• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Kızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Geçen akşam kapı süsünü tamamladım nasıl olmuş :)
$s.webp

İlk_ cim teşekkür ederim mesajını aldım ama sana cevap dönemiyorum.Uyarı geliyor mesaj sayın şu olcak diye :(( Tabiki katılırım.

Slm benim kızımında çamaşırlarından lekeler kolay çıkmıyordu anweyin toz leke çıkarıcısını aldım memnun lkaldım tavsiye ederim.yaa bide benim kızım 8buçuk aylık hala dişleri çıkmadı benimle aynı durumda olanlar varmı
Lekeler icin bende aynı bu çözümü kullanıyorum. :)

Kızlar bebeklerinize nasıl bi kahvaltı yediriyorsunuz ...
benimki kesinlikle yemek istemiyor yumurtasını artık ...
bikti mı ki acaba:19:
oglene kadar sadece beni emıyor...
oyle sütüm cok olsa hadi neyse ... Güç bela yetiyor, yetmiyor...
kilomuz iyi 21 Haziran doğumlu kızım 10 kilo 76 cm.
bana kahvaltı icin ne önerirsiniz ... Bizde henüz koca totomuzu kaldırıp emeklemiyoruz. Tırtıl gibi istediği yere gidiyor ama:9:
baba diyoruz ...bide abimize bakıp ...(2.5 yasında ) bi diyoruz....:) Bide sıklıkla amuda kalkıyoruz :9:

bana kahvaltı icin ne önerirsiniz ... Bizde henüz koca totomuzu kaldırıp emeklemiyoruz. Tırtıl gibi istediği yere gidiyor ama:9:
baba diyoruz ...bide abimize bakıp ...(2.5 yasında ) bi diyoruz....:) Bide sıklıkla amuda kalkıyoruz :9:
Ben kahvaltıda yumurta sarısı lor peynir veriyorım bi kasedede su pekmez ekmek hazırlıyorum onuda kilosu bi ay önce 9,5 boyu 69 cm

Merhaba
Neyi paylaşamadığınızı bana yazarsanız tam ortadan ikiye bölüp dağıtmak istiyorum.

Kızlar merhaba;diş buğdayı yapıcam inşallah tüm süslemeleri kendim hazırlamak istiyorum.Çok seviyorum bu işlerle uğraşmayı rahatlıyorum :) bittikçe paylaşırım.fikirlere açığım ...
Eki Görüntüle 644929
canim cok güzel olmus eline saglık :nazar:

Merhaba
Neyi paylaşamadığınızı bana yazarsanız tam ortadan ikiye bölüp dağıtmak istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/533947-2012-haziran-anneleri-dogurdu-504.html

şu sayfadan itibaren okurken neler olmuş biz de anlayamadık inanın, sabah açtık her zamanki gibi bebeklerimizle alakalı paylaşım yapmak için, ama okuduklarımız neticesinde şok yaşadık....

vaktiniz varsa yazılanlara siz de bir göz gezdirebilirsiniz...

buradaki tatsız yazışmalar neticesinde biz de geyik topiğinde yazıyoruz, buna istinaden de gelip buraların temizlendiği yazılıp gidilmiş,

neyin sıkıntısıymış bu, inanın ben de anlamaya çalışıyorum??

Slm benim kızımında çamaşırlarından lekeler kolay çıkmıyordu anweyin toz leke çıkarıcısını aldım memnun lkaldım tavsiye ederim.yaa bide benim kızım 8buçuk aylık hala dişleri çıkmadı benimle aynı durumda olanlar varmı

evet cnm benim oğlumun da hiç dişi yok henüz,
18. ayına gelmiş ve hala bir dişi bile çıkmamışsa o zaman sıkıntı var mı diye düşünürüz demişti bana dr.umuz...
daha vaktimiz var yani, bekliyoruz bakalım :1:
Eki Görüntüle 644929

çok güzel olmuş bence cnm, çok özgün birşey ...
ellerine sağlık, diğer detayları da paylaşırsan bizlerle çok seviniriz, fikir olur bizlere de...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 644929

canim ben dis perisi resmi ve altina kizimin adini yazarak yuvarlak yuvarlak kestim iki resmin arasina kurdan koyup yapistirdim kanepelerin havuclu toplarin ustune koydum. aynisini buyuk kurdanlara da yaptim cicek seklinde keserek altina sus yaptim onu da tum yemeklerin sutune koydum guzel oldu. resim yok bilg.da olsa atardim.

Lekeler icin bende aynı bu çözümü kullanıyorum. :)

ben de çok uğraşmıştım ama inatçı lekelerden kurtulamadım.sonunda lekeli yerleri kapatabilcek şekilde kurdeladan fiyonk süslemeler yaptım süper oldu.baska bir kıyafete renkli küçük düğmeler diktim.hali hazırda da renkli çıkartmalarım var.tavsiye ederim.gecen gün de benim giymediğim bir kazağımı kızıma elbise yaptım.resmi yüklersem eklerim kızlar.

canım benim kızım da 25 haziran doğumlu.7800gr civarında.bence minişinin kilosu da gayet iyiymiş maasallah.benim kız da 1 aydır ne yumurta ne yoğurt ne meyve yiyor. ara ara 1 tatlı kasığı vermeye çalışıyorum.sağlıklı olsun da az yesin ne yapalım.

bu arada gecen gün yasananlara ben de cok sasırdım.acaba yanlıs yerde miyim diye düşündüm.
ancak yorum yapabildim.üzücü şeyler...

Back
X