Canım üzülme biberona alıştığından değildir bence dönem dönem bebeklerde oluyor emme isteksizliği. Benim oğlumda bir ara uyumadan emmiyordu sağa sola bakmaktan. Ben de ya uyuyunca emziriyordum ya da kucağımda dolaştırarak emziriyordum, etrafı seyrederek emiyordu bunu dene istersen.
bana da hediye gelmişti meyve sıkacagı ama aparatlarını temizlemeye uyuz oluyorumbebişe kullanırım ama ben daha baslamadım ek gıdaya. biz 4 ayı doldurduk doktor 6. ay da baslicaz dedi..
bu arada keske bende seftali koysaymısım. cok severim cok da tatırmak isterdim :26: kısmet yaza artık..
kızlar hiç kavanozdaki hazır meyve pürelerinden verdinzmi yada veriyomusunuz ?
bu arada bizim de alttan 1 dişimiz gözüküyo ama patlamamıs dedi sağlık ocagındaki hemsire. bembeyaz cok tatlıııııbir kaç ayı bulur cıkması dedi :97:
evet benimki de bayağı sulu oldu, biberona doldurup vermeyi denedim ben de, ama içmedi, biberonu ağzında gezdirdi, oyun yaptı miniş ..
anne sütünü ; yaptığım meyva/sebze pürelerine eklliyordum ve bebeğim için yaptığım keki/bisküviyi ıslatmak için de kullanabiliyordum ilk bebeğimde..
bir de kahvaltıya geçme vakti geldiğinde (eğer kahvaltı bulamaç şeklinde verilecekse) onu ıslatmak için de kullanılabiliyormuş, ben hiç denemedim bulamaç vermiyordum çünkü....ü
kolaylıklar diliyorum sana da meritse...bebeğin daha iştahlı emmeye başlar umarım..
selam kızlar.uzun bir aradan sonra merhaba.bu hafta işe başladım.ders programımı 2 saatte bir eve gelebilecek şekilde ayarlattım.şimdilik rahatız.bebişe annem bakıyor.anladığım kadarıyla bebişleriniz gece uykusuna geçtikten 3-4 saat sonra kalkıp emiyor.benim kız kalkmıyor.ben kaldırsam da 1-2 çekip uyumaya devam ediyor.gece saat 11 gibi uyuyor sabah 8.30 da kalkıyor.ve bu durum 3.aya girdiğimizden beri devam ediyor.bu ay 6-7 defa 60cc kadar devam sütü vermek zorunda kaldım.sütüm bayağı azaldı.gece emmediğinden mi acaba?
denedım cnm dememmı hatta once bıberon ucunu vrıyorum curgg curg cekıyo hemen gogsumu verıyorum gerı atıyo kendını uykuda emıyo bı bırakmasından korkuyorum zaten tek gogsumde sut az dıgerındede azalma olmasın
selam kızlar.uzun bir aradan sonra merhaba.bu hafta işe başladım.ders programımı 2 saatte bir eve gelebilecek şekilde ayarlattım.şimdilik rahatız.bebişe annem bakıyor.anladığım kadarıyla bebişleriniz gece uykusuna geçtikten 3-4 saat sonra kalkıp emiyor.benim kız kalkmıyor.ben kaldırsam da 1-2 çekip uyumaya devam ediyor.gece saat 11 gibi uyuyor sabah 8.30 da kalkıyor.ve bu durum 3.aya girdiğimizden beri devam ediyor.bu ay 6-7 defa 60cc kadar devam sütü vermek zorunda kaldım.sütüm bayağı azaldı.gece emmediğinden mi acaba?
merhaba kızlar sevi bebe'nin uyku tulumunu almıstım kızıma malum örtü tutmuyo üstünde. gıydırdım o kadar komik oldu kı kucagıma aldım sanki kocaman bi çocuk var kucagımda kollar bacaklar büyük.kafa küçük kaldı.ondan gectım bizim kız sevmedi.içinde rahat edemedı hereketlerı de kısıtlandı.ağladı hep,çıkarınca sustu.bende degıstırcem onun yerıne kıyafet alıcam.
benim oğlumda bu ara çok huysuz,çok iştahsız,sürekli mızız sanırım diş çıkarıyor ne yapcam şaşırıdmbu arada sebze püresini nasıl yapıyorsunuz tarif edermsizni ...
Ben oğlum doğmadan önce uyku tulumu almıştım, şu altı torba gibi olanlardan bakalım bizimki sevecekmi. Umarım sever çünkü artık iade de edemem.
gel cnm bana ben verıyım mınıge hehe evt ya keske koysaymıssın zaten hazır meyva purelerı hıc tavsıye etmem bende yedırdım ama hıc begenmedım zaten uzerınde 2015 son tuketım tarıhı atılmıs demekkı koruyucu ıcerıyor o yuzden dogal meyva puresı kendımız hazırlayalım derım ben..zaten sımdı portakal mandalına elma havuc muz hersey var onarda bebıslere yeter
Kızlar 2 gecedır 3 mandalına yıyorum gogsumu srtletırıyo masallah deneyın bu arada 4 aya gırmek uzereyız bana corba tarıfı verırmısınız
Kızlar 2 gecedır 3 mandalına yıyorum gogsumu srtletırıyo masallah deneyın bu arada 4 aya gırmek uzereyız bana corba tarıfı verırmısınız
Aaaa evet ya benim de birkaç gündür sütüm bayağı arttı ben de diyorum niye acaba mandalinadan olabilir çünkü bende günde 3-4 tane yiyiyordum
canım ben 1 haftadır ilk.cim sağolsun bi liste yazmıştı ona göre başladım ek gıdaya ilk olarak yarım havuç yarım patates ve yarım kabak buharda pişirik suyunu içiriyorum şimdilik ayrı buraya bak istersen güzel tarifler var
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/570333-2012-mayis-annelerinin-ek-gida-seruveni-5.html
cnm ben dırek pure vermek ıstıyorum bu malzemelerı ıkı katlıycam cunku ıkızım var suda pısırıp pure yapayım dıyorum rende yapıpmı haslıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?