bebekler kaçta yatarsa yatsın hep aynı saatte uyanırlarmış cnm, bir yerde okumuştum, gerçekten de doğru..benim oğlum akşam 7 gibi yatıyor ama bu seferde gece 4'de cin gibi ayakta. Daha geç yatırmayı denedim ama saat 10'da da yatsa yine gece4-5 gibi kalktı. Ben de uykusuzluktan ölüyorum
katı meyva sıkacağı hiç kullanmamıştım ben cnm..Artık öğlen oldu ben de tünaydın diyeyim. Süt sağmaktan benim gögüsler de mafoldu ama belim ve boynum daha fena ağrıyor süt sağmaya çalışmaktan. Benim sağ gögsüm normalde de sol gögsümden küçüktür ve sol gögsümde daha çok süt oluyor hep. Bir de sütün kıvamı artık yoğunlaştı sanırım bu yüzden sağmam daha uzun sürüyor.
Kızlar bir de bundan sonra bize katı meyva sıkacağı gerekir mi? Benim katı meyva sıkacağım yok alayım diyorum ne dersiniz?
olmuyo canım uyumuyo uyusada uyanıyo.annesıne cekmıs ben gec yatan gec kalkan bırıyım.uykuyu çok severım.saatlerce uyurdum şimdi nerde.
kızlar herkese merhaba. süt sağanlara bir sorum olacak. acaba kaç saatte bir sağıyorsunuz ve genel olarak tek göğüsten kaç cc süt çıkıyor ve de bebeğiniz kaç saatte bir, kaç cc süt içiyor?
biz henüz ek gıdaya geçmedik fakat ben ilk bebeğimde kullanacağım sebzeleri buharda haşlayıp, haşlanırken akan suyu sebzeler ile birlikte ezerek püre haline getirip, çok katı olmuşsa biraz da su ekleyerek, bir taşım da irmik ile kaynatarak yediriyordum..birşey sormak istiyorum sebze püresini nasıl yapıyorsunuz
Bizdede durum aynen boyle.Simdi uyudu.Burda saat 19:17
Gerci 2.disimizde cikiyor bu ara gece hic uyumuyor. Gunduzde toplam 3 saat uyudu bugun.
Cok yorgun ve uykusuzum.Evimle hic ilgilenemiyorum.
Esime artik aksam yemegini bile zor hazirliyorum. Ne kahvalti ne ogle yemegi. Sadece haftasonlari evde oldugunda esim yapabiliyorum..Adama yazik.Gerci bende anca onunla birlikte yiyorum.Vakit yok bucurden
kızlar herkese merhaba. süt sağanlara bir sorum olacak. acaba kaç saatte bir sağıyorsunuz ve genel olarak tek göğüsten kaç cc süt çıkıyor ve de bebeğiniz kaç saatte bir, kaç cc süt içiyor?
bebekler kaçta yatarsa yatsın hep aynı saatte uyanırlarmış cnm, bir yerde okumuştum, gerçekten de doğru..
benim kızım 4 te uyanırdı bir aralar, hem de 8-9 aylıkken daha bilinçli olduğu zamanlarda..sonra düzeldi kendiliğinden...
oğlum da bazen sabah 6da bazen 7de uyanıp bakıyor cin cin..
katı meyva sıkacağı hiç kullanmamıştım ben cnm..
meyvaları zaten cam rendede rendeleyeceğiz ya da direkt meyva filesi ile eline veririz, bebek için gerekli değil ama eve de lazımsa alıp bebişe de kullanabilirsin..
Pamuk helva, gerçekten de benim bebeğimde geçerli bu durum, kaçta yatarsa yatsın sabaha karşı 4-5 gibi ayakta. Düşününce ben de hamileyken erken yatar o saatlerde uyanırdım uyku tutmazdı.
