- 29 Aralık 2007
- 3.392
- 1.092
- 698
aynen tek kaş olduunapalım büyünce aldırırlar artık,bende küçükken tek kaştım
üzülmene gerek yok benim sütümde gayet iyi çok şükür
kızlar ben yerleri üzüm sirkesi ile siliyorum çamaşır suyu ve yüzey temzileyici yalnızca büyük temizlikte kullanıloıyor artık bizde..
üzüm sirkesini bir deneyin pırıl pırıl yapıyor bence:)
ayrıca ben evde bebek sütlacı yaptım şu kavanozdakinin aynısı oldu isteyen olursa tarifi yazabilirim,
her gün bebişelre neler yaptığımızı paylaşalım bence, birbirimize fikir vermiş oluruz...organik organik ev yapımı beslensinler tüm yavrucuklar
kızlar ben yerleri üzüm sirkesi ile siliyorum çamaşır suyu ve yüzey temzileyici yalnızca büyük temizlikte kullanıloıyor artık bizde..
ayrıca ben evde bebek sütlacı yaptım şu kavanozdakinin aynısı oldu isteyen olursa tarifi yazabilirim,
her gün bebişelre neler yaptığımızı paylaşalım bence, birbirimize fikir vermiş oluruz...organik organik ev yapımı beslensinler tüm yavrucuklar
aynen tek kaş olduunapalım büyünce aldırırlar artık,bende küçükken tek kaştım
oy maşallah cnm kaç aylık oldu oğlun benim oğluşda uyandı kızlar ben çorba yapayımda bebeğime gelirim inş gene
üzülmene gerek yok benim sütümde gayet iyi çok şükür
benimki azalmaya başladı kızalr galiba bir çözüm bilen var mı acaba
benimki azalmaya başladı kızalr galiba bir çözüm bilen var mı acaba
kuru inciri sütle pişirip ye, anne sütünü çok arttırıyor cnm, ben her gün yiyorum bir kase kadar..sana da fayda eder inşaallah...
bende üzüm sirkesiyle siliyorum
tabii ki cnm kesin ben ve diğer burada yazılan 'şişirilmiş paylaşımlar''a şaşıran arkadaşlar; yanlış anladık, sizlere su-i zan ettik...afedersiniz o zaman...
yalnız seni, Alya derinden önce bebeğini kaybettiğin günlerden beri forumdan tanıyan ve o zamanlar sana bol dua etmiş biri olarak, şaşırdım bugün takındığın alaycı tavra o kadar...
yok cnm bana yazmamıştın ama şimdi sen yazınca hatırladım aklımdan çıkmış, ben de deneyeyim bunu..çok sağol..
basbayağı dalga geçiliyor işte cnm, şimdi yanlış anladınız diyerek çark ediliyor fakat bizim önceki paylaşımlarımıza gönderme yapılıyor hepimizce aşikar olduğu gibi...
bebeğim için organik şeyler yedirmeye gayret ettiğimi belirtmem ya da sürekli meme istiyor kendini süt ile doyuruyor diye bir paylaşımda bulunmam, diğer annelere hava atmak olarak mı anlaşılıyormuş, gerçekten çok üzüldüm bu sabah okuduklarıma...
bir bebeğin sütü en son alay edilecek şeydir, şakır şakır da akabilir, alay edilmesi mi gerekiyor bu durumla??
canım bebişlerimizi ve neler almamız gerektiği konusunda fikir almak kullanan arkadaşlardan yorum almak paylaşmak olmayacaksa bu topiğe ne gerek var ki zaten. yok kız ne organizasyon şirketi ne hali bir yaşı evde olacak ben onlarla birlikte dalga geçtim ama yapamayacak güçte de değilim ilk yaşı evde olacak biraz büyüyünce belki arayış içerisine gireriz. komik yani diyorum ya banlanmamak içten bile değildi o konuşmalara rağmen, ama bebekten sonra sanırım daha sabırlı oldum yoksa daha farklı konuşurdum.
inş cnm sağolun birde ben çalışıyorum işte sağıyorum sütü
kızlar ben yerleri üzüm sirkesi ile siliyorum çamaşır suyu ve yüzey temzileyici yalnızca büyük temizlikte kullanılıyor artık bizde..
ayrıca ben evde bebek sütlacı yaptım, şu kavanozdakinin aynısı oldu, isteyen olursa tarifi yazabilirim,
her gün bebişlere neler yaptığımızı paylaşalım bence, birbirimize fikir vermiş oluruz...organik organik,'' ev yapımı'' beslensinler tüm yavrucaklar
bebeğin emmesi de etkiliyor sütün durumunu cnm geceleri uyanıyor mu bebişin, sık sık emzir geceleri bence..
Hala sağıyorsun ne güzel allah daha çok süt versin bebişine inşaallah cnm, gün içinde beslenmene dikkat edebiliyor musun? O da önemli....
Bir de bebek gece ne kadar sık emerse gündüz o miktarda süt üretimi mesajı alıyormuş vücut, bir yerde öyle okumuştum..ne kadar doğru bilemiyorum tabii, benimki bu sıralar diş sıkıntısı çektiğinden yeni doğan gibi sürekli memede, geceleri hele saat baş istiyor, hatta yara oldular bu yüzden
burası haziran annelerinin ortak yeri.kimseyle bir gruplaşma yok paylaşım yapıyoruz.lütfen gerim gerim germeyin hepimiz klavye başındayız neticede.süt kıskanıldı demişsin pamukhelva;bilen bilir ben günde 3 litre sağıyordum ve çok çektim sütten.meme ucundan ayrı mastitten ayrı.kıskanacağım en son şeydir kaldı ki gene bilen bilir iki yavruya süt verdim bir süre litrelerce.beslenme filan yani yapamayacak güçte değiliz ki anneyiz neticede insan annelik içgüdüsüyle organik yada değil besliyoruz çocuklarımızı.
ettiğin dualar için teşekkür ediyorum şaşıracağın bir sohbet yok.
ilk farklı konuşurdum yazmışsın sana ne denildi ki farklı konuşacaksın anlamadım.yada farklı ne diyebilirsin.ben senin akraban dostun yada düşmanın değilimki yada sana fevri bi konuşma yapmadım yada yapılmadı ki..ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun keyfimizi kaçırmayalım diyorum..
lütfen konuşup daha da germeyin muhabbete katılmazsınız olur biter.birbirimize bunalım yapmaya gerek yok burda olma amacımız anneliğimiz.herkes sevdiği sohbete dahil olur..iyi paylaşımlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?