2012 Haziran Anneleri Doğurdu

denedım cnm dememmı hatta once bıberon ucunu vrıyorum curgg curg cekıyo hemen gogsumu verıyorum gerı atıyo kendını uykuda emıyo bı bırakmasından korkuyorum zaten tek gogsumde sut az dıgerındede azalma olmasın

gel cnm bana ben verıyım mınıge hehe evt ya keske koysaymıssın zaten hazır meyva purelerı hıc tavsıye etmem bende yedırdım ama hıc begenmedım zaten uzerınde 2015 son tuketım tarıhı atılmıs demekkı koruyucu ıcerıyor o yuzden dogal meyva puresı kendımız hazırlayalım derım ben..zaten sımdı portakal mandalına elma havuc muz hersey var onarda bebıslere yeter

inşallah sağol.. ama pek umutlu değilim doğduğundan beri böyle. emmiyor değil çok şükür ama açlığı gidince bırak beni diye feryadı basıyor. herkes şikayet eder ama ikide bir memeye yapışan memede uyuyan bebeklere imreniyorum ben valla:) o da zor ama en azından bu sayede bol bol emmiş oluyorlar. ben kalan sütü sağmasam şimdiye bitmişti belki de.
bulamaça eklemek iyi fikirmiş. işe başlayınca bir öğünü de böyle verirler artık.

selam kızlar.uzun bir aradan sonra merhaba.bu hafta işe başladım.ders programımı 2 saatte bir eve gelebilecek şekilde ayarlattım.şimdilik rahatız.bebişe annem bakıyor.anladığım kadarıyla bebişleriniz gece uykusuna geçtikten 3-4 saat sonra kalkıp emiyor.benim kız kalkmıyor.ben kaldırsam da 1-2 çekip uyumaya devam ediyor.gece saat 11 gibi uyuyor sabah 8.30 da kalkıyor.ve bu durum 3.aya girdiğimizden beri devam ediyor.bu ay 6-7 defa 60cc kadar devam sütü vermek zorunda kaldım.sütüm bayağı azaldı.gece emmediğinden mi acaba?

Son düzenleme:

Ayy bende benimki uyanması diye gözünün icinebakiyorum yaptırdıktan sonra 1 buçuk saatte bir uyanıyor acaba açmı kalıyor diye mama verip uyuttum ama sonuc aynı az emiyor e öyle oluncaya hemen uyaniyor birde gaz problemimiz anlatamadık biz bi türlü sen gece 3 saatte bir sütünü sağ bence azalmasın at buzluga en azından sen evde yokken falan lazım olursa verilir

merhaba kızlar sevi bebe'nin uyku tulumunu almıstım kızıma malum örtü tutmuyo üstünde. gıydırdım o kadar komik oldu kı kucagıma aldım sanki kocaman bi çocuk var kucagımda kollar bacaklar büyük.kafa küçük kaldı.ondan gectım bizim kız sevmedi.içinde rahat edemedı hereketlerı de kısıtlandı.ağladı hep,çıkarınca sustu.bende degıstırcem onun yerıne kıyafet alıcam.

Cipskolam ne yaptın düzeldi mi bebişin durumu?

Benim oğlum en geç 3 saatte bir kalkıyor emmeye hatta çoğu zaman daha sık kalkıyor. Böylelikle ben de gece boyu çok az uyumuş oluyorum, yatır-tekrar kaldır- emzir- yatır derken, ben uykuya dalana kadar oğlum yeniden emmeye kalkıyor nerdeyse. Bir kaç kisiden gece emmesi sütü arttırır diye duymuşluğum var ama bilmiyorum doğrumu.

Ben oğlum doğmadan önce uyku tulumu almıştım, şu altı torba gibi olanlardan bakalım bizimki sevecekmi. Umarım sever çünkü artık iade de edemem.

benim oğlumda bu ara çok huysuz,çok iştahsız,sürekli mızız sanırım diş çıkarıyor ne yapcam şaşırıdm bu arada sebze püresini nasıl yapıyorsunuz tarif edermsizni ...

benim oğlumda bu ara çok huysuz,çok iştahsız,sürekli mızız sanırım diş çıkarıyor ne yapcam şaşırıdm bu arada sebze püresini nasıl yapıyorsunuz tarif edermsizni ...

