2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Harikasin canım cok faydalı oldu emin ol

Iyı geceler jkızlar dogum yapalı tam 3 ay oldu ben hala regl olmadım korunuyoruzda benım gıbı olmayan varmı
Kızım 5.5aylık ben de hala olmadım

Tarif için tesekkürler

İste bu süpersin yaa sanırım doktor listesi aynen uyguluyorum 6aylik olunca:)

Merhaba arkadaşlar...Bizimde 5 ayımız bitti..Ufak, ufak ek gıdalara geçiyoruz..Meyve suyu ve çorba verdim..Salya problemi biz de de var, önü sürekli ıslanıyor...Dişten sanırım...Gece sürekli ağlayarak kalkıyor...Açlıktan diye düşündüm ama dişten sanırım...Bazen doğru düzgün uyumuyor bile..Sürekli memede kalmak istiyor...Sizinkilerin uyku düzeni nasıl?

selam kızlar.. bizde 4. ayımızı doldurduk cok sükür
sadece anne sütü alıyo miniğim. ek gıdaya 5. ay bitince baslicaz dedi doktorumuz. zaten kilomuz da baya iyi
sünnetden de vazgectim bu ara cok huysuzlugu vardı bide onunla ugrasmıyım diye. 1 yasına erteledik..
sizler nasılsınız bayadır giremedimm.. umarım tüm bebikler güzel güzel büyümüştür

taze annecikler öncelikle hayırlı olsun bnde çiçeği burnunda anne adayı olarak bi sorum olucak genel çoğunluk cevap verirse seviinirim bulantılarınız kaçıncı haftada geçti ?

canım benim 4 ay olmadan bitmişti. benimkiler cok kötüydü ama yaa

Selam güzel anneler biz 3haftadır anneannemizin yanında tatildeydik.babamızn kongresi vardı bizde yalnız kalmak istemedik gerçi kongre 5günluktu ama bizim tatil uzadı da uzadı.babamızı özlemesek rahatımız pek iyiydi yani.

Güzel havalarda mutlaka gezdirdim kızımı misafirliğe gittik biz misafir olduk derkeeen kızım kalabalığa alıştı artık.

5aylık kontrolümüzde 7700g 69cm 700 gr almış ek gıdaya altncı ayımızı doldürunca başlayacağım

Zeynep yaren dün itibariyle ayak parmaklarını ağzına almaya basladı

Gündüz uykumuz çok düzenli değil ama aksam 7yatış sabah 7 kalkış

Bizden haber havadıs böyle hepinize bebişlerinizle birlikte mutlu günler

günaydın kızlar bebişlerinizi yastıklamı yatırıyorsunuz yoksa yastıksızmı???

biz henüz yastık kullanmıyoruz.
kızlar sizin bebişlerde de sürekli mızmızlanma var mı, diş çıkarmayla mı ilgisi var acaba, henüz diş gözükmüyor da salya var ve ağzına götürmek istiyor oyuncaklarını elimi...

Maaşallah Zeynep Yaren'e...Darısı Alper'imin başına...Uyku düzenini nasıl oluşturdun, gece hiç kalkmıyor mu, ben de ğraşıyorum ama olmuyor, olmuyor....

bizim kız da bu aralar öyle. zaman zaman böyle oluyor, bir de bu aralar pek mızmız gündüzleri de.

kocaman maşallah bebişine annesi, bizim kız da yeni başladı ayaklarını ağzına götürmeye.

Kızlar en saçımı boyatmak istiyorum, ama emziriyorum..Anne sütüne geçtiğini duymuştum..Aranızda saçını boyatan var mı, bir sorun yaşadınız mı?

Sanırım 3.aydan sonra...Bebek annesini tanımaya başlayınva annenin saçı dökülürmüş...Doğru bir tespit..Benim o gün bugündür dökülüyor...

evet benim de saçım çoook dökülüyor, tecrübeli anneler böyle olmuş muydu daha önce sizin ve sonrasında dökülmeler normale dönüp saç eski halini alıyor mu, ne kadar sürüyor...?

slm kızlar bende 2 haftadır annemdeydım dun aksam geldım eve.benım kız hiç durmuyo bişi yapamıyorum.hep ilgi hep kucak istıyo.bak hala aglıyo ya :)
bende yastıksız yatırıyorum bu arada.

slm kızlar bende 2 haftadır annemdeydım dun aksam geldım eve.benım kız hiç durmuyo bişi yapamıyorum.hep ilgi hep kucak istıyo.bak hala aglıyo ya :)
bende yastıksız yatırıyorum bu arada.

aynen elifsueda bizimki de öyle hatta artık kucakta bile mızmızlanıyor bazen.

aynen elifsueda bizimki de öyle hatta artık kucakta bile mızmızlanıyor bazen.

ya sorma canım,arada bi gangam style i acıyorum oynatıyorum.
bi de tik tok bebek sesi var onu dınletıyorum sen de bunu dınletebılırsın.çok tatlı.

Kızlar sacların dokulmesı normal hem sonbahardayız hemde bebekler anneyı tanımaya basldıgında dokulurmus derler eskıden dısardan demır takvıyesı yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…