• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm:50:

bizimkide her diş çıkarmasına hsta oluyor bağışıklık çok düşüyor :31: bizim 12 aya kadar aşımız kalmadı canım

ilk dişi 4 aylıkken çıktı ama alyanınki 9 ay 3 haftalıkken çıkmıştı.iki çuckda benim olaya bak:52:

evet canım kızamık kızıl ve kabakulak aşısını diyorum.ateş filan yaptımı kasa mı vuruluyor

benide sağlık ocağından aradılar sizin onayınızla yaptırıcaz ne diyorsunuz diye 12 marta gün verdiler

böyle giderse öyle olacak gibi görünüyor :52:
aşının etkilerini merak ediyorum ya

ana neden ki o açıklama yapmışmıydı

Ateş yapmadı Dr da demişti zaten ateş yapmaz diye kolundan vurdular diğer dozunu da yasında yapacaklarmış

kızamık aşısını bende düşünüyorum yaptırsam mı diye

bizim dr. 9. ayda getir yapalım dedi mecbur götüreceğiz ...
bir de birşey okudum 80 ile 92 yılları arası doğumlulara da kızamık aşısı vuruluyormuş yeniden, o zamanlar olunan aşılar sıkıntılı mıymış neymiş, sağlık ocağına soracağım bugün bunu, doğruluğu var mıdır diye?

Son düzenleme:
bir de birşey okudum 80 ile 92 yılları arası doğumlulara da kızamık aşısı vuruluyormuş yeniden, o zamanlar olunan aşılar sıkıntılı mıymış neymiş, sağlık ocağına soracağım bugün bunu, doğruluğu var mıdır diye?

canım aldığın cevabı burda paylaşırsan çok sevinirim.

nerde okudun bende o senelerde doğdum mutlaka paylaş.

nerde okudun bende o senelerde doğdum mutlaka paylaş.

annesi sağlık ocağında çalışan bir arkadaş yazmıştı f..b..'a yanlış hatırlamıyorsam..
aşılar geldi direkt gidip vurulabilirsiniz demiş annesi hatta....
ben de 83lüyüm ve oturduğum yerde bol bol suriyeli turistlerle bir arada olabiliyoruz .. çarşı pazarı bol bir yer olduğundan...

kızlar kızıma tarhana çorbası yaptım çok az yiyor yine bende kahve molası verdim
bi yandan da yemeğini yediriyorum ocağada yemeğimi koydum
akşama barbunya pilav var:6::6:

afiyet olsun Sueda'ya, dün de ben yapmıştım tarhana, ama bizimki de yemedi minik canavar,
ellerine sağlık çok severim barbunya pilavı...bizde de hamsi olacak akşama :56:
ben kızımı okuldan almaya gideceğim, iyi günler sizlere de...

laranın 9.dişi çıkmak üzere hasta gibide zaten.şu diş çıkarma dönemindeki bağışıklık düşmesine uyuzum.ayrıca siz 9.ayda aşıyı yaptıarakmısınız kızlar.alyoşa yaptırmadım bunda takvime girmiş.alyoşum adına çok üzüldüm:50:

vayy süpersiniz masallah bizde daha 1 tanecik o da ucundan şeyettirmiş :ssz:
maşallah bıdık alyaya :16:

kızamık aşısı bu ay bizim var yaa yaptırsam mı ?? bu arada 7 gün sonra 8 aylığızzz :16:

beni 1 ay once falan salgin lafi ilk ciktiginda saglik ocagindan aradilar gelin diye, yaptirdim ben. Sonra doktora kontrole gittigimizde "iyi, kizamik asisini yaptirmissiniz" dedi. hastalik tehlikesini goze alamadigim icin yaptirdim ben.
Ece'nin ilk disi 5.5 aylikken cikti ama dis cikma sirasi degisik bizim minnosun; alt onlerden sonra ust onler cikacagina kopek disler, sonra yanindakiler en son da on tavsanlar cikti :) yani ustte 6 , altta 2 dis var bizimkinde vampir gibi dolasiyor :))
simdi de alt yanlar kabardi yoldalar, direk huzursuzluguda basladi, dun gece kavga kiyamet uyudu. ilk_, Berencik kendi kendine uyuyor deyince kiskandim valla
:1:

beni 1 ay once falan salgin lafi ilk ciktiginda saglik ocagindan aradilar gelin diye, yaptirdim ben. Sonra doktora kontrole gittigimizde "iyi, kizamik asisini yaptirmissiniz" dedi. hastalik tehlikesini goze alamadigim icin yaptirdim ben.
Ece'nin ilk disi 5.5 aylikken cikti ama dis cikma sirasi degisik bizim minnosun; alt onlerden sonra ust onler cikacagina kopek disler, sonra yanindakiler en son da on tavsanlar cikti :) yani ustte 6 , altta 2 dis var bizimkinde vampir gibi dolasiyor :))
simdi de alt yanlar kabardi yoldalar, direk huzursuzluguda basladi, dun gece kavga kiyamet uyudu. ilk_, Berencik kendi kendine uyuyor deyince kiskandim valla

Benim kızımın da 2alt ve 2üst dişi çıktı yalnız üst dişler bayağı ayrık eğer öyle kalacaksa çok çirkin olacak kızımın dişleri :)

yok yok uzulme canim, ilk disler genelde oyle ayrik cikiyor sonra yerlesiyorlar :)) sut disler dokulupte esas disler cikinca normale donucekler, bizimkininde ayrik su anda ama oyle daha sevimli gorunuyor :))

Benim kızımın da 2alt ve 2üst dişi çıktı yalnız üst dişler bayağı ayrık eğer öyle kalacaksa çok çirkin olacak kızımın dişleri :)

parmak yüzünden uyuyor işte alıyor ağzına kucağımda topluluk içinde bile otururken bir bakıyorum uyumuş:1: keşke parmak emmesede sallasam etsem:50:

Back
X