Katı meyva sıkacağı çocuklu eve lazım olur diye almak istemiştim canım. Bebek için gerekmiyorsa boşuna masraf yapmayayım o zaman.
hamilelikten annesi ile idmanlı o zaman desene cnm,
ben ilk bebeğimde öyle yapıyordum, geç yatıp sabah da babamıza kahvaltı hazırlamaya kalkıyordum, bir daha da uyumuyordum, bebeğim doğunca anladım uykunun değerini..ve kızım da acayip uykusuz bir çocuk hala..
önceden ağzım yandığı için oğluma hamileyken fıırsat buldukça bol bol uyudum, o da ablasına göre daha uykucu maşaallah..
bebekler kaçta yatarsa yatsın hep aynı saatte uyanırlarmış cnm, bir yerde okumuştum, gerçekten de doğru..
benim kızım 4 te uyanırdı bir aralar, hem de 8-9 aylıkken daha bilinçli olduğu zamanlarda..sonra düzeldi kendiliğinden...
oğlum da bazen sabah 6da bazen 7de uyanıp bakıyor cin cin..
katı meyva sıkacağı hiç kullanmamıştım ben cnm..
meyvaları zaten cam rendede rendeleyeceğiz ya da direkt meyva filesi ile eline veririz, bebek için gerekli değil ama eve de lazımsa alıp bebişe de kullanabilirsin..
hamilelikten annesi ile idmanlı o zaman desene cnm,
ben ilk bebeğimde öyle yapıyordum, geç yatıp sabah da babamıza kahvaltı hazırlamaya kalkıyordum, bir daha da uyumuyordum, bebeğim doğunca anladım uykunun değerini..ve kızım da acayip uykusuz bir çocuk hala..
önceden ağzım yandığı için oğluma hamileyken fıırsat buldukça bol bol uyudum, o da ablasına göre daha uykucu maşaallah..
Kızlar katı meyva sıkacagı bencede gereksız ya hele onun o parcaları temızlıcem dıye kahroluyo ınsan 1 yasından sonra belkı
cnm bende ozel olarak almadım ama benım robot var buyuk onun katı meyva sıkacagıda varmıs ben 3 yıllık evlıyım henuz kesfettım hehe yengem soledı ve suan aparatlarını taktım havuc suyu ve elma suyu sıkmada cok guzel oluyor ama bencede cok cok gereklı bısey degıl ozellıkle almazdım bende..
bu arada yazın dondurucuya seftalı koymustum eymene bgun cıkarıp pure yaptım zaten catalla ezınce pure oldu hıc ozellıgı nı kaybetmemıs dondrucuda tatı vs cok guzeldı benım mınık cok sevdı bı guzel yedı ve saat 2 de yedı saat 5 te acıktı epey tok tuttu
minilya şeftaliyi nasıl koymuştun dolaba merak ettim??
cnm bende ozel olarak almadım ama benım robot var buyuk onun katı meyva sıkacagıda varmıs ben 3 yıllık evlıyım henuz kesfettım hehe yengem soledı ve suan aparatlarını taktım havuc suyu ve elma suyu sıkmada cok guzel oluyor ama bencede cok cok gereklı bısey degıl ozellıkle almazdım bende..
bu arada yazın dondurucuya seftalı koymustum eymene bgun cıkarıp pure yaptım zaten catalla ezınce pure oldu hıc ozellıgı nı kaybetmemıs dondrucuda tatı vs cok guzeldı benım mınık cok sevdı bı guzel yedı ve saat 2 de yedı saat 5 te acıktı epey tok tuttu
ilk dişiniz çıktı bile mi, hayırlı olsun :)
ben de genelde böyleyim, yemek bile zor yetiştiriyorum, ev işleriyle ilgilenemiyorum pek.
Kızlar kızım 3 gundur emmıyo napcam cok uzuluyorum acta kalıyo onerılerınız var mı gece emıyıo 5 dk bıberona fena alıstı bosken bıle coog cogg cekıyo dıger kızım emıyo cok sukur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?