır değil mi?
Ordaki arkadaşlara akıl verdiğini sana bir zat (nickinide , gerçek isminide biliyorum ama zikretmeyeceğim kadar değersiz ) öyle çirkin bir tavırla bizi yolladı ki , kendine yakışanda buydu ..
Ağzı bozuk , konuşma tarzını görseniz şaşırırsınız.
Burda hanımefendi gbii takılabilirler , sonuçta burası kk ama orda gerçek kişilikler hemen ortaya çıkıyor ..
O yüzden ben burdaki seviyesiz muhabbetlerine hiç şaşırmadım ..
Sadece anne olmuş yaşını başını almış kişilerin bu halleri çok üzücü ..
Yoksa yalılar , pırlantalar vsvs ay çok komik ya bunlar , ilk okul çocukları bile daha olgun ..
Hepsi akşam kocaları eve gelsinde 10 dk bebeklerini oyalasın diye can atan tipler , pırlantalardan falan dem vurmasın Allasen yoksa bende yazarım buraya bu ne yaman çelişki diye .
Buraya daha evvelinde de yazabilirdim ama gerek duymadım ama bu son yazılanları görüncede yazmamak elde değildi ..
Face'te ne isterlerse yapabilirler , hatta bizim gibi sırf bilgi edinmek için oraya katılmış kişileri kovup arkamızdan istediklerinide diyebilirler .. Ama burası bizede ait yani o kadar lafı söyleyip hadi güle güle , hadi naş naş diyip kovamıyolar malesef :)
Dip not :O grupta gerçekten bir iki arkadaş var onları tenzi ederim bu konunun asla bir parçası değiller ..

cok uzun zaman oldu slm kızlar özlemişim burayı bibakim dedim
ama birde ne göreyim:)
bi konular dönmüş cok güldüm cok iyi oldu saolsunLar:)

neyse esas sorunuma geleyim sütüm acayip azaldı bitti bitecek
benim oğluş mamaya alıştı iyice meme emmez oldu
emse bile hemen ısırmaya çalısıo
yani gunde 10ml içiosa kardır diorum..
sizce nasıl bi yol izlemeli??
mamayı kessem sütüm artarmı?
yoksa bebikom aç mı kalır??
günde kaçkere emzirmeyi denesem?

Bilgem sana ve diğer arkadaşlarınıza kovvulmak fazla koymuş ahahaha...madem gruptan memnun değildiniz ve terbiyesiz seviyesiz bir gruptu atılmayı beklemeseydinizde kendiniz çıksaydınız .1 ay önceki muhabbeti hala konuşup duruyonuz başka konuşçak şeyiniz mi kalmadı kalmadıysa size bir tavsiye veriyim paristen konuşun da havanız değişsin kafanıza vurmuş bazı şeyler sizin...

tanımadığı insanlara seviyesiz deyip önceden dahil olduğu bir gruptaki konuşmaları yalan yanlış başkalarına aktarana ne denir ? istemeseydin dahil olmazdın ama bir ortamda konuşulan iyiyide kötüyüde yalan yanlış başka bir ortamda aktarmanın adını koyamadım senin gibi önyargılı olamadım seviyesiz diyemedim sana.

Back
X