Maşallah bebişine erkenden başlamış diş çıkarmaya. Şu diş çıkarma süreci çok zor oluyor ya. Napıcaz bende bilmiyorum gazı daha yeni bitti zaten şimdi bi de diş başlayacak.

Ben daha ek gıdaya başlamdım ama sanırım buharda ya da az suda sebzeler haşlanıp çok koyu kıvamlıysa anne sütünden ya da sebzeyi haşladığın sudan biraz karıştırılıyor. Ama yapanlar tarif verse daha iyi tabi.

Ben oğlum doğmadan önce uyku tulumu almıştım, şu altı torba gibi olanlardan bakalım bizimki sevecekmi. Umarım sever çünkü artık iade de edemem.

ben de torba olanlardan alıcaktım.ordaki bayan kullanışlı degil dedi.bacaklarını kaldırmak ister vs.dedi.inşaallah kullanabilirsin.

canımmmmmmm düşünmen yeterli evet bnde mevsim meyvelerini vericem. kavanozlarda kimbilir ne var :26: elbette sağlıksız değil ama katkı maddelerinden bende korkuyorum.

Selam cici anneler bende aranıza yeni geldim 12 haziranda dünya tatlısı bir kızım oldu benimde kulübe üye olmak güzelmiş :)

Gezıcı kızım aynı emmıyo sadece gecelerı emıyo gunduz sagıyorum esım gogus kalkanı getırcek aksam bajalım ıse yarıycakmı

Kızlar 2 gecedır 3 mandalına yıyorum gogsumu srtletırıyo masallah deneyın bu arada 4 aya gırmek uzereyız bana corba tarıfı verırmısınız

Kızlar 2 gecedır 3 mandalına yıyorum gogsumu srtletırıyo masallah deneyın bu arada 4 aya gırmek uzereyız bana corba tarıfı verırmısınız

Aaaa evet ya benim de birkaç gündür sütüm bayağı arttı ben de diyorum niye acaba mandalinadan olabilir çünkü bende günde 3-4 tane yiyiyordum

canım ben 1 haftadır ilk.cim sağolsun bi liste yazmıştı ona göre başladım ek gıdaya ilk olarak yarım havuç yarım patates ve yarım kabak buharda pişirik suyunu içiriyorum şimdilik ayrı buraya bak istersen güzel tarifler var

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/570333-2012-mayis-annelerinin-ek-gida-seruveni-5.html

Aaaa evet ya benim de birkaç gündür sütüm bayağı arttı ben de diyorum niye acaba mandalinadan olabilir çünkü bende günde 3-4 tane yiyiyordum

ben gecelerı yıyıop yatıyorum bakalım bu 3.gece gene gogsum sısıcekmı ama gaz yapıyor bebege bugun cok gaz cıkardılar cnm yaa

cnm ben dırek pure vermek ıstıyorum bu malzemelerı ıkı katlıycam cunku ıkızım var suda pısırıp pure yapayım dıyorum rende yapıpmı haslıyoruz

ne güzel 2 saatte bir eve gelebilmen ve de annenin bakıyor olması çok şanslısın
benim kızım 8 gibi uyur ve sabaha kadar 2 defa emer. kıpırdanmaya ve ya cok cok parmak emmeye başladığı zaman ben uyanmadan alıp emziririm devam eder böyle alıştı. sonra sağolsun sabah 6'da da kurulmuş radyo gibi şarkılar çığlıklar uyandırır:)
iştahsız bir bebek olduğu için gece de besliyorum ben. gece güzel emiyor çünkü. ama gündüz güzel emiyor olsaydı ellemezdim hiç uyusun mışıl mışıl. ama bence kesinlikle 1 kere sağ sağdığın sütü de ertesi gün annen kullanır eve gelemezsen ya da meyvesine muhallebisine falan katarsın taze taze..

cnm ben dırek pure vermek ıstıyorum bu malzemelerı ıkı katlıycam cunku ıkızım var suda pısırıp pure yapayım dıyorum rende yapıpmı haslıyoruz

rende yapmana gerek yok canım doğra ve tencerenin kapagını kapatıp pişir sonra blendırla pure halıne getir katı olmasını istersen suyunu az koyarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…