- 29 Aralık 2007
- 3.392
- 1.092
- 698
pamuk helva beren sürekli parmak emiyor hatta ben uzun süredir bırakıyorum yatağına kendi kendine uykuya dalıyor öğlen uykuları dahil. bu yüzden gece parmak emip yine kendini uyutması normal geliyor bana ama sadece 1 kez emzirmeye başladım gece, yinede içim rahat etmedi
kızlar bebişleinizkaç aylıkken dönmeye basladı. ?
biz 4. ayımızı doldurduk ama dönmüruz normalmi ? yoksa kiloyla mı alakalı acaba, biraz tosbiğiz ama boyumuzda uzun
milletin doğumdan sonra kendini kuaföre atması saç boyasının anne sütüne geçmediği ve zararsız olduğu anlamına mı geliyor?ben boyattım saç boyasının anne sütüne geçmesi çok mantıklı gelmiyor millet doğumdan sonra kendini kuaföre atıyor..5 ayımız bitti ben boyadım..
biz 3.5 aylıkken dönmeye başladık.2 haftadır da bi uçtan bi uca gıdıyo koydugum yerde bulamıyorum.poposunu kaldırıyo ılerı gerı gıdıyo.yakında 1 aya kalmadan emekler gibimer gelıyo.
benim oğlum 4.5 aylık ama hala dönmedi sadece dönecekmiş gibi bacakları ve vucudunu yan dönderiyor ama tüm vucuduyla dönemedi daha. Ben de düşünüyorum geç mi kaldıki dönmede acaba diye?
bu gece organik pirinç ununu pişirip, anne sütü de ekleyip bu karşımı yedirmeyi deneyeceğim, bakalım yine de gece çok sık uyanacak mı?
kızlar bebişleinizkaç aylıkken dönmeye basladı. ?
biz 4. ayımızı doldurduk ama dönmüruz normalmi ? yoksa kiloyla mı alakalı acaba, biraz tosbiğiz ama boyumuzda uzun
milletin doğumdan sonra kendini kuaföre atması saç boyasının anne sütüne geçmediği ve zararsız olduğu anlamına mı geliyor?
herkes dilediğini yapmakta özgür elbette fakat dr.lar bile boyat ya da boyatma diyemiyorken, ben bu kadar kati konuşamam..
milletin doğumdan sonra kendini kuaföre atması saç boyasının anne sütüne geçmediği ve zararsız olduğu anlamına mı geliyor?
herkes dilediğini yapmakta özgür elbette fakat dr.lar bile boyat ya da boyatma diyemiyorken, ben bu kadar kati konuşamam..
kilo ile alakalı olduğunu sanmam bizde bugün tam 5 aylık olduk ama hala dönemiyoruz
bu karışımın nasıl oldu? ben de denemiştim ama pek kıvamlı olmadı. o yüzden hazır kaşık mamalarından aldım onları sütümle yapıyorum. onun dışında bazen muz püresine sütümü katıyorum. geçen gün de sütümü 1 tane bebe bisküvisi ekleyerek içirdim bayıla bayıla yedi arada vericem. anne sütüyle yapılabilecek başka bildiğiniz tarif var mı? yoğurt denedim bir kere hiç içime sinmedi döktüm inek sütünden yapıyorum.
benim inatçı kızım 3-4 dakikadan fazla emmez. biberon da asla almaz. ben de böyle kaşıkla tıkmaya çalışıyorum işte.
maşaAllah..emeklerken çok şirin oluyorlar
sağol canım benim.ya ben senı bi kaç hafta önce ruyamda gordum ne alaka dimi tanımıyom bile seni işte burda yazısmalardan bilinç altına gıdıyo. sarışınmıssın boylu poslu dogru görmusmuyum? :) evine gelmısım daha dogrusu gizlice gırmısım :)
maşaAllah..emeklerken çok şirin oluyorlar
:)
hayrolsun rüyan cnm,sağol canım benim.ya ben senı bi kaç hafta önce ruyamda gordum ne alaka dimi tanımıyom bile seni işte burda yazısmalardan bilinç altına gıdıyo. sarışınmıssın boylu poslu dogru görmusmuyum? :) evine gelmısım daha dogrusu gizlice gırmısım :)
bakıyorumda kımsecıkler yok benım yaramaz yanımda uyumuyo.bakalım kaçta uyucaz.
dun gece 2.5 ta uyuduk 2 saat onunla oynadım gece de sık sık kalktı sureklı emdı,
bi de kuvvetlı çekıyo meme kopacak :)
gec yatıyoruz gec kalkıyoruz
bizim her gunumuz boyle uykuyu da unuttum bi gun şöyle saatlerce hiç kalkmadan uyumak ıstıyorum.
Günaydın anneciklerrr..
insallah güzel güzel uyumussuzdur..
ben kalktım süt sağıyorum sol göğsüm cok fena. bide sağ göğsüm bariz küçüldü.. süt de cok gelmiyo
bakıyorumda kımsecıkler yok benım yaramaz yanımda uyumuyo.bakalım kaçta uyucaz.
dun gece 2.5 ta uyuduk 2 saat onunla oynadım gece de sık sık kalktı sureklı emdı,
bi de kuvvetlı çekıyo meme kopacak :)
gec yatıyoruz gec kalkıyoruz
bizim her gunumuz boyle uykuyu da unuttum bi gun şöyle saatlerce hiç kalkmadan uyumak ıstıyorum.
Günaydın anneciklerrr..
insallah güzel güzel uyumussuzdur..
ben kalktım süt sağıyorum sol göğsüm cok fena. bide sağ göğsüm bariz küçüldü.. süt de cok gelmiyo
hayrolsun rüyan cnm,
boylu poslu değilim fakat sarışınım .. güzel bir his uyandıran bir rüya mıydı peki, eve gizlice girdiğine göre çok maceralıymış
evimize de bekleriz bir gün inşaallah, neden olmasın di mi ama ..
fena bi his değıldı :) neden olmasın bende beklerım.
gece uykusu çok geçe sarkıyormuş bıcırığının, her gün azar azar erkene çekmeyi denesen, işe yarar belki..
o saate kadar nasıl uyanık duruyor ki yaramaz
olmuyo canım uyumuyo uyusada uyanıyo.annesıne cekmıs ben gec yatan gec kalkan bırıyım.uykuyu çok severım.saatlerce uyurdum şimdi nerde.
kızlar herkese merhaba. süt sağanlara bir sorum olacak. acaba kaç saatte bir sağıyorsunuz ve genel olarak tek göğüsten kaç cc süt çıkıyor ve de bebeğiniz kaç saatte bir, kaç cc süt içiyor?
benim oğlum akşam 7 gibi yatıyor ama bu seferde gece 4'de cin gibi ayakta. Daha geç yatırmayı denedim ama saat 10'da da yatsa yine gece4-5 gibi kalktı. Ben de uykusuzluktan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?